632 job matcher din søgning 632 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Vi har brug for en administrativ medarbejder til vores jordmodtagelse

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Vores kollegaer på vores jordmodtagelse i Nordhavn, der modtager jorden fra bl.a. metrobyggeriet, mangler en kollega. Måske er det netop dig, vi søger?

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Oprettelse af vognkort, debitorer, transportører, anmeldere m.m.
 • Telefonbetjening
 • Visuel kontrol af jord

Vi står selvfølgelig klar til at lære dig godt op.

Du skal frem for alt være servicemindet, så pladsens mange kunder (vognmænd og chauffører) føler sig godt behandlet. Du har administrativ erfaring, herunder erfaring med diverse IT-systemer, Navision og Jordweb.

Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Totaltruck A/SServicetekniker til Fyns mest tilfredse gaffeltruckkunder

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret servicetekniker til at passe dele af vores store fynske kundekreds. Vi er ’’Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie’’ med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Servicemindet
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

SKAKO Concrete A/S
El-teknisk supportmedarbejder

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

SKAKO Concrete A/S er en udpræget knowhow virksomhed, og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives hos os. Vi er forrest i feltet, når det gælder udvikling inden for industrielle betonblandeanlæg. Anlæggene leveres worldwide. Til understøtning af virksomhedens positive udvikling søges en stærkstrømstekniker/automatiktekniker til vores serviceafdeling.

Jobbet indebærer ud over support til kunder også deltagelse i mindre udviklingsprojekter. Der kan blive tale om nogen rejseaktivitet i forbindelse med oplæring og serviceopgaver for virksomhedens kunder, men først og fremmest skal du fra vores kontor i Faaborg yde telefonisk support.

Hverdagen er fyldt med mange forskellige opgaver, hvoraf de vigtigste er:

 • Support til vores etablerede kunder og deres anlæg rundt om i verden
 • Opdatering samt installation af programændringer
 • Hjælp til vores rejsende teknikere
SKAKO Concrete A/S
G4S Security Services A/S
Servicetekniker til G4S Security Services A/S, Kolding/Odense/Trekantsområdet

G4S Security Services A/S

Er du selvstændig og serviceminded og uddannet elektriker? Så er du måske vores nye teknikker til Kolding/Esbjerg/trekantsområdet

Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige serviceteknikere, som brænder for deres arbejde og sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Og så kommer du til at arbejde med det meste af G4S´produktpalette.

Er du stærk inden for Milestone, Symmetry, NOX, SPC samt kendskab til serveropsætning og netværk, er det selvfølgelig kun en fordel ….. Ellers lærer du det her

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
Gribskov Kommune
Sagsbehandler til Ydelsesteamet i Center for Job og Unge

Gribskov Kommune, Helsinge

Økonomi er en stor og vigtig del af de flestes hverdag og trivsel. Uanset om man er i job eller på offentlig forsørgelse. Brænder du for at sikre at borgere på offentlig forsørgelse får de rette ydelser (hverken mere eller mindre), så er du måske vores nye ydelsessagsbehandler i Gribskov.

Teamets hovedopgave er at sikre, at borgerne får den rette ydelse til rette tid og med rette faglige begrundelse. Konkret betyder det, at du skal behandle ansøgninger og træffe afgørelser om forsørgelsesydelser med udgangspunkt i gældende lovgivning, samt løbende følge op på at borgerne får den korrekte ydelse.

Lovgivningen på området er kompleks, og en stor del af jobbet indebærer derfor også at du dagligt skal vejlede borgere om muligheder og begrænsninger ud fra en helhedsorienteret tilgang.

Gribskov Kommune
Anklagemyndigheden
Administrative medarbejdere til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet

Anklagemyndigheden, København

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) – i daglig tale også kaldet Bagmandspolitiet – søger administrative medarbejdere til 37 timers stillinger som gruppesekretærer. Der vil være mulighed for både faste og tidsbegrænsede stillinger.

Som gruppesekretær hos SØIK vil du, i samarbejde med de øvrige administrative medarbejdere, primært skulle løse administrative opgaver i forbindelse med behandling af straffesager. Vi ønsker en bred sammensætning af medarbejdere, som alle har mod på at afprøve nye metoder, evaluere og lære af hinandens erfaringer, så vi sammen kan udvikle os i jobbet.

OK
Servicetekniker til varmepumper på Sjælland

OK a.m.b.a.

