2.050 job matcher din søgning 2.050 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randers Tegl A/S
Automationsteknolog med baggrund som elektriker

Randers Tegl A/S, Gandrup

Randers Tegl er i rivende udvikling og der investeres hvert år mange penge i produktionen for at sikre at denne følger med udviklingen. Vi vil være de bedste på markedet og skal derfor også have de bedste medarbejdere.

Vi ønsker en medarbejder som er drevet af at skabe en effektiv produktion, via automation og digitalisering.

Dine ideer skal gøre det muligt for vedligeholdelsesteamet at varetage stadig flere automationsprojekter i samarbejde med eksterne leverandører, samt at være det stærkeste team i forhold til at holde produktionen helt optimeret. Vi lever af effektiv produktion og ynder at skabe dette gennem løbende forbedringer.

Randers Tegl A/S
Vordingborg KommunePædagogmedhjælper/Tilkaldevikarer søges til §85 udekørende teams i Præstø

Vordingborg Kommune

Kan du lide at hjælpe mennesker med forskellige typer af handicap og med kognitive funktionsnedsættelser, så søger Center for Socialpædagogik Vordingborg vikarer til udekørende teams i Præstø.

Der søges primært tilkaldevikarer til at dække akutte vagter i hverdagen samt sommerferie og nattevagtsdækning.

Borgerne bor i egne hjem i byen samt mindre bofællesskaber. Som vikar i centret er man en stor del af den enkelte borgers liv og er derfor med til at løfte kerneopgaven sammen med det faste personale.

Det er en vigtig egenskab at kunne samarbejde med andre, da der på stedet arbejdes i teams. Der søges vikarer med kørekort.

Fredericia KommunePlejehjemsleder til Hybyhus, Leve bo og specialenhederne

Fredericia Kommune

Har du gode lederegenskaber – er du handlekraftig og dynamisk, har du mod på en anderledes lederstilling, så er det måske dig vi mangler.

Hybyhus er et plejehjem, der består af Leve bo afdelinger, specialenheder og plejeboliger, i alt 84 boliger i et hus.

Som plejehjemsleder vil du få ansvaret for
Distrikt 13 består af demensboliger, hos os er der tre Leve-Bo afdelinger, hvor den ene afdeling har fem aflastningspladser for mennesker med demens (udredning).

Distrikt 14 er to enheder, den ene er for gerontopsykiatriske borgere, og den anden er for yngre med alkoholrelateret demens, her er to testpladser (en på hvert afsnit).

Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Nord: Pædagog eller sundhedsfagligt personale

Ikast-Brande Kommune

Socialpsykiatrisk Center Nord søger 2 medarbejdere med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund - 1 til en begivenhedsbestemt og 1 til en fast stilling på 37 timer, gerne med psykiatri-erfaring.

Fra Socialpsykiatrisk Center Nord udgår en række tilbud om støtte og samvær - herunder Det Døgndækkede Botilbud, som har 21 borgere indskrevet, der bor i egen bolig og får døgnstøtte efter serviceloven §85.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • har en relevant pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • har erfaring inden for psykiatri
Øre-Næse-Hals SpeciallægeØre- næse- halsklinik i Frederiksværk søger ny deltidsmedarbejder

Øre-Næse-Hals Speciallæge

Øre, næse og halsklinik i Frederiksværk søger ny sygeplejerske/ klinikassistent.

Øre, næse og hals speciallægepraksis i Frederiksværk søger ny deltidsmedarbejder til 18 timers stilling om ugen med en fast ugentlig fridag pr. 01.08.2020 eller snarest derefter.

Du skal være uddannet indenfor det sundhedsfaglige område, sygeplejerske, klinikassistent, lægesekretær eller social og sundhedsassistent.

Øre, næse og halsklinik er enkeltmandspraksis beliggende i Frederiksværk. Jobbet er meget alsidigt og du skal være klar til at varetage de opgaver dagen måtte byde.

Horsens Øjenklinik v/Jeanet LomholtKlinikassistent/SOSU-assistent/lægesekretær søges til øjenlægeklinik

Horsens Øjenklinik v/Jeanet Lomholt

I et vikariat på 3 måneder 30-37 timer pr. uge fra den 9/8 til den 8/11 søges en klinikassistent/SOSU-assistent/lægesekretær til øjenlægeklinik i Horsens.

Arbejdet består i patientkontakt og udførelse af forskellige øjenundersøgelser, booking af tider, journalføring, rengøring af kirurgiske instrumenter og steril opdækning til kirurgi.

Kendskab til EG lægesystem en fordel, men ikke et krav. Vi regner med at du skal oplæres.

BonBon-LandTekniker/reparatør

BonBon-Land, Holmegaard

Danmarks sjoveste arbejdsplads søger en tekniker/reparatør

Er du uddannet indenfor el, automatik, industri, smed, mekaniker, eller har du en lignende relevant uddannelse? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

BonBon-Land søger pr. 1. juli 2021, eller snarest muligt derefter, en ny tekniker, som skal være med til den fortsatte udvikling af BonBon-Land. Du kommer til at indgå i teamet i vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores forlystelser, bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen.

