1.505 job matcher din søgning 1.505 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ørsted
Senior PPA Manager (m/f/d)

Ørsted, Gentofte or Hamburg

Imagine a future where you help to facilitate more offshore wind projects around the world through corporate PPAs.

Ørsted

Join us in this role where you’ll work across European markets with a range of companies to deliver power purchase agreements that’ll play a significant role in the development of the existing and future renewable generation.

You’ll play an important role in:

 • structuring CPPA solutions for offshore wind projects and evaluating the business case hereof
 • leading generation and ongoing customer management for prospective PPA clients
 • negotiating and closing CPPAs with a range of corporate clients, including hydrogen and Power-t-X players
Ørsted
KIBO Sikring A/S
Hegnsmontører

KIBO Sikring A/S

Vi søger 4 initiativrige og kvalitetsbevidste hegnsmontører til KIBO Sikrings Sjællandsafdeling. Du er stabil og kan møde til tiden hver dag, udføre en arbejdsopgave selvstændigt eller efter fremviste instruktioner, samt udvise interesse for arbejdet.

Som hegnsmontør bliver det bl.a. dit ansvar at sikre:

 • Opstartsmøder og afsætning med kunderne.
 • Planlægge arbejdsprocesser med kollegaer.
 • Installation af KIBOS sikringsløsninger herunder hegn, porte, pullerter mv.
 • Daglig kontakt med kunden.
KIBO Sikring A/S
PwC
Audit Graduate til PwC i Hellerup

PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

PwC’s unikke uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
KPMG P/S
Initiativrige LargeCap-revisorer

KPMG P/S, København

Brænder du for revision og rådgivning af store virksomheder?

Hos os vil du arbejde i forskellige teams på tværs af niveauer og kundetyper. Du vil have ansvar for en varieret kundeportefølje med diverse kunder, primært med fokus på Top500-virksomheder, herunder børsnoterede virksomheder og datterselskaber af større udenlandske koncerner, PCAOB m.v.

Du vil have rig mulighed for udvikling ved at arbejde med varierende opgaver såsom at:

KPMG P/S
 • Planlægge, koordinere og udføre revision
 • Revidere og gennemgå forretningsprocesser og kontroller
 • Forberede rapportering både efter IFRS og ÅRL
KPMG P/S
Vestjyske Net Service A/S
Vi søger ny kollega

Vestjyske Net Service A/S

Vi vokser og tilbyder nu attraktive ansættelser i en veldrevet og konsolideret virksomhed præget af specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi en dygtig entreprenør med erfaring og lyst til at arbejde med udbygning og vedligehold af El-forsyningsnettet.

Vi søger en montør til vores anlægsafdeling, der varetager en række opgaver på transmissionsnettet.

Som montør vil du bl.a. arbejde med kabellægninger, fundamentsarbejde, kabelkanaler på transformerstationerne, stålmontage og meget andet.

Arbejdet foregår i teams på vekslende arbejdssteder, hovedsageligt i Jylland.

N&K Spedition A/S
Regnskabsassistent

N&K Spedition A/S, Esbjerg

Dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorstyring søges snarest muligt.

 N&K Spedition A/S

Kan du se dig selv i en levende og innovativ transportvirksomhed, og har du erfaring med debitorstyring, så er det måske dig, vi søger til vores økonomiafdeling på hovedkontoret i Esbjerg.

Du bliver en del af vores velfungerende økonomiafdeling, som består af 6 engagerede og hjælpsomme kollegaer, som beskæftiger sig med vores danske og udenlandske selskaber. Der er en god og uformel tone i afdelingen, hvor der løftes i flok, når der er run på.

Virksomheden er kendt for en positiv ånd, hvor alle er indstillet på at hjælpe hinanden i takt med udviklingen i organisationen. Der er en god tone i virksomheden, og der udvises og forventes gensidig respekt og sympati.

