759 job matcher din søgning 759 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Dansk El-Forbund
Studentermedhjælper til at styre og kontrollere digital platform med SoMe egenskaber

Dansk El-Forbund, København

Er du skarp til at kommunikere på sociale medier og skabe content til en digital platform? Kan du oversætte tung tekst til letforståelige budskaber? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Dansk El-Forbund er en fagforeningen for elektrikere og teknikere indenfor det el-tekniske område. Vi søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at styre og vedligeholde vores læringsplatform: Videns- portalen for det el-tekniske område (VEO). VEO er en portal til vores medlemmer, hvor vi løbende lægger faglige kurser og læringsforløb op. Platformen har også en social funktion, da man kan skrive opslag, kommentere og følge hinanden.

Det vil være din opgave som studentermedhjælper at holde liv i platformen. Der skal løbende lægges nyt content på siden samt laves opslag, der engagerer brugerne.

Dansk El-Forbund
KnowledgeCotton Apparel A/SDigital Content Editor

KnowledgeCotton Apparel A/S, Herning

Er du skarp til kommunikation på de digitale kanaler? Og kan du formidle vores vision om bæredygtig innovation, så vores kunder får bankende hjerter? Så er det dig, vi søger!

Du bliver en del af vores digitale team, som skal udbygge kendskabet til vores brand og skabe opmærksomhed, engagement og online salg, og hvor der dagligt er dialog om at få det maksimale ud af vores digitale kanaler.

Der er tale om en bred og selvstændig stilling fyldt med ansvar, hvor du vil være med i alt omkring vores digitale kommunikation af vores mission, initiativer, kampagner og produkter. Dine ansvarsområder omfatter bl.a.:

 • Kreativ copywriting til online kampagnekoncepter med fokus på branding, konvertering og salg
 • Udvikling og implementering af inspirerende content marketing og visuel formidling (artikler, interviews, blogindlæg) på tværs af digitale kanaler
 • Sikre konsistent brand voice og tone på tværs af digitale platforme
Totaltruck A/SServicetekniker til Fyns mest tilfredse gaffeltruckkunder

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret servicetekniker til at passe dele af vores store fynske kundekreds. Vi er ’’Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie’’ med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Servicemindet
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

Fiberline Composites A/S
Industrielektriker til Maintenance

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Er du en dygtig og alsidig elektriker? Har du erfaring med systematisk fejlfinding og god til at sætte dig ind i nyt produktionsudstyr? Vil du være en del af et uformelt team? Så er du måske vores nye kollega.

Du får ansvaret for fejlfinding, reparation af produktionsudstyr, som er med til at sikre en stabil drift. Da vi i perioder kan have rigtig travlt, er det vigtigt, du er fleksibel. En anden vigtig del af dine arbejdsopgaver bliver at udarbejde vedligeholdelsesplaner- og dokumentation inden for dit ansvarsområde.

Du er specialisten, når der skal findes nye løsninger, hvor du medvirker til at udarbejde kravsspecifikationer, og det er også dig, der kommer med input, når det eksisterende udstyr skal forbedres. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores metoder, så du vil få en meget varieret dagligdag og stor indflydelse på jobbets udførelse.

Fiberline Composites A/S
JKSElektriker

JKS søger for STYREG ApS

Er du faglært elektriker? Har du flere års erfaring, der gør dig i stand til at løse de fleste el-opgaver? Trives du med at arbejde selvstændigt? Så hører vi gerne fra dig!

Du bliver en del af et team på 2, hvor I løser jeres egne opgaver - men arbejder sammen, når det er muligt og sparrer med hinanden dagligt. Du skal selvstændigt planlægge og strukturere din egen hverdag.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Forskellige opgaver inden for el
 • Opgaver inden for industri og spjæld
 • Retofit-opgaver på Danfoss VLT & VACON
Bravida Danmark A/S
Elektriker til el service

Bravida Danmark A/S

I afdelingen i Skibby har vi fart over feltet og vi ser ind i en stigende ordretilgang.

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med automatik, fejlfinding og reparationsarbejde hos kommunale, erhverv og ikke mindst industrikunder.

Vi tilbyder dig:

 • Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede elektrikere
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Sikringsteknikere til Bravida Baneteknik i hele Danmark

Bravida Danmark A/S

Bravida Baneteknik har vundet rammeaftalen vedrørende sikringstekniske ydelser for Banedanmark.

