628 job matcher din søgning 628 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lokaltog A/S
Banebetjent til sporvedligehold, Nordsjælland

Lokaltog A/S

Til vores afdeling for infrastruktur i Kagerup, søger vi en erfaren medarbejder til at vedligeholde og servicere Lokaltogs infrastruktur.

Er du i god fysisk form, trives du med udendørs arbejde og har du hænderne skruet rigtigt på, kan denne stilling være dit næste job.

Som banebetjent får du et alsidigt job med en stor grad af selvstændighed. Opgaverne er mange og forskellige, ligesom de foregår på mange forskellige tidspunkter af døgnet. Derfor er det vigtigt, at du trives med nat- og weekendarbejde. I vinterhalvåret vil du desuden indgå i virksomhedens vinterberedskab.

Lokaltog A/S
Socialrådgiver søges til kvindekrisecentere, § 109, i Espergærde

Annas Kvindehjem

Annas Kvindehjem søger en socialrådgiver med tiltrædelse 1. august 2021 til en fast stilling på 37 timer.

Annas Kvindehjem har plads til 11 kvinder og deres eventuelle børn. Krisecenteret tilbyder voldsudsatte kvinder og deres børn midlertidigt ophold. Vores kerneydelse er at tilbyde sikkerhed, omsorg og støtte. Der kan iværksættes social, pædagogisk, psykologisk, juridisk og økonomisk støtte og bistand.

Som socialrådgiver bliver du, sammen med dine kollegaer, kontaktperson for kvinderne, der bor på krisecentret. Du kommer til at have at gøre med alt fra socialfaglig rådgivning og vejledning til pædagogisk støtte til kvinderne i forhold til deres aktuelle situation og et fremtidigt liv uden vold.

Ringsted KommuneAmbitiøs Teamleder i Myndighedsenheden

Ringsted Kommune

Ringsted Kommunes Myndighedsenhed er en spændende og ambitiøs enhed, centralt placeret i kommunens Social- og Sundhedscenter.

Myndighedsheden er en bredt faglig funderet enhed, som dækker sagsbehandling på tværs af ældreområdet, hjælpemidler og det specialiserede voksenområde.

Som teamleder i Myndighedsenheden får du en central rolle i en af kommunens vigtige funktioner, med en ikke uvæsentlig politisk bevågenhed. Vi søger derfor en teamleder der kan sætte flueben ved følgende fem dyder:

 • Du er ambitiøs og du har en stor kapacitet, der gør dig i stand til at navigere i en hverdag fyldt med udvikling og komplekse problemstillinger.
 • Du kan skabe overblik og prioritere i de mange forskellige hensyn der skal tages, og opgaver der skal løses i en kompleks virkelighed som myndighedsområdet.
NCC Danmark
NCC Asfalt i Herning søger en ny medarbejder til et asfalthold

NCC Danmark

Vi har fuld gang i sæsonen og har brug for ekstra hænder, derfor søger vi en ny kollega primært til kørsel med strygejern. Du skal have erfaring med asfaltarbejde og du skal kunne betjene flere af vores andre asfaltmaskiner.

Du bliver tilknyttet vores asfaltafdeling i Herning, så din bopæl skal helst være i Herningområdet af hensyn til samkørsel.

Din baggrund er ikke så afgørende, men du skal kunne lide at arbejde i den frie natur og du skal være en god holdspiller, da du skal indgå på et mellemstort maskinhold (4 medarbejdere).

NCC Danmark
Boligforeningen Århus OmegnBOLIGSOCIAL medarbejder

Boligforeningen Århus Omegn, Lystrup

Har du kompetencer, som kan sættes i spil i forhold til at arbejde med trivsel og en bred beskæftigelsesindsats? Kunne du tænke dig at sætte dem i spil udenfor en forvaltningsmæssig ramme på beboerens egen hjemmebane? Har du et stort drive og mange idéer til, hvordan den boligsociale indsats i Elstedhøj kan videreudvikles? Så kan det være, at du er vores nye medarbejder.

