496 job matcher din søgning 496 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FJ Industries A/S
Medarbejder til reparation og vedligehold

FJ Industries A/S, Ferritslev

Da én af vores dygtige kolleger har valgt at gå på pension, søger FJ Industries en medarbejder til optimering, reparation og vedligehold af produktionsudstyr.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, og sammen har I ansvaret for systematisk vedligehold og reparation af virksomhedens produktionsudstyr. Derudover bidrager teamet med input til den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens systematiske vedligehold.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i en metal- eller produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med systematisk vedligehold og reparation af produktionsudstyr, meget gerne understøttet af IT værktøjer på TPM-området.

FJ Industries A/S
Thise Mejeri A.m.b.A.Tekniker

Thise Mejeri A.m.b.A., Roslev

Fremgangen fortsætter for Thise Mejeri, og vi søger omgående en tekniker til en fastansættelse.

Virksomheden, der er kendt for sine økologiske kvalitetsprodukter, søger dig, der har en baggrund som mekaniker, smed, elektriker eller tekniker, og som har erfaring med såvel mekaniske som el-tekniske udfordringer.

Du vil blive en del af et stærkt team, som har til opgave at overholde service og vedligehold samt fejlfinde og reparere hele mejeriets tekniske anlæg. Da der er tale om et større komplekst anlæg, vil der skulle forventes en længere oplæringsperiode, således at du kan få grundig kundskab til anlægget og de enkelte procesmaskiner.

Din baggrund kan være alsidig, men vi ser gerne at: du har erfaring med mekanisk arbejde og udfordringer du har erfaring med el-teknisk arbejde, motorer, følere og lign.

Port-Trade ApSServicetekniker til hydrauliske, mekaniske og el-tekniske opgaver i Norden

Port-Trade ApS

Vil du have hænderne i komplekse maskiner og have masser af udfordringer i hverdagen? Og vil du være specialisten, som vi sender til både danske og udenlandske kunder?

 • Du vil få en veludstyret servicebil, telefon og computer stillet til rådighed.
 • Du får et internationalt job og løser opgaver for vores kunder i hele Norden inkl. Island.
 • Du arbejder hjemmefra og vi koordinerer og planlægger opgaverne i fællesskab.

Dit arbejde vil bestå af planlagte service- og vedligeholdelsesopgaver samt akutte supportopgaver, hvor du laver fejlsøgning. Desuden vil du medvirke ved nymontager.

VELUX A/S
Vedligeholdelsestekniker søges til aften-/nathold

VELUX A/S, Østbirk

Vil du være med til at vedligeholde og sparre på den nyeste teknologi inden for produktionsudstyr til ovenlysvinduer? Og motiveres du af at gøre en forskel for dine kolleger hver eneste dag?

Velux A/S

Så er du måske vores nye tekniker i vedligeholdelsesteamet hos Østbirk Bygningsindustri. Vi er en del af VELUX Gruppen, og vi sørger både for, at den daglige drift kører og beskæftiger os med indkøring og udvikling af nyt udstyr eller nye processer.

Hos Østbirk Bygningsindustri er vi i vedligeholdelsesteamet i dag 17 dedikerede medarbejdere. Vi spænder vidt og bredt i både funktioner og personlighed, men fælles for teamet er, at vi både mestrer at arbejde selvstændigt og utroligt godt sammen. Vi har både smede, elektrikere og teknikere, og sammen sikrer vi den daglige drift, holder anlægget kørende og laver forebyggende vedligehold.

VELUX A/S
Caverion A/S
Industrielektriker

Caverion A/S, Herning

Er du den dygtigste industrielektriker i Herning, så har vi en super udfordring til dig!

Caverion A/S Vi har travlt og søger ny kollega, der kan indgå i vores team og motiveres af at servicere erhvervskunder så planlægning og tilrettelæggelse af opgaver sker med kunden i fokus.

