528 job matcher din søgning 528 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Servicetekniker med el-teknisk baggrund

Jobindex A/S søger for DOMS

Brug din el-tekniske baggrund i en velkonsolideret virksomhed, hvor du i en alsidig hverdag både arbejder med forefaldende el-opgaver hos vores erhvervskunder og serviceopgaver på fx brændstofstandere, ladestandere, lysskilte og butikssystemer på servicestationer.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

 • Du bor nord for København og er således tæt på vores kunder.
 • Du har en el-teknisk uddannelse eller beslægtet, som har givet dig god el-forståelse.
 • Du trives med at finde løsninger på kundens problemer – når du forlader kunden, har du kontrolleret dit arbejde, så du ved, at alt virker.
Jobindex A/S
HB Products A/S
Vil du arbejde i kernen af en udviklingsorienteret virksomhed? - Så bliv en del af vores produktionsteam

HB Products A/S, Hasselager

Er du skarp indenfor elektronik og mekanisk montage? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv medspiller i vores produktionsteam? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet som produktionsmedarbejder.

Vi er en udviklingsorienteret virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af sensorer til industrielle køleanlæg. Ud over ekspertise indenfor olie- og kølemiddelregulering, har vi stor knowhow omkring design og optimering af industrielle køleanlæg. En viden, der gør os i stand til at udvikle og producere de bedste sensorer!

GlobalConnect A/S
Datacenter Manager, Outsourcing

GlobalConnect A/S, Taastrup

Er du en kvalitetsbevidst hardware ekspert, med fokus på høj oppetid og standarder i et datacenter? Har du lyst til en helt unik mulighed i outsourcing branchen og har du lyst til at implementere nyeste serverteknologi?

Vi er på jagt efter en Datacenter Manager, som vil blive ansvarlig for installation af servere, netværksenheder, kabling og andet udstyr i datacentrene.

Som Datacenter Manager vil dine kerneansvarsområder være at sikre kvaliteten af hardware installationer i vores datacenter, installation og kabling af nyt udstyr, nedtagning af gammelt udstyr. Herudover vil der også være mere projektorienterede opgaver, som udbygning/etablering af datacenter, etablering af strøm, beslutninger om nye hardwareleverandører med mere.

GlobalConnect A/S
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S
Til vores salgsselskab i Køge søges en Country Sales Manager

JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Som vores kommende Country Sales Manager bliver du en del af virksomhedens salgsteam og refererer til vores tyske Managing Director og Global Sales Director.

Du er ansvarlig for budgetplanlægning og -opfølgning og at foretage kunde-, markeds- og omsætningsanalyser. Du vil være ansvarlig for at definere og implementere markeds- og salgsstrategien for at øge markedsandelen betydeligt og planlægge salgskampagner. Du skal sørge for at vedligeholde og udvikle eksisterende kunder, finde nye kunder og opbygge et stærkt forhold til disse. En vigtig del af din hverdag er også at motivere og lede vores unge salgsteam, og tage på kundebesøg selv eller sammen med de øvrige salgsingeniører.

Vi tilbyder et uformelt miljø med 6 gode kollegaer, hvor du vil opleve en alsidig hverdag, med gode muligheder for at udfordre dine faglige kvalifikationer. Derudover god lønpakke efter kvalifikationer.

Syddansk Erhvervsskole
Inspirerende elektriker med mod på at blive underviser

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Er du elektriker og har du efter flere år som dygtig håndværker, mod på at bruge dine erfaringer og prøve kræfter med formidling af dit fag?

Så læs videre om muligheden for at blive underviser!

I El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Vejle øger vi vores aktiviteter og søger derfor en ny kollega som underviser på elektrikeruddannelsen.

Vi er på udkig efter en inspirerende og fagligt dygtig elektriker med et stort engagement, en bred el-teknisk erfaring og i særdeleshed lysten til at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af Danmarks dygtigste elektrikere.

Den Jyske Opera2 sceneteknikere til produktion og turné

Den Jyske Opera

Den Jyske Opera søger to dygtige og engagerede sceneteknikere med forstand på sceneteknik og begejstring for musikteater. Den Jyske Opera producerer hvert år tre store og et antal mindre operaproduktioner, som turnerer rundt i landet. Vi har værksteder, prøvelokaler og lagre i Aarhus, og teknisk afdeling dækker alle tekniske områder i en operaproduktion.

Som scenetekniker er du i samarbejde med operaens andre teknikere ansvarlig for den scenetekniske opbygning, afvikling og vedligeholdelse af operaens produktioner. Når vi producerer nye forestillinger, er der stor brug for tekniske løsninger, som er kreative, holdbare og turnévenlige.

