910 job matcher din søgning 910 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jema Autolifte A/SUdekørende servicetekniker – Sjælland og/eller Midt-/Nordjylland (Viborg-området)

Jema Autolifte A/S

Da vi har travlt i vores serviceafd., søger vi lige nu en servicetekniker at varetage servicering, opsætning og fejlfinding af vores produkter.

Vi søger servicemontører til to forskellige områder:

 • Servicetekniker Jylland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.
 • Servicetekniker Sjælland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Sjælland.

Vi søger en servicemontør med passion for service og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders autolifte rundt omkring i landet.

Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger ift. at du sørger for, at de hele tiden kan arbejde på deres lifte, så er det måske dig, vi søger?

DELPRO A/SPROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO A/S, Vamdrup

Til styring af mindre projekter og service opgaver hos vores kunder primært i Jylland og på Fyn, herunder styring af underentreprenører, søges en PROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO er inde i en meget positiv udvikling og har brug for endnu en kollega, der vil spille med på holdet.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Tilsyn og opfølgning på de daglige opgaver i marken
 • Løbende assistance til afdelingslederen
 • At bistå ved opstart/oplæring af nye medarbejdere
Lemvigh-Müller A/S
Belysningstekniker

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du gerne se dine projekter blive til virkelighed og se dine beregninger omsat til et synligt slutresultat, så er her muligheden for at blive en del af Lemvigh-Müllers specialiserede team der arbejder med lysberegninger – i måske et af de mest alsidige job der er i belysningsbranchen.

Du bliver en del af vores landsdækkende belysningsorganisation med kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på salg af belysningsløsninger til professionelt byggeri samt formidling af informationer til elektrikere og rådgivende virksomheder.

Din hverdag vil være dynamisk med mange daglige opkald fra installatører og andre professionelle kundegrupper, som du primært supporterer med lysberegninger i DIALux, teknisk råd og vejledning samt beregning af tilbud og tilbudsgivning vedr. lys og lysstyring. Du vil også løbende samarbejde med eksterne sælgere omkring tilbudsgivning, projektarbejde mv.

DomstolsstyrelsenAmbitiøs kvalitets- og testmanager til stort digitaliseringsprogram

Domstolsstyrelsen, København

Vil du være med til at sikre, at en ny it-løsning af stor samfundsmæssig betydning udvikles efter højeste kvalitet?

Så er det dig, vi søger, til rollen som kvalitets- og testansvarlig i vores omfattende og spændende program, der skal udvikle et nyt straffe- og skiftesystem til Danmarks Domstole.

Som den kvalitets- og testansvarlige i programmet vil du få ansvaret for udarbejdelse og eksekvering af programmets risikobaserede kvalitetssikringsstrategi, -plan og dertilhørende compliance- og valideringsaktiviteter. Du vil skulle varetage opgaver omkring opbygning, implementering og vedligeholdelse af programmets kvalitetsstyringssystem.

Du vil i din funktion som kvalitets- og testansvarlig have ansvar for at planlægge, udføre og dokumentere test inkl. releasetesten til programmets seks releases.

Semler GruppenIT-konsulent til Semler Gruppen

Semler Gruppen, Brøndby

Vi søger en engageret IT-konsulent med brede IT-kompetencer og et stærkt service-mindset, til at være en del af Semler IT.

Arbejdsopgaverne vil variere mellem administrative opgaver, praktiske opgaver og andre ad hoc IT-opgaver. Majoriteten af opgaverne er rettet mod at støtte vores brugere hos vores forhandler- og servicepartnere af hvilke der er ca. 150 af fordelt over hele Danmark.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Deltagelse i oprettelsen af nye forretninger, både Semlers egne samt private forhandlere
 • Konfigurering af systemer og brugere
 • Sparring og rådgivning til lokale IT-ansvarlige, indehavere og filialchefer
Danfoss A/S
Automatikfagtekniker/Elektronikmekaniker (ID: 17858)

Danfoss A/S, Nordborg

Du bliver en del af et team bestående af 10 dygtige og engagerede kolleger på tværs af to afdelinger, hvor du vil spille en vigtig rolle i at kunne servicere vores kunder optimalt. Du vil styre og vedligeholde laboratoriets maskinpark, drive nye indkøb til bestående maskinpark, udtænke testopstillinger i sammenarbejde med vores teknikere og udviklingsstab og udføre reklamationsbehandling. Ligeledes vil du få ansvar for SOP, MSA og Máximo i levetidslaboratorium.

Et af dine nøglefokus områder vil være at udføre Produkt Audit-test for vores færdigvare samt udarbejde testrapporter for disse test.

Overordnede arbejdsopgaver:

 • Udvikle og vedligeholde SOP'er i levetidslaboratorie.
 • Udvikle og vedligeholde MSA'er i levetidslaboratorie.
 • Eksterne bestillinger.
Danfoss A/S
A-TEX A/S
Systemadministrator

A-TEX A/S, Herning

Vil du gerne udfordres? Og sætter du pris på en god arbejdsplads, hvor samarbejde er i højsæde? Så er det dig vi ønsker os som ny kollega.

