1.441 job matcher din søgning 1.441 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Kaastrup & Andersen
Projektleder med et digitalt mindset

Kaastrup & Andersen, Silkeborg

Er du en erfaren projektleder med et digitalt mindset og tilhørende solid erfaring? Motiverer det dig at skabe solid fremdrift og stå i spidsen for projekter i nogle af Danmarks største virksomheder? Og vil du være en del af et konsulenthus, hvor den faglige udvikling er en central del af strategien?

Som projektleder hos kaastrup|andersen i Silkeborg kan du se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med spændende digitaliserings- og forretningsprojekter. Du arbejder på tværs af værdikæden for kunder blandt andet inden for industri, handel og sundhed.

Dit primære ansvar bliver at lede projekter ved vores kunder og sikre fremdriften i opgaven. Herunder at:

 • Implementere digitale løsninger og eksekvere IT-projekter
 • Være med til at skabe de rigtige rammer for ledelsen af projektet i kontekst af opgaven
Kaastrup & Andersen
GlobalConnect A/S
VMware specialist, Outsourcing

GlobalConnect A/S, København eller Stilling

Er du en dygtig og kvalitetsbevidst VMware specialist, med fokus på kundetilfredshed? Har du lyst til en helt unik mulighed i outsourcing branchen og har du lyst til at implementere nyeste teknologi baseret på VMware løsninger?

Som VMware Specialist hos GlobalConnect, vil dine primære opgave og ansvar være implementering, arkitektur design, vedligeholdelse og drift af vores samlede VMware infrastruktur.

Vi arbejder meget projektorienteret, og arbejdsopgaverne vil derfor spænde bredt, lige fra design af løsninger, løbende kunde rådgivning, til implementering af store løsninger. Der vil også forekomme mere dagligdags opgaver, som server migreringer, opgradering og patch, samt 3rd level support til vores driftsorganisation og/eller direkte til vores kunder.

GlobalConnect A/S
TechsoftSystemudvikler med flair IT & Automationsløsninger

Techsoft, Kolding

Vil du være med til at løfte automationsbranchen til et nyt niveau, hvor automation og IT smelter sammen. Så har vi drømmejobbet med gode kollegaer og udfordrende opgaver.

Techsoft er et moderne automationshus, hvor vi sætter den allerstørste ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi til værdiskabende IT- og automationsløsninger. Techsoft har eksisteret siden 1991, og er en virksomhed styret af sunde værdier og holdninger.

Vi har primært fokus på projektorienterede opgaver. Det vil sige: analysere, designe og udvikle vores kunders idéer til færdige løsninger.

Jobbet indeholder:

 • Systemudvikling på kunde orienterede projekter, både frontend og backend.
 • Udvikling af interne værktøjer som giver os det vigtige forspring i markedet.
 • Udforske nye digitale løsninger og tage stilling til hvilken teknologi der matcher kunden og opgaven bedst.
Jobindex A/S
Graphical designer

Jobindex A/S recruiting on behalf of Activity Stream ApS in Ballerup

Do you love to create wonderful user experiences, fantastic tools, and beautiful designs?

We are looking for a talented passionate UX/graphic designer to join our exceptional team in a full-time position. You will be our lead product designer and be responsible for our brand/marketing material. You will be working in our Copenhagen office located at The Camp, a start-up community in Ballerup.

You are a part of a highly engaged international team. You will work very closely with our head of product and our dev team on the product and with our chief business officer, who you report to, on our marketing and branding.

60% of your time will be spent on UI/UX design while about 40% will be spent on creating marketing and brand related material.

Jobindex A/S
Totaltruck A/SServicetekniker til Fyns mest tilfredse gaffeltruckkunder

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret servicetekniker til at passe dele af vores store fynske kundekreds. Vi er ’’Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie’’ med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Servicemindet
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

Jobindex A/S
BI-konsulenter til dynamisk konsulenthus med høj faglighed

Jobindex A/S søger for BIWise i København

Vil du hjælpe nogle af Danmarks største virksomheder med deres Business Intelligence-løsninger og fremme udviklingen af BI? Og kan du se dig selv i en rigtig god kultur med videndeling i fokus?

Som konsulent hos BIWise vil du få ansvar for at skabe værdi hos vores kunder gennem bl.a. udvikling af eksisterende eller nye BI-løsninger, BI arkitektur og løsningsdesign, reviews og teknologivalg.

