706 job matcher din søgning 706 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

WASYS A/SServicemontør/elektriker

WASYS A/S, Roskilde

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder, der vil med på WASYS-holdet.

Du har, via din elektrikeruddannelse, en grundlæggende viden, men er også nysgerrig på hvordan industrielle netværk, trådløs mobil-kommunikation, RTU-/PLC-løsninger og SRO-/SCADA-software spiller sammen. Måske du også har viden om dimensionering af industrielle anlæg.

Du trives med en alsidig hverdag, hvor tekniske løsninger er omdrejningspunktet, og hvor to dage ikke er ens. Du vil beskæftige dig med elektrisk og mekanisk montage af vores løsninger, både på vores værksted samt ude ”i felten” hos vores kunder.

Metro Service A/S
Ledende Tekniker til elafdelingen hos Cityringen

Metro Service A/S, København

Kan du lede og udvikle medarbejdere med en stærk faglighed? Kan du motivere medarbejdere, så I sammen kan skabe varige løsninger med betydelig effekt og stor trivsel på arbejdspladsen? Så er du måske vores nye kollega.

På dette spændende tidspunkt søger vi en Ledende Tekniker til M&E (Mechanical og Electric). Som Ledende Tekniker har du en central rolle i forhold til den daglige ledelse og koordinering på tværs af afdelingen.

Som Ledende Tekniker er dine hovedopgaver, at

 • udøve daglig ledelse af afdelingen med fokus på synlig og motiverende ledelse
 • udvikle afdelingens kompetencer og sikre medarbejdernes faglige ekspertise
 • registrere og håndtere sygemeldinger og andet fravær samt afholde personalemæssige samtaler, såsom den årlige medarbejderudviklingssamtale og eventuelle fraværssamtaler
Metro Service A/S
ØkonomistyrelsenKnivskarp business intelligence specialist til Statens BI

Økonomistyrelsen, København

Kan du omsætte abstrakt data til brugervenlige rapporteringsløsninger? Kan du jonglere med flere forretningsområder og en bred brugerskare? Og vil du være med til at understøtte beslutningerne på ledelsesgangene i staten med retvisende data?

Vi mangler en dygtig BI-udvikler/data engineer i statens bedste BI-enhed, og hvis du brænder for data og gerne vil udvikle dig som BI-specialist, vil vi meget gerne høre fra dig.

Som vores nye BI-udvikler/data engineer vil dine opgave bl.a. bestå af:

 • Udvikling og test af nye datamodeller og ETL-processer i samarbejde med vores forretningskontorer
 • Vedligehold og optimering af eksisterende datamodeller og ETL-processer
Vattenfall A/SSurveillance Technician

Vattenfall A/S, Esbjerg

We want to strengthen our team of Surveillance Technicians and are therefore looking for a new colleague for our 11 Surveillance Technicians.

As a Surveillance Technician you will become part of the 24/7 monitoring of all Vattenfall Wind assets like wind turbines, Off- and Onshore substations, cables etc. You will work in shifts together with the other 11 technicians at our office in Esbjerg. You will become part of a 11 weeks shift with day-, evening and night shifts.

You have an electrical background as an electrician. Experience from the wind industry is an advantage, but it is not a requirement as we will take care of the necessary training. Experience from working in a control room or working in shifts will be an advantage.

ØkonomistyrelsenVil du være en del af specialistteamet på en af Danmarks største lønløsninger? Vi søger to regelsprogsprogrammører til Team Statens Løn

Økonomistyrelsen, København

Vil du, med en stor grad af forretnings- og it-forståelse, være med til at vedligeholde og optimere Statens Lønløsning?

På løn- og pensionsområdet er vi i dag et kompetent og erfarent team, der hver måned sikrer korrekt og rettidig udbetaling af løn til ca. 180.000 ansatte i staten og pension til ca. 167.000 tjenestemandspensionister. Lønnen og tjenestemandspensionen skal være korrekt i henhold til gældende overenskomst/aftaler og skal udbetales til tiden. Vi foretager hver måned mange ændringer i lønsystemet, der alle udspringer af ændringer i gældende regelsæt – f.eks. ved overenskomstfornyelser, ændringer i skattelovgivningen - eller opstår som følge af nye behov hos vores kunder.

