394 job matcher din søgning 394 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 394 resultater.
Esbjerg Kommune
Beskæftigelsesrådgiver til jobparate kontanthjælpsmodtagere

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave med stor bevågenhed?

Du vil som beskæftigelsesrådgiver arbejde med jobparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år og jobparate kontanthjælpsmodtagere under 30 år med en kompetencegivende uddannelse. Beskæftigelsesrådgiverens opgave er, i samarbejde med den ledige, at få denne i et ordinært job snarest muligt.

Dine arbejdsopgaver som beskæftigelsesrådgiver vil primært omfatte:

 • Afholde jobrettede samtaler, hvor du med din arbejdsmarkedsviden og samtaleteknikker understøtter borgerens empowerment
 • Fokus på borgerens ressourcer, så der sikres en progression hen imod arbejdsmarkedet
 • Motivere til jobsøgning og virksomhedsrettede forløb
Halsnæs KommuneKoordinerende sagsbehandler for borgere i ressourceforløb og mødeleder i kommunens rehabiliteringsteam søges til Jobcenteret, Borgerservice og Beskæftigelse

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Nu har du mulighed for at træde ind i en stilling, hvor du både kan bruge dine kompetencer som socialrådgiver/socialformidler fuldt ud og samtidig få afveksling fra sagsbehandlingen ved at træde ind i rollen som mødeleder på kommunens rehabiliteringsteam.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på at fastholde vores stærke faglighed i en travl hverdag, samtidig med at trivslen er højt prioriteret. Som koordinerende sagsbehandler og mødeleder vil du indgå i en arbejdsfunktion præget af stor frihed og høj grad af tillid fra ledelsens side.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Koordinering af indsatserne i ressourceforløb.
 • Beskæftigelsesrettet motivationsarbejde med borgere i ressourceforløb.
 • Gennemførelse af opfølgningssamtaler med klare mål og planer.
Ikast-Brande KommuneJobkonsulent til dagpengeområdet i Danmarks bedste erhvervskommune

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en jobkonsulent, der i samarbejde med kollegaer vil lykkes med kerneopgaven. Vi skal sikre virksomhederne kvalificeret arbejdskraft og få borgere hurtigst muligt i varig job eller uddannelse. Som jobkonsulent er du udpræget resultatorienteret med fokus på progression og fremdrift i borgernes forløb. Via dit netværk og din viden om virksomhederne i det midtjyske område vejleder og matcher du effektivt borgere og virksomheder.

Vi forventer, at du:

 • Evner at motivere, inspirere og vejlede borgerne i deres jobsøgningsproces
 • Har kendskab til virksomhederne i det midtjyske område, og naturligt retter henvendelse til virksomheder med henblik på at skabe et match mellem borger og virksomhed
 • Hurtigt formår at omstille dig til nye tiltag og forstår at arbejde inden for rammerne af en politisk styret organisation
Solrød KommuneSagsbehandler til jobafklarings- og ressourceforløbssager i barselsvikariater

Solrød Kommune

Har du lyst til at arbejde innovativt med borgere og har du en person- og faglig profil som passer lige til os, vil vi meget gerne høre fra dig.

Din primære opgave som sagsbehandler er, at sikre vores jobafklaringsborgere vender hurtigst muligt tilbage i job og gerne gennem ordinære løntimer. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med borgeren. Du skal kunne facilitere udviklingsforløb med borgerne i grupper og i det samarbejde skabe en klar jobstrategi for den enkelte. Vi vil sørge for oplæring i dette, men undervisning må ikke skræmme dig.

 • Ansvar for afholdelse af myndighedssamtaler og sikring af relevant dokumentation i sagerne.
 • Ansvar for etablering af ordinære job og løntimer samt evt. virksomhedspraktik i samarbejde med virksomhedskonsulenterne.
 • Sikre behandling af sagerne på rehabiliteringsteamet ved. eks. overgang til fleksjob, førtidspension og jobafklaringsforløb.
Solrød KommuneSagsbehandler til jobafklarings- og ressourceforløbssager

Solrød Kommune

Vi har en medarbejder der går på pension og søger derfor hendes afløser. Stillingen er mellem 30 og 37 timer alt efter hvad der passer dig med opstart 1. oktober 2020.

