1.417 job matcher din søgning 1.417 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rimeco Aktieselskab
Kontorassistent med flair for logistik

Rimeco Aktieselskab, Aabenraa

Er du god til tal og til at skabe struktur? Taler og skriver du flydende tysk og engelsk? Er du serviceminded, og har du gode IT-kundskaber? Kan du svare ja til det, vil vi meget gerne høre fra dig!

Fra vores kontor i Aabenraa planlægger og styrer vi logistikken på alle vores pladser, både de faste og de midlertidige, i Danmark. Vi håndterer transport og udskibning af sorterede og forarbejdede materialer til aftagere over det meste af verden.

Derfor søger vi en kontorassistent, der både kan håndtere forefaldende kontorarbejde og samtidig styre diverse logistikopgaver – også når tempoet er højt.

Rimeco Aktieselskab
Nucleus - Foreningen af Danske Biologers Forlag ApSNucleus Forlag ApS søger udadvendt, fleksibel forlagsassistent

Nucleus - Foreningen af Danske Biologers Forlag ApS, Aarhus

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af administrative og praktiske opgaver, men vil på sigt kunne udvikle sig til også at omfatte andre relevante opgaver, fx i forbindelse med produktionerne.

Vi søger en selvstændig, selvtænkende person der ikke er bange for at have travlt, og blive udfordret. Vi prioriterer nedenstående kompetencer hos vores nye kollega:

 • Du skal have kendskab til økonomi - og også meget gerne have erfaring med navision attain
 • Du har gode danskkundskaber
 • Du er ikke er bange for IT og at du behersker Office programmerne på brugerniveau.
Boliggården
Boligrådgiver

Boliggården, Helsingør

Vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere?

Vi udvider vores stab i udlejningsafdelingen, så vi i endnu højere grad kan betjene vores beboere. Vi er midt i en spændende periode med øget fokus på vores kommende og nuværende beboere, digitalisering og ikke mindst optimering af de tværgående processer med driftsområderne.

Dine primære opgaver vil blandt andet være at:

 • Udleje boliger samt rådgive nuværende og kommende beboere på venteliste om deres muligheder
 • Vedligeholde medlemssystem, ventelister, kartoteker over lejere og lejemål
 • Modtage opsigelser på lejemål samt den efterfølgende sagsbehandling med flytteafregninger

Skal du være vores nye kollega, så læs videre her!

Stadsing A/SVi søger en medarbejder til kundeservice

Stadsing A/S, Nørresundby

Der er mange årsager til, at vores kunder vælger at handle hos os - en af dem er, at vi konstant har fokus på at yde Danmarks bedste kundeservice. Til vores team i kundeservice, søger vi derfor en ny kollega, der har et helt naturligt servicegen og kan skabe gode kunderelationer. Du har et stort drive, besidder gode kommunikative evner og formår at sælge, rådgive og smile via telefonen. Med andre ord, du formår at levere kundeservice på aller højeste plan og ser det som en ære at rådgive vores kunder og finde frem til den bedste løsning.

VI TILBYDER

 • God fast løn og pensionsordning
 • Grundig uddannelse og oplæring
 • Et spændende og selvstændigt job
 • Fantastiske kolleger
FJ Industries A/S
Medarbejder til reparation og vedligehold

FJ Industries A/S, Ferritslev

Da én af vores dygtige kolleger har valgt at gå på pension, søger FJ Industries en medarbejder til optimering, reparation og vedligehold af produktionsudstyr.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, og sammen har I ansvaret for systematisk vedligehold og reparation af virksomhedens produktionsudstyr. Derudover bidrager teamet med input til den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens systematiske vedligehold.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i en metal- eller produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med systematisk vedligehold og reparation af produktionsudstyr, meget gerne understøttet af IT værktøjer på TPM-området.