Det energitekniske område vækster i OK – derfor har vi brug for flere dygtige teknikere til Sjælland. Synes du, at energiteknik er interessant, og sætter du en ære i at give dine kunder den allerbedste service, er det måske dig, vi søger i OK Energiteknik.

OK

Du får en selvstændig hverdag hvor dit udgangspunkt er din bopæl. Herfra kører du til prebooket servicebesøg. I din servicevogn har du computer og printer, så du er selvforsynende i hverdagen. Du har en god administrativ supportfunktion, der understøtter din hverdag, bl.a. ved akutsager, ombookning af servicebesøg, garantisager osv.

OK a.m.b.a.
ProfilpartnersSALES ENGINEER

Profilpartners søger for IGE+XAO Nordic A/S i Birkerød

Du refererer i det daglige til den administrerende direktør og bliver en del af et meget engageret team af kollegaer i denne krævende - men også udviklende stilling, hvor du får ansvaret for:

 • Salg af software til el-teknisk dokumentation
 • Konsulentbistand
 • Uddannelsesprogrammer

Salget foregår typisk ved, at du forklarer om softwarens anvendelsesområder og laver en produktpræsentation online, når du har afdækket kundens behov.

Du planlægger selv din arbejdsdag og der vil være god mulighed for en løbende dialog og sparring med din chef og dine kollegaer på kontoret på Sjælland både i relation til de tekniske og de salgsrelaterede spørgsmål, men ellers forventes det, at du generelt arbejder meget selvstændigt med telefonen og computeren som dine primære arbejdsredskaber.

ProfilpartnersPRODUKTSPECIALIST med el-teknisk baggrund

Profilpartners søger for IGE+XAO Nordic A/S

Til udadvendt stilling med en bred kontaktflade, hvor du bliver virksomhedens specialist inden for software til kabeldimensionering

Du bliver en del af verdens førende virksomheder inden for udvikling og salg af software til el-teknisk dokumentation, kabeldimensionering og ECAD, og dermed en del af et teknisk miljø, hvor kunden sættes i højsæde, men hvor der altid er plads til et godt grin.

Stillingen som produktspecialist inden for kabeldimensioneringssoftware er nyoprettet. Du får derfor god mulighed for selv at præge stilling og blive firmaets specialist inden for området. Du vil få en god produkttræning, og så snart du er selvkørende, vil du komme ud på egne konsulentopgaver, som varer lige fra et par timer til flere dage, afhængig af den løsning, som kunden har købt.

Skatteankestyrelsen
Sagsbehandlere til Vurderingsafdelingen i Skatteankestyrelsen, Aalborg

Skatteankestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med klagesager inden for ejendomsvurdering? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø, hvor der er stor fleksibilitet og tillid i opgaveløsningen? Så er du måske én af de nye medarbejdere, vi søger.

I Skatteankestyrelsens 15. og 16. kontor behandler vi primært sager vedrørende ejendomsvurdering, og vi søger netop nu nye kolleger til vores kontorer. Vi behandler sager af varierende kompleksitet, og du vil derfor få opgaver, der afspejler dine kompetencer, og kompleksiteten vil øges i takt med din faglige udvikling.

Som sagsbehandler får du selvstændigt ansvar for din egen sagsportefølje og en unik mulighed for at fordybe dig i et særligt juridisk fagområde. Du vil blandt andet få ansvar for:

 • at sikre oplysning af sagerne
 • at være i dialog med klagere og repræsentanter
 • udarbejde udkast til afgørelser
OJ Electronics A/S
Technical Product Supporter, Drives

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Is your field of expertise frequency converters and their components? Can you update and create technical literature? Are you able to train selected customers, dealers and employees? Then we have an exciting job offer for you!

Verisure

Your tasks

Within the field of OJ frequency converters you will be responsible for maintaining present literature and preparing future literature, provide support and train employees and customers in the functionality of our products.

Your main tasks will be:

 • Product documentation in cooperation with product managers
 • Product presentations
 • Create training material and conduct technical training of selected customers, dealers and employees
OJ Electronics A/S
Favrskov KommuneVagtplanlægger til Plejecenter Solhøj

Favrskov Kommune

Er du en ørn til at få kabaler til at gå op?