FH Automation A/SIndustrielektriker søges

FH Automation A/S, Horsens

Er du uddannet Industrielektriker, og har du erfaring med ombygning samt opsætning af tavler og maskinanlæg? Brænder du for servicering af elinstallationer? Så læs her.

Kvalitet og høj service er nøglebegreber, som kendetegner virksomheden, der med denne stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen yderligere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Fejlfinding på industrianlæg
 • Servicering af industrianlæg
 • Tavlemontering
 • Ombygning af tavler og maskinanlæg
 • Servicering af vores industrikunder

Som person er det vigtigt, at du

Cyklop-Emballering A/SVi søger servicetekniker

Cyklop-Emballering A/S

Da en af vores dygtige serviceteknikere har valgt at gå på efterløn efter 22 års ansættelse, søger Cyklop Emballering A/S en erfaren udekørende tekniker i Midt-/Østjylland med udkørsel fra egen bopæl.

Cyklop Emballering A/S er en selvstændig del af Cyklop International, der har eksisteret i mere end 100 år og i dag er repræsenteret i stort set hele verden. I Danmark er vores base i Nørre Snede med kontor, lager og værksted. Vi har en stærk serviceafdeling med 5 serviceteknikere placeret rundt i landet, som servicerer vores kunder indenfor mange forskellige brancher.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig vedligeholdelse, reparation og fejlfinding på emballeringsmaskiner.
 • Installation, test og idriftsætning af nye anlæg samt mindre opgaver på vores værksted.
 • Tilknyttet eget distrikt, men vil i perioder skulle hjælpe dine kollegaer i deres distrikter i hele landet.
Jobindex A/S
AV-tekniker til højteknologisk hus i hjertet af København

Jobindex A/S søger for Dansk Arkitektur Center

Vil du have en spændende og alsidig hverdag i et arkitektur- og designhus i konstant bevægelse?

Her får du et job med mange facetter, hvor du både arbejder med konferenceafviklinger samt er en del af opbygningen af vores skiftende udstillinger.

Som AV-tekniker er du med til at sikre, at Dansk Arkitektur Center altid fremstår som et professionelt konferenceafviklingshus med teknisk stabile løsninger. Det betyder i praksis, at du både står for de tekniske løsninger og har en tæt dialog med vores gæster, så vi er sikre på, at de får en god oplevelse.

Jobindex A/S
SCITEQ A/SCommissioning/Service Engineer

SCITEQ A/S, Hinnerup

SCITEQ A/S søger en Commissioning/Service Engineer til at styrke vores travle service team. SCITEQ er en mindre dansk nichevirksomhed, der udvikler, producerer og forhandler testudstyr, hovedsageligt inden for plastrørsindustrien.

Stillingen er opdelt i to primære funktioner, hvor af den ene er onsite, service og installationsopgaver i hele verden, hvorfor du skal forvente ca. 8 rejsedage pr. måned, dog vil rejser af 10-15 dages varighed, undtagelsesvist, kunne forekomme. De ca. 8 rejsedage afvikles typisk som 2 x 4 dage (du rejser hver anden uge). I de resterende uger vil du varetage fjernsupport af kunder fra vores hovedsæde i Hinnerup, uden for Aarhus.

Alt efter aktuel travlhed vil der ydermere være mulighed for at involvere sig i opgaver inden for produktudvikling, produktion og optimering af SCITEQ’s produkt-portefølje.og elektriker, men generelt have en bred snitflade til de øvrige ansatte i virksomheden, samt kunder.

TietoEVRY
Erfaren teknisk konsulent Solr/Elastic

TietoEVRY, København

Hos Findwise arbejder du som konsulent sammen med kolleger fra Findwise i små og store teams, hvilket betyder, at du får god support fra kolleger og hurtigt kan udvikle dig til en ekspert indenfor søgeteknologi.

