393 job matcher din søgning 393 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 393 resultater.
Esbjerg Kommune
Beskæftigelsesrådgiver til jobparate kontanthjælpsmodtagere

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave med stor bevågenhed?

Du vil som beskæftigelsesrådgiver arbejde med jobparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år og jobparate kontanthjælpsmodtagere under 30 år med en kompetencegivende uddannelse. Beskæftigelsesrådgiverens opgave er, i samarbejde med den ledige, at få denne i et ordinært job snarest muligt.

Dine arbejdsopgaver som beskæftigelsesrådgiver vil primært omfatte:

 • Afholde jobrettede samtaler, hvor du med din arbejdsmarkedsviden og samtaleteknikker understøtter borgerens empowerment
 • Fokus på borgerens ressourcer, så der sikres en progression hen imod arbejdsmarkedet
 • Motivere til jobsøgning og virksomhedsrettede forløb
Halsnæs KommuneKoordinerende sagsbehandler for borgere i ressourceforløb og mødeleder i kommunens rehabiliteringsteam søges til Jobcenteret, Borgerservice og Beskæftigelse

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Nu har du mulighed for at træde ind i en stilling, hvor du både kan bruge dine kompetencer som socialrådgiver/socialformidler fuldt ud og samtidig få afveksling fra sagsbehandlingen ved at træde ind i rollen som mødeleder på kommunens rehabiliteringsteam.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på at fastholde vores stærke faglighed i en travl hverdag, samtidig med at trivslen er højt prioriteret. Som koordinerende sagsbehandler og mødeleder vil du indgå i en arbejdsfunktion præget af stor frihed og høj grad af tillid fra ledelsens side.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Koordinering af indsatserne i ressourceforløb.
 • Beskæftigelsesrettet motivationsarbejde med borgere i ressourceforløb.
 • Gennemførelse af opfølgningssamtaler med klare mål og planer.
Ikast-Brande KommuneJobkonsulent til dagpengeområdet i Danmarks bedste erhvervskommune

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en jobkonsulent, der i samarbejde med kollegaer vil lykkes med kerneopgaven. Vi skal sikre virksomhederne kvalificeret arbejdskraft og få borgere hurtigst muligt i varig job eller uddannelse. Som jobkonsulent er du udpræget resultatorienteret med fokus på progression og fremdrift i borgernes forløb. Via dit netværk og din viden om virksomhederne i det midtjyske område vejleder og matcher du effektivt borgere og virksomheder.

Vi forventer, at du:

 • Evner at motivere, inspirere og vejlede borgerne i deres jobsøgningsproces
 • Har kendskab til virksomhederne i det midtjyske område, og naturligt retter henvendelse til virksomheder med henblik på at skabe et match mellem borger og virksomhed
 • Hurtigt formår at omstille dig til nye tiltag og forstår at arbejde inden for rammerne af en politisk styret organisation
Solrød KommuneSagsbehandler til jobafklarings- og ressourceforløbssager i barselsvikariater

Solrød Kommune

Har du lyst til at arbejde innovativt med borgere og har du en person- og faglig profil som passer lige til os, vil vi meget gerne høre fra dig.

Din primære opgave som sagsbehandler er, at sikre vores jobafklaringsborgere vender hurtigst muligt tilbage i job og gerne gennem ordinære løntimer. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med borgeren. Du skal kunne facilitere udviklingsforløb med borgerne i grupper og i det samarbejde skabe en klar jobstrategi for den enkelte. Vi vil sørge for oplæring i dette, men undervisning må ikke skræmme dig.

 • Ansvar for afholdelse af myndighedssamtaler og sikring af relevant dokumentation i sagerne.
 • Ansvar for etablering af ordinære job og løntimer samt evt. virksomhedspraktik i samarbejde med virksomhedskonsulenterne.
 • Sikre behandling af sagerne på rehabiliteringsteamet ved. eks. overgang til fleksjob, førtidspension og jobafklaringsforløb.
Solrød KommuneSagsbehandler til jobafklarings- og ressourceforløbssager

Solrød Kommune

Vi har en medarbejder der går på pension og søger derfor hendes afløser. Stillingen er mellem 30 og 37 timer alt efter hvad der passer dig med opstart 1. oktober 2020.

