761 job matcher din søgning 761 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneFagligt dygtig jobformidler til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere - projektansættelse

Vordingborg Kommune

Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet, og kan du skaffe småjobs til borgere på kanten af arbejdsmarkedet? Ser du muligheder frem for begrænsninger, og kan du være motiverende?

I Vordingborg Jobcenter er vi ambitiøse og deltager i projektet ”En frisk start – afklaring af aktivitetsparate borgere” via STAR.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • at opbygge en tæt og tillidsbaseret relation til borgere i et håndholdt og sammenhængende forløb fra start til slut
 • at afholde hyppige jobrettede samtaler med borgere på kanten af arbejdsmarkedet og motivere til det at komme i job eller uddannelse
 • at formidle kontakten mellem den ledige og virksomheder til jobs, virksomhedspraktik eller løntilskudsjob via opsøgende virksomhedskontakt
FJ Industries A/S
Medarbejder til reparation og vedligehold

FJ Industries A/S, Ferritslev

Da én af vores dygtige kolleger har valgt at gå på pension, søger FJ Industries en medarbejder til optimering, reparation og vedligehold af produktionsudstyr.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, og sammen har I ansvaret for systematisk vedligehold og reparation af virksomhedens produktionsudstyr. Derudover bidrager teamet med input til den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens systematiske vedligehold.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i en metal- eller produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med systematisk vedligehold og reparation af produktionsudstyr, meget gerne understøttet af IT værktøjer på TPM-området.

FJ Industries A/S
Thise Mejeri A.m.b.A.Tekniker

Thise Mejeri A.m.b.A., Roslev

Fremgangen fortsætter for Thise Mejeri, og vi søger omgående en tekniker til en fastansættelse.

Virksomheden, der er kendt for sine økologiske kvalitetsprodukter, søger dig, der har en baggrund som mekaniker, smed, elektriker eller tekniker, og som har erfaring med såvel mekaniske som el-tekniske udfordringer.

Du vil blive en del af et stærkt team, som har til opgave at overholde service og vedligehold samt fejlfinde og reparere hele mejeriets tekniske anlæg. Da der er tale om et større komplekst anlæg, vil der skulle forventes en længere oplæringsperiode, således at du kan få grundig kundskab til anlægget og de enkelte procesmaskiner.

Din baggrund kan være alsidig, men vi ser gerne at: du har erfaring med mekanisk arbejde og udfordringer du har erfaring med el-teknisk arbejde, motorer, følere og lign.

ROP A/SKMA-medarbejder søges til ROP Koncernen

ROP A/S, Herlufmagle

Kunne du tænke dig et job med varierende arbejdsopgaver og stor fleksibilitet? Hvor du kan være med til at præge din egen arbejdsdag og arbejdsplads. Trives du i en uformel organisation, og er struktur og kommunikation nogle af de nøgleord som du kan stå inde for, så læs gerne videre.

Her er muligheden for dig der har god erfaring med og brænder for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Din arbejdsopgaver bliver fordelt mellem vores to entreprenørvirksomheder i koncernen, ROP A/S og KPR Beton. Det betyder også at din arbejdsplads vil være både på vores kontor Herlufmagle, og vores byggepladser beliggende på Sjælland og Fyn.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Ansvar for at kvalitet, miljø og arbejdsmiljøet bliver overholdt og optimeret på virksomhedens projekter.
 • Udarbejdelse af APV på projekterne.
 • Sikre daglig KS bliver udført korrekt og lever op til projektets krav
Port-Trade ApSServicetekniker til hydrauliske, mekaniske og el-tekniske opgaver i Norden

Port-Trade ApS

Vil du have hænderne i komplekse maskiner og have masser af udfordringer i hverdagen? Og vil du være specialisten, som vi sender til både danske og udenlandske kunder?

 • Du vil få en veludstyret servicebil, telefon og computer stillet til rådighed.
 • Du får et internationalt job og løser opgaver for vores kunder i hele Norden inkl. Island.
 • Du arbejder hjemmefra og vi koordinerer og planlægger opgaverne i fællesskab.

