444 job matcher din søgning 444 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 444 resultater.
Attendo A/S
Rengøringsassistenter søges til Friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund

Attendo A/S

Kan du forestille dig en arbejdsdag – hvor du – mens du passer dit arbejde hyggesnakker med Lærkevejs beboere. Og nyder det. Ser du din opgave som rengøringsassistent, som en vigtig brik i det store puslespil der skal gøre Lærkevej til ét af de allerbedste plejehjem i Nordsjælland. Og vil du strække dig langt og favne bredt for at bidrage til at nå det mål. I så fald ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Din arbejdstid er hverdage i dagtimerne. Der vil være enkelte vagter i helligdagene, men dem deles vi selvfølgelig om. Vi vil prioritere medarbejdere, der kan arbejde minimum 32 timer ugentligt.

Attendo A/S
ISS Facility Services A/S
Servicemedarbejdere søges til Københavnsområdet (nathold)

ISS Facility Services A/S, København

ISS søger flere servicemedarbejdere til en kunde i Københavnsområdet til S-togsrengøring på nathold. Der er tale om faste stillinger, hvor mødetiderne vil være fra kl. 22:00 – 06:00. Som servicemedarbejder bliver du en del af et team med fælles mål og rammer – dog må du forvente at nogle opgaver løses alene.

Medarbejderne sørger i fællesskab for, at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger. Det er derfor din vigtigste opgave, at sikre, at ISS lever op til den kvalitet, der er lovet kunden. I jobbet får du gode kollegaer, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dine færdigheder.

Du har muligvis erfaring inden for rengøringsbranchen fra et lignede job og har et godt praktisk håndelag. I ISS lever vi af service. Det er derfor vigtigt, at du er venlig og imødekommende over for både kunder og kollegaer.

ISS Facility Services A/S
M. Goldschmidt Ejendomme A/SServicemedarbejder

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S søger en energisk servicemedarbejder til at bistå vores serviceafdeling med at løse mange typer af opgaver på vores ejendomme i København og omegn.

Som servicemedarbejder spænder opgaverne vidt. Det er lige fra trappevask, vinduespolering og gulvbehandling til gartnerarbejde eller udvendige renholdelsesopgaver på vores ejendomme.

Du vil blive en del af et dynamisk team på 19 personer, som består af ejendomsinspektører, servicemedarbejdere og vinduespudsere og sammen har I ansvaret for, at ejendommens service- og renholdelsesmæssige standard til enhver tid er i orden.

Vi stræber efter at levere en god service til vores kunder og arbejder ofte med en deadline, som skal overholdes, og det bliver man som servicemedarbejder også en vigtig del af.

Rengøringsassistent søges

Malermester Munch ApS, Nordhavn

Vi er en mellemstor virksomhed, som søger en erfaren rengøringsassistent til byggepladser samt flyttelejligheder.

Du skal være

 • mødestabil
 • kvalitetsbevidst
 • samarbejdsvillig
 • kunne planlægge dit arbejde

Vi tilbyder

 • gode kollegaer
 • god løn
 • gode arbejdsforhold
Skive CollegeFaglærer til serviceassistentuddannelsen

Skive College

Vi søger en faglærer og timelærere til undervisning indenfor grundforløb 1 og 2 samt hovedforløbet på vores serviceområde.

Du skal kunne undervise i rengøring og i sygehusfagene på HSA-overbygningen. Det forventes, at du har erfaring med rengøring fra dit arbejdsliv, samtidig med at du har en relevant baggrund inden for det sygdomsfaglige f.eks. en assistentuddannelse eller en sygeplejerskeuddannelse.

Vi tilbyder et velfungerende og kollegialt samarbejde med fokus på kvalitet og udvikling, og hvor der er en stor villighed til vidensdeling og faglig udvikling på tværs af fag og faggrupper.

Q-Park Operations Denmark A/SParkeringshusmedarbejder deltid

Q-Park Operations Denmark A/S, Aalborg

Q-Park Operations Denmark A/S søger parkeringshusmedarbejder til at rengøre og vedligeholde vores parkeringshuse i Aalborg-området samt servicere de kunder, der benytter parkeringshusene. Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid bliver 20 timer med mulighed for flere timer på sigt.

Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil dog være dagvagter i hverdage. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Som parkeringshusmedarbejder vil du få følgende opgaver:

 • Rengøring og renholdelse af parkeringshuse, herunder vask af trapper, toiletter m.m.
 • Renholdelse af arealer omkring ind- og udkørselsområderne
 • Lettere håndværksmæssige og tekniske opgaver, f.eks. lettere reparation af tekniske anlæg
MV Polering ApSVinduespudser

MV Polering ApS

Skal du have det eftertragtede job som vinduespudser?

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

Hvad enten du er erfaren vinduespudser, eller aldrig før har prøvet det, så er der et job til dig med en god løn, hvis du er fra midt/østjylland - fortrinsvist fra området omkring Skanderborg.

Vallensbæk KommuneServicemedarbejder til Vallensbæk Skole

Vallensbæk Kommune

”Hvilken dag er det i dag?” spurgte Peter Plys. ”Det er i dag” svarede Grisling. ”Min yndlingsdag” sagde Peter Plys. Er dine yndlingsdage sammen med os på Vallensbæk Skole?

Vores servicemedarbejder har efter mange års ansættelse valgt at gå på pension, og vi søger derfor en ny kollega på Vallensbæk Skole pr. 1. august 2020.

Dine arbejdsopgaver er bl.a. at:

 • Sætte service frem til pauser i personalestuen og vaske op, rydde op og sætte på plads
 • Holde personalestuens spiseborde og køkken rent
 • Vedligeholde og påfylde kaffeautomat
 • Opdækning og kaffebrygning til enkelte møder
 • Vande blomster

Kan du bage en kage til torsdagsmødet, så bliver vi alle glade – og vi samler på yndlingsdage.

Initial hygiejneserviceInitial sommerkollega 2020 - er det dig jeg mangler?

Initial hygiejneservice

Sommerkollega til Hygiejneservice på Sjælland.

Rentokil Initial tilbyder et unikt service- og produktprogram inden for hygiejneservice til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er et team af 8 kvinder som søger 1 sommerkollega i 10-11 uger med start hurtigst muligt og evt. mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Initials produkter er hygiejneprodukter beregnet til badeværelsesmiljøer. Der foretages service i form af funktionstest, rengøring, mindre reparationer på dispenserer samt opfyldning af varer på kundernes lager.

I jobbet skal du stå for service hos en række faste kunder, som du efter en periode vil have en god relation til. Ligeledes vejleder du kunderne om vores nye produkter og services og du rådgiver ligeledes kunden om relevante muligheder. Du starter de fleste dage hjemmefra, med en planlagt rute fra din leder.

Erhvervsakademi AarhusRengøringsassistent - 35 timer

Erhvervsakademi Aarhus

Er du kvalitetsbevidst, serviceminded og ansvarlig? Ønsker du samtidig at være en del af et velfungerende team med høj arbejdsglæde? Så er du måske vores nye rengøringsassistent.

Vi søger en ny kollega til en stilling på 35 timer til vores afdeling på Ringvej Syd 104 i Viby. Jobstart er 1. august.

Som rengøringsassistent hos os får du ansvar for dit eget område og bliver en del af et velfungerende team, der sætter en ære i at have en høj standard og en flot arbejdsplads. Teamet samarbejder på tværs af alle afdelinger. Der er en rar atmosfære og et godt sammenhold, som bliver værdsat af alle.

Din arbejdstid vil som udgangspunkt være kl. 05.00-12.00 på hverdage.