Du får base hos vores kunde i Herning og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Fejlfinding, vedligeholdelse af diverse maskinanlæg
 • Diverse maskininstallationer og bygningsinstallationer i industrien
Caverion A/S
JKSMaskinbygger/montør søges

JKS søger for kunde i Broager

Har du praktiske kompetencer inden for mekanik og elektronik? Vil du med på et væksteventyr i et sønderjysk firma? Så læs endelig videre ...

Du kommer til at indgå i et team med 4 dygtige og engagerede kollegaer, som alle har forskellige kompetencer og styrker. De primære opgaver er el-teknisk og/eller mekanisk montage af vores strækfilmsmaskiner. Herunder deltage i slutsamling og test.

Der kan også forekomme installation af maskiner hos vores kunder.

Vi forestiller os, at du har erfaring med maskinmontage eller andet mekanisk/teknisk arbejde fra et tilsvarende job.

Måske er du uddannet automatiktekniker, elektriker, mekaniker, elektromekaniker, maskinarbejder, smed eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har en god teknisk forståelse og kendskab til mekaniske og elektriske komponenter, samt at du har "hænderne skruet rigtigt på".

Indrykket: 
KPK Døre & Vinduer
Vi søger en automatiktekniker, el-tekniker eller elektriker til Teknik og Vedligehold

KPK Døre & Vinduer, Nykøbing Mors

KPK Døre og Vinduer søger en ny kollega til vedligeholdelsesteamet, som kan arbejde selvstændigt og systematisk med reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en ambitiøs og dynamisk virksomhed.

Du har et tæt samarbejde med de øvrige i vedligeholdelsesteamet, som sætter en ære i at skabe forbedringer samt udvikle produktionsudstyret på KPK. Du trives i en kultur, som er handlingsorienteret og effektiv, hvor både drift, kvalitet og leveringssikkerhed går op i en højere enhed.

Du har erfaring fra en lignende stilling, har en praktisk faglig uddannelse, evt. automatiktekniker, el-tekniker, industrielektriker eller elektriker med styring og regulering som efteruddannelse. Du er i stand til at læse EL-dokumentation og har kendskab til PLC/PC maskinstyringer.

KPK Døre & Vinduer
Bravida Danmark A/S
Serviceleder til sprinklerafdeling i Brøndby

Bravida Danmark A/S

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling.

Med reference til afdelingslederen for sprinkler service afdelingen i Brøndby, får du som serviceleder det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Højspændingsmontør til forsyningsnet opgaver

Bravida Danmark A/S

Til vores afdeling EL-NET i Infrastruktur, Brøndby søger vi dygtige højspændnings-/forsyningsteknikere til arbejdsopgaver i forsyningsnettet, som vil bidrage til et sikkert el-net i Danmark

Du vil indgå i et team hvor der primært arbejdes med at udskifte 50kV komponenter på højspændingsstationer i Nordsjælland. Men derudover kan der komme andre 50-132kV opgaver til, hen ad vejen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygning, montage og demontage af 50 kV anlæg, net-stationer og kabelanlæg
 • Arbejdet foregår på 50kV friluftstationer og indendørsstationer i byen
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Servicetekniker til sikringsopgaver i Fire & Security afdeling

Bravida Danmark A/S

Vi har stor tilgang af ordre og søger derfor teknikere til Bravidas afdeling for Fire & Security i Øst (Sjælland). Du vil få speciale indenfor sikringsanlæg (Indbrudsalarm, Adgangkontrol og TV-Overvågning).

Dine arbejdsopgaver i serviceafdelingen vil være at udføre eftersyn og fejlfinding på vore installerede anlæg, samt mindre installationsopgaver.

For den rette tilbyder vi

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
 • Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer
 • Gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold
Bravida Danmark A/S
DEAS
DEAS søger viceværter med VVS-baggrund i Storkøbenhavn

DEAS

Vi får flere og flere ejendomme i DEAS og har derfor brug for viceværter med vvs-baggrund til vores teams. Vi søger derfor viceværter der kan indgå i vores vvs-team på ejendommene, med fokus på god service.