Du vil komme til at bruge dine tekniske kompetencer, både når du udvikler løsninger og i dialogen med kunder, når du vurderer nye behov, eksisterende løsninger og teknologi, så kunderne får den løsning, der passer bedst til dem.

Du bliver derfor også et fagligt fyrtårn ude hos kunderne og en del af spændende kundeprojekter.

Jobindex A/S
Inu:It A/SSenior konsulenter til Infrastruktur og Netværk

Inu:It A/S, Thisted eller Nuuk

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden imens vi skal opretholde vores eksisterende serviceniveau. Vi har derfor travlt og mangler senior konsulenter til at udføre opgaver og projekter hos eksisterende samt nye kunder indenfor infrastruktur og netværk.

Mødestedet er i Thisted Danmark eller Nuuk Grønland. Er mødestedet Nuuk, stiller vi bolig til rådighed.

Arbejdsområder og scope

 • Rådgive og sparre med vores kunder omkring infrastruktur, netværk, sikkerhed, licensering og kundernes generelle IT-behov.
 • Udvikle løsningskoncepter og strategier ude hos kunderne indenfor inu:its produktporteføljer. Herunder analysere, designe, implementere og supportere infrastrukturen eller netværk.
Arla Foods amba
Senior Scrum Master, Aarhus

Arla Foods amba

Are you an experienced scrum master, project manager or leader ready to take the next step? Do you want to make a difference within the Commercial IT area?

You will join our Commercial release train consisting of 12 scrum teams as a scrum master for one or two teams. You will work very close to the business in Arla leading the path to transform the way we are working.

Scrum master working close to Product Owner from the business to drive one or two scrum teams Drive the team in building new IT solutions and new ways of working in the business Participate in maturing new Epics and manage pipeline of new Epics and solutions

Arla Foods amba
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne Scrum Masters søges til videreudvikling af nyt it-system

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at optimere den måde, vi udvikler offentligt IT på og motiveres du af, at gøre en forskel? Er du skarp på, og brænder for, de agile metoder og processer? Og vil du være med til at etablere et selvstyrende fullstack team, som effektivt kan omdanne forretningsbehov til produktionssat værdi? Så er det dig, vi leder efter.

Som Scrum Master hos os bliver du ansvarlig for løbende udvikling af teamet, og du kommer til at varetage opgaver, der omhandler teamets leverancer og succes. Samtidig er du med til at sikre, at den agile udviklingsmetode virker i praksis i den konkrete kontekst, og du får en vigtig rolle ift. at bringe læring videre, så øvrige teams også får gavn af den.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
SKAKO Concrete A/S
El-teknisk supportmedarbejder

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

SKAKO Concrete A/S er en udpræget knowhow virksomhed, og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives hos os. Vi er forrest i feltet, når det gælder udvikling inden for industrielle betonblandeanlæg. Anlæggene leveres worldwide. Til understøtning af virksomhedens positive udvikling søges en stærkstrømstekniker/automatiktekniker til vores serviceafdeling.

Jobbet indebærer ud over support til kunder også deltagelse i mindre udviklingsprojekter. Der kan blive tale om nogen rejseaktivitet i forbindelse med oplæring og serviceopgaver for virksomhedens kunder, men først og fremmest skal du fra vores kontor i Faaborg yde telefonisk support.

Hverdagen er fyldt med mange forskellige opgaver, hvoraf de vigtigste er:

 • Support til vores etablerede kunder og deres anlæg rundt om i verden
 • Opdatering samt installation af programændringer
 • Hjælp til vores rejsende teknikere
SKAKO Concrete A/S
ATP
IT-udvikler til digitalisering af dokumenter

ATP, Allerød

I Integration Developers har vi ansvaret for ATP’s Kofax-løsning. Kort fortalt en løsning med et stort optimeringspotentiale funderet i dokumentdigitalisering.

I øjeblikket er vi på udkig efter en kollega, der synes, at Kofax lyder interessant. Dig, der ønsker at specialisere dig inden for et område – fx digitaliseringsområdet, så du på sigt kan blive Kofax Applikationsspecialist. Hvis du ikke har kendskab til Kofax endnu, så sørger vi for relevant oplæring, træning og muligheden for sparring med vores specialister.

I rollen som Kofax Applikationsspecialist indgår du i et tæt samarbejde med ATP’s forretning, når det drejer sig om at udvikle løsninger inden for nogle af de ydelsesområder, vi administrerer.