Du indgår i et kompetent og engageret team med en høj faglig stolthed. Dertil får du god mulighed for at præge din egen hverdag, da der er tale om et job med en høj grad af selvbestemmelse.

Jobbet:

 • Anlægsarbejde på sporfornyelsesprojekter og sikringsprojekter.
 • Fejlretning og vedligehold på alle Banedanmarks områder og anlægstyper.
Bravida Danmark A/S
SKAKO Concrete A/S
El-teknisk supportmedarbejder

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

SKAKO Concrete A/S er en udpræget knowhow virksomhed, og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives hos os. Vi er forrest i feltet, når det gælder udvikling inden for industrielle betonblandeanlæg. Anlæggene leveres worldwide. Til understøtning af virksomhedens positive udvikling søges en stærkstrømstekniker/automatiktekniker til vores serviceafdeling.

Jobbet indebærer ud over support til kunder også deltagelse i mindre udviklingsprojekter. Der kan blive tale om nogen rejseaktivitet i forbindelse med oplæring og serviceopgaver for virksomhedens kunder, men først og fremmest skal du fra vores kontor i Faaborg yde telefonisk support.

Hverdagen er fyldt med mange forskellige opgaver, hvoraf de vigtigste er:

 • Support til vores etablerede kunder og deres anlæg rundt om i verden
 • Opdatering samt installation af programændringer
 • Hjælp til vores rejsende teknikere
SKAKO Concrete A/S
G4S Security Services A/S
Servicetekniker til G4S Security Services A/S, Kolding/Odense/Trekantsområdet

G4S Security Services A/S

Er du selvstændig og serviceminded og uddannet elektriker? Så er du måske vores nye teknikker til Kolding/Esbjerg/trekantsområdet

Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige serviceteknikere, som brænder for deres arbejde og sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Og så kommer du til at arbejde med det meste af G4S´produktpalette.

Er du stærk inden for Milestone, Symmetry, NOX, SPC samt kendskab til serveropsætning og netværk, er det selvfølgelig kun en fordel ….. Ellers lærer du det her

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
Danmarks Tekniske UniversitetKatalysator for fundraising med fokus på nyttiggørelse af forskningsviden inden for entreprenørskab

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Entrepreneurship søger en erfaren funding- og policykonsulent, der skal være katalysator for fundraising med fokus på nyttiggørelse af forskningsviden inden for entreprenørskab.

DTU Entrepreneurship er center for entreprenørskab i teknologi på DTU. I centeret er vi 30 medarbejdere.

Din primære mission bliver at bidrage til at centeret opbygger en rolle som betroet videnspartner for en bred vifte af aktører i det danske entreprenør- og innovationsøkosystem. Du skal være katalysator for fundraising med fokus på nyttiggørelse af forskningsviden inden for entreprenørskab.

TEMP TEAM A/SErfaren Recruiter med stærke kommunikationsevner

TEMP TEAM A/S

Kan du tiltrække de helt rigtige kandidater og sikre en god rekrutteringsproces? Og kan du være en tæt sparringspartner med virksomhedsledere på hele Sjælland? TEMP-TEAM København har netop nu en ledig stilling som Recruiter i en af branchens mest velrenommerede virksomheder.

Vi søger en kollega, der brænder for rekruttering og HR, og som besidder stærke kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt. Du skal kunne varetage rekrutteringsprocessen fra a-z, mens du skaber forretning hos både eksisterende og nye kunder og samtidig give den bedst mulige oplevelse for vores kandidater.

Udvalg af arbejdsopgaver:

 • Tiltrækning af kandidater
 • Afklaring af kravprofil hos kunden
 • Rådgivning og sparring på ledelsesniveau
Academic WorkBecome a Brand Manager for a recognized company!

Academic Work recruiting on behalf of client in Copenhagen

Would you like to work in an international environment where you will focus on bringing to life brand strategies, customer programs and communications? Are you quick to adapt and a fast learner, and would you like to develop your skill set within marketing further?

Academic Work is looking for a Brand Manager who will create brand growth and expansion, implement brand plans, and represent the client's brand portfolio and work with related marketing activities.

You are offered:

 • An exciting opportunity to gain more experience from a recognized international company in Life Sciences
 • To become part of a company with a performance-driven culture that encourages results to be created through collaboration and innovation
 • A company that knows that its employees are the foundation for a successful company
Indrykket: 
OK
Servicetekniker til varmepumper på Sjælland

OK a.m.b.a.