N&K Spedition A/S
SubC Partner A/SPassioneret medarbejder til løn, bogholderi og øvrige administrative opgaver

SubC Partner A/S, Esbjerg

SubC Partner leverer ydelser og projekter til energibranchen. Vi er ofte en innovativ medspiller, når nye løsninger skal afprøves, både offshore og på land. Vi oplever en stigende vækst inden for mange af vores aktiviteter, og vi går målrettet efter at tage større ansvar for både disse samt tilbyde flere sammenhængende kompetencer. Derfor søger vi en passioneret lønningsmedarbejder til vores bogholderi og administration i Esbjerg.

Typiske arbejdsopgaver:

 • Løn, bogføring og afstemning
 • Vedligehold af medarbejderdata/stamoplysninger (C5 og Visma)
 • Vedligehold at data i C5 (medarbejder, kostpriser, arter mv.)
Dansk Revision A/S
Revisor/revisorassistent til ambitiøst revisionshus

Dansk Revision A/S, Søborg

Har du en håndfuld års erfaring fra revisionsbranchen?

Du kan blive vores revisor, hvis du:

 • vil have en hverdag med høj faglighed i centrum
 • vil have gode udviklingsmuligheder og kan gå hele vejen og blive statsautoriseret – hvis du har lyst.

Som revisor får du din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher. Du bliver kundernes personlige rådgiver og kommer til at følge dem tæt. Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du:

 • laver revisionsopgaver for både nye og eksisterende kunder
 • opstiller regnskaber og udøver regnskabsassistance
 • deltager i kundemøder og laver afrapporteringer
Dansk Revision A/S
WASYS A/SServicemontør/elektriker

WASYS A/S, Roskilde

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder, der vil med på WASYS-holdet.

Du har, via din elektrikeruddannelse, en grundlæggende viden, men er også nysgerrig på hvordan industrielle netværk, trådløs mobil-kommunikation, RTU-/PLC-løsninger og SRO-/SCADA-software spiller sammen. Måske du også har viden om dimensionering af industrielle anlæg.

Du trives med en alsidig hverdag, hvor tekniske løsninger er omdrejningspunktet, og hvor to dage ikke er ens. Du vil beskæftige dig med elektrisk og mekanisk montage af vores løsninger, både på vores værksted samt ude ”i felten” hos vores kunder.

Statens Administration
Lønkonsulenter til faste og midlertidige stillinger i Statens Administration i Hjørring

Statens Administration

Har du lyst til, sammen med en flok gode kolleger, at drive og udvikle vores kvalitets- og effektivitets fokuserede løncenter her i Hjørring?

I Statens Administration fortsætter vi vores spændende udvikling. Derfor søger vi flere dygtige lønkonsulenter, der vil være med til at sikre stabil drift, høj kvalitet og bidrage til den fortsatte udvikling i tæt samarbejde med gode kolleger.

Har du erfaring med løn, og motiveres du af fællesskab, hvor vi sammen får opgaverne til at gå op i en højere enhed – også på tværs af organisationen? Sætter du pris på gode kollegaer, der er med til at gøre dig bedre – og kan du gøre os bedre? Så er du måske en af vores nye kollegaer!

Metro Service A/S
Ledende Tekniker til elafdelingen hos Cityringen

Metro Service A/S, København

Kan du lede og udvikle medarbejdere med en stærk faglighed? Kan du motivere medarbejdere, så I sammen kan skabe varige løsninger med betydelig effekt og stor trivsel på arbejdspladsen? Så er du måske vores nye kollega.

På dette spændende tidspunkt søger vi en Ledende Tekniker til M&E (Mechanical og Electric). Som Ledende Tekniker har du en central rolle i forhold til den daglige ledelse og koordinering på tværs af afdelingen.

