708 job matcher din søgning 708 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KIBO Sikring A/S
Hegnsmontører

KIBO Sikring A/S

Vi søger 4 initiativrige og kvalitetsbevidste hegnsmontører til KIBO Sikrings Sjællandsafdeling. Du er stabil og kan møde til tiden hver dag, udføre en arbejdsopgave selvstændigt eller efter fremviste instruktioner, samt udvise interesse for arbejdet.

Som hegnsmontør bliver det bl.a. dit ansvar at sikre:

 • Opstartsmøder og afsætning med kunderne.
 • Planlægge arbejdsprocesser med kollegaer.
 • Installation af KIBOS sikringsløsninger herunder hegn, porte, pullerter mv.
 • Daglig kontakt med kunden.
KIBO Sikring A/S
Vestjyske Net Service A/S
Vi søger ny kollega

Vestjyske Net Service A/S

Vi vokser og tilbyder nu attraktive ansættelser i en veldrevet og konsolideret virksomhed præget af specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi en dygtig entreprenør med erfaring og lyst til at arbejde med udbygning og vedligehold af El-forsyningsnettet.

Vi søger en montør til vores anlægsafdeling, der varetager en række opgaver på transmissionsnettet.

Som montør vil du bl.a. arbejde med kabellægninger, fundamentsarbejde, kabelkanaler på transformerstationerne, stålmontage og meget andet.

Arbejdet foregår i teams på vekslende arbejdssteder, hovedsageligt i Jylland.

WASYS A/SServicemontør/elektriker

WASYS A/S, Roskilde

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder, der vil med på WASYS-holdet.

Du har, via din elektrikeruddannelse, en grundlæggende viden, men er også nysgerrig på hvordan industrielle netværk, trådløs mobil-kommunikation, RTU-/PLC-løsninger og SRO-/SCADA-software spiller sammen. Måske du også har viden om dimensionering af industrielle anlæg.

Du trives med en alsidig hverdag, hvor tekniske løsninger er omdrejningspunktet, og hvor to dage ikke er ens. Du vil beskæftige dig med elektrisk og mekanisk montage af vores løsninger, både på vores værksted samt ude ”i felten” hos vores kunder.

Metro Service A/S
Ledende Tekniker til elafdelingen hos Cityringen

Metro Service A/S, København

Kan du lede og udvikle medarbejdere med en stærk faglighed? Kan du motivere medarbejdere, så I sammen kan skabe varige løsninger med betydelig effekt og stor trivsel på arbejdspladsen? Så er du måske vores nye kollega.

På dette spændende tidspunkt søger vi en Ledende Tekniker til M&E (Mechanical og Electric). Som Ledende Tekniker har du en central rolle i forhold til den daglige ledelse og koordinering på tværs af afdelingen.

Som Ledende Tekniker er dine hovedopgaver, at

 • udøve daglig ledelse af afdelingen med fokus på synlig og motiverende ledelse
 • udvikle afdelingens kompetencer og sikre medarbejdernes faglige ekspertise
 • registrere og håndtere sygemeldinger og andet fravær samt afholde personalemæssige samtaler, såsom den årlige medarbejderudviklingssamtale og eventuelle fraværssamtaler
Metro Service A/S
SøfartsstyrelsenKontorchef til Søfartsstyrelsens afdeling for IT drift og udvikling

Søfartsstyrelsen, Korsør

Søfartsstyrelsen har været inde i en rivende udvikling i en årrække, og vi står i dag som en stærk maritim administration, der kan matche et søfartserhverv i international topklasse. Med det udgangspunkt har vi brug for en kontorchef, der kan varetage styringen med vores forretningssystemer.

Som kontorchef bliver du leder for 9 medarbejdere. Du får ansvaret for både drift og vedligeholdelse af styrelsens forretningssystemer og udviklingen af den samlede systemportefølje, så den til enhver tid passer til forretningens behov.