Din primære opgave som sagsbehandler er, at sikre vores jobafklaringsborgere vender hurtigst muligt tilbage i job og gerne gennem ordinære løntimer. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med borgeren. Du skal kunne facilitere udviklingsforløb med borgerne i grupper og i det samarbejde skabe en klar jobstrategi for den enkelte. Vi vil sørge for oplæring i dette, men undervisning må ikke skræmme dig.

 • Ansvar for afholdelse af myndighedssamtaler og sikring af relevant dokumentation i sagerne.
 • Ansvar for etablering af ordinære job og løntimer samt evt. virksomhedspraktik i samarbejde med virksomhedskonsulenterne.
<MomentDriftsteknisk forsikringskonsulent

Moment søger for Balder i København

Er du på udkig efter en attraktiv stilling, hvor du kan kombinere din håndværksmæssige baggrund med administrative forsikringsopgaver?

Sagerne som du skal varetage, er alsidige men vil primært være centreret omkring vandskader af forskellig karakter, samt indbrudssager, garantisager etc. Som driftsteknisk forsikringskonsulent bliver det din opgave at varetage back office-funktionen og supportere teamet af 10 driftsteknikere, to administrative koordinatorer og en driftschef. Du kommer til at have et tæt samarbejde med alle afdelinger på tværs af Balder.

Dine kommende ansvarsområder vil bl.a. omhandle:

 • Kontakt til kunder, forsikringsselskab og håndværkere (i samarbejde med administratoren)
 • Vurdering af skader sammen med håndværkere, samt sikre at skader indmeldes korrekt til forsikringsselskab (via mægler)
 • Sikre at udbedring sker hurtigt og korrekt, samt have den løbende opfølgning på forsikringssager.
Jørgen Lund Frederiksen A/STømrere - gerne ”makkerpar"

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Vi søger tømrere, gerne ”makkerpar” til hovedsageligt at udføre tømrerarbejde i Trekantområdet for vores offentlige og erhvervskunder.

Dine kvalifikationer:

 • Du/I er uddannet tømrer
 • Du/I har en bred forståelse for tømrerfaget, kan arbejde selvstændigt og i teams

Arbejdsopgaver:

 • Arbejdsopgaver vil mest bestå i projektsager, hvor I møder på byggepladsen, og indgår i tæt samarbejde med andre kollegaer. Arbejdsopgaverne vil være både renovering og nybyggeri.
 • Der vil være mulighed for at aftale akkordarbejde
DEKO p|sProduktionsmedarbejder – med erfaring inden for behandling af træ og aluminium

DEKO p|s, Taastrup

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde i vores produktionsafdeling, som består af 1 produktionsleder og 17 produktionsmedarbejdere, hvor du udfører produktions- og værkstedsopgaver.

Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater. Og gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag.

I dit daglige arbejde har du ansvaret for:

 • At behandle og opskære profiler i træ og aluminium.
 • At udføre visuel kvalitetskontrol.
 • At holde rent og orden i arbejdsområdet.
DEKO p|s
Altiden Omsorg A/S
Altiden søger kontaktpersoner til botilbuddet Danshøjvej

Altiden Omsorg A/S, Valby

Altiden er en af Danmarks største aktører på velfærdsområdet og tilbyder tjenester inden for plejecenter, hjemmepleje, dagcenter, genoptræning, bo- og opholdssteder. At arbejde hos os indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge.

Beboerne i denne målgruppe har ofte behov for en stærkt struktureret og forudsigelig hverdag samt særlige uddannelses- og beskæftigelsestilbud. For nogle bebeboere er behandling og forberedende uddannelsesindsatser mest relevante i første omgang.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads hvor alle bidrager til at sikre trivsel og udvikling for beboerne
 • En arbejdsplads med engagerede, dedikerede, positive og fagligt kompetente kollegaer og ledelse, der arbejder som et fælles team
MatchMindFugttekniker til skadeservicefirma

MatchMind søger for kunde i Holstebro

MatchMind søger en medarbejdende fugttekniker for skadeservicefirma i Holstebro Kommune. Jobbet er et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse.