Dit arbejde vil bestå af planlagte service- og vedligeholdelsesopgaver samt akutte supportopgaver, hvor du laver fejlsøgning. Desuden vil du medvirke ved nymontager.

VELUX A/S
Vedligeholdelsestekniker søges til aften-/nathold

VELUX A/S, Østbirk

Vil du være med til at vedligeholde og sparre på den nyeste teknologi inden for produktionsudstyr til ovenlysvinduer? Og motiveres du af at gøre en forskel for dine kolleger hver eneste dag?

Velux A/S

Så er du måske vores nye tekniker i vedligeholdelsesteamet hos Østbirk Bygningsindustri. Vi er en del af VELUX Gruppen, og vi sørger både for, at den daglige drift kører og beskæftiger os med indkøring og udvikling af nyt udstyr eller nye processer.

Hos Østbirk Bygningsindustri er vi i vedligeholdelsesteamet i dag 17 dedikerede medarbejdere. Vi spænder vidt og bredt i både funktioner og personlighed, men fælles for teamet er, at vi både mestrer at arbejde selvstændigt og utroligt godt sammen. Vi har både smede, elektrikere og teknikere, og sammen sikrer vi den daglige drift, holder anlægget kørende og laver forebyggende vedligehold.

VELUX A/S
Caverion A/S
Industrielektriker

Caverion A/S, Herning

Er du den dygtigste industrielektriker i Herning, så har vi en super udfordring til dig!

Caverion A/S Vi har travlt og søger ny kollega, der kan indgå i vores team og motiveres af at servicere erhvervskunder så planlægning og tilrettelæggelse af opgaver sker med kunden i fokus.

Du får base hos vores kunde i Herning og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Fejlfinding, vedligeholdelse af diverse maskinanlæg
 • Diverse maskininstallationer og bygningsinstallationer i industrien
Caverion A/S
JKSMaskinbygger/montør søges

JKS søger for kunde i Broager

Har du praktiske kompetencer inden for mekanik og elektronik? Vil du med på et væksteventyr i et sønderjysk firma? Så læs endelig videre ...

Du kommer til at indgå i et team med 4 dygtige og engagerede kollegaer, som alle har forskellige kompetencer og styrker. De primære opgaver er el-teknisk og/eller mekanisk montage af vores strækfilmsmaskiner. Herunder deltage i slutsamling og test.

Der kan også forekomme installation af maskiner hos vores kunder.

Vi forestiller os, at du har erfaring med maskinmontage eller andet mekanisk/teknisk arbejde fra et tilsvarende job.

Måske er du uddannet automatiktekniker, elektriker, mekaniker, elektromekaniker, maskinarbejder, smed eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har en god teknisk forståelse og kendskab til mekaniske og elektriske komponenter, samt at du har "hænderne skruet rigtigt på".

Indrykket: 
Egsgaard HRCustomer Onboarding Specialist

Egsgaard HR recruiting on behalf of Shoreline in Esbjerg or Stavanger

Shoreline’s mission is to build deep partnerships with our customers in renewable energy; developing products around our intelligent simulation technology that help them solve their biggest problems. Our extensive industry domain knowledge and our unique technology enables our customers to gain valuable operational insight and predictability.

Our users are typical project developers, analysts, operations planners, site managers, installation leads and management in leading global offshore wind energy companies, OEMs, technology providers, and consultants.

Your daily tasks will include:

 • Organise, streamline and oversee the onboarding process for new customers
 • Deliver first line support to internal team and Shoreline customers via phone, chat, and email.
 • Analyse technical issues reported by customer to define root cause and escalate.
JKSNetværksstærk profil fra transportbranchen

JKS, Skanderborg

Har du god erfaring fra transportbranchen med bredt netværk til chauffører og erfaring som distributør, disponent eller lignende, og ønsker du at arbejde i vikarbranchen – så søger vi dig.