Kan du arbejde struktureret og kreativt i krydspresset mellem ledelsesbeslutninger, medarbejdernes ønsker og akutte problemstillinger, så er du måske vores nye vagtplanlægger, som kan starte snarest muligt eller senest den 1. september 2021. Stillingen er på 37 timer/ugen i dagvagt på hverdage.

Din primære opgave består i at udarbejde detaljerede døgndækkende vagtplaner, hvor der er overensstemmelse mellem personalets ønsker, driften og overholdelse af overenskomster.

 • Du vil blive ansvarlig for vagtplanlægningen for alle teams i plejen
 • Du hjælper og sparrer med kollegaer for at opnå bedst muligt resultat i opgaveløsningen
 • Du arbejder tæt sammen med ledelsen.
Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker til Vemmelev

Spæncom A/S

Vi viser vejen - vil du med på holdet? Spæncom søger vedligeholdelsestekniker til Vemmelev.

Til vores fabrik i Vemmelev søger vi en stabil, selvstændig og ansvarsbevidst vedligeholdelsestekniker. Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lign. Det er en fordel, at du har kendskab til forebyggende vedligehold, elektrisk fejlfinding, kedelpasning, svejsning samt hydraulik og pneumatik. Det vil være en fordel med krancertifikat og/eller truck-kørekort.

Spæncom A/S
Vordingborg KommuneFagligt dygtig vejleder til forsikrede ledige

Vordingborg Kommune

Brænder du for at have løsningsorienterede og motiverende dialoger med forsikrede ledige? Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet, og kan du sætte opkvalificering samt uddannelse på dagsordenen?

Dagpenge og Opkvalificering søger en fagligt dygtig og målrettet vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation. Dine arbejdsopgaver er:

 • at iværksætte mål- og virksomhedsrettede aktivitetstilbud.
 • at hjælpe borgere hurtigst muligt tilbage til job og arbejdsmarked samt tale uddannelse og opkvalificering med dem.
 • at afholde individuelle jobsamtaler, fællessamtaler med a-kasserne, administrative opgaver samt indgå i et tværgående samarbejde med virksomhedskonsulenter, anden aktør og uddannelsesinstitutioner.
Saxe Hansen A/S
El-konstruktør/montør

Saxe Hansen A/S, Langå

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

I øjeblikket har vi brug for en el-konstruktør/tavlebygger med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Vores produkter er overvejende robotanlæg til plastindustrien, typisk bestående af 6-aksede robotløsninger, Co-Bots og lineære servorobotter. Som el-konstruktør skal du i samarbejde med vores mekaniske konstruktører og tekniske chef kunne designe disse anlæg.

Saxe Hansen A/S
INTER-GASTRO A/S
Servicetekniker som kan levere og servicere kaffe- og espressomaskiner udstyr

INTER-GASTRO A/S

Er du klar på nye udfordringer, hvor du bruger dit servicegen og din fingersnilde til at redde vores kunders dag? Og vil du have en selvstændig hverdag med en stor portion medbestemmelse?

For os er service ikke blot en ydelse – det er en holdning. En holdning, som du udlever hver eneste dag, når du sørger for, at vores kunder i restaurationsbranchen fortsat kan servere flot softice, saftige burgere og varme drikke til den danske befolkning.

Her kører du ud hjemmefra og bruger størstedelen af din tid hos dine kunder, som bl.a. 7-Eleven og McDonald’s. I gennemsnit er du på 2-3 servicebesøg om dagen.

Du hjælper især med at holde deres kaffe og espressomaskiner kørende. I starten kommer du selvfølgelig med ud på sambesøg med en kollega, så du kommer godt ind i sagerne.

INTER-GASTRO A/S
TS Platform & Hejs A/S
Teknisk chef

TS Platform & Hejs A/S, Herfølge

Vil du være en en del af vores TS DNA, og være med på den vækstrejse vi er på?

Til TS Platform og Hejs, hvor vi beskæftiger os med byggepladselevatorer og arbejdsplatforme, søger vi en person, der skal være support for vores montører i marken, men også en person der kan indgå som direktionens højre hånd.

Dine opgaver vil være:

 • Teknisk support på vores maskiner samt ad hoc-hjælp ved montage.
 • Beregne og projektere ydelser i forbindelse med udbud.
 • Have ansvar for gennemførelse af egne projekter, fra tilbud til fakturering og alt derimellem.
 • Generelt kundekontakt, herunder deltagelse i byggemøder etc.
TS Platform & Hejs A/S