Det energitekniske område vækster i OK – derfor har vi brug for flere dygtige teknikere til Sjælland. Synes du, at energiteknik er interessant, og sætter du en ære i at give dine kunder den allerbedste service, er det måske dig, vi søger i OK Energiteknik.

OK

Du får en selvstændig hverdag hvor dit udgangspunkt er din bopæl. Herfra kører du til prebooket servicebesøg. I din servicevogn har du computer og printer, så du er selvforsynende i hverdagen. Du har en god administrativ supportfunktion, der understøtter din hverdag, bl.a. ved akutsager, ombookning af servicebesøg, garantisager osv.

OK a.m.b.a.
ProfilpartnersSALES ENGINEER

Profilpartners søger for IGE+XAO Nordic A/S i Birkerød

Du refererer i det daglige til den administrerende direktør og bliver en del af et meget engageret team af kollegaer i denne krævende - men også udviklende stilling, hvor du får ansvaret for:

 • Salg af software til el-teknisk dokumentation
 • Konsulentbistand
 • Uddannelsesprogrammer

Salget foregår typisk ved, at du forklarer om softwarens anvendelsesområder og laver en produktpræsentation online, når du har afdækket kundens behov.

Du planlægger selv din arbejdsdag og der vil være god mulighed for en løbende dialog og sparring med din chef og dine kollegaer på kontoret på Sjælland både i relation til de tekniske og de salgsrelaterede spørgsmål, men ellers forventes det, at du generelt arbejder meget selvstændigt med telefonen og computeren som dine primære arbejdsredskaber.

ProfilpartnersPRODUKTSPECIALIST med el-teknisk baggrund

Profilpartners søger for IGE+XAO Nordic A/S

Til udadvendt stilling med en bred kontaktflade, hvor du bliver virksomhedens specialist inden for software til kabeldimensionering

Du bliver en del af verdens førende virksomheder inden for udvikling og salg af software til el-teknisk dokumentation, kabeldimensionering og ECAD, og dermed en del af et teknisk miljø, hvor kunden sættes i højsæde, men hvor der altid er plads til et godt grin.

Stillingen som produktspecialist inden for kabeldimensioneringssoftware er nyoprettet. Du får derfor god mulighed for selv at præge stilling og blive firmaets specialist inden for området. Du vil få en god produkttræning, og så snart du er selvkørende, vil du komme ud på egne konsulentopgaver, som varer lige fra et par timer til flere dage, afhængig af den løsning, som kunden har købt.

Danske TandplejereBarselsvikariat: Konsulent til politik og kommunikation for fagforeningen Danske Tandplejere

Danske Tandplejere, København

Hos Danske Tandplejere søger vi en konsulent til vores faglige arbejde med at forbedre vilkårene for vores 2.000 medlemmer i den offentlige og private sektor. Som konsulent hos os bliver dine primære opgaver at bidrage til politisk interessevaretagelse, bistå med kommunikationsindsatsen og styrke foreningens medlemsaktiviteter. Du kommer til at arbejde med at skabe synlighed om vores arbejde internt såvel som eksternt.

Danske Tandplejere er tandplejernes faglige fællesskab, og foreningen forhandler medlemmernes overenskomster og aftaler på hhv. det offentlige og private ansættelsesområde samt varetager medlemmernes interesser. Vi søger en kollega, som kan bistå i det politiske arbejde, kan bidrage til foreningens kommunikationsopgaver i form af at skrive indlæg og taler, samt være tovholder på vores medlemsaktiviteter.

Nationalpark VadehavetKommunikationskonsulent

Nationalpark Vadehavet, Rømø

Vil du medvirke aktivt til at synliggøre og udvikle samarbejdet i Danmarks internationale nationalpark, så er chancen der nu for et sjældent spændende og meningsfuldt arbejde!

Som kommunikationskonsulent i nationalparksekretariatet, vil dine opgaver ligge fokuseret indenfor produktion af tekster til formidling i landskabet og på web til vores projekt "Velkommen til Nationalpark Vadehavet".

Som kommunikationskonsulent vil du referere til sekretariatslederen og være ansvarlig for:

 • Produktion af tekster om Vadehavets natur, geologi og kultur til infotavler, velkomststeder og porte foruden web og app.
 • Tilrette tekster fra vores partnere til samme platforme.
 • Sikre tone of voice i projektets tekster og kommunikation.