429 job matcher din søgning 429 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 429 resultater.
Jobindex A/S
Teknisk tegner med indsigt i AutoCAD

Jobindex A/S søger for Accurate Products, Manufacturing & Consulting ApS i Rødovre

Vil du arbejde i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at prøve dig selv af inden for forskellige områder?

Så bliv en del af en unik nichebranche og vær med til at producere vores maskiner til akkumulatorindustrien. Her kommer du både til at tegne og arbejde med eksisterende og nye komponenter – og arbejde med teknisk indkøb.

Konkret betyder det, at du:

 • laver teknisk indkøb af maskindele og reservedele – vi bruger Navision til at registrere ordrerne og komponenterne
 • opdaterer og moderniserer eksisterende tegninger i AutoCAD
 • udvikler nye komponentløsninger i samarbejde med vores maskinarbejder
Jobindex A/S
PeopleLinkProduct Sourcing Engineer

PeopleLink recruiting on behalf of FM Mattsson in Odense

In this new position as Product Sourcing Engineer you will become part of the R&D department in Odense. You will be responsible for your own product sourcing projects from suppliers across the world. Projects vary in size and complexity, and you will be a central player in defining and selecting products, as well as in ensuring that every product complies with the renowned Damixa design and quality standards.

Your tasks include:

 • Sourcing products from global suppliers
 • Design adjustments of existing products
 • Create and manage engineering change request with suppliers
PeopleLinkTeknisk Designer

PeopleLink søger for FM Mattsson i Odense

Du er del af et fagligt stærkt team, som er dedikeret til at skabe smukke produkter i dansk design. Produkterne er baseret på nyeste teknologier og materialer, der placerer det kendte brand helt i front, når det gælder vand- og ressourceforbrug, sundhed og digitale løsninger.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du indtager en aktiv rolle i den samlede udviklingsproces. Dine arbejdsopgaver spænder derfor over:

 • Fremstilling af brugerdokumentation i form af monteringsvejledninger og reservedelslister
 • Deltagelse i udformning af nye standarder for brugervejledninger
 • Vedligeholdelse af eksisterende vejledninger og reservedelslister
Fibertex Nonwovens A/S
Process Engineer

Fibertex Nonwovens A/S, Aalborg

Are you motivated by an international environment and working at the interface between production, technical department and R&D? Do you want to be part of a strong team with a high level of professionalism, challenging processes and tight deadlines in one of our most promising business areas?

We are looking for a Process Engineer within nanofibre treated products covering application processes of coating, plasma impregnation and lamination. The products produced are suitable for filter media and for use in various functional layers e.g. face masks and respirators. As a Process Engineer, you must also provide guidance and support on our other in-house technologies.

Key responsibilities

 • Optimisation of performance of in-house production processes
 • Develop processes for new products together with R&D
 • Work closely with equipment suppliers
Fibertex Nonwovens A/S
Tornbjerg Schou ApS
Teamleder - Montage

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Er du en dygtig håndværker med ambitioner? Har du lyst til at gå foran og vise, hvad du kan? Har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er i top, og motiveres du af personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en teamleder til montageafdelingen, der drømmer om at udvikle sig? En stilling, hvor du får lov til at vise, hvad du kan, og hvor dine personlige egenskaber er lige så vigtige, som dine faglige kvalifikationer.

Med reference til fabrikschefen, får du ansvaret for montageafdelingen, som med baggrund i 3D layout tegningsmateriale og P&I diagrammer monterer rustfri komponenter og maskiner, samt bygger komplette tank- og procesanlæg til fødevareindustrien.

Thorshøjgård
Socialrådgiver/socialfaglig medarbejder til erhvervsafklaring af unge med særlige behov

Thorshøjgård, Ishøj

Thorshøjgårds afdeling for Uddannelse og Beskæftigelse har valgt at opkvalificere indsatsen omkring afklaring af vores unges arbejdsmarkedskompetencer. Der er derfor i forbindelse med en intern omstrukturering oprettet en ny fuldtidsstilling, der skal varetage arbejdet med at afprøve, beskrive og evaluere vores elevers muligheder på arbejdsmarkedet.

De unge på Thorshøjgård er i alderen 15-30 år. I afdelingen for Uddannelse og Beskæftigelse er hovedparten af de unge i gang med en STU.

Din hverdag kommer til at bestå af både administrativt arbejde i form at dokumentation, herunder udarbejdelse af rapporter, og mere praktisk pædagogisk arbejde i form af støtte til elever i erhvervspraktik, samt samtaler med de unge om deres fremtidsønsker og -muligheder.

Thorshøjgård
Masytec A/SRutinerede rejsemontører søges!

Masytec A/S

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer fra SKF/Lincoln. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer og er lagerførende indenfor alle de produktområder, vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer og andre løsninger med fokus på kvalitet, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder inden for følgende målgrupper:

 • industrivirksomheder af enhver art
 • entreprenørmaskiner og land- og skovbrugsmaskiner
 • lastvogne og vognopbyggere
 • marine og offshore
Frederikshavn KommuneEngageret socialrådgiver/socialformidler til KUI i Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

KUI søger 1 socialrådgiver/-formidler, som brænder for at understøtte unge i deres vej mod uddannelse eller arbejde. Der er tale om en fast stilling på 37 timer, der ønskes besat fra 01.10.2020.