Vi forestiller os ikke nødvendigvis, at du har et indgående kendskab til rutsjebaner og karruseller, men at du er nysgerrig på at lære samt brænder for kvalitet og sikkerhed.

Elektro-Isola A/SMaintenance Manager

Elektro-Isola A/S, Vejle

Elektro-Isola A/S er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer. Vores produkter afsættes til kunder i hele verden. Vi søger nu en Maintenance Manager til vores 23.000 m2 store fabrik i Vejle.

Dit team på i alt 8 dygtige og erfarne medarbejdere er alle håndværkere - primært elektrikere og smede.

Du får ansvaret for alt vedligehold af vores maskiner og produktionsanlæg samt de øvrige faciliteter på vores fabrik- og kontorområde, der er beliggende i Vejle.

Vores vedligeholdelsesafdeling har en central placering i organisationen, og du får ansvaret for den daglige drift. Produktionen arbejder i 3-holds skift, så det er af stor betydning, at vores maskiner og produktionsanlæg altid fungerer optimalt.
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælpere søges til Løvdalen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Arresø Plejecenter – et godt sted at være

Vi søger to nye kollegaer, én primært til dagvagt og én til fast aftenvagt.

Er du social- og sundhedshjælper, brænder du for et fælles jeg, hvor kollegaer med forskellig faglighed, løfter sammen og hjælper hinanden til sammen at gøre det bedste for vores beboere, skal du læse nedenstående. Vækker det yderligere interesse, byder vi gerne på en kop kaffe og en snak med kommende kollegaer.

Vi på Løvdalen er kendte for vores høje humør, lyst til at gøre noget andet end det man plejer, og vi er gode til at sikre opretholdelse af vores beboeres værdier, også når det kulminerer med vores egne.

Ringsted KommuneAmbitiøs Teamleder i Myndighedsenheden

Ringsted Kommune

Ringsted Kommunes Myndighedsenhed er en spændende og ambitiøs enhed, centralt placeret i kommunens Social- og Sundhedscenter.

Myndighedsheden er en bredt faglig funderet enhed, som dækker sagsbehandling på tværs af ældreområdet, hjælpemidler og det specialiserede voksenområde.

Som teamleder i Myndighedsenheden får du en central rolle i en af kommunens vigtige funktioner, med en ikke uvæsentlig politisk bevågenhed. Vi søger derfor en teamleder der kan sætte flueben ved følgende fem dyder:

 • Du er ambitiøs og du har en stor kapacitet, der gør dig i stand til at navigere i en hverdag fyldt med udvikling og komplekse problemstillinger.
 • Du kan skabe overblik og prioritere i de mange forskellige hensyn der skal tages, og opgaver der skal løses i en kompleks virkelighed som myndighedsområdet.
POWERCARE A/S
SOSU'er til attraktive stillinger som bookingkonsulent

POWERCARE A/S, Hellerup

Er du et konkurrencemenneske, som drives af at opnå resultater, og kunne du tænke dig at kombinere disse personlige egenskaber med at bringe dine sundhedsfaglige kompetencer i spil? Vi søger lige nu ambitiøse SOSU-assistenter til at varetage vores forskellige teams, der består af børne-, voksen- og handicapteams - du skal ligeledes kunne assistere vores bookingafdeling. Stillingen er i Hellerup.

Du vil have ansvar for at administrere vores børneteams, voksenteams og handicapteams. Her skal du finde de rette kandidater til at indgå i disse teams, og få vagtskemaet til at gå op. For at få success med denne opgave kræver det, at du kan arbejde struktureret.

POWERCARE A/S
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med el-kompetencer søges til AO Hobro eller det øvrige Nordjylland

Brødrene A & O Johansen A/S

Er du god til at skabe kunderelationer og kan du se dig selv arbejde i Danmarks førende digitale B2B-virksomhed? Så er det måske dig, vi søger!

Brødrene A & O Johansen

I AO sætter vi en ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle håndværkere i entreprenør- og byggebranchen, hvor vi er leveringsdygtige i personlig og faglig rådgivning. Vi tror på det stærke samspil mellem offline og online, og vi ønsker at udnytte det bedste fra de to verdener - integreret digital handel med personlige relationer i vores butikker.

Lige nu mangler vi en el-medarbejder i vores afdeling i Hobro, men er åbne overfor at finde plads til den rette kandidat i en af vores andre afdelinger i Nordjylland.

Brødrene A & O Johansen A/S
Bravida Danmark A/S
Sprinklertekniker til serviceopgaver på Fyn

Bravida Danmark A/S

Vi har mange sprinkler serviceopgaver og serviceaftaler og søger derfor en tekniker til Bravida i Odense og omegn. Dine arbejdsopgaver vil være sprinkler service, vedligehold og årlig eftersyn af sprinklercentraler.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde, så har du en Sprinklertekniker gemt i maven er jobbet måske noget for dig.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Højspændings-/forsyningstekniker til lands og til vand

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Til vores afdeling El-net i infrastruktur Brøndby søger vi dygtige højspændnings-/forsyningsteknikere til arbejdsopgaver i forsyningsnettet til lands og til vand.

