738 job matcher din søgning 738 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Superwood A/S
Procesoperatør til nathold, gerne med teknisk erfaring

Superwood A/S, Hampen

Superwood er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører facadeløsninger i træ. Ud over Danmark er vi repræsenteret i Norge, Sverige og Tyskland – og vi oplever betydelig vækst på alle markeder.

Den primære opgave bliver at være procesoperatør på vores unikke imprægneringsanlæg. Målet er, at anlægget holdes i gang 24/7 - 365 dage om året. Der forventes derfor stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Du vil desuden få vedligeholdelses-opgaver i samarbejde og koordineret med vores eksterne samarbejdspartnere.

Superwood A/S
Pluss Leadership Afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning

Pluss Leadership søger for Aarhus Kommune i Brabrand

Vil du være med til at drifte og udvikle de grønne områder og omstille Aarhus til en grønnere og klimatilpasset fremtid? Kan du etablere og opretholde en god relation til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske den nye afdelingsleder i afdelingen Skove, Parker og Kirkegårde i Aarhus Kommune.

Skove, Parker og Kirkegårde har en bred opgaveportefølje. Det betyder, at du vil få kontakt med mange af de andre magistratsafdelinger i Aarhus Kommune, med offentlige, selvejende og private virksomheder, politikere og med borgerne. Et af de vigtigste succeskriterier er derfor, at du får etableret gode relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest 29. august 2021. Der er forventet tiltrædelse 1. november 2021.

Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Vordingborg KommuneTeamleder til nyoprettet stilling i Styring og Analyse

Vordingborg Kommune

Teamlederen til Styring og Analyse får et selvstændigt ledelsesansvar i tæt samspil med budgetchefen. Funktionen er en central del af en ny tværgående stab.

Vordingborg Kommune opjusterer med endnu en leder til Styring og Analyse, som får ansvar for det ene af de to nye teams i Styring og Analyse. Dette team løser budgetstyringsopgaver på økonomiudvalgets område, de tekniske områder, område for Sundhed, Børn og Familie og for Erhverv, Turisme og Kultur og Idrætsområdet.

Den nye teamleder har det fulde personaleledelsesmæssige ansvar for fire medarbejdere med hver deres ansvarsområde, teamlederen har ligeledes et selvstændigt ansvar for sine egne controllerområder inden for økonomi-, erhverv- og turismeudvalgenes budget.

Totaltruck A/SServicetekniker til Fyns mest tilfredse gaffeltruckkunder

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret servicetekniker til at passe dele af vores store fynske kundekreds. Vi er ’’Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie’’ med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Servicemindet
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriVi søger en erfaren ACer, der vil arbejde med at passe på Danmarks miljø - genopslag

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Trives du i en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver, hvor effekten er, at vi både passer på naturen og støtter Danmarks Jordbrugserhverv? Og trives du i rollen som problemknuser og bindeled, hvor opgaverne kommer sikkert i mål til tiden? Så er vi sikre på, at du vil passe godt ind hos os i Team Areal og Projekt.

Vi søger lige nu en ny ambitiøs og engageret kollega, som vil få en vigtig rolle i at være med til at udvikle, supportere og styre vores kontroltilrettelæggelse for de over 80 forskellige EU baserede støtteordninger, som alle udvikler sig i takt med teknologien og virkeligheden indenfor de juridiske og politiske rammer, som der findes på det givne tidspunkt.

Terma A/S
Data Management Professional, Supply Chain & Quality Management

Terma A/S, Lystrup

Are you a highly motivated and result orientated Data Management Professional with a Continuous Improvement mindset and the ambition of working in a high-tech and innovative company?

With reference to Manager, Data Management in SCQM, you are offered a unique possibility to join our team on an exciting journey with great opportunities for you to put your own mark on Terma’s future processes, our SCQM roadmap and your own daily responsibilities.

Main tasks and role

 • Supporting the establishment of a Data Management function in Terma
 • Develop, maintain, improve and implement Data Management and Configuration Management processes
 • Plan and execute implementation, training and coaching of data driven process improvements
Terma A/S
Danfoss A/S
Faglært reparatør/værktøjsmager (Nathold) (ID: 17900)

Danfoss A/S, Silkeborg

Danfoss søger en reparatør/værktøjsmager til Aktuator i Silkeborg.

