468 job matcher din søgning 468 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bentzen Autokaross A/SUdemontør til installation af oliefyr i biler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor søger vi en udemontør til et alsidigt job. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker, både direkte med bilimporterne, forhandlere samt private virksomheder.

Vi søger en person som har bred erfaring inden montering af oliefyr i personbiler, varebiler, entreprenørmaskiner, motorbåde m.m. samt erfaring med el og tekniske løsninger i køretøjer generelt. Arbejdet består dels af montering af varmere hos kunden i sæsonen samt el-teknisk opbygning af special køretøjer på vores eget værksted.

Translyft A/S
SERVICEMONTØR til Region Midtjylland

Translyft A/S

Translyft A/S er på en spændende vækstrejse, hvor vi udvikler og udvider både ude og hjemme. Vi producerer specialtilpassede løftebordsløsninger, som anvendes i alle former for fremstillings- og procesindustri.

Translyft søger en servicemontør med fokus på Region Midtjylland, som trives med frihed under ansvar og ønsker en arbejdsdag, som du selv kan sætte dit præg på. Jobbet giver mulighed for stor forskellighed i dine opgaver. Du vil være vores ansigt udadtil og have daglig kundekontakt.

Du vil typisk selv koordinere det daglige eftersyns- og reparationsarbejde med udgangspunkt i en månedsplan, mens du vil være i tæt kontakt med salgsteamet omkring montage. Du vil arbejde tæt sammen med de andre medlemmer af service- og montageteamet, da I tit indgår i team på større eftersyns- eller montageopgaver.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Industritekniker/Smed

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores presseanlæg i Tønder.

Hydro

Som industritekniker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vores 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at dette omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Acrelec DanmarkKørende tekniker med håndværksmæssig erfaring

Acrelec Danmark, Randers og vest for Storebælt

Vi søger i hele vest for Storebælt - Du bliver tilknyttet vores afdeling i Randers men størstedel af tiden kører du direkte fra dit hjem til kunden.

Efter grundig oplæring og introduktion får du – sammen med dine kolleger – ansvar for at installere, reparere og servicere samtlige af de løsninger, som vi tilbyder hos vores mange kunder. Derudover dokumenterer du udført arbejde og udfører fejlfinding af mindre komplekse problemer over telefonen eller med hjælp fra egen Support. Du er tit ud-kørende hjemmefra. Mindre opgaver udføres oftest alene, og på de større opgaver arbejder du tæt sammen med dine kolleger.

Vi tilbyder en firmabil, computer, telefon, pensionsordning, sundhedsforsikring, arbejdstøj, frokostordning, partneraftaler, funktionærkontrakt og alt hvad du ellers skal bruge for at have en god arbejdsdag.

Caverion A/S
Ventilationstekniker

Caverion A/S, Nordborg

Caverion Danmark leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger. Motiveres du af at levere branchens bedste kundeoplevelser – så har vi jobbet til dig her!

Caverion A/S Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg, og du vil blive en del af et stærkt team med fagligt dygtige kolleger, og det er vigtigt, at du ser dig selv som en holdspiller.

Dine opgaver som ventilationstekniker vil primært omfatte:

 • servicering af ventilationsanlæg.
 • gerne kendskab til ventilationsstyring og fejlfinding.
 • ad hoc-opgaver som reparation af ventilationsanlæg gennemgang af pumper, branddøre og køletårne.
Caverion A/S
Chr. Hansen A/SAutomation Specialist - Wonderware System Platform

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

You will join a super team of two IT & Automation Architects Specialists – working to create best-in-class solutions by bridging IT and automation technologies. We are highly successful, and the ideas developed in the team are welcomed and approved cross-organizationally.

As Automation Specialist you will develop and maintain IT infrastructure and Automation systems in our global production environment with special focus on the Automation Platform from Wonderware.

You will:

 • Continue our development of IT infrastructure and Automation Systems – stability and durability
 • Design smart standard solutions and deploy those across sites – from first idea to final implementation and follow up
Chr. Hansen A/S
F3 / AUDIOVECTOR ApS
Tekniker/montør

F3 / AUDIOVECTOR ApS, Skovlunde

Audiovector er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har specialiseret sig i at fremstille højtalere af meget høj kvalitet, Alle produkter er bygget i hånden og vi har fokus på kvalitet både mht. design, konstruktion og lyd.

Til vores produktion i Skovlunde søger vi nu en ny medarbejder.

Primære arbejdsopgaver:

 • Produktion af højtalere
 • Kvalitetskontrol.

Du bliver en vigtig del af vores team. I ryggen har du en kompetent organisation, og du vil få opbakning og uddannelse løbende. Vi kan tilbyde trygge og gode arbejdsvilkår i et mindre team. Vi er højt specialiserede og du vil opnå kendskab til produktion af ægte high-end højttalere helt fra bunden af. Vi bor i nyindrettede lyse lokaler og har et uformelt arbejdsmiljø.