FJ Industries A/S
European Sperm BankClient Service Specialist - fluent in Russian

European Sperm Bank, Copenhagen

We keep growing and is therefore looking for an additional Client Service Specialist.

As a Client Service Specialist at European Sperm Bank, you will work for an organisation striving to help people all over the world fulfil their dream of becoming parents.

YOUR PRIMARY TASKS
Your primary task is to assist and counsel our clients both on email, phone and chat as well as handling orders and storages.

THE TEAM YOU WILL BE PART OF
You will be part of our international sales team based in Copenhagen and work closely with Key Account Manager for the Russian market and dedicated Client Service colleagues to ensure timely and competent communication with customers and clients.

Dansk Sundhedssikring
Rådgivende og behandlende fysioterapeut til forsikringsselskab i vækst

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Er du fysioterapeut, og har du lyst til at yde fysioterapeutisk rådgivning og behandling telefonisk?

Dansk Sundhedssikring

Sundhedsteamets formål er at yde en sundhedsfaglig visitation og rådgivning – med høj kvalitet og effektiv sagsbehandling. Ved hjælp af dine sundhedsfaglige kompetencer samt dit store kendskab til sundhedsvæsenet, vil du rådgive og navigere inden for både det offentlige og private regi – afhængigt af hvor kunden er bedst sundhedsfagligt hjulpet.

Dine primære arbejdsopgave vil bl.a. være at:

 • Identificere, vurdere og behandle alle komplekse skadesanmeldelser vedr. bevægeapparatet ved sundhedsfaglig telefonvisitation og sagsbehandling
 • Deltage i sparring med kollegaer omkring komplekse sager samt at træffe beslutninger i forhold til det videre forløb
Dansk Sundhedssikring
Thise Mejeri A.m.b.A.Tekniker

Thise Mejeri A.m.b.A., Roslev

Fremgangen fortsætter for Thise Mejeri, og vi søger omgående en tekniker til en fastansættelse.

Virksomheden, der er kendt for sine økologiske kvalitetsprodukter, søger dig, der har en baggrund som mekaniker, smed, elektriker eller tekniker, og som har erfaring med såvel mekaniske som el-tekniske udfordringer.

Du vil blive en del af et stærkt team, som har til opgave at overholde service og vedligehold samt fejlfinde og reparere hele mejeriets tekniske anlæg. Da der er tale om et større komplekst anlæg, vil der skulle forventes en længere oplæringsperiode, således at du kan få grundig kundskab til anlægget og de enkelte procesmaskiner.

Din baggrund kan være alsidig, men vi ser gerne at: du har erfaring med mekanisk arbejde og udfordringer du har erfaring med el-teknisk arbejde, motorer, følere og lign.

Port-Trade ApSServicetekniker til hydrauliske, mekaniske og el-tekniske opgaver i Norden

Port-Trade ApS

Vil du have hænderne i komplekse maskiner og have masser af udfordringer i hverdagen? Og vil du være specialisten, som vi sender til både danske og udenlandske kunder?

 • Du vil få en veludstyret servicebil, telefon og computer stillet til rådighed.
 • Du får et internationalt job og løser opgaver for vores kunder i hele Norden inkl. Island.
 • Du arbejder hjemmefra og vi koordinerer og planlægger opgaverne i fællesskab.

Dit arbejde vil bestå af planlagte service- og vedligeholdelsesopgaver samt akutte supportopgaver, hvor du laver fejlsøgning. Desuden vil du medvirke ved nymontager.

VELUX A/S
Vedligeholdelsestekniker søges til aften-/nathold

VELUX A/S, Østbirk

Vil du være med til at vedligeholde og sparre på den nyeste teknologi inden for produktionsudstyr til ovenlysvinduer? Og motiveres du af at gøre en forskel for dine kolleger hver eneste dag?

Velux A/S

Så er du måske vores nye tekniker i vedligeholdelsesteamet hos Østbirk Bygningsindustri. Vi er en del af VELUX Gruppen, og vi sørger både for, at den daglige drift kører og beskæftiger os med indkøring og udvikling af nyt udstyr eller nye processer.