Din primære opgave som sagsbehandler er, at sikre vores jobafklaringsborgere vender hurtigst muligt tilbage i job og gerne gennem ordinære løntimer. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med borgeren. Du skal kunne facilitere udviklingsforløb med borgerne i grupper og i det samarbejde skabe en klar jobstrategi for den enkelte. Vi vil sørge for oplæring i dette, men undervisning må ikke skræmme dig.

 • Ansvar for afholdelse af myndighedssamtaler og sikring af relevant dokumentation i sagerne.
 • Ansvar for etablering af ordinære job og løntimer samt evt. virksomhedspraktik i samarbejde med virksomhedskonsulenterne.
Danske BoligArkitekterKreativ, digital kommunikatør, 15-20 timer

Danske BoligArkitekter, København

Brænder du for kommunikation og digital formidling? Har du blik for det visuelle og kan du skrive og redigere tekster, så de griber en boligejer? Så har vi måske jobbet til dig. Især hvis du har en svaghed for bolig- og livsstilsstof og vil være med til at markedsføre Danmarks dygtigste boligarkitekter.

Som en del af holdet får du mulighed for at prøve kræfter med flere spændende arbejdsområder inden for kommunikation og digital markedsføring. Du skal bl.a. versionere vores inspirationsstof, så det fungerer på forskellige digitale platforme.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • At skrive og redigere artikler til vores website og nyhedsbreve
 • At versionere artikler til egne og eksterne medier
 • At lave posts til sociale medier (Pinterest og Instagram)
Dansk BilbrancherådDigital redaktør/-konsulent

Dansk Bilbrancheråd, Taastrup

Vil du være med til at drive og udvikle indholdet på vores website med dine fremragende formuleringsevner og grammatiske færdigheder? Kan du vinkle en historie så den rammer målgruppen, og har du fremtidens digitalisering i kikkerten?

Dine arbejdsområder:

 • Ansvar for organisationens fremtidige digitale tiltag
 • Drive og udvikle indholdet på vores website og sociale medier som Facebook, LinkedIn m.v.
 • Ugentlige nyhedsbreve
Visma e-conomic a/s
Digital Growth Hacker

Visma e-conomic a/s, Christianshavn

Vores digitale kanaler er essentielle for at kunne kommunikere med vores kunder, og vi har konstant brug for at udvikle vores tilgang til opgaverne for at lykkedes med vores mission. Vi søger en Digital Growth Hacker, der kan hjælpe os med at understøtte den rejse, vi er på og styrke vores setup i teamet ved hjælp af innovative løsninger, kommercielt mindset og fokus på datadrevne beslutninger.

Vi har den førende position i markedet, men stiller os ikke tilfredse af den grund, og har stærke forventninger om fortsat vækst. Du bliver ansvarlig for, at vi gennemfører projekter, der sikrer vores fortsatte positive udvikling. Vi har et stærkt kommercielt fokus og arbejder målrettet på at forbedre os løbende - den rejse skal du understøtte ved at udvikle vores digitale forretning og identificere muligheder, der kan løfte vores performance.

VELUX A/S
Senior Learning & Development Specialist

VELUX A/S, Hørsholm

As a Senior Learning & Development Specialist, you will analyze the business development needs to identify relevant learning solutions exploring and utilizing new digitalization technologies. An essential part of your role will be to orchestrate the development and execution of selected global blended learning initiatives in close collaboration with the business and your colleagues in HR to ensure that the applied learning methods and training processes are world class.

Velux A/S

You will rely on your project management experience to oversee several projects and be responsible for defining the project scope and the key deliverables. You will play a key role developing, implementing, and evaluating targeted and scalable learning solutions. Furthermore, you will be involved in facilitating workshops and executing various training programs both face-to-face and virtually.

VELUX A/S
Mercuri Urval
SoMe Community Manager

Mercuri Urval søger for Naturli’ Foods A/S i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Med pennen som dit sværd udfordrer du det konventionelle og sætter agendaen på SoMe.

Du får direkte reference til SoMe Manager og bliver en vigtig spiller i at sikre, at interaktionen med forbrugerne gennem SoMe udbygges og udfordres. SoMe er en yderst central del af strategien, og med din farverige, livlige og kække pen er du Naturli’s ansigt for over 350.000 følgere på verdensplan.

Du får medansvar for at styre ”Tone of Voice”, og med pennen som dit sværd får du blandt andet følgende konkrete opgaver og ansvarsområder:

 • Copywriting
 • Validering af Q&A og FAQ
 • Koordinering med student assistants og nordiske kolleger ift. fx
Mercuri Urval
SkattestyrelsenUX-writer med stærke sproglige kompetencer til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, København

Er du god til at sætte brugerne i centrum, og kan du skabe enkelt, målrettet og handlingsorienteret indhold til digitale selvbetjeningsløsninger og skat.dk?