Du skal have kendskab til beskæftigelsesområdet og erfaring med at arbejde med unge på uddannelseshjælp eller ressourceforløbsydelse. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til Serviceloven (SEL).

Vi har brug for en rådgiver, som kan stille krav i øjenhøjde og motivere. Rådgiver skal inddrage den unge og være villig til at værende udførende i de situationer, hvor dette er påkrævet for opgaveløsningen. Vi har brug for en ungerådgiver, der af egen drift tager ansvar for opgaveløsningen. Det er derfor vigtigt, at du har gåpåmod, og kan se ressourcer og potentiale.

Ikast-Brande Kommune
Energimedarbejder til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune har gang i mange spændende anlægs- og vedligeholdelsesopgaver. Vi skal både bygge nyt, renovere, energi- og arealoptimere samt genoprette og vedligeholde de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Vi giver muligheden for at udvikle og vedligeholde egne faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger, hvor opgaverne skal løses i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er og skal være plads til humor og en afslappet omgangstone.

Jobindex A/S
Ingeniør til R&D-team i medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Leder du efter et job med mening? Og vil du være med til at udvikle og forbedre medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter med blodkarsygdomme over hele verden?

Så bliv en del af Cook Medical, og brug dine evner inden for produktudvikling og dokumentation i en innovativ, global R&D-afdeling.

”Det er så ædelt, som det kan blive. Vi redder liv. Det er utrolig vigtigt, at vi gør tingene rigtigt – og det får du plads og ro til,” fortæller din nye leder Christian Taulov, Team Lead, Research & Development, Aortic

Interesseret? Læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye ingeniør.

Jobindex A/S
Frederiksberg KommuneKoordinerende sagsbehandler til Frederiksberg Kommunes Ressourceforløbsteam

Frederiksberg Kommune

Vores kollega har valgt at læse videre, og derfor søger vi en koordinerende sagsbehandler til vores Ressourceforløbsteam.

Du bliver en del af Center for Arbejdsrehabilitering, hvor vi udover Ressourceforløbsindsatsen har ansvaret for borgere i Jobafklaring og koordinering af møderne i kommunens Rehabiliteringsteam. Derudover har vi ansvaret for arbejdsrehabiliterende indsatser, hvor myndighedsopgaven varetages af vores kollegaer i Arbejdsmarkedsafdelingens øvrige centre.

Du vil med Ressourceforløbsteamets koordinerende sagsbehandlere indgå i tæt samarbejde med kollegaer i Center for Arbejdsrehabilitering, som bl.a. består af Jobafklaringsteamet, psykiatritilbud, virksomhedsindsats, mestringstilbud og rekrutteringspartner. Vi arbejder tæt sammen samt sparrer og videndeler med hinanden.

Peterson PackagingKonstruktør/Designer til emballagevirksomhed i udvikling

Peterson Packaging, Randers

Brænder du for et job af både design- og salgsmæssig karakter, hvor du kan være med til at gøre en forskel for kunden? Er du teknisk minded, kreativ og har erfaring med konstruktion og design af emballager? Så er du muligvis den, vi søger til at indgå i vores dygtige konstruktions- og salgsteam.

Dine primære opgaver er, at

 • Udvikle, producere og sende prototyper til kunden
 • Bestille stanseværktøjer til produktionen efter godkendt prøve/tegning
 • Deltage i kundebesøg med eksternt salg i forbindelse med projekter m.v.
 • Vedligeholde maskinmuligheder i IPW (kvalitetssystem)
Peterson PackagingVedligeholdschef til emballagevirksomhed i udvikling

Peterson Packaging, Randers

Brænder du for et job af både teknisk og ledelsesmæssigt karakter, hvor du kan være med til at hæve barren for en større maskinpark? Har du erfaring med vedligehold af maskiner og bygninger, samt forebyggende vedligehold?

Du vil referere til produktionschefen og stå i spidsen for et team på 12 erfarne teknikere; bl.a. reparatører/smede, elektrikere og maskinmestre.

Dine daglige opgaver vil nemlig både tage udspring i din store tekniske indsigt og interesse for at sikre optimal daglig drift på vores bølgepapmaskine og konverteringsanlæg sammen med dine medarbejdere – men også løbende forbedringer og nye projekter i området. Herudover vil dine daglige opgaver indeholde ansvaret for:

 • Vedligehold af bygninger og tekniske installationer; samt renseanlæg
 • Udarbejdelse af strategi og budget for afdelingen; samt implementering og opfølgning
 • Løbende opfølgning på BRC (kvalitetssystem)

Ekkofonden
Daglig leder til Alternativet Midtsjælland

Ekkofonden

Har du pædagogisk eller psykiatrisk erfaring? Brænder du for at være en del af en ledergruppe, hvor du skal motivere og lede et team af dygtige medarbejdere, hvor åbenhed og humor er naturligt og hvor faglighed er nøgleordet. Og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads…

Du vil få ansvaret for ledelsen af, tre af Alternativets særligt tilrettelagte tilbud beliggende henholdsvis i København og Dianalund.

