728 job matcher din søgning 728 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randers Tegl A/S
Automationsteknolog med baggrund som elektriker

Randers Tegl A/S, Gandrup

Randers Tegl er i rivende udvikling og der investeres hvert år mange penge i produktionen for at sikre at denne følger med udviklingen. Vi vil være de bedste på markedet og skal derfor også have de bedste medarbejdere.

Vi ønsker en medarbejder som er drevet af at skabe en effektiv produktion, via automation og digitalisering.

Dine ideer skal gøre det muligt for vedligeholdelsesteamet at varetage stadig flere automationsprojekter i samarbejde med eksterne leverandører, samt at være det stærkeste team i forhold til at holde produktionen helt optimeret. Vi lever af effektiv produktion og ynder at skabe dette gennem løbende forbedringer.

Randers Tegl A/S
Bentzen Autokaross A/SAutoelektriker/opbygger søges til opbygning af specialbiler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor har vi brug for ekstra hænder og søger en ny kollega. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker – både direkte med bilimportører, forhandlere og private virksomheder.

Vi søger en person, som har opbygger-erfaring indenfor el og tekniske løsninger i køretøjer, og som brænder for at bygge unikke køretøjer. Arbejdet består i el-teknisk opbygning og indretning af specialkøretøjer, dels individuelle biler og dels mindre serieproduktioner.

Vi tilbyder blandt andet:

 • en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver
 • unikke opgaver med opbygning og indretning af specialindrettede køretøjer til løsning af essentielle samfundsmæssige opgaver
 • et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø med plads til smil og sjov
MOCON Europe A/S
Global Product Manager

MOCON Europe A/S, Ringsted

Right now, we are looking for a new Global Product Manager to lead our product strategy, product planning, product line positioning, product life cycle management, and ongoing support initiatives of our Headspace MAP Gas Analyzer, Leak Detection and Gas Mixer portfolio of products.

We are an international team of highly skilled people who invent, develop and market measuring technology for the food industry to help keep food fresh, reduce waste and improve sustainability. Founded in Denmark 36 years ago, we've been designing, developing, selling, and servicing precision gas measurement instrument for critical applications. We are now part of a global tech organization AMETEK with more than 17.000 people.

MOCON Europe A/S
BonBon-LandTekniker/reparatør

BonBon-Land, Holmegaard

Danmarks sjoveste arbejdsplads søger en tekniker/reparatør

Er du uddannet indenfor el, automatik, industri, smed, mekaniker, eller har du en lignende relevant uddannelse? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

BonBon-Land søger pr. 1. juli 2021, eller snarest muligt derefter, en ny tekniker, som skal være med til den fortsatte udvikling af BonBon-Land. Du kommer til at indgå i teamet i vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores forlystelser, bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen.

Vi forestiller os ikke nødvendigvis, at du har et indgående kendskab til rutsjebaner og karruseller, men at du er nysgerrig på at lære samt brænder for kvalitet og sikkerhed.

Elektro-Isola A/SMaintenance Manager

Elektro-Isola A/S, Vejle

Elektro-Isola A/S er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer. Vores produkter afsættes til kunder i hele verden. Vi søger nu en Maintenance Manager til vores 23.000 m2 store fabrik i Vejle.

Dit team på i alt 8 dygtige og erfarne medarbejdere er alle håndværkere - primært elektrikere og smede.

Du får ansvaret for alt vedligehold af vores maskiner og produktionsanlæg samt de øvrige faciliteter på vores fabrik- og kontorområde, der er beliggende i Vejle.

Vores vedligeholdelsesafdeling har en central placering i organisationen, og du får ansvaret for den daglige drift. Produktionen arbejder i 3-holds skift, så det er af stor betydning, at vores maskiner og produktionsanlæg altid fungerer optimalt.
If SkadeforsikringRenewable Energy Risk Engineer

If Skadeforsikring, Hvidovre

You can call it a Risk Engineer. But we are actually looking for an experienced adviser that can stand by our client’s side – “Managing risks together”.

As our Renewable Energy Risk Engineer you will be responsible for risk evaluation of International energy risks, both as construction projects and as operational risks, pre-dominantly within wind and solar energy. Most of our clients are large multinational organizations that set very high standards for their Risk Management operations.

In line with If Industrial’s mission “Managing risks together”, If Risk Engineers consult our clients on risk improvements and develop and maintain long-term relationships with relevant persons within our partners and client’s organizations.

Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med el-kompetencer søges til AO Hobro eller det øvrige Nordjylland

Brødrene A & O Johansen A/S

Er du god til at skabe kunderelationer og kan du se dig selv arbejde i Danmarks førende digitale B2B-virksomhed? Så er det måske dig, vi søger!