Du kommer til at stå for den daglige drift med fokus på vvs-opgaver på en række ejendomme, primært i Storkøbenhavn.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • daglig beboerkontakt
 • tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg
 • renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg
DEAS
Aarsleff RailEntreprise-elektriker til jernbanearbejder

Aarsleff Rail, Hvidovre

Brænder du for udfordrende el-entrepriseopgaver i et travlt miljø? Har du et højt kvalitetsniveau, og forstår du vigtigheden af et godt samarbejde?

Til vores afdeling i Hvidovre søger Aarsleff Rail A/S dygtige elektrikere til entrepriseopgaver i Hovedstadsområdet og på Sjælland.

Jobbet som elektriker hos Aarsleff Rail indebærer udførelse af alle former for el-arbejder inden for det jernbanetekniske område. Arbejderne vil typisk være enten på banearealer såsom perroner og rangerområder eller på omformer-/fordelerstationer, der leverer 25kV til køreledningsanlægget.

Dansk Kabel TVProdukt Manager til Alarmnet

Dansk Kabel TV, Tranbjerg J.

Trives du med en varieret hverdag i et særdeles teknisk- og teknologisk miljø, med mange interne og eksterne kontaktflader? Motiveres du af udvikling, hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.

I Dansk Kabel TV (DKTV) søger vi en Product Manager, der vil tage ansvar for, at sikre den daglige drift af vores Alarmnet. Derudover være med til at sikre udviklingen af fremtidens Alarmnet. Alarmnet servicerer hver dag samfundskritiske funktioner, som brandalarmer, sikringstjenester, beredskaber, 112 osv.

Din hverdag vil gå med videreudvikling af vores eksisterende produkter. Hvorfor et kreativt mindset og hang til perfektionisme, er nogle af de egenskaber der skal til for at lykkes med at være Product Manager hos Alarmnet i DKTV. Jobbet kan opdeles i tre kategorier: Forretning, Teknologi og Kundeservice.

EL-team fyn a/sEr du EL-team fyn A/S nye serviceelektriker?

EL-team fyn a/s, Tåsinge og Langeland

Har du lyst til at blive en del af et godt team med engagerede kolleger? Er du uddannet elektriker, og er du i stand til at arbejde selvstændigt? Vil du være en del af en spændende virksomhed i vækst, der leverer eltekniske installationer?

EL-Team Fyn A/S søger nye spjældelektrikere i Tåsinge og på Langeland. Siden sin start i 2002 har EL-Team Fyn A/S løbende udvidet med nye afdelinger, og i dag finder du derfor afdelinger i Odense, København, Svendborg, Tåsinge og på Langeland. EL-Team Fyn A/S er en spændende virksomhed i udvikling og i vækst, og derfor er der også behov for nye elektrikere i afdelingerne i Tåsinge og på Langeland.

Jobbet indeholder klassiske spjældopgaver:

 • fejlfinding og service hos private samt erhverv/industri
 • mindre entreprise, udvidelse/renovering af erhvervslokaler samt industri og øvrige forskelligartede elektrikeropgaver hos vores kunder
EL:CON A/S
Elektriker til EL:CON Skive

EL:CON A/S

Vil du være en del af en serviceafdeling i vækst, hvor du bliver udfordret med et bredt spænd af opgaver?

I EL:CON Skive bliver du en del af en mindre afdeling i en stor virksomhed, hvor vi varetager en række forskellige opgaver primært inden for industri og erhverv. Du får blandt andet mulighed for at arbejde med nedenstående opgavetyper:

 • Servicering af maskinanlæg hos industrikunder
 • Bygningsinstallationer i industri og kontormiljøer
 • Installationer i teknikhuse
 • Almene el-opgaver
 • Enkelte spjældopgaver hos privatkunder.
EL:CON A/S
Vectrus Services A/S
ATCALS Tekniker til Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en ATCALS-tekniker til kommunikationsafdelingen – Non-Secure Communications - på Thule Air Base, Grønland til ansættelse og udrejse snarest muligt.