Hos Østbirk Bygningsindustri er vi i vedligeholdelsesteamet i dag 17 dedikerede medarbejdere. Vi spænder vidt og bredt i både funktioner og personlighed, men fælles for teamet er, at vi både mestrer at arbejde selvstændigt og utroligt godt sammen. Vi har både smede, elektrikere og teknikere, og sammen sikrer vi den daglige drift, holder anlægget kørende og laver forebyggende vedligehold.

VELUX A/S
Caverion A/S
Industrielektriker

Caverion A/S, Herning

Er du den dygtigste industrielektriker i Herning, så har vi en super udfordring til dig!

Caverion A/S Vi har travlt og søger ny kollega, der kan indgå i vores team og motiveres af at servicere erhvervskunder så planlægning og tilrettelæggelse af opgaver sker med kunden i fokus.

Du får base hos vores kunde i Herning og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Fejlfinding, vedligeholdelse af diverse maskinanlæg
 • Diverse maskininstallationer og bygningsinstallationer i industrien
Caverion A/S
JKSMaskinbygger/montør søges

JKS søger for kunde i Broager

Har du praktiske kompetencer inden for mekanik og elektronik? Vil du med på et væksteventyr i et sønderjysk firma? Så læs endelig videre ...

Du kommer til at indgå i et team med 4 dygtige og engagerede kollegaer, som alle har forskellige kompetencer og styrker. De primære opgaver er el-teknisk og/eller mekanisk montage af vores strækfilmsmaskiner. Herunder deltage i slutsamling og test.

Der kan også forekomme installation af maskiner hos vores kunder.

Vi forestiller os, at du har erfaring med maskinmontage eller andet mekanisk/teknisk arbejde fra et tilsvarende job.

Måske er du uddannet automatiktekniker, elektriker, mekaniker, elektromekaniker, maskinarbejder, smed eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har en god teknisk forståelse og kendskab til mekaniske og elektriske komponenter, samt at du har "hænderne skruet rigtigt på".

Indrykket: 
KPK Døre & Vinduer
Vi søger en automatiktekniker, el-tekniker eller elektriker til Teknik og Vedligehold

KPK Døre & Vinduer, Nykøbing Mors

KPK Døre og Vinduer søger en ny kollega til vedligeholdelsesteamet, som kan arbejde selvstændigt og systematisk med reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en ambitiøs og dynamisk virksomhed.

Du har et tæt samarbejde med de øvrige i vedligeholdelsesteamet, som sætter en ære i at skabe forbedringer samt udvikle produktionsudstyret på KPK. Du trives i en kultur, som er handlingsorienteret og effektiv, hvor både drift, kvalitet og leveringssikkerhed går op i en højere enhed.

Du har erfaring fra en lignende stilling, har en praktisk faglig uddannelse, evt. automatiktekniker, el-tekniker, industrielektriker eller elektriker med styring og regulering som efteruddannelse. Du er i stand til at læse EL-dokumentation og har kendskab til PLC/PC maskinstyringer.

KPK Døre & Vinduer
Bravida Danmark A/S
Serviceleder til sprinklerafdeling i Brøndby

Bravida Danmark A/S

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling.

Med reference til afdelingslederen for sprinkler service afdelingen i Brøndby, får du som serviceleder det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Højspændingsmontør til forsyningsnet opgaver

Bravida Danmark A/S

Til vores afdeling EL-NET i Infrastruktur, Brøndby søger vi dygtige højspændnings-/forsyningsteknikere til arbejdsopgaver i forsyningsnettet, som vil bidrage til et sikkert el-net i Danmark

Du vil indgå i et team hvor der primært arbejdes med at udskifte 50kV komponenter på højspændingsstationer i Nordsjælland. Men derudover kan der komme andre 50-132kV opgaver til, hen ad vejen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygning, montage og demontage af 50 kV anlæg, net-stationer og kabelanlæg
 • Arbejdet foregår på 50kV friluftstationer og indendørsstationer i byen
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Servicetekniker til sikringsopgaver i Fire & Security afdeling

Bravida Danmark A/S

Vi har stor tilgang af ordre og søger derfor teknikere til Bravidas afdeling for Fire & Security i Øst (Sjælland). Du vil få speciale indenfor sikringsanlæg (Indbrudsalarm, Adgangkontrol og TV-Overvågning).