Vi lægger særligt vægt på, at it-drift og vedligehold fungerer optimalt og projektstyringen er effektiv, så styrelsen altid er på forkant. Det indebærer blandt andet en skarp leverandørstyring, en it-sikkerhed i top og et velfungerende beredskab ved systemnedbrud samtidig med, at vores it-udviklingsprojekter skal styres, så de kommer i mål.

Vattenfall A/SSurveillance Technician

Vattenfall A/S, Esbjerg

We want to strengthen our team of Surveillance Technicians and are therefore looking for a new colleague for our 11 Surveillance Technicians.

As a Surveillance Technician you will become part of the 24/7 monitoring of all Vattenfall Wind assets like wind turbines, Off- and Onshore substations, cables etc. You will work in shifts together with the other 11 technicians at our office in Esbjerg. You will become part of a 11 weeks shift with day-, evening and night shifts.

You have an electrical background as an electrician. Experience from the wind industry is an advantage, but it is not a requirement as we will take care of the necessary training. Experience from working in a control room or working in shifts will be an advantage.

Picopublish ApS
IT-projektleder med udpræget servicegen

Picopublish ApS, Silkeborg

Vi ser ind i et efterår med masser af spændende nye kunder og opgaver, og ser behovet for en projektleder der trives med administrative opgaver, har øje for detaljer og trives i et teknisk specialistteam. Du er typen, der skaber fremdrift og overblik gennem højt drive og en struktureret arbejdsproces. Hvis du kan genkende dig selv i dette, så er du måske vores nye projektleder.

Som projektleder/koordinator får du en lang række koordinerende og administrative opgaver med fokus på vores kolleger, kunder og øvrige aktiviteter i huset. Du skal bl.a.:

 • Være projektleder på mindre PIM-projekter
 • Bistå vores konsulenter med at holde overblikket over opgaver
 • Ressourceplanlægge, så vi har styr på, hvem der kan og hvornår vi kan løse opgaverne
Picopublish ApS
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Nordic Specialist Remote Support

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, Ballerup

Vil du være med til at sætte ekstra skub i Konica Minoltas transformation, og har du lyst til en spændende rejse ind i IT-verdenen? Så har vi masser af spændende udfordringer til den rette kandidat.

Vi søger en dygtig Remote Support Tekniker, som er engageret, kreativ og resultatorienteret, og som får ting til at ske. Du brænder for at hjælpe vores kunder til en enklere hverdag med IT-systemer. Du vil ligeledes have et tæt samarbejde med dine nordiske kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Nordic Specialist Remote Support ansvarlig på ekspertniveau for Remote Server Platform i norden
 • Sikre viden og træning for medarbejdere og partnere
 • Projektledelse til Remote Support-området
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
FH Automation A/SIndustrielektriker søges

FH Automation A/S, Horsens

Er du uddannet Industrielektriker, og har du erfaring med ombygning samt opsætning af tavler og maskinanlæg? Brænder du for servicering af elinstallationer? Så læs her.

Kvalitet og høj service er nøglebegreber, som kendetegner virksomheden, der med denne stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen yderligere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Fejlfinding på industrianlæg
 • Servicering af industrianlæg
 • Tavlemontering
 • Ombygning af tavler og maskinanlæg
 • Servicering af vores industrikunder

Som person er det vigtigt, at du

Cyklop-Emballering A/SVi søger servicetekniker

Cyklop-Emballering A/S

Da en af vores dygtige serviceteknikere har valgt at gå på efterløn efter 22 års ansættelse, søger Cyklop Emballering A/S en erfaren udekørende tekniker i Midt-/Østjylland med udkørsel fra egen bopæl.