ZBC
Dygtig og engageret lærer til elektrikeruddannelsen

ZBC, Slagelse

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Og vil du undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på elektrikeruddannelsen, herunder grundforløb, hovedforløb samt moduler. Du vil i samarbejde med teamet omkring elektrikeruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

Du vil være en hjørnesten i driften af vores uddannelse samt i opbygningen af denne, herunder deltage i opfølgning på de administrative procedurer.

SMART Rekruttering
Servicetekniker til højteknologiske maskiner

SMART Rekruttering søger for Prima Power

Kan du levere verdensklasse service på markedets bedste og mest avancerede pladebearbejdningsmaskiner?

Siden Prima Power etablerede datterselskab i Danmark for 2 år siden, har der været fuld fart på, og med en særdeles stærk markedsposition er der brug for flere tekniske hænder. Derfor søger virksomheden endnu en selvkørende servicetekniker, der med udgangspunkt fra egen bopæl kan sikre, at kundernes maskiner altid er kørende og fuldt servicerede.

Som servicetekniker hos Prima Power tilbydes du en spændende, selvstændig og udfordrende hverdag med alsidige opgaver og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Musikhuset Esbjerg, FondEjendomsservicetekniker

Musikhuset Esbjerg, Fond

Er du uddannet ejendomsservicetekniker, har du dokumenteret erfaring på området, eller har du en solid håndværksmæssig baggrund og teknisk flair? Og synes du samtidig, at det lyder spændende at få ansvaret for at vedligeholde og servicere én af Esbjergs mest spændende og ikoniske bygninger og blive en del af et stærkt team? Så er det måske dig, vi søger.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • vedligehold af og tilsyn med faste installationer, bygningsdele, interiør, værktøjer og maskiner
 • programmering af varme og ventilation (CTS)
 • servicering af ABA, brandventilation, sprinkleranlæg, nødbelysning og tyverialarmer
ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter? Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBCs Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen indenfor branchen, så er det dig, vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Som lærer skal du bl.a. undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servosystemer og frekvensomformere.

CR El & Teknik A/SVi søger en industrielektriker, styrings- og reguleringstekniker, automatik fagtekniker eller elektriker/tekniker med flair for teknik

CR El & Teknik A/S, Ballerup

Bliv en del af en solid veletableret virksomhed med over 100 dygtige kollegaer

Som vores nye kollega bliver du en del af vores Industri & Procesafdeling og vil i samarbejde med dine kollegaer være med til at løse spændende opgaver inden for industriens verden.

Arbejdsopgaverne vil/kan variere fra montage af vandværker, rensningsanlæg, pumpestationer, procesanlæg og elteknisk arbejde på køleanlæg, maskinanlæg og større og mindre service-/fejlfindingsopgaver for vores mange faste erhvervskunder i forsynings- og køle- branchen på forskellige site i Storkøbenhavn og omegn.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • At kunne være med til at udføre større og mindre installationsopgaver på sitet
 • Deltagelse i styrkelse af afdelingen i samarbejde med dine kolleger.
Atea A/SElektriker inden for elinstallationer og netværk - Midtjylland

Atea A/S, Aarhus

Atea Connect er et succesfuldt forretningsområde, der oplever betydelig vækst. Vi søger derfor teknikere, der kan styrke vores Connect forretning i Jylland. Har du erfaring med netværksinstallationer og har du lyst til nye udfordringer i teams, hvor det går stærkt, så hører vi gerne fra dig.

Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer hos en af Ateas faste kunder eller på større projekter, hvor vi primært udfører tekniske installationer. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse. Du vil blive en del af en succesfuld it virksomhed i vækst og får samtidig en fantastisk mulighed for daglig sparring og videndeling med andre dygtige elektrikere.

Vestas Wind Systems A/S
Lead Technician – Randers/ Hadsund

Vestas Wind Systems A/S

Vi du arbejde i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer? Join Vestas, verdens førende producent af vedvarende energi.

Dine opgaver vil primært være:

 • Service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
 • Forebyggende udskiftninger af sliddele på møller såvel mekanisk som el-teknisk
 • Fejlsøgning og reparation af vindmøller
 • Styring af eget reservedelslager
Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Lead Technician – Aalestrup

Vestas Wind Systems A/S

Vi du arbejde i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer? Join Vestas, verdens førende producent af vedvarende energi.

Dine opgaver vil primært være:

 • Service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
 • Forebyggende udskiftninger af sliddele på møller såvel mekanisk som el-teknisk
 • Fejlsøgning og reparation af vindmøller
 • Styring af eget reservedelslager
Vestas Wind Systems A/S
JYSKJYSK distributionscenter i Uldum søger tekniker til nathold

JYSK

Distributionscentret står for den daglige levering af varer til JYSK-butikkerne i Danmark, Norge, Holland, Belgien, England og Irland. Samt onlineleverancer til samme lande.