Dine arbejdsopgaver i serviceafdelingen vil være at udføre eftersyn og fejlfinding på vore installerede anlæg, samt mindre installationsopgaver.

For den rette tilbyder vi

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
 • Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer
 • Gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold
Bravida Danmark A/S
DEAS
DEAS søger viceværter med VVS-baggrund i Storkøbenhavn

DEAS

Vi får flere og flere ejendomme i DEAS og har derfor brug for viceværter med vvs-baggrund til vores teams. Vi søger derfor viceværter der kan indgå i vores vvs-team på ejendommene, med fokus på god service.

Du kommer til at stå for den daglige drift med fokus på vvs-opgaver på en række ejendomme, primært i Storkøbenhavn.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • daglig beboerkontakt
 • tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg
 • renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg
DEAS
Syddansk Erhvervsskole
Uddannelsesplanlægger til erhvervsuddannelser

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Campus C på Syddansk Erhvervsskole udbyder tekniske EUD-uddannelser f.eks. automatiktekniker, elektriker, tømrer og VVS- og energiuddannelsen. På grund af omstrukturering søger vi en ny kollega til at planlægge og koordinere aktiviteter på vores uddannelser. Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med afdelingslederne i de pædagogiske afdelinger og får god mulighed for sparring med to kolleger i tilsvarende job. Du skal bl.a.:

 • lægge skemaer på udvalgte uddannelser
 • koordinere fag på tværs af uddannelserne på campus C
 • koordinere certifikatfag, bonus- og støttefag samt lektiecafe
 • koordinere brobygningsaktiviteter, herunder introduktionsforløb

Stillingen er nyoprettet og giver dig derfor gode muligheder for at præge indholdet. Du vil komme til et ambitiøst uddannelsesmiljø, hvor vi lægger vægt på faglig sparring og dyrker spændende udviklingsmuligheder.

FDE A/S
Polsktalende kontorassistent

FDE A/S, Padborg

Til kundehåndtering og sagsbehandling

Der er tale om en fast stilling på 30-37 timer. Du bliver en del af et team på 19 medarbejdere, der kommer fra forskellige lande, og som betjener kunder fra forskellige lande. Du skal især beskæftige dig med vores polske kunder.

Nogle af de konkrete opgaver, du kommer til at arbejde med, er at:

 • have mundtlig og skriftlig kontakt med kunder, samarbejdspartnere, leverandører og myndigheder på polsk og engelsk
 • registrere indkomne dokumenter. Mange af vores arbejdsgange er automatiserede, men der er også manuelle opgaver
 • sende momsansøgninger til myndigheder
FDE A/S
Triumph International textil a/s
Customer Service Assistant – Finnish speaking – Temporary Contract

Triumph International textil a/s, Vedbæk

The purpose of this role is to ensure that order fulfilment is done according to deadlines and agreements with our Finnish customers as well as make sure that our customers and sales reps. receive high quality service. You will be part of a dedicated Customer Service team, which supports our Danish, Swedish, Norwegian and Finnish customers and sales representatives. The team is characterized by dedication, professionalism and great teamwork.

Roles & Responsibilities:

 • Provide excellent customer service to our Finnish wholesale customers
 • Control daily orders are delivered according to customers’ requests
 • Provide customers with product information
 • Track and trace
 • Invoice control
Triumph International textil a/s