Som boligsocial medarbejder i Elstedhøj skal du arbejde helhedsorienteret med selvstændige arbejdsopgaver i bredt samarbejde med beboere, foreninger, kommunale og eksterne aktører.

Du vil indgå i et boligsocialt team med områdets anden boligsociale medarbejder, der bl.a. har ansvaret for den boligsociale familieindsats. I har begge fast base i ’NØGLEN’, som er den fysiske ramme for de boligsociale aktiviteter.

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Jobcentre i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Jobcentre i hele landet.

Vi søger myndighedsrådgivere til følgende områder:

 • Sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb
 • Forsikrede ledige
 • Uddannelsesparate, aktivitetsparate og nyledige unge

Kommune Konsulenterne
Entreprenørfirmaet Langberg A/SFormand søges til kabelarbejde i Midt- og Østjylland

Entreprenørfirmaet Langberg A/S

Vi har travlt med at servicere vores kunder og derfor søger vi nu en formand til at lede kabel- og fiberprojekter i det midt- og østjyske område. Du vil blive en vigtig del af virksomhedens ledelsesteam, hvor du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens 2 direktører, samt et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige formænd.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en central medarbejder i virksomheden med en stor berøringsflade til ledelsen, de øvrige formænd, kunder og dine medarbejdere.
 • Et krævende og spændende job i en virksomhed med dygtige medarbejdere og en bred kundebase.
Kirkens Korshær
Medarbejder søges til Værestedet Paradiset i Lyngby

Kirkens Korshær

Kan du møde mennesker som de er og i øjenhøjde, med omsorg, nærvær og respekt, så er dette måske jobbet for dig.

Paradiset har eksisteret i 31 år og drives af Kirkens Korshær. Vi er en aktiv samarbejdspartner i det sociale arbejde for udsatte mennesker i Lyngby-Tårbæk.

I Paradiset kommer mennesker, der oplever alvorlig ensomhed og/eller har svært ved at skabe relationer, mennesker med fysiske og psykiske lidelser, mennesker, som er i økonomisk nød, og som har stået udenfor arbejdsmarkedet i kortere eller længere tid. Vi byder også mennesker velkommen, der har misbrugsproblematikker og som på anden vis befinder sig i svære livssituationer.

People Management ConsultingProjektleder – Københavnsområdet

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med PROJEKTLEDELSE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er primært jeres indkøbte rådgiver og den valgte entreprenør omkring økonomi på projektet.

Ideen er, at du straks i august overtager ansvaret, hvor du er højre hånd for vores kundes leder. Du refererer direkte til direktøren.

Du kan regne med god fast løn, høj pensionsordning, betalt kørsel i evt. egen bil = efter Statens takster. Sundhedsforsikring. Afspadsering 1:1. Betalt frokostpause. 6. ferieuge.

Indrykket: 
People Management ConsultingTeknisk konsulent – Storkøbenhavn

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med TEKNISK RÅDGIVNING TIL PRIVATE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er private borgere i kommunen. Din primære samarbejdspartner er entreprenøren – der udfører det, du har aftalt med borgeren. Du skal ikke sælge, men vejlede/rådgive om føringsveje og muligheder.

Du kan regne med god fast løn, høj pensionsordning, betalt kørsel i evt. egen bil = efter Statens takster. Sundhedsforsikring. Afspadsering 1:1. Betalt frokostpause. 6. ferieuge.

Indrykket: 
Hjørring Kommune
Socialrådgiver til Fleksteamet

Hjørring Kommune

I Fleksteamet sætter vi ekstra stort fokus på de borgere, der er ledige og skal ansættes i fleksjob. Det betyder, at vi opnormerer på området, og vi søger derfor en uddannet socialrådgiver/socialformidler til at arbejde med ledige fleksjobbere. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra området.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • afklare og udvikle den enkelte lediges ressourcer i forhold til at få et fleksjob.
 • matche borgeren til ledige stillinger.
 • afholde jobsamtaler/sygeopfølgninger.