Arla Foods amba
Teamleder - Høgelund Mejeri

Arla Foods amba

Brænder du for at arbejde med mennesker, teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt?

Som teamleder på Høgelund Mejeri kan du se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver forebyggende vedligehold igennem dine teknikere, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål.

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdelsestekniker - Birkum Ost

Arla Foods amba, Odense

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker?

Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 8 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål. Derfor vil du få en central rolle på virksomheden. Det inkluderer, at du bl.a.:

 • vedligeholder og reparerer proces- og pakkeriudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på maskinanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods amba
Kemp & Lauritzen A/S
ABA-Eftersynstekniker til Brand & Sikringsafdeling i Albertslund

Kemp & Lauritzen A/S

Vi søger en erfaren ABA-Eftersynstekniker med lyst til at servicere brandtekniske installationer for vores kunder på Sjælland.

Kemp & Lauritzen

Vi er en moderne arbejdsplads, som sætter medarbejderen i højsædet. Som medarbejder i Kemp & Lauritzen bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling og et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Vores ordrebøger er godt fyldt op, og vores kunder spænder over alt fra mindre lokale aktører til nogle af Danmarks største virksomheder og kommunale aftaler.

Kemp & Lauritzen A/S
Hansen Toft A/SHead of Product Management

Hansen Toft A/S søger for kunde

Som Head of Product Management får du en nøgleposition i en agil virksomhed i vækst, der arbejder med trådløs dataopsamling af energiforbrug. Du får frie rammer og ansvar for, at virksomheden er proaktiv og på forkant med nye markeder.

Vores kunde installerer og bearbejder løsninger til opsamling af data fra forbrugsområder, som har stor betydning for den private økonomi samt påvirkningen af klimaet. Virksomheden arbejder med den nyeste teknologi og IoT, og løsningerne er skabt til at synliggøre energiforbruget på en måde, der både giver et hurtigt overblik og en detaljeret indsigt på målerniveau.

Virksomheden forventer at vækste i de kommende år i et marked, hvor potentialet er meget stort – både nationalt og internationalt. Med reference til CEO bliver du ansvarlig for at sikre og koble det teknisk faglige sammen med produktudvikling, forretning og strategi.

Indrykket: 
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceleder til Brand & Sikring - Tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Vil du være en del af Danmarks førende Brand & Sikring afdeling – og drives du af at lede service- og projektopgaver sikkert i mål?

Kemp & Lauritzen

Vi søger en serviceleder til vores tyverisikrings-team på Sjælland, der kan være med til at sikre høj kvalitet for vores kunder og samtidig har høje ambitioner for udviklingen af tyverisikringsområdet i Kemp & Lauritzen.

I denne rolle vil du få ansvaret for dit eget dygtige team i tyverisikrings-afdelingen, som består af 9 dedikerede sikringsteknikere. Som vores nye serviceleder vil dit hovedfokus være at sikre den daglige drift, høj arbejdsglæde blandt dine medarbejdere, skabe og videreudvikle stærke kunderelationer og samtidig drive salg til vores eksisterende kunder på hele Sjælland.

Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Køletekniker til vores afdeling i Esbjerg og Kolding

Kemp & Lauritzen A/S

Har du bred erfaring med service af køleanlæg og kan du arbejde selvstændig og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig i vores afdeling i Esbjerg og i Kolding.

Kemp & Lauritzen

Til vores køleafdeling i Esbjerg og Kolding søger vi serviceteknikere inden for køl, med erfaring med servicearbejder og evt. kendskab til komfortkøl. Arbejdet omfatter bl.a. serviceeftersyn, renovering og energioptimering af eksisterende anlæg, fejlfinding og indregulering.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt. Der er tale om en udfordrende og spændende stilling med gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

Kemp & Lauritzen A/S
Bavarian Nordic A/S
TEKNIKER TIL ASEPTISK PRODUKTION

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde på en nybygget fabrik, med udstyr til sterilisation, fyldning, inspektion og pakning? Så søger vi en engageret tekniker, der har erfaring med og lyst til at arbejde aseptisk med færdigvare med hovedfokus på vaskemaskine og autoklaver.

Bavarian Nordic A/SVi søger teknikere til 3 holds skift – primært aftenskift for at kunne imødekomme vores produktion. Arbejdet vil primært være på vores fyldelinje, autoklaver og utensilie vaskemaskine og vil omfatte alt det udstyr vi bruger til produktion. Hvilket udstyr du kommer til at arbejde med, aftaler vi alt efter interesse og erfaring.

Bavarian Nordic A/S
Corenco Automation ApSEr du vores nye automatiktekniker/industrielektriker, der drømmer om at dygtiggøre dig indenfor faget?