Ny CarlsbergfondetServicemedarbejder M/K

Ny Carlsbergfondet, København

Ny Carlsbergfondet søger en frisk, ansvarsfuld og serviceminded medarbejder til at hjælpe med praktiske opgaver

Du får et job med en alsidig hverdag i et uformelt arbejdsmiljø. Dine arbejdsopgaver veksler mellem faste daglige rutiner og ad hoc-opgaver. Dine opgaver vil bl.a. inkludere:

 • Opdækning/afrydning ved møder, herunder servering af kaffe/vand til møder samt modtagelse af fondets gæster. Bestilling af varer til køkkenet.
 • Daglig oprydning, tømme skraldespande etc.
 • Almen lettere rengøring
 • Andet forefaldende arbejde
ARGOButiksmedarbejder

ARGO, Køge

ARGO søger endnu en miljøbevidst kollega til genbrugsbutikkerne ’Gensalg’

Brænder du for genbrugstanken, kan du finde guldet i mængderne, er du klar til at tage arbejdshandskerne på i et helt særligt arbejdsmiljø, hvor rummelighed og humor har en central plads? Så er du måske vores nye kollega.

Kerneopgaven hos ARGO består i at omdanne affald til ressourcer. Det gøres blandt andet ved at håndtere de mange tons genbrug, der dagligt kommer ind på vores genbrugspladser. Det bedste materiale sørger Gensalgs personale for kommer på hylderne i Genslags tre butikker i henholdsvis Roskilde, Torkilstrup og Køge. Derudover er der salg, kundepleje, service og mange andre opgaver, som løses i Gensalg.

Power People VestsjællandTeamleder til rengøringsafdelingen på Stryhns, K-Salat

Power People Vestsjælland søger for Stryhns AS i Føllenslev

Til rengøringsafdelingen på Stryhns, K-Salat, søges snarest muligt en dygtig, engageret og erfaren teamleder med solidt kendskab til rengøring, hygiejne, sikkerhed og processer.

Som teamleder kommer du til at veksle mellem arbejde i marken, planlægning af opgaver og opfølgning samt sikring af, at instruktioner og kvalitetskrav overholdes. Du bliver en del af et stærkt og engageret team, der har ansvaret for rengøring af samtlige maskiner og procesanlæg på fabrikken. Et team, som arbejder målrettet, og sætter en ære i, at rengøring bliver udført i høj kvalitet og at sikkerheden bliver overholdt.

I Stryhns ønsker vi konstant at forbedre arbejdsgangene og interne forhold, hvorfor det forventes, at du udover at have styr på den daglige drift inden for dit område, også har et talent for at spotte forbedringspotentiale – og formår at eksekvere på dine idéer.

ISS Facility Services A/S
Rengøringsafløser

ISS Facility Services A/S, Ballerup

Ønsker du et fleksibelt tilkaldsarbejde i Ballerup med fokus på høj kvalitet og service? Så er det måske dig, vi søger.

Vi kan tilbyde et job, hvor du kommer til at indgå i et team, som sammen står for at levere høj service i et hyggeligt miljø med en uformel tone. Arbejdet vil foregå på kontorer, hvorfor det er vigtigt, at du som person er smilende og udadvendt. Løn jf. Serviceoverenskomsten.

Som en del af ISS kan vi i kraft af vores størrelse og vores erfaring tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

ISS Facility Services A/S
Gentofte KommuneContract Manager til større rengøringskontrakt

Gentofte Kommune

I Gentofte Ejendomme, Gentofte Kommune, søger vi en Contract Manager for vores kommende rengøringsaftaler, (rengøring og vinduespolering), kontraktstyring, kvalitetsopfølgning og økonomistyring. Det anses som en fordel, hvis du har erfaring med rengøringsaftaler på offentlige institutioner.

Som Contract Manager bliver du ansvarlig for drift og udvikling af kontrakten. Du understøtter denne udvikling gennem fokus på leverance, kvalitet, økonomi og budgetrådgivning samt løbende dialog med ledere og leverandør(er).

Dine arbejdsopgaver:

 • Løbende dialog med ledere og leverandører i forhold til kontaktens SLA & KPI
 • Kvalitetsopfølgning på serviceleverancerne til vores slutbrugere
 • Håndtering af kontraktens tillæg, herunder ekstraydelser, kvalitet, statistik m.m. til organisationens ledere (slutbrugerne)
DSBDeltidsservicemedarbejdere til Stationsservice i Høje Taastrup

DSB

Vil du være med til at give vores kunder de bedste oplevelser på stationerne og på deres rejse med DSB? Kan du desuden se dig selv servicere vores stationer, med holdepunkt i Høje Taastrup?

