1.024 job matcher din søgning 1.024 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jema Autolifte A/SUdekørende servicetekniker – Sjælland og/eller Midt-/Nordjylland (Viborg-området)

Jema Autolifte A/S

Da vi har travlt i vores serviceafd., søger vi lige nu en servicetekniker at varetage servicering, opsætning og fejlfinding af vores produkter.

Vi søger servicemontører til to forskellige områder:

 • Servicetekniker Jylland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.
 • Servicetekniker Sjælland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Sjælland.

Vi søger en servicemontør med passion for service og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders autolifte rundt omkring i landet.

Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger ift. at du sørger for, at de hele tiden kan arbejde på deres lifte, så er det måske dig, vi søger?

Aurora Nordic Cannabis A/S
Cleaning specialist til spændende stilling

Aurora Nordic Cannabis A/S, Bellinge, Odense

Motiveres du af at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø, hvor du sammen med dine kolleger vil være med til at sikre et højt kvalitetsniveau af vores produkter?

Du kan se frem til en alsidig stilling inden for en helt ny branche med gode muligheder for at bruge dine kompetencer og erfaring som cleaning specialist.

Aurora Nordic Cannabis A/S er en virksomhed, som er i fuld gang med at opbygge Europas største produktion af medicinsk cannabis. Vores vision er at tilbyde Europas patienter medicinske cannabisprodukter af høj kvalitet som en effektiv behandling for en bred vifte af medicinske tilstande.

Aurora Nordic Cannabis A/S
DELPRO A/SPROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO A/S, Vamdrup

Til styring af mindre projekter og service opgaver hos vores kunder primært i Jylland og på Fyn, herunder styring af underentreprenører, søges en PROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO er inde i en meget positiv udvikling og har brug for endnu en kollega, der vil spille med på holdet.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Tilsyn og opfølgning på de daglige opgaver i marken
 • Løbende assistance til afdelingslederen
 • At bistå ved opstart/oplæring af nye medarbejdere
Stål & Plast A/SCAD/CAM-tekniker

Stål & Plast A/S, Ringe

Da vores nuværende CAD/CAM-tekniker har søgt nye udfordringer, søger vi med øjeblikkelig tiltrædelse en dygtig CAD/CAM-tekniker til tegning/konstruktion af vakuumforme værktøjer i SolidWorks og efterfølgende bearbejdning af disse på vores 5-aksede CMS Ares CNC-bearbejdningscenter.

CAD/CAM-teknikeren får endvidere ansvar for produktionsforberedelse/specifikation mht. formopbygning.

Ud over ovenstående opgaver skal du, når tiden tillader det, hjælpe til med div. opgaver i vores vedligeholdelsesafdeling, som pt. består af to rutinerede og dygtige medarbejdere.

Arbejdet vil normalvis bestå af 50% konstruktion og 50% arbejde ved maskinen eller på værkstedet.

FoodCareer.dkProject Engineers

FoodCareer.dk søger for Kerry Ingredients i Glamsbjerg

Motiveres du af at udvikle projektplaner for optimering af eksisterende maskinpark og implementere nye maskiner og udstyr? Her får du stor frihed til at planlægge din hverdag med work life balance og fleksibel mødetid, så det passer dig.

Ansvarsområder og opgaver

 • Sikre at leverandører har korrekte helse- og sikkerhedsdokumentationer.
 • Teste, analysere og sammenligne produkter samt ændringer i nye produkter.
 • Sikre at nye projekter indfrier krav til ydeevne, funktionalitet og energiforbrug, fødevarer sikkerhed og overholder lovmæssige krav.

Teknisk afdeling er kendetegnet ved en moderne og direkte ledelsesstil, hvor forbedringer findes i dialog. Her taler man med kollegaen i en uformel, ordentlig og typisk humoristisk tone. Samarbejdet er baseret på åbenhed og tillid

Danfoss A/S
Automatikfagtekniker/Elektronikmekaniker (ID: 17858)

Danfoss A/S, Nordborg

Du bliver en del af et team bestående af 10 dygtige og engagerede kolleger på tværs af to afdelinger, hvor du vil spille en vigtig rolle i at kunne servicere vores kunder optimalt. Du vil styre og vedligeholde laboratoriets maskinpark, drive nye indkøb til bestående maskinpark, udtænke testopstillinger i sammenarbejde med vores teknikere og udviklingsstab og udføre reklamationsbehandling. Ligeledes vil du få ansvar for SOP, MSA og Máximo i levetidslaboratorium.

Et af dine nøglefokus områder vil være at udføre Produkt Audit-test for vores færdigvare samt udarbejde testrapporter for disse test.

Overordnede arbejdsopgaver:

 • Udvikle og vedligeholde SOP'er i levetidslaboratorie.
 • Udvikle og vedligeholde MSA'er i levetidslaboratorie.
 • Eksterne bestillinger.
Danfoss A/S
TDC GroupProceskonsulent til robotudvikling i TDC Group Finance

TDC Group

Dit proces-hjerte banker for automatisering, procesoptimering og løbende udvikling af best practise. Motiveres du af tanken om at identificere og kortlægge processer, der kan blive til velkørende robotter?

