1.157 job matcher din søgning 1.157 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Superwood A/S
Procesoperatør til nathold, gerne med teknisk erfaring

Superwood A/S, Hampen

Superwood er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører facadeløsninger i træ. Ud over Danmark er vi repræsenteret i Norge, Sverige og Tyskland – og vi oplever betydelig vækst på alle markeder.

Den primære opgave bliver at være procesoperatør på vores unikke imprægneringsanlæg. Målet er, at anlægget holdes i gang 24/7 - 365 dage om året. Der forventes derfor stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Du vil desuden få vedligeholdelses-opgaver i samarbejde og koordineret med vores eksterne samarbejdspartnere.

Superwood A/S
Stevns KommuneMagnoliegården søger lærer snarest muligt

Stevns Kommune, Hårlev

Magnoliegårdens interne skole vokser hurtigt, og vi har i øjeblikket tilgang af flere elever. Derfor søger vi endnu en dygtig lærer med et struktureret socialpædagogisk blik. Tiltrædelse så hurtigt som muligt, og gerne fra starten af skoleåret 2021- 2022

Magnoliegården er en specialiseret døgnbehandlingsinstitution hvor læring, relationsarbejde, mentalisering og special pædagogik er i centrum. Institutionen består af 3 døgnafdelinger og intern skole.

Vi søger en lærer, der er indstillet på at indgå i den kultur, der er bærende for samarbejdet blandt kolleger, en lærer der møder eleverne med struktur, optimisme og samtidig kan fastholde kravet og tilbyde undervisning der fordrer proces i elevernes nærmeste udviklingszone.

Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
UngeRuten ApSErfaren familiekonsulent

UngeRuten ApS, Rødovre

Da UngeRuten er under rivende udvikling, søger vi en erfaren familiekonsulent til fuldtidsansættelse på 30-37 timer ugentligt til arbejdet med unge og deres forældre, der har komplekse problemstillinger.

UngeRuten er en socialfaglig og socialpædagogisk virksomhed, der yder forskellige former for støtte til børn, unge, deres forældre og voksne med komplekse problemstillinger. Vi sætter en ære og stolthed i at arbejde forebyggende med vores indsatser og har stor fokus på borgernes trivsel og udvikling, hvor essensen for os er at arbejde ressource- og løsningsfokuseret.

Fredensborg Kommune
Matematiklærer til Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en dygtig og engageret matematiklærer til mellemtrin/udskoling, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Udover at brænde for matematik må du gerne have en naturfaglig profil. Kan du også undervise i tysk - så klager vi ikke!

På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere undervisning og fritid til en sammenhængende skoledag for eleverne.

Vi er en personalegruppe, der har udviklet et samarbejde med humor, energi og et højt fagligt engagement. Vi stræber efter, at personalet skal være veluddannet både inden for deres egne fagområder, inden for autismeområdet og kende deres personlige virkemåder og værktøjer.

Du behøver ikke at have erfaring indenfor autismeområdet – der vil være mulighed for oplæring.

Egedal Kommune
Erfaren lærer til indskolingen søges til Veksø Skole

Egedal Kommune

Vi søger snarest til skolestart 2021 en dansklærer til vores kommende 3. klasse. Ud over dansk, vil det være fint, hvis du har et eller flere af følgende fag: engelsk, historie, kristendom og gerne madkundskab.

Stillingen er på fuld tid og indebærer en delt klasselærerfunktion.

Vi søger en person:

 • der er læreruddannet, og er stærk og har gode erfaringer med klasseledelse
 • der er fagligt og pædagogisk velfunderet, og har stor lyst til at arbejde inkluderende og være med til at udvikle stærke læringsfællesskaber for alle børn
 • der er reflekterende og dynamisk og brænder for at udvikle de gode læreprocesser.
Egedal Kommune
S/I FGU Midt- og ØstsjællandKan du skabe motivation, læring og trivsel i klasserummet?

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Til vores FGU-skole i Faxe søger vi en lærer med undervisningskompetence i matematik og naturfag, der er dygtig til at skabe trygge, stabile læringsrum, og som har lyst til at udvikle egen og fælles undervisningspraksis. Samtidig er vi på udkig efter en kandidat, der brænder for at hjælpe unge mennesker godt på vej mod uddannelse og job, og som kan skabe motivation, læring og trivsel i klasserummet.