Det er en forudsætning, at du har håndværksmæssig erfaring. Vi forstiller os, at du fx. er uddannet tømrer, konstruktør eller byggemontagetekniker - eller har anden relevant baggrund.

Arbejdsopgaver:

 • Håndtering af fugt- og vandskader
 • Udarbejdelse af skaderapporter
 • Planlægning og tilsyn

Du skal forvente arbejdsopgaver af forskellig karakter. Arbejdstiden er daghold mandag til fredag. Periodevis overarbejde vil forekomme.

Hvidovre KommuneVi søger 1 engagereret og erfaren jobkonsulent i job- og virksomhedsindsatsen i Hvidovre Jobcenter

Hvidovre Kommune

Til Jobcenter Hvidovre ved afdelingen for Job- og Virksomhedsindsatsen søges 1 talentfuld og resultatorienteret jobkonsulent.

I Job- og Virksomhedsindsatsen er vi ca. 20 medarbejdere, 9 medarbejdere i Jobindsatsen og 11 medarbejdere i Virksomhedsindsatsen samt en fælles afdelingsleder. Jobindsatsen betjener primært borgere og er en indsats, der skal understøtte hele jobcentret på tværs.

Vi har fokus på, at "vende borgeren i døren" mht. jobtilbud. Vi udfører et ihærdigt stykke arbejde for at etablere og kvalitetssikre borgernes Jobnet CV'er f.eks. via undervisning af alle målgrupper i en CV-workshop.

Kommuneqarfik Sermersooq
BFC Tasiilaq søger barselsvikar for Forebyggelseskonsulent/job-nr. 364/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq, Børne- og Familiecentret Tasiilaq søger en dygtig og engageret afløser for vores forebyggelseskonsulent. Stillingen er på 40 timer og ledig med virkning fra 1. august 2020 eller snarest derefter. Du vil være tilknyttet vores Børne- og Familiecenter.

Som forebyggelseskonsulent har du til opgave at arbejde med sundhedsfremmende og forebyggende tiltag i Tasiilaq og de omkringliggende bygder.

Arbejdsopgaver som forebyggelseskonsulent:

 • Udarbejde handleplaner for området samt forestå konkrete tiltag, initiativer samt oplysningsarbejde i samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere.
 • Sikre koordinering, udførelse samt opfølgning på forebyggende og sundhedsfremmende tiltag i Tasiilaq og bygder.
 • Sikre samarbejde, koordinering samt lave opfølgning på selvmordsforebyggelse.
Kommuneqarfik Sermersooq
Tradium
Faglærer til tømreruddannelsen

Tradium, Randers

Har du lyst til at bruge din faglige viden til at undervise og uddanne unge samt deltage i planlægning og udvikling af både uddannelse og efteruddannelseskurser? Tradium søger en ny engageret og dygtig kollega til at undervise på træfagenes byggeuddannelser i Randers.

Vi forventer, at du primært skal undervise vores engagerede elever på grundforløb og hovedforløb til tømreruddannelsen, men der kan også forekomme undervisning på efteruddannelseskurser, samt opgaver i vores skolepraktik.

I hverdagen vil du indgå i et team af dygtige undervisere, hvor I sammen skal tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen.

Tradium
Jydsk Tagteknik A/S
Tømrere til tagarbejde med nye tage i Nordjylland

Jydsk Tagteknik A/S

Vi skal bruge 6 tømrere til spændende arbejde, gerne makkerpar eller enkelte tømrere, som skal lave nye tagopgaver, samt tømreropgaver for private.

Vi tilbyder et spændende arbejde, hvor du/I kører meget selvstændigt. Arbejdet veksler meget, da vi primært arbejder for private kunder. Du/I er kundeminded/kundemindede. Vi tilbyder jer et spændende, fast arbejde året rundt.