Som proceskonsulent afdækker og optimerer du processer, så du kan udarbejde procesbeskrivelser, som er grundlaget for, at robotudviklerne i teamet kan bygge robotterne til processen.

Samtidig sikrer du, at processerne beskrives i henhold til vores fælles retningslinjer. Når robotten er klar, sikrer du en god implementering og overdragelse til procesejeren.

ROCKWOOL A/SProcesoperatør til smelteovne i vores stenuldsproduktion

ROCKWOOL A/S, Øster Doense

Vil du være en del af en innovativ fabrik, der er kendt for både sit gode arbejdsmiljø og for at gå op i sikkerhed, kvalitet og en bæredygtig fremtid?

Arbejdet består af procesovervågning og optimering med fysisk krævende opgaver i kortere perioder i forbindelse med både planlagte og utilsigtede driftsstop. Derudover vil der være daglige rengøringsopgaver i eget arbejdsområde.

Arbejdet er til tider meget varmt, og man skal være forberedt på at blive eksponeret for høje strålevarmetemperaturer. Stor påpasselighed og seriøsitet omkring brug af personlige værnemidler kræves.

Fertin PharmaKvalitetssupporter

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma fremstiller medicinske produkter i form af nikotintyggegummi. Ved fremstilling af produkterne genereres en stor mængde papir-dokumentation som løbende er med til at sikre kvaliteten af produkterne. Da vores tonnage er stigende, søger vi en nye kollegaer til at hjælpe med at understøtte vores kolleger i produktionen, så vi undgår flest mulige fejl. Vi søger tre medarbejdere, hvor I hver især dækker jeres skift på enten dag-, aften- eller nathold på tværs af produktionsområderne.

Jobbet:

 • Du medvirker til at reducere antallet af personrelaterede fejl i forbindelse med GMP-produktion
 • Du medvirker til at bidrager til optimering af kvaliteten, gennem dine produktionskolleger
 • Din stilling vil følge produktionens skift, hvor du vil tilhøre enten dag-, aften- eller nathold
Fertin Pharma
Smurfit Kappa DanmarkProduktionsassistent

Smurfit Kappa Danmark, Vamdrup

Vi søger en Produktionsassistent til Smurfit Kappa CorrPrint i Vamdrup. CorrPrint er en del af Smurfit Kappa Danmark og hos CorrPrint producerer vi fortrykt liner – Preprint – til både massivpap - og bølgepapindustrien. Vi har udvidet vores forretningsområde, så vi i dag også har en Offset-afdeling.

Om jobbet:

 • Ansvarlig for administration og vedligeholdelse af virksomhedens kvalitets- og hygiejnestandarder i forhold til BRC - og ISO - certificering, derunder udførelse af interne audits samt medvirke ved eksterne auditeringer.
 • Koordinator for virksomhedens Fødevaresikkerhedsteam.
 • Udføre laboratoriemålinger.

Du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

NU SKIN SCANDINAVIA A/S
Operations Analyst

NU SKIN SCANDINAVIA A/S, Copenhagen

Do you want to experience what real team spirit feels like? And do you want to work in a warm and welcoming environment with colleagues from all over Europe? Are you passionate about understanding the ins and outs of processes and improving efficiency and analyzing data? Do you have the creative mind to create visual presentations?

This is an exciting opportunity for a proactive, self-motivated individual who is able to work using own initiative and has a strong communication skills.

Your main responsibilities will include.

 • Assist Customer Support Representatives with day-to-day questions, optimize processes and improve information flow to ensure that Nu Skin delivers the highest quality customer service in the most efficient manner.
 • Create visual presentations, keep our knowledge tools up to date with information regarding promotions, news, and updates on internal processes.
NU SKIN SCANDINAVIA A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceelektrikere til Teknikhus Midtjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Silkeborg og Herning

Til vores afdeling i Silkeborg og Herning søger vi lige nu alsidige elektrikere, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende serviceopgaver.

Kemp & Lauritzen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores kunder i Midtjylland.

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange private og offentlige kunder i Midtjylland. Stillingen er med udgangspunkt i Silkeborg og/eller Herning.

Kemp & Lauritzen A/S
Arla Foods amba
Ledig stilling i UHT afdelingen på Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Vil du være med til at producere produkter som Matilde® Kakaomælk og Arla Karolines Køkken®, samt en lang række produkter til det meste af verdenen.

Du får selvstændigt ansvar for udvalgte opgaver, og vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige oplæring i at betjene vores udstyr og processer.

Du vil skulle deltage i at præge udviklingen i afdelingen, hvilket betyder at der samtidig med at der køres produktion vil være deltagelse i projektgrupper.

Arla Foods amba
BrandFactory Danmark A/SSkiltemontører

BrandFactory Danmark A/S, Måløv eller Aarhus

Vi har forrygende travlt i Damgaard-Jensen // BrandFactory og især i vores montageafdelinger i både Måløv og Århus, er der tryk på. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede skiltemontører, som har håndværkssnilde og erfaring.