Til vores IT-afdeling i Herning søger vi en kompetent og serviceminded Systemadministrator, som har lyst til at blive en del af vores IT-team på 8 entusiaster. Vi gør hver dag en kæmpe indsats for at levere god kvalitet og service til vores 1800 kollegaer rundt om i verden.

Du kommer til at indgå i driften og administrationen af vores applikationer og servere, cloud og hostede services. Du indgår i infrastruktur- og forretningsprojekter, og din rolle vil her være en kombination af rådgivende og udførende, hvor du med din tekniske indsigt og forståelse kan støtte op om projekterne. Du får stor indflydelse og tager ansvar og initiativ til at tilrettelægge driften, i samarbejde med dine kollegaer.

A-TEX A/S
Danske BankSenior Product owner in Buy & Own Real Estate Nordic Tribe, Copenhagen Area (Temporary position)

Danske Bank, Kgs. Lyngby

If you would like to be part of a great transformation of the Nordic housing area, this is the time. We are one out of five tribes within Financing Development, with a mission to digitize the end-to-end customer journey.

As a Product Owner you are accountable for the end-to-end delivery of the product and your main goal is to realize value for our customers. You are a catalyst leader and embody that in how you approach the work. You work closely with the Tribe Lead as well as the Solution Architect to drive outcome. You will create, maintain and prioritize the backlog of initiatives of your squad.

Danske BankLead SimCorp Dimension Specialist - Asset Management

Danske Bank, Lyngby

Are you an experienced Application Specialist with a strong track record in managing SimCorp Dimension and other 3rd party applications? Do you have solid experience in leading teams?

Come and join the exciting journey of the Asset Management business in a role where you will directly impact our customers and the Asset Management business!

Your role is to lead a team of 8-12 application specialists; you will grow and empower your team while also serving as both an escalation point and a subject matter expert. You must be able to bring the overall level of knowledge in your team in this domain upwards! Your role is a hands-on role and you should expect to spend roughly 50% of your time contributing as a SimCorp Dimension application specialist in the team and 50% of their time on leading and managing the team. This includes full HR responsibility for any direct reports.

Statens ITIT-projektledere

Statens IT, Ballerup

Vi søger projektledere, der kan planlægge og styre forskellige typer IT-projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet i samarbejde med kunder, leverandører og organisationen.

Stillingen er placeret i området ”Serviceudvikling & Projekter”, hvor du som projektleder indgår i et stort team med områdets øvrige projektledere.

Du får bl.a. til opgave, at:

 • analysere, planlægge og styre leverancer til aftalt tid, økonomi og kvalitet i samarbejde med relevant projektorganisation.
 • udarbejde projektaftaler, projektstatus, risikoanalyse og øvrige relevante projektmaterialer til brug for forventningsafstemning med kunden.
 • formidle IT-tekniske løsninger til kunderne både mundtligt og skriftligt.
BHJ A/SIT-konsulent med fokus på udbygning af netværk i BHJ A/S, Gråsten

BHJ A/S

Brænder du for IT og kan du levere høj service over for vores kolleger, hvor du samtidigt jonglerer mellem support og drift af infrastruktur? Er du en passioneret IT-nørd og nysgerrig på ny teknologi qua dit høje serviceniveau og positive mindset, vil du automatisk blive en af husets foretrukne IT-sparrings-partnere. Er du vores nye kollega?

Du vil blive en del af et ambitiøst team på 3 medarbejdere med reference til IT Infrastructure Manager. Teamet er en del af en samlet global IT-afdeling, som består af 18 medarbejdere i ind- og udland. Infrastruktur-teamet servicerer to forretningsområder - herunder BHJ og Essentia Protein Solutions.

Ansvarsområder og opgaver

 • Vedligehold og udbygning af netværk
 • sikkerhed, monitorering og dokumentation
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceelektrikere til Teknikhus Midtjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Silkeborg og Herning

Til vores afdeling i Silkeborg og Herning søger vi lige nu alsidige elektrikere, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende serviceopgaver.

Kemp & Lauritzen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores kunder i Midtjylland.

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange private og offentlige kunder i Midtjylland. Stillingen er med udgangspunkt i Silkeborg og/eller Herning.

Kemp & Lauritzen A/S
Arla Foods amba
Senior IT Security Specialist - Aarhus or Gdansk

Arla Foods amba

Are you looking for an opportunity to hold an IT Security Specialist role with high impact across our global organization?

As our new IT Security Specialist, you will join Arla IT Security Team, where 7 new colleagues are waiting for you. In close collaboration with Arla’s other IT specialists, managers, architects and vendors, you will work with operational IT security architecture and security solutions across all systems.

You will be guiding your colleagues on computer security on systems, networks, applications and processes. Join us at a time when we are investing in the latest security tools and technologies to protect our business.