Non-Secure Communications varetager vedligehold af alle ikke sensitive kommunikationssystemer på basen lige fra TV, radio-, telefonsystemer og telefonomstilling til radar og navigationsudstyr i lufthavnen.

Som ATCALS-tekniker, vil dine primære opgaver være:

 • Inspektion og forebyggende vedligehold af udstyr jf. US Air Force regulativer.
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af lufthavnskommunikationsudstyr, radar- og navigationsudstyr.
 • Vedligehold af værkstedets manualer og testudstyr.
Vectrus Services A/S
Schur Technology a/sMontør

Schur Technology a/s, Horsens

Schur Technology a/s designer, udvikler og producerer pakkemaskineløsninger i tæt samarbejde med Schurs øvrige emballagevirksomheder.

Vi søger en erfaren og engageret montør til vores montageafdeling. Ansvar og opgaver er:

 • Montage, idriftsættelse af maskiner og undervisning hos kunder i ind- og udland
 • Udviklingsprojekter med f.eks. opbygning og test af prototyper på værkstedet

Projekterne følges hele vejen igennem processen fra samling af maskinen på fabrikken til den afsluttende idriftsættelse hos kunden, hvilket resulterer i en varierende, spændende og udfordrende hverdag.

Vi forventer, at du er faglært, gerne automatiktekniker, mekaniker eller lignende med gode samarbejdsevner.

Solar Danmark A/S
Intern sælger - Trade

Solar Danmark A/S, Vejen eller Aarhus

Bliver du motiveret af at supportere kunder i hele salgsprocessen og sørge for, at de får en god oplevelse? Så læs videre her.

Som intern sælger i Trade er din primære opgave at supportere vores kunder i hele salgsprocessen. Det gør du via både telefon og mail, og din fornemmeste opgave er at sørge for, at vores kunder får en god oplevelse og får hjælp til det, de har behov for. Enten ved selv at afhjælpe kundens opgaver eller benytte den stærke tekniske support organisation i Solar.

Derudover er det din opgave, at supportere vores eksterne sælgere fx i forbindelse med udarbejdelse af tilbud, salgssupport m.m., hvorfor erfaring i brugen af Office-pakken vil være en fordel. For den rette kandidat vil stillingen på sigt kunne udvikles med et direkte salgs- og kundeansvar.

Solar Danmark A/S
scansteel foodtech A/SElektriker til Automationsafdelingen

scansteel foodtech A/S, Slagelse

scansteel foodtech A/S søger elektriker til daghold.

Er du en kvalitetsbevidst elektriker, der sætter en ære i at producere maskiner i høj kvalitet og samtidig er god til at samarbejde? Vil du være en del af et dygtigt hold, hvor høj kvalitet og sammenhold er en naturlig del af hverdagen?

Du bliver en del af teamet på 3 medarbejdere, der samler og montere tavler til maskiner og produktionslinjer til petfood- og fødevareindustrien.

Dine opgaver omhandler blandt andet:

 • Opbygning af el-tavler, operatør paneler, samlebokse og maskinmontage.
 • I/O test og FAT af maskiner og produktionslinjer.
ProfilpartnersSERVICECHEF TIL FØRENDE SPECIALIST INDEN FOR LEVERING AF PAKKEMASKINER OG EMBALLAGEMATERIALER

Profilpartners søger for USP Ubro SystemPac A/S i Herlev

Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for serviceafdelingen, de 3 tilknyttede serviceteknikere og en servicekoordinator.

Du leder og fordeler arbejdet i afdelingen og fungerer som teknisk sparringspartner, hvis der opstår et teknisk problem, serviceteknikerne ikke lige selv kan løse.

Du bliver teknisk ansvarlig for halv- & fuldautomatiske maskiner - herunder også dokumentation samt kunde- og leverandørkontakt. Ligesom du får ansvaret for overholdelse og udbygningen af serviceaftaler.