Jobbet:

 • Primære opgave vil være drift, om-/opstilling og vedligehold af vores trinpressere, hvor vi laver optræk i stål og tin/bronze.
 • Registrering af vedligeholdelsesdata, oprettelse og opdatering af vedligeholdelseplaner.
 • Analytisk tilgang til vedligeholdelse. Du brænder for at finde kerneårsager og hindre disse ved korrekte modtræk.

Som udgangspunkt arbejder du fast nathold. 34 timer lønnet for 37. Opstarten vil bestå af en oplæringsperiode på 2-6 måneder på daghold. Du skal dog være fleksibel i forhold til opstående behov på andre skift samt oplæring i andre arbejdsområder end dit primære ved behov.

Danfoss A/S
Kulturministeriet, DepartementetChef til at stå i spidsen for nyoprettet tech-gigant kontor

Kulturministeriet, Departementet, København

Er du optaget af de samfundsmæssige udfordringer, som tech-giganterne har medført, og har du indsigt i udviklingen på medieområdet og techgiganternes betydning for vores demokrati og den offentlige samtale? Brænder du for ledelse og har lyst til at stå i spidsen for et højt prioriteret politikområde i Kulturministeriets departement. Så er dit næste job hos os.

Vi søger en ambitiøs chef til et nyoprettet kontor, som har til opgave at levere analysekraft og muskler til politikudvikling på tech-området herunder at udvikle ny politik og løsninger, som skal sikre, at tech-giganterne tager et ansvar, der modsvarer den indflydelse de har på vores samfund, vores demokrati og vores offentlige samtale.

Tech-gigant kontoret indgår i center med ministeriets mediekontor og kontor for jura og ophavsret, som du vil have et tæt samarbejde med om både faglige og ledelsesmæssige opgaver.

Kulturministeriet, DepartementetAmbitiøs kontorchef til Idræt og Folkeoplysning

Kulturministeriet, Departementet, København

Vil du være en drivende kraft for udviklingen af dansk idræt og folkeoplysning, og er du en inspirerende leder med høje ambitioner, som kan sætte en klar retning for arbejdet? Så er du måske Kulturministeriets nye kontorchef for Idræt og Folkeoplysning.

Som kontorchef for Idræt og Folkeoplysning vil du få det ledelsesmæssige ansvar for et hold af dygtige medarbejdere, der arbejder aktivt med udvikling af regeringens politik i forhold til idræt og folkeoplysning. Kontoret arbejder bl.a. med at understøtte, at alle grupper i samfundet har mulighed for og lyst til at deltage i idræts- og foreningslivet, at sikre gode rammer og vilkår for vores foreningsliv, men også med bredere problemstillinger i forhold til fx Anti-doping og udfordringer forbundet med samarbejdet i internationale fora, som fx den aktuelle debat om afholdelse af fodbold VM i Qatar.

Genitor ApSAssociate Professorship (Director of CAET)

Genitor ApS is recruiting on behalf of Copenhagen University

The Centre for Applied Ecological Thinking (CAET) is placed in an innovative environment where researchers, alongside practitioners, will delve into humankind’s relationship with nature and resources, and develop specific, sustainable transformations.

The director will be the chief executive of CAET and bear responsibility for its academic and outreach activities as well as daily management. A Steering Committee will advise the director in all academic and organisational matters and ensure the high quality of its work.

Since the position will be at the level of associate professor, the applicant must have research and teaching qualifications corresponding to what can be achieved by satisfactory employment as an assistant professor or tenure track assistant professor.

Fiberline Composites A/S
Industrielektriker til Maintenance

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Er du en dygtig og alsidig elektriker? Har du erfaring med systematisk fejlfinding og god til at sætte dig ind i nyt produktionsudstyr? Vil du være en del af et uformelt team? Så er du måske vores nye kollega.

Du får ansvaret for fejlfinding, reparation af produktionsudstyr, som er med til at sikre en stabil drift. Da vi i perioder kan have rigtig travlt, er det vigtigt, du er fleksibel. En anden vigtig del af dine arbejdsopgaver bliver at udarbejde vedligeholdelsesplaner- og dokumentation inden for dit ansvarsområde.

Du er specialisten, når der skal findes nye løsninger, hvor du medvirker til at udarbejde kravsspecifikationer, og det er også dig, der kommer med input, når det eksisterende udstyr skal forbedres. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores metoder, så du vil få en meget varieret dagligdag og stor indflydelse på jobbets udførelse.