Fra distributionscentret i Uldum leverer vi desuden varer til vores franchisebutikker over det meste af verden.

Distributionscentret er netop færdig med en større udvidelse, som har øget vores kapacitet til ca. 1.300.000 m3 udgående gods pr. år.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være...

 • Service og vedligehold på fuldautomatiske anlæg
 • Fejlfinding på elektriske og mekaniske systemer
 • Deltagelse i optimerings- og driftsopgaver
Caverion A/S
Ventilationsteknikere til Trekantsområdet

Caverion A/S

Caverion Danmark leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger. Motiveres du af at levere branchens bedste kundeoplevelser – så har vi jobbet til dig her!

Caverion A/S

Dine opgaver som ventilationstekniker vil primært være:

 • servicering af ventilationsanlæg, årligt eftersyn – både komfort på kontorer og procesanlæg i industrien
 • mindre montageopgaver herunder udbygninger eller opsætning af nye anlæg og evt. indregulering
 • renoveringsopgaver
Caverion A/S
Eurowind Energy A/S
Stærkstrømsingeniør/Elektrisk Energiteknolog eller lignende

Eurowind Energy A/S, Hobro

Dine primære arbejdsopgaver bliver i samarbejde med den byggeansvarlige projektleder og eksterne samarbejdspartnere at udvikle og designe vores projekter på stærkstrømssiden.

Det omfatter blandt andet design og optimering af transformerstationer og det interne el-net, nettilslutning, bistå lokale projektledere med råd og vejledning i deres samarbejde med lokale netselskaber ift. RfG’en, gennemføre simuleringer og test af vores anlæg, designe el-nettet i ’nye’ projekter inden for PtX, f.eks. elektrolyse i kombination med sol og vind.

Opgaverne er mangfoldige, og du kan i stor grad selv sætte præg og retning på din faglige udvikling i jobbet.

Royal Unibrew A/S
Service Technician

Royal Unibrew A/S

Har du mod på et job med frihed under ansvar med tæt kundekontakt i en større dansk bryggerikoncern – så er jobbet som servicetekniker lige noget for dig. Royal Unibrew søger kollega til fast stilling som servicetekniker i virksomhedens tekniske afdeling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver installere og servicere udstyr inden for fadøl og postmix blandt vores kunder i hotel- og restaurationsbranchen. Du vil få ansvar for, at udstyr er forsvarligt og driftsteknisk korrekt installeret, samt ansvar for planlagt service og rens.

Vi tilbyder et job i en større, velfungerende produktionsvirksomhed i rivende udvikling. Ansættelsesforhold og løn følger den gældende overenskomst mellem CO-industri og DI.

Royal Unibrew A/S
Ege Carpets A/S
Automekaniker eller klejnsmed med værktøjskassen i orden

Ege Carpets A/S

Hos Ege Carpets (tidligere Bentzon) i Røjle ved Middelfart bestræber vi os på at kunne levere tæpper af høj kvalitet til tiden. Det kræver et godt produktionsanlæg, som altid er fuldt funktionsdygtigt. Det kunne DU være med til at sørge for. Vores væveri består af 20+ væve, som hovedsageligt er mekaniske med noget elektronik.

Ege Carpets

I tæt samarbejde med kolleger og operatører skal du stå for løbende vedligehold og reparation af maskiner, så vi undgår nedbrud. Du vil primært få ansvaret for vores væve og vil få grundig oplæring i disse. Du har øje for forbedringsmuligheder til gavn for produktion og medarbejdere, og du deltager gerne i opbygning af nye maskiner, udvikling og montering af sikkerhedsforanstaltninger.

Ege Carpets A/S
Jydsk Vægtfabrik A/SServicetekniker

Jydsk Vægtfabrik A/S, Risskov

Vi har travlt i vores serviceafdeling og søger derfor en ny kollega.

Jydsk Vægtfabrik A/S sælger, installerer, servicerer og kalibrerer laboratorie- og industrivægte til alle typer af industrier.

Som servicetekniker hos Jydsk Vægtfabrik A/S forventer vi følgende af dig:

 • Et godt humør og en positiv indstilling
 • Har en el-teknisk baggrund og erfaring med mekanik
 • At du selv planlægger dine opgaver

Vi tilbyder gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår, løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Herudover får du servicebil, bærbar PC, mobiltelefon. Du skal være klar på op mod 30 dages overnatning i forbindelse med opgaver på Sjælland samt ca. 1 uges kursus udenlands om året. Tiltrædelse snarest muligt.