Som underviser hos os kommer du til at varetage almenundervisningen af vores elever på både den almene grunduddannelse (AGU) og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og samarbejde tæt med skolens øvrige lærerstab om at udvikle nye praksisnære undervisningsforløb.

Du træder ind i år 3 med systematisk kompetenceudvikling af medarbejdere og ledelse. Vi har arbejdet med at udvikle et pædagogisk didaktisk grundlag kombineret med løfter om undervisernes adfærd over for eleverne.

Totaltruck A/SServicetekniker til Fyns mest tilfredse gaffeltruckkunder

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret servicetekniker til at passe dele af vores store fynske kundekreds. Vi er ’’Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie’’ med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Servicemindet
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

Greve KommuneGENOPSLAG Dansk og praktisk/musiske fag i indskolingen - Barselsvikar i skoleåret 21/2

Greve Kommune

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, tæt på stranden og midt i Greve Kommune.

Vores skole danner til daglig ramme for ca. 750 børn fra 0. – 9. klasse og ca. 90 medarbejdere som sammen er med til at skabe en positiv hverdag med fokus på at løfte fællesskabet – på tværs af fagligheder, opgaver og niveauer. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambitiøse og målrettede i vores dagligdag.

Vi søger en barselsvikar til det kommende skoleår, som har sin faglige interesse i danskfaget samt billedkunst og idræt i indskolingen - og er musik også en kompetence, så er det bestemt en fordel.

Vallensbæk KommuneLærer til Vallensbæk Skole

Vallensbæk Kommune

Vi søger en uddannet matematiklærer til vores mellemtrin og udskoling. Det vil desuden være en stor fordel, hvis du ud over matematik også har kompetence til at undervise i et/flere af disse fag:

 • fysik/kemi, natur/teknologi, billedkunst, håndværk & design, idræt, engelsk eller fransk

Vallensbæk Skole kendes på engagement og passion - og vi ved, hvad fællesskabet betyder for alles daglige trivsel. Vi lægger vægt på, at du er aktiv og udstråler engagement, at du er omsorgsfuld, og at du har gennemslagskraft.

Vi kan tilbyde dig 60 dedikerede, hjælpsomme og dygtige kolleger, ca. 500 nysgerrige børn og endnu flere interesserede forældre, der støtter op om skolens arbejde.

Danfoss A/S
Faglært reparatør/værktøjsmager (Nathold) (ID: 17900)

Danfoss A/S, Silkeborg

Danfoss søger en reparatør/værktøjsmager til Aktuator i Silkeborg.

Jobbet:

 • Primære opgave vil være drift, om-/opstilling og vedligehold af vores trinpressere, hvor vi laver optræk i stål og tin/bronze.
 • Registrering af vedligeholdelsesdata, oprettelse og opdatering af vedligeholdelseplaner.
 • Analytisk tilgang til vedligeholdelse. Du brænder for at finde kerneårsager og hindre disse ved korrekte modtræk.

Som udgangspunkt arbejder du fast nathold. 34 timer lønnet for 37. Opstarten vil bestå af en oplæringsperiode på 2-6 måneder på daghold. Du skal dog være fleksibel i forhold til opstående behov på andre skift samt oplæring i andre arbejdsområder end dit primære ved behov.

Danfoss A/S
NEXT Uddannelse KøbenhavnTimelærere til NEXT Ung

NEXT Uddannelse København

Til skolestart i august 2021 søger vi timelærere til en række fag. I august slår vi dørene op for vores nye elever på vores grundforløb gf1. De modtages af vores dygtige og engagerede undervisere – og måske dig?

Vi søger faglærte timelærere til værkstedsundervisning på grundforløb 1 med erhvervsuddannelse inden for følgende fag:

 • Industritekniker, procesoperatør, smed eller elektriker
 • Frisør
 • Kosmetiker
 • Business

Vi søger timelærere, som kan undervise i et eller flere af følgende fag:

 • Dansk (C-niveau)
 • Engelsk (E-niveau)
 • Matematik (E-niveau)
Fiberline Composites A/S
Industrielektriker til Maintenance

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Er du en dygtig og alsidig elektriker? Har du erfaring med systematisk fejlfinding og god til at sætte dig ind i nyt produktionsudstyr? Vil du være en del af et uformelt team? Så er du måske vores nye kollega.