Vi er et rigtig godt team med ca. 25 medarbejdere, som har stor fokus på høj faglighed, ordentlighed og et godt arbejdsmiljø i en travl og spændende hverdag.

Hjørring Kommune
Jysk DisplayProjektberegner/tilbudsberegner

Jysk Display, Viborg

Jysk Display er en kombineret design-, projekt- og produktionsvirksomhed etableret i 1970, med fokus på gode langvarende partnerskaber med vores kunder.

Arbejdsopgaverne spænder vidt. Fra tilbud på mindre enkeltstående opgaver, til større og længerevarende, flerårige kontraktaftaler med vores kunder, hvor du bliver udfordret på både kreativitet og overblik.

Du vil stå for beregning og udfærdigelse af tilbud på skræddersyede, kundetilpassede løsninger indenfor en bred vifte af messe og -indretningsopgaver. Du vil stå for indhentning af tilbud via underleverandører, indtastning og kalkulation i ERP-system. Som en del af udfærdigelsen af vores tilbud, vil du også stå for dækningsgradsberegninger, formulering og beskrivelse af elementer, som indgår i tilbuddene.

Egedal Kommune
Ungekonsulenter til Socialpædagogisk Center Tofteparken

Egedal Kommune, Ølstykke

Synes du det er spændende at arbejde med unge mennesker - så er du måske vores en af vores nye ungekonsulenter. Socialpædagogisk Center Tofteparken søger en ungekonsulent til en fast stilling og en til et barselsvikariat.

Vi er en del af Center for Social Service og Myndighed, der arbejder for og med børn, unge, familier og voksne i udsatte positioner. Centeret består af ca. 400 medarbejdere fordelt på både myndigheds -og udførerområdet. Vores vision er, at vi aldrig arbejder om borgeren uden borgeren, og vi altid arbejder for, at borgeren kan leve sit liv så tæt på det gode hverdagsliv som muligt.

Som ungekonsulent vil din primære opgave være kontaktpersonopgaver. Formålet er at sikre udvikling og trivsel ved at skabe stabilitet på netop de områder af den unges liv, hvor det måtte være hensigtsmæssigt og nødvendigt i forhold til de problemstillinger, familien og den unge står i her og nu.

Egedal Kommune
Vordingborg KommuneFagligt dygtig vejleder til forsikrede ledige - Projektansættelse

Vordingborg Kommune

Dagpenge og Opkvalificering søger en fagligt dygtig og initiativrig vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation.

Som vejleder er du god til at lytte og rumme de forskellige udfordringer, den ledige står i, og du ved, at det er vigtigt at have fokus på en tidlig indsats.

Vi forventer, at du har et solidt kendskab til lovgivningen på beskæftigelses- og uddannelsesområdet samt forståelse for arbejdsmarkedet og virksomheders behov.

Du kan skabe motivation hos den enkelte borger og samarbejde ud fra en anerkendende, ressourcebaseret og løsningsfokuseret tilgang. Derudover har du stærke administrative evner, et godt overblik og er dygtig til at styre en samtale- og du tør stille krav.

Vordingborg KommuneVirksomhedskonsulent til Jobafklaring - Projektansættelse

Vordingborg Kommune

Til projektet ”Særlig indsats for mennesker på kanten efter Covid-19” søger Dagpenge og Opkvalificering en virksomhedskonsulent til de jobafklaringssager, der har ophobet sig grundet Corona-restriktionerne.

Forstår du vigtigheden af det gode match, når en borger skal igennem et jobafklaringsforløb, og kan du skabe professionelle relationer med virksomheder, er denne stilling for dig.