Brødrene A & O Johansen

I AO sætter vi en ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle håndværkere i entreprenør- og byggebranchen, hvor vi er leveringsdygtige i personlig og faglig rådgivning. Vi tror på det stærke samspil mellem offline og online, og vi ønsker at udnytte det bedste fra de to verdener - integreret digital handel med personlige relationer i vores butikker.

Lige nu mangler vi en el-medarbejder i vores afdeling i Hobro, men er åbne overfor at finde plads til den rette kandidat i en af vores andre afdelinger i Nordjylland.

Brødrene A & O Johansen A/S
Bravida Danmark A/S
Sprinklertekniker til serviceopgaver på Fyn

Bravida Danmark A/S

Vi har mange sprinkler serviceopgaver og serviceaftaler og søger derfor en tekniker til Bravida i Odense og omegn. Dine arbejdsopgaver vil være sprinkler service, vedligehold og årlig eftersyn af sprinklercentraler.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde, så har du en Sprinklertekniker gemt i maven er jobbet måske noget for dig.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Højspændings-/forsyningstekniker til lands og til vand

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Til vores afdeling El-net i infrastruktur Brøndby søger vi dygtige højspændnings-/forsyningsteknikere til arbejdsopgaver i forsyningsnettet til lands og til vand.

Bravida er en af de største aktører på markedet inden for el, vvs og ventilationsarbejder. Vi har igennem adskillige år udviklet en række specialer og kompetencer, hvor de nordiske kerneværdier såsom sikkerhed, arbejdsmiljø og -glæde mm. vægtes meget højt.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygning og montage af 10 – 400 kV anlæg, transformerstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 10 – 400 kV anlæg
Bravida Danmark A/S
LundbeckElectronics or mechatronics engineer/scientist: In-vivo laboratory

Lundbeck, Copenhagen

We are looking for an ambitious and quality minded in-vivo laboratory electronics or mechatronics engineer/scientist to facilitate our in-vivo laboratory work by ensuring we have well-functioning state-of-the-art hardware and software platforms available in our neuroscience labs in Copenhagen.

The position roles

 • Oversight of technical apparatus across the in vivo research organization including on-site service and support logs.
 • On-site electronic and basic programming work in lab area (support, service, maintenance, etc.).
 • Daily collaboration with bench technicians and scientists to ensure hardware and software are well-functioning.
Grundfos A/S
Senior Service Specialist for Digital Services

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you enjoy connecting people in networks that will help them grow professionally, and do you want to take ownership of the serviceability of our digital services?

Grundfos

“Digital services receive a lot of attention within Grundfos right now as we are bringing several digital services to the market in the near future – so you will have the chance to leave your mark at an exciting time,” Senior Manager, Monitoring & Support, Torben Hadberg explains.

Have we piqued your interest? Then read more here.

Grundfos A/S
Körber Supply Chain DK A/S
Afdelingsleder, Automation

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Nøglerolle med stor indflydelse på vores Project Execution

Körber Supply Chain DK A/S oplever stor succes og massiv vækst, og vi arbejder fokuseret på at leve op til de høje forventninger fra vores kunder. Vi ved, at vores succes bygger på kompetente og dedikerede medarbejdere, som hver dag bringer deres evner i spil for at sikre vores videre udvikling. Derfor søger vi nu en leder til vores automationsafdeling, som kan bidrage til at sikre at vi også fremadrettet leverer løsninger på højeste niveau.

Körber Supply Chain DK A/S

Som leder af afdelingen får du det overordnede ansvar for el-konstruktion og PLC-programmering, og sammen med dit team bliver du garant for at levere state-of-the-art leverancer til vores System Integration-løsninger. Til at hjælpe dig får du et stærkt og engageret team, og med reference til virksomhedens Regional Director Project Execution får du ansvar for ledelse, ressourcestyring og udvikling af afdelingen.

Körber Supply Chain DK A/S
Ørsted
Module Technical Manager for Cable Supply and Termination

Ørsted, Gentofte or London

Imagine a future where you're responsible for managing the sourcing of array cable and termination contracts.

Join us in this role where you’ll be engaging with the supply chain in interesting development projects, developing new technologies, and running tenders for our global pipeline.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development, and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
JKSService Technician

JKS søger for Source Technology i Kolding

Vil du med på en spændende rejse sammen med Source Technology? Er du teknisk nysgerrig, idérig og løsningsorienteret? Så er det dig vi mangler i teamet hos Source Technology!