Som servicemedarbejder er nogle af dine primære opgaver bl.a. at holde både de udvendige og indvendige arealer på togstationerne rene. Herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum osv. Derudover har du også ansvaret for at servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt yde assistance til handicappede i forbindelse med togrejser eller lignende.

Vi leder lige nu efter to deltidsmedarbejdere med en gennemsnitlig arbejdstid på 18,5 time pr. uge. Dine vagter vil være fordelt fra mandag-søndag, både som morgen- og aftenvagter i tidsrummet 06.00-19.00.

DSB
Forsyning Helsingør A/S
To rengøringsassister søges

Forsyning Helsingør A/S

Er du vores nye kollega og har du mod på en travl hverdag i et team med professionelle og gode kollegaer? Så er stillingen som fuldtidsansat rengøringsassistent hos Forsyning Helsingør måske noget for dig?

I Forsyning Helsingør står vi tidligt op, så din hverdag begynder typisk kl. 7. Du bliver en del af et team på tre, hvor rengøringen foregår på flere lokationer, hvoraf den ene er din primære arbejdsplads. Vores hverdage er sjældent ens og du og dit team er ansvarlige selvstændigt at planlægge eget arbejde og hjælpe hinanden i teamet.

Det er nødvendigt, at du har et kørekort. Du kan lide at gøre rent og er engageret i dit arbejde. Vigtigst af alt, du er omstillingsparat, så du kan hjælpe dine kollegaer i teamet, er stabil, loyal og pligtopfyldende, da du skal stå til ansvar for eget arbejde og arbejdet i teamet. For at få succes i jobbet, er det vigtigt, at du er en holdspiller og har et godt humør.

Taconic Biosciences A/SServicemedarbejdere (vikariater)

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved og Borup

Servicemedarbejderens opgaver består af tømning, vask og opfyldning af bakker, rengøring m.m., enten i vores barrierer med mus eller i supply-afdelingen. Du vil modtage oplæring i alle grundlæggende processer og procedurer. Du må forvente travle arbejdsdage, hvor du sammen med et team på 5 til 12 medarbejdere arbejder tæt sammen om at nå dagens opgaver.

Hvem er du?
Du er glad for arbejdsopgaver, der kræver en vis fysisk aktivitet, er samvittighedsfuld og omhyggelig. Privat må du ikke holde gnavere (mus, rotter, kaniner, hamster etc.) eller dyr, der ernærer sig af gnavere. Du trives i et internationalt miljø med en uformel omgangstone.

DS Rengøring v/Pernille M Schulze
Servicemedarbejdere

DS Rengøring v/Pernille M Schulze, Sabro

DS Rengøring søger servicemedarbejdere.

En til dag, 37 timer:
Man.-tors. kl. 8-16
Fre. kl. 8-15.30
Opstart efter aftale.

En til aften, 18-20 timer:
Man.-tors. kl. 17.30-21.30
Søn. kl. 8-12
Opstart efter aftale.

Vi tilbyder gode og ordnede forhold, bil og telefon samt arbejdstøj.
Clean Up af 2005 ApSRengøringsassistent

Clean Up af 2005 ApS

Vores lille firma har brug for en ny kollega.

Med tiltrædelse senest d. 1. juli søges en rengøringsassistent med fokus på klargøring af lejligheder, trapperengøring, privat rengøring, kontorer, vaskerier, selskabslokaler, rengøring af mindre pladser og forefaldende arbejde.

Arbejdstiden er i tidsrummet kl. 7-17 (aftales), mandag-fredag, maks. 37 timer ugentligt, udregnes pr. måned.

Kørsel i egen bil er et krav. Materialer skal være i bilen.

Arbejdsområdet er Sjælland, primært Storkøbenhavn.