Som teknisk konsulent i Findwise får du til ansvar at håndtere softwareudvikling internt hos TietoEVRY samt i vores kunders miljøer – og selvfølgelig fuldt dokumenteret. Du skal snakke med kundernes IT afdelinger omkring behov, specifikationer og opsætninger – samt afhjælpning af fejl i eksisterende installationer.

HOS OS FÅR DU ANSVAR FOR AT:

 • Forstå kundens behov og udvikle integrationer og tilpasninger i samarbejde med resten af teamet
 • Deling af viden samt erfaringer med tekniske kollegaer
 • Være opdateret indenfor teknologierne som der arbejdes med
ØkonomistyrelsenSkarp profil til arbejde med fremstilling af finansloven

Økonomistyrelsen, København

Finansministeriet har igangsat et projekt, der skal sikre dannelsen af en ny systemløsning til understøttelse af arbejdet med finansloven og statsregnskabet. Vi søger derfor en kompetent deltager til projektet og videre udvikling af løsningen.

Du ansættes i kontoret Økonomisystemer, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af en lang række systemer

Konkret forventer vi, at du blandt andet:

 • har erfaring med finanslovsarbejde, tillægsbevillingslov mv.
 • er systematisk med stærk evne til at strukturere og skabe procesoverblik

Du skal have en videregående uddannelse med afsæt i enten det samfundsvidenskabelige, økonomifaglige eller it-mæssige område. Du skal kunne sparre med både analytikere, programmører, konsulenter, product-ownere og projektdeltagere.

KMD A/SSenior Solution Architect

KMD A/S, Aarhus, Odense eller Ballerup

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger?

KMD A/S

Som Senior Solution Architect på KMD Elements er du med til at designe og udvikle en kompleks softwareløsning til håndtering, beregning, datadrevet beslutningsstøtte og udveksling af store datamængder på tværs af energi- og forsyningssektoren.

Løsningen udvikles i Microsoft Azure Cloud, og vi anvender PaaS services i Azure. Vi koder bl.a. i C#, Angular og TypeScript, og vi arbejder med responsivt web-design. På tværs af roller i organisationen samarbejder vi effektivt ved anvendelse af moderne værktøjer som MS Teams, Azure DevOps og Power BI.

KMD A/S
ØkonomistyrelsenBusiness Process Manager til nyt projekt i Finansministeriets koncern

Økonomistyrelsen, København

Finansministeriet har igangsat et projekt, der skal sikre dannelsen af en ny systemløsning, som skal understøtte finansloven og statsregnskabet.

Du bliver en del af et forretningskritisk projekt, der drives i tæt samarbejde mellem Økonomistyrelsens Center for Systemer og Finansministeriets departement.

Som BPM er det din opgave at få skabt det fornødne procesoverblik og sørge for, at dokumentationen er tilstrækkelig dyb til at danne fundament for en ny systemløsning.

Du har en videregående uddannelse med enten økonomifagligt eller it-mæssigt fokus. Det er en fordel, hvis du har et vist kendskab til processerne på området, eksempelvis gennem erfaring fra arbejde i en statslig økonomifunktion.

NykreditSpecialist til forankring af Nykredits strategi på Wealth-området

Nykredit, København

Har du erfaring med SimCorp Dimension? Og vil du være med til at forankre Nykredits strategi på Wealth-området?

Vi skal være endnu flere til at sikre robuste, skalerbare løsninger til at understøtte vores ambitiøse strategi på Wealth-området. Vi har ledige pladser både i vores drifts- og automatiseringsteam samt i vores udviklingsteams.

Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave er at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med vores kolleger i Wealth Management. Vi arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Vi har en stor og kompleks SimCorp Dimension installation og mange spændende og krævende projekter i gang - og på vej.