Bravida er en af de største aktører på markedet inden for el, vvs og ventilationsarbejder. Vi har igennem adskillige år udviklet en række specialer og kompetencer, hvor de nordiske kerneværdier såsom sikkerhed, arbejdsmiljø og -glæde mm. vægtes meget højt.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygning og montage af 10 – 400 kV anlæg, transformerstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 10 – 400 kV anlæg
Bravida Danmark A/S
JKSService Technician

JKS søger for Source Technology i Kolding

Vil du med på en spændende rejse sammen med Source Technology? Er du teknisk nysgerrig, idérig og løsningsorienteret? Så er det dig vi mangler i teamet hos Source Technology!

Vil du arbejde med montage, optimering og sluttests af det avancerede procesudstyr, som Source Technology i Kolding afsætter til krævende kunder verden over, så får du med garanti brug for din omfattende faglige indsigt, din strukturerede arbejdsfacon og dine evner til at skabe tætte relationer til dine kommende kollegaer.

Kort sagt vi søger en fagligt stærk tekniker, der gerne vil arbejde med elektrisk og mekanisk montage samt udføre sluttests, fejlfinding, optimering og ibrugtagning af avanceret produktionsudstyr i fødevareindustrien.

Hillerød KommuneSommerferie vikar (Plejehjemsmedhjælper) på plejehjemmet Skanselyet

Hillerød Kommune

Vil du hjælpe ældre mennesker på plejehjem i deres hverdag med personlig pleje og praktisk hjælp, og vil du gøre en forskel ved at skabe hyggestunder for beboere sammen med kollegaer i Skanselyet i din sommerferie? Vil du bruge din sommerferie på at arbejde, og vil du være med til at sikre en god pleje, når de faste medarbejdere på skift holder ferie? Så vil vi rigtig gerne tale med dig.

Vi tilbyder vagter i hverdage og i weekender frem til august-september.

De krav vi stiller er, at du

 • er mødestabil
 • ikke skal på ferie i perioden
 • har lyst og mod på de plejeopgaver der er, når man arbejder på plejehjem (vi tilbyder god oplæring, hvis du ikke har prøvet det før).
SAM InternationalProjektleder

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for el-tekniske projekter indenfor datacentre? Har du erfaring med og evnen til at styre komplekse projekter? Og vil du trives i en rolle, hvor du har til ansvar at sikre løsninger til internationale kendte virksomheder?

Som projektleder hos Bjerne Jensen A/S bliver du ansvarlig for en række el-tekniske projekter. Din vigtigste opgave er at sikre, at projekterne bliver leveret i henhold til de indgåede aftaler med kunderne, som vil være datacentre og andre erhvervskunder fordelt over hele Danmark.

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

Københavns KommuneBorgercenter Handicap søger en dygtig og engageret hjemmevejleder med erfaring inden for autismeområdet

Københavns Kommune

Brænder du for at understøtte københavnere med handicap, så den enkeltes ressourcer aktiveres, og borgerne opnår øget selvstændighed, mestring og social mobilitet? Og har du erfaring i at arbejde med borgere med autisme? Så er du måske vores nye kollega.

Borgercenter Handicap søger en dygtig og engageret hjemmevejleder fra 1. august 2021 med erfaring inden for autismeområdet.

Udførerområdet (UFO) er en del af Borgercenter Handicap. UFO har til opgave at levere ydelser efter serviceloven til borgere f.eks. rådgivning, gruppeforløb, bostøtte, ledsagelse og afløsning i hjemmet til børn og unge. Vi er en velfungerende afdeling, som har mange visioner for, hvordan vi fortsat vil kunne udvikle tilbud til gavn for borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i København. Vi er ca. 40 fastansatte og ca. 350 timelønnede.

Entreprenørfirmaet Langberg A/SFormand søges til kabelarbejde i Midt- og Østjylland

Entreprenørfirmaet Langberg A/S

Vi har travlt med at servicere vores kunder og derfor søger vi nu en formand til at lede kabel- og fiberprojekter i det midt- og østjyske område. Du vil blive en vigtig del af virksomhedens ledelsesteam, hvor du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens 2 direktører, samt et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige formænd.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en central medarbejder i virksomheden med en stor berøringsflade til ledelsen, de øvrige formænd, kunder og dine medarbejdere.
 • Et krævende og spændende job i en virksomhed med dygtige medarbejdere og en bred kundebase.
SAM InternationalSafety & Quality Controller

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for Safety & Quality Control ved el-tekniske projekter til datacentre? Interesserer du dig for sikkerhed og kvalitet, og har du erfaring med kvalitetsstandarder og dokumentation? Så har du lige nu en unik mulighed for at sætte dit præg på en nyoprettet stilling hos Bjerne Jensen A/S, der er en moderne el-teknisk virksomhed med stor ekspertise indenfor el-tekniske løsninger til bl.a. datacentre.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Udarbejde arbejds- og metodebeskrivelser
 • Intern information og koordinering om arbejds- og metodebeskrivelser
 • Deltage i byggemøder

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.