1.740 job matcher din søgning 1.740 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs KommunePædagoger til Magleblik Skole, afdeling Basen

Halsnæs Kommune

Dygtige pædagoger søges til fastansættelse den 1. august/1. oktober i vores specialtilbud for elever med autismespektrumforstyrrelser.

Du vil have timer i vores SFO, men din primære opgave er koncentreret omkring undervisningstiden, hvor du og en pædagogkollega er medskabere af det læringsrum, som er nødvendigt for at sikre en kontinuerlig udvikling hos vores elever.

Der arbejdes ud fra TEACH-principper og med low arousal. I dette arbejde er det grundlæggende, at du er relationsstærk, fleksibel og en god samarbejdspartner for dine kolleger.

Vi forventer blandt andet, at du:

 • Er uddannet pædagog.
 • Har erfaring – gerne fra arbejdet med børn eller voksne med ASF.
Superwood A/S
Procesoperatør til nathold, gerne med teknisk erfaring

Superwood A/S, Hampen

Superwood er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører facadeløsninger i træ. Ud over Danmark er vi repræsenteret i Norge, Sverige og Tyskland – og vi oplever betydelig vækst på alle markeder.

Den primære opgave bliver at være procesoperatør på vores unikke imprægneringsanlæg. Målet er, at anlægget holdes i gang 24/7 - 365 dage om året. Der forventes derfor stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Du vil desuden få vedligeholdelses-opgaver i samarbejde og koordineret med vores eksterne samarbejdspartnere.

Superwood A/S
Frederikshavn KommunePædagog/SSA søges til BOF Nord i Skagen

Frederikshavn Kommune

Da vi mangler to medarbejdere, søger vi ovenstående henholdsvis 29 timer og 30 timer ugentligt.

Bofællesskabet er et botilbud for voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der er 24 borgere med forskellige drømme, behov og handicaps. Her vil du blive tilknyttet et hus, hvor der bor 6 borgere.

Du kommer til at arbejde med borgere, der har særlige behov for hjælp i daglige funktioner, pleje og omsorg, samtidig med, at de har brug for en pædagogisk indsats. Det er derfor vigtigt, at du er empatisk og tydelig i kontakten til borgerne og at du har gode skriftlige egenskaber og godt kendskab til IT. Det er en fordel, du har kørekort.

Røde Kors Hjemmet i SorøDagcentret ved Røde Kors Hjemmet i Sorø søger aktivitetsmedarbejder

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Røde Kors Hjemmet er en selvejende institution med et visiteret dagcenter, modtage-køkken, 61 plejeboliger - heraf 6 skærmede pladser til borgere med demens - samt et bofællesskab for 7 ældre psykisk/fysisk udviklingshæmmede.

Du vil få en alsidig arbejdsdag, hvor dine opgaver bliver:

 • at fastlægge en tværfaglig plan for hverdagsrehabilitering for dagcenterets gæster
 • at igangsætte, styrke og fastholde aktiviteter for såvel borgere udefra som beboere fra Røde Kors Hjemmet
 • indgå i et tværfagligt samarbejde, hvor din faglighed skal medvirke til større livskvalitet for den enkelte borger/beboer, og hvor du sammen med de øvrige medarbejdere via sparring og læring kan medvirke til opgaveløsningen
Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
UngeRuten ApSErfaren familiekonsulent

UngeRuten ApS, Rødovre

Da UngeRuten er under rivende udvikling, søger vi en erfaren familiekonsulent til fuldtidsansættelse på 30-37 timer ugentligt til arbejdet med unge og deres forældre, der har komplekse problemstillinger.

UngeRuten er en socialfaglig og socialpædagogisk virksomhed, der yder forskellige former for støtte til børn, unge, deres forældre og voksne med komplekse problemstillinger. Vi sætter en ære og stolthed i at arbejde forebyggende med vores indsatser og har stor fokus på borgernes trivsel og udvikling, hvor essensen for os er at arbejde ressource- og løsningsfokuseret.