Som Ledende Tekniker er dine hovedopgaver, at

 • udøve daglig ledelse af afdelingen med fokus på synlig og motiverende ledelse
 • udvikle afdelingens kompetencer og sikre medarbejdernes faglige ekspertise
 • registrere og håndtere sygemeldinger og andet fravær samt afholde personalemæssige samtaler, såsom den årlige medarbejderudviklingssamtale og eventuelle fraværssamtaler
Metro Service A/S
ØkonomistyrelsenKnivskarp business intelligence specialist til Statens BI

Økonomistyrelsen, København

Kan du omsætte abstrakt data til brugervenlige rapporteringsløsninger? Kan du jonglere med flere forretningsområder og en bred brugerskare? Og vil du være med til at understøtte beslutningerne på ledelsesgangene i staten med retvisende data?

Vi mangler en dygtig BI-udvikler/data engineer i statens bedste BI-enhed, og hvis du brænder for data og gerne vil udvikle dig som BI-specialist, vil vi meget gerne høre fra dig.

Som vores nye BI-udvikler/data engineer vil dine opgave bl.a. bestå af:

 • Udvikling og test af nye datamodeller og ETL-processer i samarbejde med vores forretningskontorer
 • Vedligehold og optimering af eksisterende datamodeller og ETL-processer
Vattenfall A/SSurveillance Technician

Vattenfall A/S, Esbjerg

We want to strengthen our team of Surveillance Technicians and are therefore looking for a new colleague for our 11 Surveillance Technicians.

As a Surveillance Technician you will become part of the 24/7 monitoring of all Vattenfall Wind assets like wind turbines, Off- and Onshore substations, cables etc. You will work in shifts together with the other 11 technicians at our office in Esbjerg. You will become part of a 11 weeks shift with day-, evening and night shifts.

You have an electrical background as an electrician. Experience from the wind industry is an advantage, but it is not a requirement as we will take care of the necessary training. Experience from working in a control room or working in shifts will be an advantage.

Azets Insight A/SSkattekonsulent til Advisory team

Azets Insight A/S, Herlev

Har du erfaring med revision og brænder du for at rådgive kunder? Har du kendskab til skat og kan du rådgive kunder i dette? Så er du den vi søger!

Vi oplever en stigende efterspørgsel inden for økonomisk rådgivning til virksomheder og søger derfor en ambitiøs kollega til vores Advisory team, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Som skattekonsulent er du ansvarlig for levering af rådgivningsprodukter til kunder, der kan spænde bredt fra mindre selskaber til børsnoterede virksomheder, i alle brancher, til større internationale koncerner. Opgaverne vil bl.a. omfatte opgavestyring, rådgivning inden for skattetekniske eller regnskabsmæssige områder, udarbejdelse af årsrapporter og skattehæfter, coaching af yngre konsulenter, review og meget andet.

Azets Insight A/SØkonomikonsulent med høje ambitioner

Azets Insight A/S, Herlev

Vil du være med til at præge fremtidens regnskabsbranche? Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og samtidig få en spændende karriere. Hos Azets får du et netværk med dygtige kolleger på tværs af kontorer og landegrænser, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder og skabe succes sammen.

Azets søger en erfaren og struktureret økonomikonsulent til vores kontor i Herlev. Du har din faglige værktøjskasse i orden, besidder et stort kundehjerte og ønsker at være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes. Du har høje ambitioner til dig selv, og disse ambitioner vil vi gerne hjælpe med at indfri.

Arbejdsformen er teambaseret, og du får medansvar for at starte kunder op i drift og direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder.

ØkonomistyrelsenVil du være en del af specialistteamet på en af Danmarks største lønløsninger? Vi søger to regelsprogsprogrammører til Team Statens Løn

Økonomistyrelsen, København

Vil du, med en stor grad af forretnings- og it-forståelse, være med til at vedligeholde og optimere Statens Lønløsning?