Med et godt kendskab til arbejdsmarkedet og en god forståelse for virksomheders behov, skal du blandt andet:

 • afholde jævnlige samtaler med borgere og følge tæt op på dem gennem hele deres praktikperiode
 • finde praktikpladser til jobafklaring med hensyn til borgers skånehensyn
 • skrive tilbagemeldinger ved afslutning af praktikperiode, der beskriver borgers arbejdsevne, skånehensyn, effektiv arbejdstid samt give et retvisende billede af borgers muligheder på arbejdsmarkedet i fremtiden
Vordingborg KommuneFagligt dygtig og initiativrig vejleder til projektansættelse

Vordingborg Kommune

Brænder du for at have løsningsorienterede og motiverende dialoger med forsikrede ledige? Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet og kan sætte opkvalificering samt uddannelse på dagsordenen?

Til projektet ”Særlig indsats for mennesker på kanten efter Covid-19” søger Dagpenge og Opkvalificering en fagligt dygtig og initiativrig vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation.

Du vil eksempelvis skulle afholde individuelle jobsamtaler, fællessamtaler med a-kasserne, udføre administrative opgaver og indgå i et tværgående samarbejde med virksomhedskonsulenter, anden aktør samt uddannelsesinstitutioner.

Vi forventer, at du bl.a. har et solidt kendskab til lovgivningen på beskæftigelses- og uddannelsesområdet samt godt kendskab til arbejdsmarkedet og en god forståelse for virksomheders behov.

Vordingborg KommuneFagligt dygtig virksomhedskonsulent til projektansættelse

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde løsnings- og udviklingsorienteret på tværs af afdelinger? Har du et stort kendskab til erhvervslivet, og kan du hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet efter sygdomsforløb?

Projektet ”Særlig indsats for mennesker på kanten efter Covid-19” er et tværgående projekt i Vordingborg Jobcenter. Målgruppen er borgere på sygedagpenge eller dagpenge, hvor sygdom eller manglende beskæftigelse kan forklares med Corona.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • at afholde jævnlige samtaler med borgere og virksomheder
 • at finde praktikpladser til borgere med fokus på tilbagevendelse til arbejdsmarkedet
 • at deltage i en prøvehandling, hvor du tilknyttes borgere tidligere i deres sygdomsforløb, end hvad er normen nu
Viktech P/SEr du vores Projektleder på Fyn?

Viktech P/S

Og kan du gennemføre graveprojekter i høj kvalitet til aftalt tid? Så er det dig vi søger.

Som projektleder hos Viktech Anlæg får du ansvaret for dine egne projekter fra start til slut med ledelse af formænd og anlægsmedarbejdere. Du bliver del af en virksomhed i vækst og et godt team med uformel omgangstone og dygtige kollegaer.

Dine arbejdsopgaver er:

 • Opfølgning og rapportering af økonomien i dine projekter
 • Planlægning og opfølgning af opgaver og ressourcebehov
 • At være synlig og motivere dit team
 • Sikre høj kvalitet af leverancerne i projekterne
Odense Kommune

Dygtig leder med erfaring i misbrugsbehandling af unge

Odense Kommune

Har du erfaring med misbrugsbehandling for unge og interesse i forskning og udvikling på området? Er du også en driftssikker og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig hverdag? Så er 25 engagerende medarbejdere med høj faglighed og et stort engagement klar til at byde dig velkommen på holdet.

Da vores leder gennem mange år har valgt at forlade os, søger vi en ny afdelingsleder til afdelingen Behandlingscenter Unge & Rusmidler i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Odense Kommune
NEXT Uddannelse KøbenhavnLærer til dansk, engelsk og matematik og en faglærer til værkstedsundervisning

NEXT Uddannelse København, København

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

I august 2021 slår vi dørene op for vores nye 10. klasselever og eleverne på grundforløb gf1. De modtages af vores dygtige og engagerede undervisere – og måske dig?

NEXT Ung søger to engagerede lærere som kan undervise i et eller flere af følgende fag: dansk, engelsk, matematik, værkstedsundervisning. I samarbejde med teamet skal du undervise, planlægge og koordinere forskellige tværfaglige forløb. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Dagligdagen vil være meget afvekslende, og som underviser skal du ikke være bange for at arbejde med fagligheder ud over din egen.