Eltel Networks A/S
Erfarne forsyningsmontører til Power

Eltel Networks A/S

Vi leder lige nu efter dygtige og engagerede forsyningsmontører inden for 0,4-10 kV, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi både etablerer, forstærker og vedligeholder private og offentlige elforsyningsnet i Danmark. Hvis du vil være med til at sikre, at samfundet får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt så læs med her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Eltel
 • Opbygning og montage af 0,4 – 10 kV-anlæg, herunder kabelskabe, netstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 0,4 – 10 kV-anlæg
 • Varetagelse af rollen som holdleder og koblingsperson
Eltel Networks A/S
Norlys
Pragmatisk og kundeorienteret Service Delivery Manager til Norlys IT

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at være tovholder i en travl hverdag med mange kontaktflader? Er du en stærk koordinator og kommunikator, der går op i at levere en god service? Og trives du i en rolle, hvor du bliver bindeled mellem tekniske specialister og kundebehov? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Delivery Manager i Business Applications i Norlys IT.

Du vil blive en del af et større team af dygtige ledere, specialister, og du vil referere til Director for IT Applications.

Dine primære opgaver bliver:

 • Daglig håndtering af driftsaftaler med leverandører
 • Etablere og vedligeholde governance
 • Bindeled mellem leverandører og IT
Norlys
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til daghold – Taulov Mejeri

Arla Foods amba

Har du lyst til at arbejde med pakkeriudstyr på Danmarks mest avancerede gul ost-mejeri? Og vil du i tæt samarbejde med dit team have ansvar for optimering og udvikling af det nyeste produktionsudstyr? 

”Som vedligeholdstekniker får du en vigtig rolle i driften og optimeringen. Du får ansvar for din egen pakkerilinje og stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde og din hverdag,” fortæller Lars Hoelgaard, senior maintenance manager hos Arla Foods.  

Nysgerrig? Læs mere her! 

Arla Foods amba
Norlys
Struktureret og resultatorienteret Service Transition Manager

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at sikre, at nye releases kører korrekt og gnidningsfrit? Brænder du for at have ansvaret for, at nye funktionaliteter kommer sikkert i drift? Og er du god til at definere rammer og følge disse i en travl hverdag med mange kontaktflader? Så er det dig, vi mangler til at være vores nye Service Transition Manager i Norlys IT.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Sætte retningslinjerne for Release & Deploy-processen i området Business Applications
 • Sikre transparens i processen samt agere procesejer
 • Forventningsafstemning med forretningsdivisionerne
Norlys
PeopleLinkAX Technical Solution Architect

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Aarup

Migrering af Dynamic AX 09 og AX 12 til D365/AZURE

Det går rigtig godt hos Dan-Foam/Tempur Sealy og grundet den store efterspørgsel, søger de endnu en AX Technical Solution Architect til hovedkontoret i Aarup.

Som AX Technical Solution Architect får du en nøglerolle i en gradvis migrering af koncernens ERP set-up fra AX 09 og AX 12 baseret på en on premise løsning til en fuldt integreret D365/Azure løsning. Løsningen indebærer, at både produktionsenheden i Danmark og Tempur Internationals mere end 20 salgsselskaber rundt om i verden i løbet af 2023 skal være på samme platform.

Du kommer til at arbejde i feltet mellem ERP og infrastruktur, og som teknisk ansvarlig for D365 miljøet har du snitflader til store dele af organisationen, både indenfor den internationale IT-organisation og til de forskellige forretningsenheder - og brugere i Danmark og internationalt.

Tican Fresh Meat A/S
Tekniker

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Til Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger vi en dygtig og engageret tekniker eller lignende, som kan stå for drift af palletering i vores frysehus samt drift af produktionslinjer. Som tekniker bliver du en del af vores tekniske afdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for fabrikken i Thisted. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Drift af palletering og frysehus samt drift af produktionslinjer
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Optimeringsarbejde på maskiner og produktionsanlæg, herunder omstilling af maskiner

Vi kan tilbyde frihed under ansvar i en organisation med en uformel omgangstone og gode kolleger.

Tican Fresh Meat A/S