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af vores digitale team, som består af 8 ambitiøse digitale kommunikatører.

Du får ansvaret for at udvikle og forbedre indholdet i vores digitale løsninger ved at lave brugbart og meningsfyldt indhold, der hjælper brugerne med at nå deres mål. Det kan fx være via tekst i selvbetjeningsløsninger og beregnere eller via grafik og billeder, hvor vi forsøger at flytte adfærd.

Dine arbejdsopgaver

 • Lave indhold samt udvikle og vedligeholde digitale løsninger til borgere og virksomheder i TastSelv og på skat.dk, såsom fejlmeddelelser, brugergrænseflader, vejledninger osv.
 • Videreudvikle indhold med afsæt i SEO, feedback, statistik og brugertests.
 • Sparring og støtte til kolleger ift. UX-writing.
Skattestyrelsen
SkattestyrelsenKommunikationskonsulent med stærke sproglige og digitale kompetencer til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, København

Vi ønsker at blive endnu skarpere på vores formidling af skatteforhold på skat.dk, så det både bliver mere enkelt, effektivt og direkte målrettet borgere og virksomheder. Vi søger derfor en dygtig kommunikationskonsulent med relevant uddannelse, som kan udvikle og vedligeholde skattefagligt indhold med afsæt i SEO, feedback, brugertest og fælles retningslinjer.

Sammen med det digitale team får du ansvaret for at udvikle og forbedre det eksisterende indhold på skat.dk. Det skal du blandt andet gøre gennem ensretning af tekster og sider, sikre sammenhæng med indholdsstrategien, følge op på viden fra brugertests og data og på den måde videreudvikle indholdet på skat.dk. Det er også dig, der er med til at sikre, at indholdet lever op til kravene om webtilgængelighed.

Skattestyrelsen
Altiden Omsorg A/S
Altiden søger kontaktpersoner til botilbuddet Danshøjvej

Altiden Omsorg A/S, Valby

Altiden er en af Danmarks største aktører på velfærdsområdet og tilbyder tjenester inden for plejecenter, hjemmepleje, dagcenter, genoptræning, bo- og opholdssteder. At arbejde hos os indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge.

Beboerne i denne målgruppe har ofte behov for en stærkt struktureret og forudsigelig hverdag samt særlige uddannelses- og beskæftigelsestilbud. For nogle bebeboere er behandling og forberedende uddannelsesindsatser mest relevante i første omgang.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads hvor alle bidrager til at sikre trivsel og udvikling for beboerne
 • En arbejdsplads med engagerede, dedikerede, positive og fagligt kompetente kollegaer og ledelse, der arbejder som et fælles team
PRO&CODigital Marketing Manager

PRO&CO søger for FLEXA PLAY i Aarhus

Til nyt strategisk forretningsområde søges en Digital Marketing Manager, der skal markedsføre FLEXA’s nye FLEXA PLAY koncept. Fra blankt papir og med stort entreprenør hjerte og flid skal du skabe en digitalt community for forældre, der ønsker inspiration og viden om, hvordan de gennem leg kan forbedre barnets motoriske udvikling, kreativitet, indlæring og sociale kompetencer. Er det dig – vi søger?

Som Digital Marketing Manager for det nye forretningsområde FLEXA PLAY tager du ansvarsmæssigt over, hvor din kollega i produktudvikling afleverer stafetten. Du får en kollektion af produkter målrettet børn i alderen 6 mdr. til 8 år, og det er dit ansvar at få produkterne markedsført. FLEXA PLAY er et helt nyt forretningsområde, og du starter derfor med at opbygge marketingstrategi og -koncept herunder træffe beslutning om platforme, content og struktur for kunderejsen.

PRO&CO
Kirkens Korshær
CRM-projektleder med kampagneerfaring

Kirkens Korshær, København

Kirkens Korshær søger en CRM-projektleder med kampagneerfaring. Vores nye kollega skal projektlede udviklingen af vores Dynamics CRM-system, deltage i driften og udviklingen af vores kampagneaktiviteter, samt bidrage til udviklingen af Kirkens Korshærs private fundraising.