Cyklop Emballering A/S er en selvstændig del af Cyklop International, der har eksisteret i mere end 100 år og i dag er repræsenteret i stort set hele verden. I Danmark er vores base i Nørre Snede med kontor, lager og værksted. Vi har en stærk serviceafdeling med 5 serviceteknikere placeret rundt i landet, som servicerer vores kunder indenfor mange forskellige brancher.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig vedligeholdelse, reparation og fejlfinding på emballeringsmaskiner.
 • Installation, test og idriftsætning af nye anlæg samt mindre opgaver på vores værksted.
 • Tilknyttet eget distrikt, men vil i perioder skulle hjælpe dine kollegaer i deres distrikter i hele landet.
Jobindex A/S
AV-tekniker til højteknologisk hus i hjertet af København

Jobindex A/S søger for Dansk Arkitektur Center

Vil du have en spændende og alsidig hverdag i et arkitektur- og designhus i konstant bevægelse?

Her får du et job med mange facetter, hvor du både arbejder med konferenceafviklinger samt er en del af opbygningen af vores skiftende udstillinger.

Som AV-tekniker er du med til at sikre, at Dansk Arkitektur Center altid fremstår som et professionelt konferenceafviklingshus med teknisk stabile løsninger. Det betyder i praksis, at du både står for de tekniske løsninger og har en tæt dialog med vores gæster, så vi er sikre på, at de får en god oplevelse.

Jobindex A/S
SCITEQ A/SCommissioning/Service Engineer

SCITEQ A/S, Hinnerup

SCITEQ A/S søger en Commissioning/Service Engineer til at styrke vores travle service team. SCITEQ er en mindre dansk nichevirksomhed, der udvikler, producerer og forhandler testudstyr, hovedsageligt inden for plastrørsindustrien.

Stillingen er opdelt i to primære funktioner, hvor af den ene er onsite, service og installationsopgaver i hele verden, hvorfor du skal forvente ca. 8 rejsedage pr. måned, dog vil rejser af 10-15 dages varighed, undtagelsesvist, kunne forekomme. De ca. 8 rejsedage afvikles typisk som 2 x 4 dage (du rejser hver anden uge). I de resterende uger vil du varetage fjernsupport af kunder fra vores hovedsæde i Hinnerup, uden for Aarhus.

Alt efter aktuel travlhed vil der ydermere være mulighed for at involvere sig i opgaver inden for produktudvikling, produktion og optimering af SCITEQ’s produkt-portefølje.og elektriker, men generelt have en bred snitflade til de øvrige ansatte i virksomheden, samt kunder.

Laerdal Copenhagen A/S
Agile Product Owner

Laerdal Copenhagen A/S, Copenhagen

As an analytics product owner, your job will be connecting and coordinating the business requests to deliver the analytics solutions. You are conveying the vision and business motivation for each analytics product to the rest of the team and presenting options, limitations and best practice to the business side.

Laerdal Copenhagen A/S

YOUR DAY-TO-DAY RESPONSIBILITIES WILL BE

 • Drive product development with a team of world-class engineers and designers
 • Collaborate and co-create with the team, partners, users and customers –and facilitate stakeholder management on many levels
Laerdal Copenhagen A/S
ØkonomistyrelsenErfaren projektleder til Finansministeriets koncern

Økonomistyrelsen, København

Finansministeriet har igangsat et projekt, der skal sikre dannelsen af en ny systemløsning, som skal understøtte finansloven og statsregnskabet. Vi skal bruge en kompetent og erfaren projektleder til at stå i spidsen for projektet, der er yderst forretningskritisk for Finansministeriets koncern.

Som projektleder for det samlede projekt får du ansvar for fremdrift og koordinering af en række systemudviklingsaktiviteter og enkelte nyanskaffelser af delkomponenter, der skal danne en ny samlet løsning. Du kommer til at samarbejde med forretningsspecialister og product owners fra de øvrige systemer i Økonomistyrelsens eksisterende portefølje, som indgår i projektet.

Du bliver en del af et forretningskritisk projekt, der drives i tæt samarbejde mellem Økonomistyrelsens Center for systemer og Finansministeriets departement.