I JKS går det stærkt for tiden. Vi vækster, og vi oplever et stort behov for hjælp til at finde chauffører til vores kunder i primært det Østjyske, men også i resten af Danmark. De mange ordrer inden for dette område, kræver at vi får en specialist ombord, som enten kommer fra transportbranchen, eller som har et kendskab til branchen, overenskomster, typer af kørekort, ADR mv.

Vi leder efter en kunde- og personalekonsulent, der har lyst til at bidrage med sin viden inden for chaufførbranchen, og som drives af at finde folk til vores gode kunder inden for transportbranchen.

KPK Døre & Vinduer
Vi søger en automatiktekniker, el-tekniker eller elektriker til Teknik og Vedligehold

KPK Døre & Vinduer, Nykøbing Mors

KPK Døre og Vinduer søger en ny kollega til vedligeholdelsesteamet, som kan arbejde selvstændigt og systematisk med reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en ambitiøs og dynamisk virksomhed.

Du har et tæt samarbejde med de øvrige i vedligeholdelsesteamet, som sætter en ære i at skabe forbedringer samt udvikle produktionsudstyret på KPK. Du trives i en kultur, som er handlingsorienteret og effektiv, hvor både drift, kvalitet og leveringssikkerhed går op i en højere enhed.

Du har erfaring fra en lignende stilling, har en praktisk faglig uddannelse, evt. automatiktekniker, el-tekniker, industrielektriker eller elektriker med styring og regulering som efteruddannelse. Du er i stand til at læse EL-dokumentation og har kendskab til PLC/PC maskinstyringer.

KPK Døre & Vinduer
Bravida Danmark A/S
Serviceleder til sprinklerafdeling i Brøndby

Bravida Danmark A/S

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling.

Med reference til afdelingslederen for sprinkler service afdelingen i Brøndby, får du som serviceleder det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn.

Bravida Danmark A/S
Codan Forsikring A/S HR-jurist og forhandlingschef

Codan Forsikring A/S, København

I Codan er der fuld fart på, hvorfor vi søger en HR Jurist, som vil være med til at drive transformationen til fremtidens Codan, hvor vi i HR støtter vækstplaner med fokus på People Engagement

Med reference til vores HR Director vil du blive del af et team, som arbejder både bredt og dybt og hvor du vil få et stort ansvar og berøringsflade, der relaterer sig til hele organisationen.

I rollen som HR-jurist vil du arbejde tæt sammen med vores HR Business Partnere for at sikre, at vi alle er ordentligt forberedt, så vi kan levere support af høj kvalitet til forretningen, og i forlængelsen vores kunder og partnere. Som vores nye HR-jurist er du med til at styrke Codan på vores spændende rejse mod at blive Danmarks førende forsikringsselskab.

Bravida Danmark A/S
Højspændingsmontør til forsyningsnet opgaver

Bravida Danmark A/S

Til vores afdeling EL-NET i Infrastruktur, Brøndby søger vi dygtige højspændnings-/forsyningsteknikere til arbejdsopgaver i forsyningsnettet, som vil bidrage til et sikkert el-net i Danmark

Du vil indgå i et team hvor der primært arbejdes med at udskifte 50kV komponenter på højspændingsstationer i Nordsjælland. Men derudover kan der komme andre 50-132kV opgaver til, hen ad vejen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygning, montage og demontage af 50 kV anlæg, net-stationer og kabelanlæg
 • Arbejdet foregår på 50kV friluftstationer og indendørsstationer i byen
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Servicetekniker til sikringsopgaver i Fire & Security afdeling

Bravida Danmark A/S

Vi har stor tilgang af ordre og søger derfor teknikere til Bravidas afdeling for Fire & Security i Øst (Sjælland). Du vil få speciale indenfor sikringsanlæg (Indbrudsalarm, Adgangkontrol og TV-Overvågning).

Dine arbejdsopgaver i serviceafdelingen vil være at udføre eftersyn og fejlfinding på vore installerede anlæg, samt mindre installationsopgaver.