Du får ansvaret for fejlfinding, reparation af produktionsudstyr, som er med til at sikre en stabil drift. Da vi i perioder kan have rigtig travlt, er det vigtigt, du er fleksibel. En anden vigtig del af dine arbejdsopgaver bliver at udarbejde vedligeholdelsesplaner- og dokumentation inden for dit ansvarsområde.

Du er specialisten, når der skal findes nye løsninger, hvor du medvirker til at udarbejde kravsspecifikationer, og det er også dig, der kommer med input, når det eksisterende udstyr skal forbedres. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores metoder, så du vil få en meget varieret dagligdag og stor indflydelse på jobbets udførelse.

Fiberline Composites A/S
Københavns ProfessionshøjskoleTre timelærere til laborantuddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Har du lyst til at være med til at uddanne fremtidens laboranter?

Laborantuddannelsen er en kortere videregående uddannelse, der gør de studerende i stand til at arbejde med analyseudstyr og forskellige kemiske og bioteknologiske analysemetoder i laboratoriet. Hvis du brænder for at undervise, og enten er skarp til kemi- eller bioteknologi, hører vi meget gerne fra dig.

Vi søger tre undervisere, som kan undervise bredt inden for hhv.

 • det kemiteknologiske område
 • det bioteknologiske område.

I jobbet vil du indgå i samarbejde med dine kollegaer omkring undervisningsopgaver på uddannelsen. Der foreligger undervisningsmateriale til al undervisning, som du vil kunne anvende direkte eller tilpasse efter behov.

Ballerup KommuneDygtig lærer med en stærk relationskompetence til Kasperskolen

Ballerup Kommune

Vi søger hurtigst muligt en dygtig læreruddannet kollega i en tidsbegrænset orlovsstilling 37 timer ugentligt.

Stillingen skal besættes i vores udskoling. Hvis du søger jobbet, skal du være indstillet på eller have erfaring i at føre elever til afgangsprøver.

Din faglige profil skal primært have linjefag eller erfaring med at undervise i historie, samfund og gerne biologi.

Kasperskolen er et miljø med høj faglighed. Som skole arbejder vi målrettet med at optimere elevernes faglige kompetencer og personlige ressourcer, samt styrke deres selvværd.

Vi har som målsætning, at den enkelte elev kan tage aktivt og konstruktivt ansvar for eget liv og har fokus på, at eleven kan indgå i et inkluderende fællesskab.

JKSElektriker

JKS søger for STYREG ApS

Er du faglært elektriker? Har du flere års erfaring, der gør dig i stand til at løse de fleste el-opgaver? Trives du med at arbejde selvstændigt? Så hører vi gerne fra dig!

Du bliver en del af et team på 2, hvor I løser jeres egne opgaver - men arbejder sammen, når det er muligt og sparrer med hinanden dagligt. Du skal selvstændigt planlægge og strukturere din egen hverdag.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Forskellige opgaver inden for el
 • Opgaver inden for industri og spjæld
 • Retofit-opgaver på Danfoss VLT & VACON
Bravida Danmark A/S
Elektriker til el service

Bravida Danmark A/S

I afdelingen i Skibby har vi fart over feltet og vi ser ind i en stigende ordretilgang.

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med automatik, fejlfinding og reparationsarbejde hos kommunale, erhverv og ikke mindst industrikunder.

Vi tilbyder dig:

 • Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede elektrikere
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Sikringsteknikere til Bravida Baneteknik i hele Danmark

Bravida Danmark A/S

Bravida Baneteknik har vundet rammeaftalen vedrørende sikringstekniske ydelser for Banedanmark.

Du indgår i et kompetent og engageret team med en høj faglig stolthed. Dertil får du god mulighed for at præge din egen hverdag, da der er tale om et job med en høj grad af selvbestemmelse.

Jobbet:

 • Anlægsarbejde på sporfornyelsesprojekter og sikringsprojekter.
 • Fejlretning og vedligehold på alle Banedanmarks områder og anlægstyper.
Bravida Danmark A/S