Du får et nyt job med:

 • Den bedste akkordløn i branchen.
 • Telefonpenge.
 • Helt ny servicebil.
Kalundborg Kommune
Dynamisk og resultatorienteret virksomhedskonsulent

Kalundborg Kommune

Jobcenter Kalundborg søger en dynamiske og resultatorienteret virksomhedskonsulent, der skal målrettet og aktiv sørge for et godt match mellem ledige og virksomheder, både i forbindelse med ordinær ansættelser, virksomhedspraktiker eller jobs med løntilskud.

Stillingen er en fast stilling inden for integrationsområdet. Den kommende virksomhedskonsulent vil indgå i en virksomhedskonsulentenhed på 4 medarbejdere, dog med et stort samarbejdsflade med øvrige virksomhedskonsulenter og jobrådgivere i organisationen. Konsulenten vil have egen sagsstamme på ca. 40 sager, og der forventes en målbar progression for hver enkelt borger. Konsulenten skal kunne arbejde og samarbejde med borgere med forskellige etniske baggrunde og sprogfærdigheder.

Rudersdal KommuneSocialrådgiver til Børn og Familie, Ungeteamet/Handicap

Rudersdal Kommune, Birkerød

Ungeteamet søger en socialrådgiver/formidler som udover at have interesse for unge med funktionsnedsættelser også har flair for administrative opgaver. Der er tale om en projektansættelse frem til den 31. december 2021.

Socialstyrelsen har bevilget en sum penge til projektet: Én familie- én indgang, som gør det muligt for Rudersdal Kommune at nytænke og investere i at sikre en bedre sammenhæng og koordineret indsats for unge med funktionsnedsættelser samt deres familier.

Det skal bl.a. gøres ved at sikre kontinuitet, tryghed og forenkling for den enkelte.

Målgruppen for projektet er børn og unge fra 13 til 18 år (23 år) med en betydelig og varig nedsat kognitiv funktionsevne, som har behov for tværgående og sammensatte indsatser samt deres familier.

QuickCare Beskæftigelseskonsulent søges til Quick Cares afdelinger i trekantområdet

Falck Danmark A/S

Til Quick Cares afdelinger i Trekantområdet søger vi en beskæftigelseskonsulent med et naturligt drive i samarbejdet med borgere og jobcentre.

Som beskæftigelseskonsulent er du ansvarlig for borgernes beskæftigelsesrettede forløb og vej tilbage på arbejdsmarkedet. Der er tale om en stilling på 37 timer ugentligt med opstart 1. september 2020.

Om jobbet:

 • Afholde motiverende samtaler med ledige borgere herunder formidle bæredygtige jobs og sikre progression og udvikling i forløbene så borgerne opnår selvforsørgelse
 • Tilrettelægge og forestå undervisning så borgerne opnår relevant viden om jobmuligheder, jobsøgningsredskaber og ikke mindst får sat handling på aktiviteterne
Falck Danmark A/S
Rentokil SkadedyrskontrolServicetekniker til skadedyrsbekæmpelse i Midtjylland

Rentokil Skadedyrskontrol

Vi søger en ny kollega til vores dygtige skadedyrsteknikere i Midtjylland, hvor du vil få tilknytning til teamet, som har base i Århus/Egå.

I jobbet skal du stå for betjeningen af vores faste kunder og vejlede om vores nye produkter og services. Du starter de fleste dage hjemmefra, og generelt planlægger du selv din arbejdsdag – naturligvis med støtte fra din supervisor/teamleder og mange kollegaer.

Vi kan tilbyde et selvstændigt job med afvekslende arbejdsfunktioner og gode kollegaer

Nemovo ApSGulvslibere til omgående ansættelse

Nemovo ApS, Glostrup

Vi har rygende travlt og har hårdt brug for flere flittige hænder.

NEMOVO er et firma med fokus på kvalitet, sans for detaljerne og høj faglig stolthed.

Vi anser os selv som værende de bedste på markedet, og vores medarbejdere som de mest kvalificerede.

Vi er specialiserede i alle typer opgaver i forbindelse med flytning, ombygning og istandsættelse.

Som arbejdsplads tilbyder vi:

 • God løn
 • Godt sammenhold
 • Godt, positivt og sundt arbejdsmiljø
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
 • Vedr. børn og handicap: opdateret viden på SEL § 41, 42 og 44/84
Kommune Konsulenterne