På løn- og pensionsområdet er vi i dag et kompetent og erfarent team, der hver måned sikrer korrekt og rettidig udbetaling af løn til ca. 180.000 ansatte i staten og pension til ca. 167.000 tjenestemandspensionister. Lønnen og tjenestemandspensionen skal være korrekt i henhold til gældende overenskomst/aftaler og skal udbetales til tiden. Vi foretager hver måned mange ændringer i lønsystemet, der alle udspringer af ændringer i gældende regelsæt – f.eks. ved overenskomstfornyelser, ændringer i skattelovgivningen - eller opstår som følge af nye behov hos vores kunder.

FH Automation A/SIndustrielektriker søges

FH Automation A/S, Horsens

Er du uddannet Industrielektriker, og har du erfaring med ombygning samt opsætning af tavler og maskinanlæg? Brænder du for servicering af elinstallationer? Så læs her.

Kvalitet og høj service er nøglebegreber, som kendetegner virksomheden, der med denne stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen yderligere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Fejlfinding på industrianlæg
 • Servicering af industrianlæg
 • Tavlemontering
 • Ombygning af tavler og maskinanlæg
 • Servicering af vores industrikunder

Som person er det vigtigt, at du

Cyklop-Emballering A/SVi søger servicetekniker

Cyklop-Emballering A/S

Da en af vores dygtige serviceteknikere har valgt at gå på efterløn efter 22 års ansættelse, søger Cyklop Emballering A/S en erfaren udekørende tekniker i Midt-/Østjylland med udkørsel fra egen bopæl.

Cyklop Emballering A/S er en selvstændig del af Cyklop International, der har eksisteret i mere end 100 år og i dag er repræsenteret i stort set hele verden. I Danmark er vores base i Nørre Snede med kontor, lager og værksted. Vi har en stærk serviceafdeling med 5 serviceteknikere placeret rundt i landet, som servicerer vores kunder indenfor mange forskellige brancher.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig vedligeholdelse, reparation og fejlfinding på emballeringsmaskiner.
 • Installation, test og idriftsætning af nye anlæg samt mindre opgaver på vores værksted.
 • Tilknyttet eget distrikt, men vil i perioder skulle hjælpe dine kollegaer i deres distrikter i hele landet.
Jobindex A/S
AV-tekniker til højteknologisk hus i hjertet af København

Jobindex A/S søger for Dansk Arkitektur Center

Vil du have en spændende og alsidig hverdag i et arkitektur- og designhus i konstant bevægelse?

Her får du et job med mange facetter, hvor du både arbejder med konferenceafviklinger samt er en del af opbygningen af vores skiftende udstillinger.

Som AV-tekniker er du med til at sikre, at Dansk Arkitektur Center altid fremstår som et professionelt konferenceafviklingshus med teknisk stabile løsninger. Det betyder i praksis, at du både står for de tekniske løsninger og har en tæt dialog med vores gæster, så vi er sikre på, at de får en god oplevelse.

Jobindex A/S
SCITEQ A/SCommissioning/Service Engineer

SCITEQ A/S, Hinnerup

SCITEQ A/S søger en Commissioning/Service Engineer til at styrke vores travle service team. SCITEQ er en mindre dansk nichevirksomhed, der udvikler, producerer og forhandler testudstyr, hovedsageligt inden for plastrørsindustrien.

Stillingen er opdelt i to primære funktioner, hvor af den ene er onsite, service og installationsopgaver i hele verden, hvorfor du skal forvente ca. 8 rejsedage pr. måned, dog vil rejser af 10-15 dages varighed, undtagelsesvist, kunne forekomme. De ca. 8 rejsedage afvikles typisk som 2 x 4 dage (du rejser hver anden uge). I de resterende uger vil du varetage fjernsupport af kunder fra vores hovedsæde i Hinnerup, uden for Aarhus.

Alt efter aktuel travlhed vil der ydermere være mulighed for at involvere sig i opgaver inden for produktudvikling, produktion og optimering af SCITEQ’s produkt-portefølje.og elektriker, men generelt have en bred snitflade til de øvrige ansatte i virksomheden, samt kunder.