G4S Security Services A/S
Servicetekniker til G4S Security Services A/S, Kolding/Odense/Trekantsområdet

G4S Security Services A/S

Er du selvstændig og serviceminded og uddannet elektriker? Så er du måske vores nye teknikker til Kolding/Esbjerg/trekantsområdet

Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige serviceteknikere, som brænder for deres arbejde og sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Og så kommer du til at arbejde med det meste af G4S´produktpalette.

Er du stærk inden for Milestone, Symmetry, NOX, SPC samt kendskab til serveropsætning og netværk, er det selvfølgelig kun en fordel ….. Ellers lærer du det her

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
one.comSenior UX Designer

one.com, Copenhagen

We are looking for an experienced Senior UX Designer who constantly advocates for the voice of the customer and fosters a shared understanding of user centered Design within the organization.

You will work together with the UX and Design team across the areas of UX/UI/Visual/Product Design and User Research.

As Senior UX Designer at one.com, you report to the Head of UX and Design of group.ONE, the parent company of one.com. The Head of UX and Design is based in Amsterdam the Netherlands, but regularly flies in to work closely together with you in the Copenhagen office. You will become a central point of contact for everything Design related. And, to our six passionate Designers, you are a sparring partner, who is inspiring, results driven and keen to make a difference.

one.comSenior Digital Product Designer

one.com, Copenhagen

We are looking for an experienced product designer to work alongside the product manager to translate user needs and business ideas into excellent concepts, experiments, and implementable designs.

We want to make sure that our customers can easily find and use the services we provide in a frictionless and great experience.

As a big important step of this effort you will lead the concept and detail the design for our new WordPress offering and relevant plugins. Later you will get a chance to work on our next generation mail & calendar while simultaneously making sure that we are building a consistent, robust and great experience across all products. Sounds like a challenge? It is... and we think you'll love it.

OK
Servicetekniker til varmepumper på Sjælland

OK a.m.b.a.

Det energitekniske område vækster i OK – derfor har vi brug for flere dygtige teknikere til Sjælland. Synes du, at energiteknik er interessant, og sætter du en ære i at give dine kunder den allerbedste service, er det måske dig, vi søger i OK Energiteknik.

OK

Du får en selvstændig hverdag hvor dit udgangspunkt er din bopæl. Herfra kører du til prebooket servicebesøg. I din servicevogn har du computer og printer, så du er selvforsynende i hverdagen. Du har en god administrativ supportfunktion, der understøtter din hverdag, bl.a. ved akutsager, ombookning af servicebesøg, garantisager osv.

OK a.m.b.a.
ProfilpartnersSALES ENGINEER

Profilpartners søger for IGE+XAO Nordic A/S i Birkerød

Du refererer i det daglige til den administrerende direktør og bliver en del af et meget engageret team af kollegaer i denne krævende - men også udviklende stilling, hvor du får ansvaret for:

 • Salg af software til el-teknisk dokumentation
 • Konsulentbistand
 • Uddannelsesprogrammer

Salget foregår typisk ved, at du forklarer om softwarens anvendelsesområder og laver en produktpræsentation online, når du har afdækket kundens behov.

Du planlægger selv din arbejdsdag og der vil være god mulighed for en løbende dialog og sparring med din chef og dine kollegaer på kontoret på Sjælland både i relation til de tekniske og de salgsrelaterede spørgsmål, men ellers forventes det, at du generelt arbejder meget selvstændigt med telefonen og computeren som dine primære arbejdsredskaber.

ProfilpartnersPRODUKTSPECIALIST med el-teknisk baggrund

Profilpartners søger for IGE+XAO Nordic A/S

Til udadvendt stilling med en bred kontaktflade, hvor du bliver virksomhedens specialist inden for software til kabeldimensionering

Du bliver en del af verdens førende virksomheder inden for udvikling og salg af software til el-teknisk dokumentation, kabeldimensionering og ECAD, og dermed en del af et teknisk miljø, hvor kunden sættes i højsæde, men hvor der altid er plads til et godt grin.

Stillingen som produktspecialist inden for kabeldimensioneringssoftware er nyoprettet. Du får derfor god mulighed for selv at præge stilling og blive firmaets specialist inden for området. Du vil få en god produkttræning, og så snart du er selvkørende, vil du komme ud på egne konsulentopgaver, som varer lige fra et par timer til flere dage, afhængig af den løsning, som kunden har købt.