Fiberline Composites A/S
Chr. Hansen A/SGlobal Mobility Specialist - Strong Mobility Advisor

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

We expect you to have strong experience within global mobility from a global organization and a good understanding of tax, immigration and social security compliance.

In addition to this:

 • You understand how mobility can support the business and help business leaders to use this as an active development and strategy execution lever
 • You are experienced as ‘gate-keeper’ for policies
 • You easily connect with people in the organization across functions, geographies and hierarchical level
Chr. Hansen A/S
JKSElektriker

JKS søger for STYREG ApS

Er du faglært elektriker? Har du flere års erfaring, der gør dig i stand til at løse de fleste el-opgaver? Trives du med at arbejde selvstændigt? Så hører vi gerne fra dig!

Du bliver en del af et team på 2, hvor I løser jeres egne opgaver - men arbejder sammen, når det er muligt og sparrer med hinanden dagligt. Du skal selvstændigt planlægge og strukturere din egen hverdag.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Forskellige opgaver inden for el
 • Opgaver inden for industri og spjæld
 • Retofit-opgaver på Danfoss VLT & VACON
Bravida Danmark A/S
Elektriker til el service

Bravida Danmark A/S

I afdelingen i Skibby har vi fart over feltet og vi ser ind i en stigende ordretilgang.

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med automatik, fejlfinding og reparationsarbejde hos kommunale, erhverv og ikke mindst industrikunder.

Vi tilbyder dig:

 • Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede elektrikere
Bravida Danmark A/S
MiljøministerietNaturmedarbejder til Naturstyrelsen Storstrøm (tidsbegrænset)

Miljøministeriet, Nykøbing Falster

Har du lyst til at arbejde med naturpleje på statens skov- og naturområder? Har du flair for IT og erfaring med at indgå og styre forpagtningsaftaler? Så har vi jobbet til dig.

Som naturmedarbejder på Naturstyrelsen Storstrøm har du sammen med naturteamet tre primære ansvarsområder:

 • Ansvaret for at natur- og biodiversitetshensynet fremmes i driften af styrelsens arealer og omsættes til virkelighed, herunder det økonomiske ansvar for plejen af enhedens lysåbne arealer.
 • Udarbejdelse og styring af forpagtningsaftaler og græsningsaftaler på styrelsens lysåbne naturarealer, inkl. ansvaret for at udarbejde fællesskemaansøgning samt kontakten til vores forpagtere.
 • Ansvaret for den praktiske gennemførelse af naturplejen på vores arealer og en vedvarende interesse for udvikling af metoder og samarbejde med vores interessenter.
Bravida Danmark A/S
Sikringsteknikere til Bravida Baneteknik i hele Danmark

Bravida Danmark A/S

Bravida Baneteknik har vundet rammeaftalen vedrørende sikringstekniske ydelser for Banedanmark.

Du indgår i et kompetent og engageret team med en høj faglig stolthed. Dertil får du god mulighed for at præge din egen hverdag, da der er tale om et job med en høj grad af selvbestemmelse.

Jobbet:

 • Anlægsarbejde på sporfornyelsesprojekter og sikringsprojekter.
 • Fejlretning og vedligehold på alle Banedanmarks områder og anlægstyper.
Bravida Danmark A/S
Energistyrelsen
Dataudvikler med fokus på kombinerbarhed af data

Energistyrelsen, København

I Energistyrelsens Center for Systemanalyse søger vi en dygtig dataudvikler til vores nyoprettede tværgående datateam, der på nuværende tidspunkt består af fire medarbejdere, men forventes udvidet med en til to personer i den nærmeste fremtid – måske er den ene dig?

Energistyrelsen

Din opgave i teamet vil være både drift og udvikling af vores dataværktøj, skrevet i ”R”. Værktøjet er kort sagt et automatiserings- og databehandlingsværktøj, som forener og ensretter en lang række modelresultater samt beregner forskellige nøgletal, eksempelvis andelen af vedvarende energi i elforbruget eller sektoropdelte drivhusgasudledninger. Da inputparametre og relevante data er under konstant udvikling, ligger der en stor opgave i at holde vores værktøj opdateret, så det hele tiden kan håndtere de nyeste inputs, det kunne fx være nye teknologier i energisystemet, nye typer af brændsler e.l.

Energistyrelsen