Fredensborg Kommune
Vi søger en pædagog til Humlebæk Skole og SFO

Fredensborg Kommune

Vi søger en ambitiøs og velfunderet pædagog, med stærke og tydelige kompetencer og færdigheder inden for det pædagogiske felt. En pædagog, der kan se sig selv arbejde i et forpligtende og ansvarsfuldt fællesskab med forældre, lærere, pædagoger og andre fagpersoner.

Som pædagog på vores SFO, vil du indgå i et team med 2-3 kollegaer - og på skolen i et team med 4-5 kollegaer, bestående af både lærere og pædagoger.

I de respektive teams har du til opgave, at planlægge og gennemføre pædagogiske og skolefaglige opgaver i samspil med dine kollegaer.

Ikast-Brande Kommune
Nattevagt til Bøgehusene (genopslag)

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en SOSU-assistent/hjælper, pædagogisk assistent eller omsorgsmedhjælper til en nattevagtsstilling på 30 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat den 1. august 2021 eller hurtigst muligt.

Bøgehusene er et af Ikast-Brande Kommunes bo- og aktivitetstilbud for 15 voksne mennesker med autisme og varig betydeligt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Botilbuddet er opdelt i 3 afdelinger, Bøge/Åbo, Kastanjebo og Skovbo.

Du tilbydes en spændende arbejdsplads med en personalegruppe på 42. Grupperne er tværfagligt sammensat med bl.a. pædagoger, pædagogiske assistenter og social- og sundhedsassistenter. Der arbejdes med neuropædagogik, KRAP, Marte Meo, PECS, struktur og kommunikation.

Lolland Kommune
Pædagoger til Natur- & skovbørnehaven og vuggestuen Trekløveren

Lolland Kommune

Mener du ligesom os, at fusionen mellem inden- og udendørs læringsrum bidrager til det gode og læringsrige børnemiljø? Tør du lege med insekter og danse i regnvejr? Så er det dig, vi søger!

Vi søger dig, som først og fremmest elsker naturen og småbørnspædagogikken, som møder verden med positive forventninger og som har en faglig indsigt i, hvad der skaber forudsætninger for det gode børneliv. Derudover har du et inkluderende og anerkendende menneskesyn og ønsker at arbejde for at give ALLE børn i Trekløveren det allerbedste børneliv, samt gode forudsætninger for deres videre udvikling i livet.

Vi søger 2 pædagoger på 37 timer om ugen. Én pædagog til Natur- & skovbørnehaven samt én pædagog til vuggestuen.

Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger pædagogisk assistent

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj.

Team 3 søger en 25 timers pædagogisk ass.

I Team 3 bor 7 mænd og kvinder i alderen 25-69 år, primært mennesker med psykiske funktionsnedsættelser med forskellige diagnoser inden for psykiatrien. En enkelt beboer er fysisk handicappet og har behov for fuld støtte, mens en anden har sit eget skærmet team af personale omkring sig. Flere af beboerne har et tilbud om aktivitet eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger pædagogisk personale

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger en del nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Nyuddannet eller med erfaring i rygsækken, du er mere end velkommen her!

Egedal Kommune, Smørum

- For Fantasihaven søger to børnehavepædagoger, så jeg synes du skal læse videre.

Vi er en nyopstartet institution som flyttede ind i vores flotte nye hus sidste sommer. Huset byder på alt hvad et pædagoghjerte kan begære. Vi har en fantastisk legeplads, med bl.a. mooncarbane, fodboldbane, udeværksted, bålhytte og shelter.

Indenfor har vi lækkert indrettet værksted, sanserum og stort indrettet motorikrum. Der er gode gangarealer indrettet med nicher og legerum. Og midt i huset tårner sig et 6 meter højt træ igennem de to etager.

Alt dette og mere endnu, understøtter en praksis hvor relationsarbejdet er i højsædet, og pædagogernes faglighed folder sig ud.

Egedal Kommune
Den Sociale UdviklingsfondTillids- og tryghedsskabende nattevagt til botilbud for unge med autisme

Den Sociale Udviklingsfond, Frederiksberg

Lad os straks finde ud af, om du er den profil, vi søger som vores nye nattevagt. Vi søger dig, som:

 • trives med natarbejde
 • har relevant pædagogisk og psykiatrisk erfaring
 • er engageret, reflekteret og klar til at være en del af et ambitiøst hold, der arbejder sammen om opgaven – også når du arbejder alene

Som nattevagt har du primært beboerrettede opgaver, og derudover er der praktiske opgaver i huset. Du bliver en del af et team på tre nattevagter, som tilsammen dækker alle nætter. Du er vågen nattevagt og afvikler vagterne alene i hovedparten af tiden.