Arla Foods amba
peoplemover
Compliance Consultant

peoplemover searching on behalf of NNE in Virum

At NNE they build new GMP facilities, upgrade, or revamp existing facilities and they work with design, implementation and validation of Automation, IT, MES and Laboratory systems. Compliance consultancy is a core ingredient in all their solutions.

You will work independently or as part of a team to help the customers with for example:

 • Quality planning.
 • Requirement specifications.
 • Quality Risk Management.
 • IT risk assessments.
BrandFactory Danmark A/SSkiltemontører

BrandFactory Danmark A/S, Måløv eller Aarhus

Vi har forrygende travlt i Damgaard-Jensen // BrandFactory og især i vores montageafdelinger i både Måløv og Århus, er der tryk på. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede skiltemontører, som har håndværkssnilde og erfaring.

Vi har mange forskellige kunder, og dermed er opgaverne ofte forskelligartede, hvilket stiller krav til din alsidighed, og den service du leverer overfor vores kunder. Du er det sidste møde med vores brand og virksomhed, og her er det altafgørende at smil, proaktivitet og handlekraft, er det kunden bliver mødet af.

Dine primære opgaver består af montering af skilte ude hos vores kunder. Du vil have tæt samarbejde med kollegaer og ledere i din afdeling. Vi har en flad struktur i vores organisation, og du har derfor også masser af samspil med kollegaer i andre afdelinger.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIT-specialister til en af de helt store og topmoderne Microsoft-infrastrukturer i Danmark

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du mod på at være med at designe Skatteforvaltningens infrastruktur? Brænder du for Microsoft-teknologier og forretningskritisk applikationsdrift i blandt andet Azure? Så er du måske den tekniker, vi søger til vores kontor Infrastruktur – Services i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST).

Vi søger teknikere med stærke kompetencer inden for Microsoft Enterprise-løsninger, og du vil komme til at arbejde med alle de nyeste teknologier på området.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling af Microsoft-baserede platforme og applikationer, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team, som supporterer vores projekter, DevOps og brugere, og hvor driften afvikles fra både eget datacenter samt i Azure. Du vil få stort ansvar og deltager i teamets beslutninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Ørsted
Product Owner for our two orchestration and automation product teams

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you as a product owner will ensure the delivery of infrastructure and cloud products to create value for our IT department and business units.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be the product owner for two product teams, Orchestration & Automation team 1 and 2. You’ll lead the two teams and ensure fast, efficient, and standardised solutions within infrastructure and cloud. You’ll identify stakeholders, build relationships, and influence others to get the work done, and you’ll collaborate with local and overseas teams with a willingness to accommodate varying time zones.

Ørsted
Eppendorf NordicService Technician Inhouse/Service Coordinator (parttime: 24 hrs/week)

Eppendorf Nordic, Hørsholm

Would you like to work for a company who has made it its mission to make a contribution to improving human living conditions? With around 4,500 employees worldwide Eppendorf is a leading Life Sciences company.

Your challenges

 • You will ensure that prompt and high-quality maintenance and repair services are provided, fully satisfying contractual requirements and achieving maximum customer satisfaction
 • You will provide service in-house in our new workshop (location: Hørsholm)
 • You will coordinate the customer requests for service, repair and/ or maintenance of equipment and maintaining records of the status of service calls in liaison with the Technical Service Manager

We appreciate your performance, offer an attractive salary and a wide range of training and development options.

Jens A. Jacobsen A/SIntern salgskonsulent/rådgiver

Jens A. Jacobsen A/S, Aalborg eller Slagelse

Vi søger en engageret medarbejder til et spændende job med udgangspunkt fra vores salgskontor i enten Aalborg eller Slagelse.

Dit primære fokus består i at vejlede og servicere kunder, når de skal vælge de rigtige belysningsløsninger. Herunder at udarbejde belysningsberegninger, projekteringsforslag og tilbud samt yde teknisk rådgivning indenfor området. Som en del af et kvalitetsorienteret professionelt team skal du medvirke til at udbygge salget af vores omfangsrige sortiment af belysningsprodukter.

ProfilpartnersSERVICETEKNIKER til installation, reparation, servicering og vedligeholdelse af pakkemaskiner m.v.

Profilpartners søger for Ubro Systempac A/S

Du er selvstændig, selvkørende og har god erfaring inden for industriel maskinautomatik

Du starter med en oplæringsperiode, hvor du vil komme til at køre sammen med nogle af dine jyske kollegaer, indtil du har fået en god indsigt i de tekniske udfordringer, du vil komme til at møde, når du skal ud på egen hånd hos virksomhedens kunder beliggende på Sjælland.

USP er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring i end-of-line-packaging og er således specialister inden for palleemballering, kartonlukning, omsnøring, banderoling, foliepakning, klæberuller, godssikring m.v.

Kunderne er godt vant og stiller høje krav til virksomheden. Du skal derfor være indstillet på at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhedskultur, hvor man vægter god kundeservice højt.