Alternativet har siden 2006 beskæftiget sig med særligt tilrettelagte tilbud efter Servicelovens §§ 107, 108 og 66 (17-årige), tilpasset den enkelte borgers helt særlige behov og muligheder.

Ekkofonden
Københavns ErhvervsakademiEr du (ny)uddannet ingeniør eller maskinmester?

Københavns Erhvervsakademi

Og har du indblik i automationsbranchen, og vil du være med til at uddanne fremtidens automationsteknologer? – Så er du måske vores nye kollega?

KEA oplever en øget aktivitet på vores automationsområde, og vi søger derfor en engageret kollega, der har lyst til at indgå i et team af dygtige undervisere på vores videregående uddannelse til automationsteknolog.

Som underviser/adjunkt på KEA Teknik kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen.

En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: undervisning, udvikling og relationsarbejde.

Københavns ErhvervsakademiKEA søger uddannelseskoordinator til automationsteknologuddannelsen

Københavns Erhvervsakademi

Har du en videregående teknisk uddannelse med interesse for industriautomation og erfaring med udvikling, planlægning og gennemførelse af uddannelsesaktiviteter, og vil du sætte dit aftryk på fremtidens automationsteknologuddannelse? – så læs videre her:

Er du stærk inden for projektledelse og har en generelt god forståelse for industriautomation, så er du måske den, vi søger til at være med til at udvikle vores automationsteknologuddannelse.

I stillingen vil du, i samarbejde med uddannelseschefen, have ansvaret for, at aktiviteterne i uddannelsen tilrettelægges og udvikles.

Din arbejdsportefølje vil således bestå af både koordinering af studieaktiviteter og undervisning, men også i at netværke med virksomheder, da praksisnærhed og kobling til erhvervslivet er en del af KEAs DNA.

Københavns ErhvervsakademiEr du maskinmester eller ingeniør med uddannelse i blodet?

Københavns Erhvervsakademi

Så er du måske den, vi søger til at være med til at udvikle og undervise på vores uddannelse til automationsteknolog.

Vi søger en kollega med faglig viden inden for enkelte eller flere af følgende områder:

 • Teoretisk og praktisk regulering
 • PLC-, HMI-, SCADA-programmering
 • Maskin- og elteknik
 • Projektledelse.

Som underviser/adjunkt på KEA Teknik kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise på såvel fuldtid- som deltidsuddannelsen og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen.

Bravida Danmark A/S
CTS projektleder

Bravida Danmark A/S, Silkeborg

Vi søger en CTS-projektleder til vores afdeling i Silkeborg, der kan styre vores projektforløb godt i mål. Bravida er en af Danmarks førende leverandører af avancerede CTS-systemer og vi har mere end 20 års erfaring indenfor området. Vi udfører både renovering, udvidelser og nybyggeri og tilbyder herunder kvalitetsløsninger til styring og overvågning af bygningstekniske anlæg som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brugsvandsstyringer og lysstyringer.

Med base fra kontoret i Silkeborg og med reference til projektchefen vil du indgå i et velfungerende team, hvor du får ansvar for projektstyring, med hovedvægt på økonomi, kvalitet og sikkerhed. Du får desuden tæt kontakt til det øvrige team hvor samarbejde og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Projektledelse
 • Koordinering
 • Økonomistyring
Bravida Danmark A/S
Frederiksberg KommuneTo sagsbehandlere til arbejdet med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere i Jobcenter Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Team Aktivitetsparat arbejder med de aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, der er længst fra arbejdsmarkedet, hvorfor der ud over en udviklende indsats ligeledes arbejdes med en indsats hen imod forelæggelse for kommunens rehabiliteringsteam.

Du vil primært skulle arbejde med de sager, hvor arbejdsevnen er særligt truet, og sagen derfor skal udredes og afklares yderligere med henblik på at kunne vurdere, hvorvidt den skal forelægges rehabiliteringsteamet.

I Jobcenter Frederiksberg arbejder vi ud fra strategien ”Job i Fokus”, hvor arbejdsmarkedets udbud er i centrum for vores indsats. Derfor kan en del af udrednings- og afklaringsarbejdet med borgeren være etablering og opfølgning af virksomhedspraktikker.

Danfoss A/SProject Engineer (ID: 13260)

Danfoss A/S, Silkeborg

Danfoss Heating (Redan) is looking for a skilled Project Engineer to become part of our highly motivated and professional Engineering Team.

Redan, which is part of the Danfoss Group, has close to 50 years of experience in the production of modern and reliable district heating units. We are a significant player in the Danish, Nordic and European market. Your workplace will be in our brand-new Heating Campus facility in Haarup, Silkeborg.

This is an opportunity to develop your personal and technical competences. Responsibilities for this position include, but are not limited to, the following.

 • Help develop our future products, with support of the sales department.
 • Maintain existing products.
 • Provide service and technical support to sales.