Corenco Automation ApS, Odense

Vi er en automationsvirksomhed i Odense, der søger en automatiktekniker/industrielektriker, der på kun 3 år kan komme til at ligge helt i toppen af skalaen, når det handler om at blive den absolut fagligt dygtigste medarbejder på området.

Virksomheden er nystartet og har på få år 3-doblet omsætningen. Virksomheden tilbyder en bred vifte af gode og innovative automationsløsninger til ventilationsbranchen.

Vi kan tilbyde dig …

 • Ansættelse i virksomheden i Odense – men med bopæl på Fyn eller Sjælland.
 • Et spændende arbejde med mange forskellige opgaver.
 • En meget fleksibel tilgang til arbejdstider, hvilket betyder, at du kan få lov til at tjene mange penge. De ugentlige arbejdstimer ligger gerne på mellem 37-50.
FH Automation A/SAutomatiktekniker

FH Automation A/S, Horsens

Er du uddannet Automatiktekniker, og har du erfaring med automatiske proces-, maskin- og robotanlæg?
Kan du programmere mindre tekniske PLC-løsninger og udføre ændringer til eksisterende?

FH Automation A/S servicerer og reparerer maskinanlæg samt robotter. Vi producerer og leverer også software, el-tavler og maskinanlæg til den danske industri.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • at vedligeholde og reparere proces- og produktionsudstyr.
 • at deltage i og udvikle forebyggende vedligehold.
 • at bidrage med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr.
HureconAutomatiktekniker/automationsteknolog til Serviceafdelingen/værksted

Hurecon søger for SOCO SYSTEM A/S i Taastrup

SOCO SYSTEM A/S søger en automatiktekniker/automationsteknolog, der kan indgå i et team af dygtige og engagerede kollegaer, du vil få base på værkstedet i Tåstrup.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • PLC programmering i Siemens og struktureret tekst i SOCO Logic IPC.
 • Service, installation og montage af vores anlæg hos danske og udenlandske kunder.
 • Mekanisk og elektrisk fejlsøgning
 • Support og troubleshooting.
 • Fejlfinding på komponentniveau på værkstedet.
BROEN A/SReparatør

BROEN A/S, Assens

Har du erfaring med reparation og vedligehold af maskiner og udstyr? Kan du have mange bolde i luften på én gang? Og vil du være en del af et team i et uformelt og dynamisk miljø? Så er det måske dig, vi søger som reparatør til vores produktion i Assens.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af vedligehold og reparation af vores produktionsanlæg samt optimering og indkøring af maskiner og udstyr. Vores produktionsudstyr omfatter bl.a. CNC-drejebænke, CNC-presser og fuldautomatiske produktionslinjer.

Du kommer også til installere og indkøre nyt produktionsudstyr samt optimere det eksisterende udstyr.

Dan Palletiser A/S
Elektriker

Dan Palletiser A/S, Vemmelev

Er du uddannet elektriker? Så har du muligheden for at blive en del af en højteknologisk virksomhed, hvor du får spændende opgaver, store udviklingsmuligheder og gode kollegaer.

DAN Palletiser står overfor mange spændende og udfordrende projekter, og derfor søger vi en eller flere elektrikere. Din arbejdsplads vil primært være i Vemmelev, men du vil også komme med på montage opgaver hos kunder i både ind- og udland.

Vi søger elektrikere som har erfaring med opbygning af el-tavler, og gerne maskinmontage, men også nyuddannede, som har lysten og viljen til at lære opbygning af el-tavler og montage på vores anlæg. Vi vil stå for den nødvendige oplæring, som vil foregå på både vores hovedadresse og hos vores kunder.

Dan Palletiser A/S
Nexel
Linjemester til 50kV-kabler og -luftledninger

Nexel , Virum

Har du erfaring med arbejdsledelse og tilsyn? Kender du til vigtigheden i at levere arbejde af høj kvalitet hver gang?

Har du lyst til at være med til at præge retningen for arbejdet med 50 kV-kabel- og luftledningsanlæg? Så har vi måske jobbet til dig.

Du vil få ansættelse i Virum, en hjemmearbejdsplads og vil også køre ud hjemmefra til opgaverne, som vil være på hele Sjælland, Lolland og Falster. Der er også mulighed for at anvende lokationerne Ballerup og Haslev, hvor vi har lager og materiel stående.

Du bliver ansvarlig for opgaver, herunder akut drift vedr. 50 kV-luftledninger og 50 kV-kabler, men primærområdet vil være 50 kV-luftledninger i samarbejde med teamets øvrige mestre og øvrige kolleger. Opgaven som linjemester vil primært indebære arbejdsledelse af eksterne entreprenører samt enkelte egne montører.

Nexel