Coronakrisen har betydet store økonomiske tab for os, hvorfor vi øger fokus på at sikre indtægter til det sociale arbejde. I den forbindelse har vi brug for en CRM-projektleder, der skal lede udviklingen af vores CRM-system. Målet er færre manuelle arbejdsgange, bedre datakvalitet og compliance, bedre udnyttelse af kampagnebudgetter og større livstidsværdi på bidragsydere og medlemmer. Udover projektledelsen af CRM-projektet skal vores nye kollega, i samarbejde med kampagnelederen for privat fundraising, drive og udvikle kampagnearbejdet.

Mjølner Informatics A/S
Tag dit næste skridt i karrieren og bliv Frontend-udvikler!

Mjølner Informatics A/S, Aarhus

Er du klar til at få et stort ansvar, være med til at udfordre kundernes løsninger og er du velbevandret i nogle af de nyeste frontend-teknologier og frontend-arkitektur?

Som Frontend-udvikler hos os får du en essentiel rolle i en omskiftelig hverdag, hvor du bygger værdiskabende it-løsninger hos nogle af vores spændende kunder og bringer liv i it-løsninger, der gør en forskel for brugerne.

Du kommer ud på forskellige opgaver og ser derfor løbende nye projekter, problemstillinger, teknologier og måder at gøre tingene på. Herigennem udvikler du løbende din faglighed. De erfaringer du gør dig er vigtige, når du både skal være med til at udvikle nye, holistiske løsninger og samtidig opkvalificere kundens eksisterende team – det er dig, teamet kigger på, når den bedste tekniske løsning skal findes!

Mjølner Informatics A/S
Hvidovre KommuneVi søger 1 engagereret og erfaren jobkonsulent i job- og virksomhedsindsatsen i Hvidovre Jobcenter

Hvidovre Kommune

Til Jobcenter Hvidovre ved afdelingen for Job- og Virksomhedsindsatsen søges 1 talentfuld og resultatorienteret jobkonsulent.

I Job- og Virksomhedsindsatsen er vi ca. 20 medarbejdere, 9 medarbejdere i Jobindsatsen og 11 medarbejdere i Virksomhedsindsatsen samt en fælles afdelingsleder. Jobindsatsen betjener primært borgere og er en indsats, der skal understøtte hele jobcentret på tværs.

Vi har fokus på, at "vende borgeren i døren" mht. jobtilbud. Vi udfører et ihærdigt stykke arbejde for at etablere og kvalitetssikre borgernes Jobnet CV'er f.eks. via undervisning af alle målgrupper i en CV-workshop.

VKST I/S
Administrativ koordinator

VKST I/S, Sorø

Hos Økologisk VKST har vi travlt, og vi har derfor brug for endnu en kollega til en stilling som administrativ koordinator i vores afdeling.

Som koordinator i Økologisk VKST bliver du en del af Danmarks mest erfarne og engagerede team af økologikonsulenter, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kunder om udvikling og formidling af bæredygtig, økologisk produktion.

Som vores administrative medarbejder er det vigtigt, at du er synlig og har et stort servicegen, og at du kan bistå afdelingens medarbejdere med deres opgaver.

VKST I/S
Erhvervsstyrelsen
Digital erhvervsfremme søger en faglig kapacitet

Erhvervsstyrelsen, København

Som ansat i Digital Erhvervsfremme kommer du til at være en del af en tværfaglig gruppe af både IT-specialister, kommunikationsfaglige og generalister. Arbejdet er båret af en fælles ambition om at udnytte digitaliseringens potentiale til at løfte hele erhvervsfremmeindsatsen.

Vi arbejder med indhold af høj kvalitet, som virksomhederne kan stole på og med at udvikle IT, der gør erhvervsfremmeindsatsen mere datadreven og målrettet den enkelte virksomheds behov. For at styrke vores indsats søger vi nu en ny kollega, der kan sætte sig i brugernes sted og kommunikere effektivt.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne.

Telia DanmarkRAN Network Architect

Telia Danmark, Copenhagen

We have the best mobile network in Denmark according the European benchmark done 2020 and we are aiming for keeping this position with support from you.

We are now looking for the right person to strengthen the Infrastructure area in the radio domain.

The job is a technical position where you will be the one to design and specify the network of the future. (5G and IoT). Your decisions in the job will be based on your wide technical knowledge on RAN, CORE, TRM, SIM, etc.

You will be the contact person between the business unit and the technical network team. You can be sent out to customers to solve technical solutions as pre-sales where a good customer understanding and customer focus is needed.