Vil du arbejde med montage, optimering og sluttests af det avancerede procesudstyr, som Source Technology i Kolding afsætter til krævende kunder verden over, så får du med garanti brug for din omfattende faglige indsigt, din strukturerede arbejdsfacon og dine evner til at skabe tætte relationer til dine kommende kollegaer.

Kort sagt vi søger en fagligt stærk tekniker, der gerne vil arbejde med elektrisk og mekanisk montage samt udføre sluttests, fejlfinding, optimering og ibrugtagning af avanceret produktionsudstyr i fødevareindustrien.

SAM InternationalProjektleder

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for el-tekniske projekter indenfor datacentre? Har du erfaring med og evnen til at styre komplekse projekter? Og vil du trives i en rolle, hvor du har til ansvar at sikre løsninger til internationale kendte virksomheder?

Som projektleder hos Bjerne Jensen A/S bliver du ansvarlig for en række el-tekniske projekter. Din vigtigste opgave er at sikre, at projekterne bliver leveret i henhold til de indgåede aftaler med kunderne, som vil være datacentre og andre erhvervskunder fordelt over hele Danmark.

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

MagVenture A/S
Hardwareudvikler – Medical Devices/ Biosignals

MagVenture A/S, Farum

MagVenture A/S udvikler og markedsfører avanceret medicoteknisk udstyr, der baserer sig på anvendelse af pulserende magnetfelter.

Vi vokser og ønsker at styrke vores hardware-team med en kollega, der har erfaring med udvikling af analoge kredsløb, særligt forstærkere af biosignaler. Vi har allerede løsninger til EEG/EMG-måling, men ønsker at foretage en substantiel udbygning af det faglige niveau på dette område

OPGAVER

 • Udvikling og test af analoge kredsløb, f.eks. nye EEG/EMG/EKG-løsninger
 • Planlægning og gennemførsel af verifikationstest efter IEC 60601-1
 • Udlægning af PCB i Altium Designer
 • Udarbejdelse af produktionsgrundlag.
MagVenture A/S
SH Group A/SProjektchef til vækstvirksomhed

SH Group A/S, Svendborg

- nyoprettet stilling i den maritime industri

Er du en strategisk og synlig leder med stærke kommercielle evner? Har du kendskab til den globale maritime industri og måske naval/defence? Kunne du tænke dig at være med til drive et ekspanderende forretningsområde i en virksomhed med omfattende in-house produktion og flere nye patenter? Så er det måske noget for dig at blive Projektchef hos SH Group!

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Overordnet strategisk etablering og drift af ekspanderende forretningsområde
 • Kommerciel styring af projekter indenfor mekanik, hydraulik, el og automation
 • Sparring med projektledere og organisationen om konkrete projekter ved behov
 • Styre økonomisk overblik over projekter
Grundfos A/S
Senior Software Development Engineer

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like to participate in developing the future technologies within software for Grundfos' products?

Then join the SW Platform & Architecture department in Bjerringbro. We are responsible for developing platform based embedded software from low level hardware drivers to application layer features for our complete product portfolio.

Grundfos

Your will be involved in design and architecture of Linux products, development, integration and maintenance of embedded features and technologies written in C as well as specify and analyse technical embedded software features and requirements.

Grundfos A/S
Entreprenørfirmaet Langberg A/SFormand søges til kabelarbejde i Midt- og Østjylland

Entreprenørfirmaet Langberg A/S

Vi har travlt med at servicere vores kunder og derfor søger vi nu en formand til at lede kabel- og fiberprojekter i det midt- og østjyske område. Du vil blive en vigtig del af virksomhedens ledelsesteam, hvor du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens 2 direktører, samt et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige formænd.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en central medarbejder i virksomheden med en stor berøringsflade til ledelsen, de øvrige formænd, kunder og dine medarbejdere.
 • Et krævende og spændende job i en virksomhed med dygtige medarbejdere og en bred kundebase.
SAM InternationalSafety & Quality Controller

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for Safety & Quality Control ved el-tekniske projekter til datacentre? Interesserer du dig for sikkerhed og kvalitet, og har du erfaring med kvalitetsstandarder og dokumentation? Så har du lige nu en unik mulighed for at sætte dit præg på en nyoprettet stilling hos Bjerne Jensen A/S, der er en moderne el-teknisk virksomhed med stor ekspertise indenfor el-tekniske løsninger til bl.a. datacentre.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Udarbejde arbejds- og metodebeskrivelser
 • Intern information og koordinering om arbejds- og metodebeskrivelser
 • Deltage i byggemøder

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.