Eltel Networks A/S
Erfarne forsyningsmontører til Power

Eltel Networks A/S

Vi leder lige nu efter dygtige og engagerede forsyningsmontører inden for 0,4-10 kV, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi både etablerer, forstærker og vedligeholder private og offentlige elforsyningsnet i Danmark. Hvis du vil være med til at sikre, at samfundet får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt så læs med her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Eltel
 • Opbygning og montage af 0,4 – 10 kV-anlæg, herunder kabelskabe, netstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 0,4 – 10 kV-anlæg
 • Varetagelse af rollen som holdleder og koblingsperson
Eltel Networks A/S
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til daghold – Taulov Mejeri

Arla Foods amba

Har du lyst til at arbejde med pakkeriudstyr på Danmarks mest avancerede gul ost-mejeri? Og vil du i tæt samarbejde med dit team have ansvar for optimering og udvikling af det nyeste produktionsudstyr? 

”Som vedligeholdstekniker får du en vigtig rolle i driften og optimeringen. Du får ansvar for din egen pakkerilinje og stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde og din hverdag,” fortæller Lars Hoelgaard, senior maintenance manager hos Arla Foods.  

Nysgerrig? Læs mere her! 

Arla Foods amba
Norlys
Struktureret og resultatorienteret Service Transition Manager

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at sikre, at nye releases kører korrekt og gnidningsfrit? Brænder du for at have ansvaret for, at nye funktionaliteter kommer sikkert i drift? Og er du god til at definere rammer og følge disse i en travl hverdag med mange kontaktflader? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Transition Manager i Norlys IT.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Sætte retningslinjerne for Release & Deploy-processen i området Business Applications
 • Sikre transparens i processen samt agere procesejer
 • Forventningsafstemning med forretningsdivisionerne
Norlys
Tican Fresh Meat A/S
Tekniker

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Til Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger vi en dygtig og engageret tekniker eller lignende, som kan stå for drift af palletering i vores frysehus samt drift af produktionslinjer. Som tekniker bliver du en del af vores tekniske afdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for fabrikken i Thisted. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Drift af palletering og frysehus samt drift af produktionslinjer
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Optimeringsarbejde på maskiner og produktionsanlæg, herunder omstilling af maskiner

Vi kan tilbyde frihed under ansvar i en organisation med en uformel omgangstone og gode kolleger.

Tican Fresh Meat A/S
Patent- og Varemærkestyrelsen
Leadudvikler til Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen, Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye leadudvikler.

Din stilling er placeret i vores udviklings- og arkitektursektion, hvor du sammen med vores udviklere og vores forretning skal bidrage til den digitale transformation. Vi står over for en spændende rejse og en ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler, videreudvikler og vedligeholder vores løsninger på, samtidig med at vi er i gang med en transformation fra eget datacenter over i cloud.

Som leadudvikler får du ansvaret for løsningsdesign og den tekniske realisering af Patent- og Varemærkestyrelsens egne applikationer, og derudover:

 • Er du faglig ansvarlig for et af vores udviklingsteams
 • Løser du udviklingsopgaver sammen med de andre udviklere i dit team
Alm. Brand
Product Owner

Alm. Brand, København

Vil du have en nøglerolle i et super skarpt Scrum set-up?

Som Product Ownerhar du en central rolle i et af vores udviklingsteams, og dermed den der viser vejen mod udvikling af nye, innovative produkter. Maksimal værdiskabelse gennem kundeorienteret match af behov og løsninger

Skåret ind til kernen handler dit job om at udvikle nye forsikringsprodukter på tværs af alle Alm. Brands forretningsområder. I et agilt setup er du den, der sikrer, at alle løsninger er baseret på reelle behov og udfordringer, så teamets arbejde skaber maksimal værdi for forretningen. Det gør du ved at indgå i et et agilt udviklingsteam med 8-10 kompetente kolleger, hvor I sammen skal løse en række problemstillinger. Teamet har en række kompetencer som f.eks. udvikling, test, forretningsudvikling, integration, analyse, implementering mv..

Alm. Brand