Vi har mange forskellige kunder, og dermed er opgaverne ofte forskelligartede, hvilket stiller krav til din alsidighed, og den service du leverer overfor vores kunder. Du er det sidste møde med vores brand og virksomhed, og her er det altafgørende at smil, proaktivitet og handlekraft, er det kunden bliver mødet af.

Dine primære opgaver består af montering af skilte ude hos vores kunder. Du vil have tæt samarbejde med kollegaer og ledere i din afdeling. Vi har en flad struktur i vores organisation, og du har derfor også masser af samspil med kollegaer i andre afdelinger.

Foodjob Nordic
Application Manager

Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S i Horsens eller Holstebro

Har du en fødevareteknisk baggrund og en passion for innovation? Så har du nu muligheden for at blive en del af en førende global bagerikoncern med fokus på udvikling af nye koncepter samt værdiforædling og optimering af den eksisterende portefølje.

Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S en teknisk velfunderet kandidat. En koncern der netop har lanceret en spændende vækststrategi ”Vinde med Vilje- Sammen” målrettet markant øget salg og innovation frem mod 2024. Stillingen er nyoprettet, og har til formål at styrke virksomhedens kompetencer og viden indenfor ingredienser, råvarer og processer.

Som Application Manager spiller du en nøglerolle i at styrke virksomhedens innovationsevne, idet du som fødevareteknisk ekspert vil være sparringspartner for koncept- og produktudvikling og drivkraft indenfor optimering af nøgle-råvarer som mel, improvers, gær, gluten etc.

Foodjob Nordic
Eppendorf NordicService Technician Inhouse/Service Coordinator (parttime: 24 hrs/week)

Eppendorf Nordic, Hørsholm

Would you like to work for a company who has made it its mission to make a contribution to improving human living conditions? With around 4,500 employees worldwide Eppendorf is a leading Life Sciences company.

Your challenges

 • You will ensure that prompt and high-quality maintenance and repair services are provided, fully satisfying contractual requirements and achieving maximum customer satisfaction
 • You will provide service in-house in our new workshop (location: Hørsholm)
 • You will coordinate the customer requests for service, repair and/ or maintenance of equipment and maintaining records of the status of service calls in liaison with the Technical Service Manager

We appreciate your performance, offer an attractive salary and a wide range of training and development options.

Jens A. Jacobsen A/SIntern salgskonsulent/rådgiver

Jens A. Jacobsen A/S, Aalborg eller Slagelse

Vi søger en engageret medarbejder til et spændende job med udgangspunkt fra vores salgskontor i enten Aalborg eller Slagelse.

Dit primære fokus består i at vejlede og servicere kunder, når de skal vælge de rigtige belysningsløsninger. Herunder at udarbejde belysningsberegninger, projekteringsforslag og tilbud samt yde teknisk rådgivning indenfor området. Som en del af et kvalitetsorienteret professionelt team skal du medvirke til at udbygge salget af vores omfangsrige sortiment af belysningsprodukter.

ProfilpartnersSERVICETEKNIKER til installation, reparation, servicering og vedligeholdelse af pakkemaskiner m.v.

Profilpartners søger for Ubro Systempac A/S

Du er selvstændig, selvkørende og har god erfaring inden for industriel maskinautomatik

Du starter med en oplæringsperiode, hvor du vil komme til at køre sammen med nogle af dine jyske kollegaer, indtil du har fået en god indsigt i de tekniske udfordringer, du vil komme til at møde, når du skal ud på egen hånd hos virksomhedens kunder beliggende på Sjælland.

USP er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring i end-of-line-packaging og er således specialister inden for palleemballering, kartonlukning, omsnøring, banderoling, foliepakning, klæberuller, godssikring m.v.

Kunderne er godt vant og stiller høje krav til virksomheden. Du skal derfor være indstillet på at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhedskultur, hvor man vægter god kundeservice højt.

Caljan A/SIndustrielektriker

Caljan A/S, Hasselager

Er du vores nye industrielektriker? Kan og vil du arbejde selvstændigt med el-montageopgaver i en international markedsledende virksomhed?

Hvis ja, har vi en ledig stilling i Montageafdelingen på Caljans hovedkontor i Hasselager ved Aarhus. Her ligger også Teknisk Afdeling, hvor vi projekthåndterer og udvikler de maskiner, som du og dine kolleger monterer. Det betyder, at der er mulighed for et tæt samarbejde mellem Montageafdelingen og vores Electrical Engineers.

Jobbet som Elektriker ved Caljan indeholder en bred vifte af opgaver, hvor nogle kræver mere erfaring og oplæring end andre. Du vil arbejde med kabeltræk samt el-montage af frontpaneler og styreskabe på maskinerne. Når du har opbygget erfaring, får du også opgaver som fx montage af kundetilpassede løsninger samt indkøring og slut-test.

VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og el-artikler – til Kastrup

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

VVS-eksperten har nu 31 butikker fordelt over hele Danmark og har flere på vej. Vi er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at vores mange varer kommer på hylderne og butikken ser indbydende ud!