Den Sociale Udviklingsfond
Den Sociale UdviklingsfondPassioneret socialkonsulent til botilbud for unge med autisme

Den Sociale Udviklingsfond, Frederiksberg

Tre hurtige spørgsmål:

 • Har du solid erfaring indenfor autismeområdet?
 • Har du en faglig sult og nysgerrighed efter hele tiden at blive bedre?
 • Kan du se dig i et botilbud, hvor rammerne er alt andet end institutionelle, og hvor dit arbejde også er en livsform?

BOAS Frederiksberg er et højt specialiseret botilbud med 11 pladser for unge voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelse og psykiatriske følgetilstande som fx OCD og andre angstlidelser.

Som socialkonsulent fungerer du som tovholder for 1-2 unge og har vejlederfunktion for 3-4 unge.

Den Sociale Udviklingsfond
Team Cura A/S
Brænder du for at gøre en forskel for unge med særlige behov?

Team Cura A/S, Slangerup

Så søger Team Cura engagerede og fagligt kompetente medarbejdere pr. 1. august eller snarest muligt.

SDS

Team Cura er et socialpædagogisk opholdssted beliggende i Slangerup, tæt på Frederikssund. Vi har plads til 7 unge i alderen 12-25 år med psykiatriske vanskeligheder såsom autismespektrumforstyrrelser, spiseforstyrrelser, angst og lignende.

Team Cura er etableret på et stærkt fagligt grundlag af viden og erfaringer. Med høje fælles ambitioner for kontinuerlig udvikling af tilbuddet og igennem konstant læring og evaluering af ressourcer, pædagogik, kompetencer og resultater er det målet at skabe et solidt og fagligt velkonsolideret tilbud til målgruppen.

Team Cura A/S
Totaltruck A/SServicetekniker til Fyns mest tilfredse gaffeltruckkunder

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret servicetekniker til at passe dele af vores store fynske kundekreds. Vi er ’’Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie’’ med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Servicemindet
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

Specialskolen BramsnæsvigPædagog eller social- og sundhedsassistent søges til en velrenommeret arbejdsplads på specialområdet

Specialskolen Bramsnæsvig, Kirke Hyllinge

Vi søger:

 • En pædagog med erfaring indenfor autismeområdet, og som ønsker at arbejde i et solisttilbud, omkring en borger med autisme. Du vil indgå i et mindre team med pædagoger og lærere. Sparring og supervision er en fast del af samarbejdet. Det er en fordel, at du kender til og har arbejdet med Low Arousal.
 • En pædagog/social- og sundhedsassistent til vores mellemtrin i skolen, hvor du indgår i et spændende team med pædagoger/sundhedspersonale/lærere. Eleverne har multiple funktionsnedsættelser og modtager behandling og undervisning tilrettelagt ud fra den enkeltes særlige behov. Det er en fordel at du har erfaring med målgruppen.
Greve KommuneHavana søger Pædagog på 32 timer

Greve Kommune

I Birkelyparken, i udkanten af Hundige ligger Havana, verdens bedste fritidstilbud for børn og unge med særlige behov i alderen 6 - 23 år.

I Birkelyparken, i udkanten af Hundige, ligger Havana, verdens bedste fritidsklub for børn og unge i alderen 6 – 23 år, med særlige behov. Klubben er delt op i en SFO del (MINI) og en klubdel, og vi varetager 65 børn og unges fritids- og ungdomsliv.

Klub MINI er et tilbud til børn i alderen 6 til 9 år. I denne gruppe arbejdes der især med at styrke barnets sociale færdigheder. Vi ønsker, at barnet får en bedre forståelse af sig selv og dets omgivelser i hverdagen. Vi ønsker, at børnene bliver så selvhjulpne som muligt i Havana og i dets videre liv.