For den rette tilbyder vi

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
 • Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer
 • Gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold
Bravida Danmark A/S
Hansen Toft A/SHead of HR

Hansen Toft A/S søger for Actona Company A/S i Holstebro

Du arbejder med alle HR-disciplinerne herunder organisationsopbygning, rekruttering, HR-jura og ledersparring i en stor, vækstorienteret handels- & produktionsvirksomhed.

Actonas ledelse og ejerskab har store ambitioner om fortsat hastig vækst og forventer en fordobling af virksomhedens resultater og værdi i løbet af den kommende strategiperiode mod 24/25. For at understøtte dette ønsker man at skabe et stærk HR-team, der supporterer forretningen og ledelsen – særligt omkring opbygning, rekruttering og udvikling af en sammenhængende og kompetent, international organisation.

Dette omfatter sparring med direktionen og mellemledere omkring team-sammensætning og talent management samt sikre, at de bedste specialister og ledere tiltrækkes og rekrutteres.

Hansen Toft A/S
DEAS
DEAS søger viceværter med VVS-baggrund i Storkøbenhavn

DEAS

Vi får flere og flere ejendomme i DEAS og har derfor brug for viceværter med vvs-baggrund til vores teams. Vi søger derfor viceværter der kan indgå i vores vvs-team på ejendommene, med fokus på god service.

Du kommer til at stå for den daglige drift med fokus på vvs-opgaver på en række ejendomme, primært i Storkøbenhavn.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • daglig beboerkontakt
 • tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg
 • renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg
DEAS
ISS Facility Services A/S
Bliv del af et stærkt HR-team som People & Culture Consultant i ISS

ISS Facility Services A/S, Søborg

Vil du bidrage til, at vores medarbejdere har en god arbejdsplads med klare rammer og sikre arbejdsvilkår? Er du skarp i personalejura og ansættelsesret, og har erfaring med opgaver indenfor personaleadministration?

Som People & Culture Consultant bliver du både en del af People & Culture-teamet i en af vores business units, Production & Public IFS, samtidig med, at du bliver en del af den samlede People & Culture-organisation på 40 dygtige HR-profiler. Du får derfor et stærkt HR-netværk med masser af mulighed for både faglig og strategisk sparring og masser af godt humør.

Vi er ambitiøse og vandt i 2018 HR-prisen hos Dansk HR for den forskel, vi gør for ISS’ samlede People-agenda. Sammen er vi ansvarlig for at støtte vores ledere og medarbejdere på alle niveauer i organisationen på alle HR-aspekter.

ISS Facility Services A/S
Niels BrockPraktikkonsulent til elevpladsindsats

Niels Brock, København

Niels Brock søger en praktikkonsulent til Praktikserviceteamet, der i tæt samarbejde med virksomheder, elever og undervisere har til opgave at arbejde målrettet for, at elever på Niels Brocks merkantile erhvervsuddannelser får en elevplads inden de afslutter deres grundforløb.

Som praktikkonsulent bliver din vigtigste opgave at agere som praktikvejleder for nuværende og tidligere grundforløbselever, hvor du hjælper med feedback på CV og ansøgninger, samt sparring med eleverne om søgestrategier og forberedelse til ansættelsessamtaler. Derudover skal du være opsøgende i forhold til virksomheder i forhold til at sikre, at der vedbliver at være et relevant udbyd af elevpladser og virksomhederne har mulighed for at få den nødvendige viden og hjælp undervejs i deres proces med at ansætte en elev.

JobTeam
Nyuddannet cand.merc. - bliv franchisetager

JobTeam

Hos JobTeam A/S søger vi franchisetagere til vores succesrige forretningskoncept i hele landet.

Det er vigtigt, at du har stor lyst til at være selvstændig, så har vi konceptet til dig, som er salg af rekrutteringsydelser og rekruttering af de rigtige kandidater.

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for salg og marketing i dit salgsdistrikt.
 • Rekruttering af egnede kandidater til vikarjobs og fastansættelser.
 • Daglig drift af dit eget kontor.