121 job matcher din søgning 121 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nybolig
SAGSKOORDINATOR SØGES TIL NYBOLIG KRONJYLLAND RANDERS OG BJERRINGBRO | Nybolig Ejendomsmægler

Nybolig

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag? Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne.

Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver. Det er vigtigt, at du er en holdspiller, som gerne gør en ekstra indsats for at hjælpe en travl kollega og for at skabe en god kontakt til både kunder og kollegaer er det en fordel, at du har humor og et glimt i øjet.

Nybolig
homeAdministrativ ejendomsmæglertrainee

home, Frederiksberg

home Frederiksberg søger en administrativ ejendomsmæglertrainee til vores forretninger på Frederiksberg med tiltrædelse snarest muligt.

Vi forventer at du:

 • Har en finansøkonom- eller en finansbachelor-uddannelse med i bagagen eller alternativt vil tage fagene på Akademi Uddannelsen i Finansiel Rådgivning under dit trainée-forløb.
 • Er en person, som kan lide at arbejde med og gennem mennesker. Er venlig og tilstrækkelig dynamisk til at nå resultater i kraft af en logisk og systematisk arbejdsform.
N1 A/SSystemoperatør med teknisk flair og systemforståelse

N1 A/S, Esbjerg

Trives du i et team, hvor tingene går stærkt, og vi løfter i flok? Du har flair og forståelse for behandling og håndtering af store mængder data, er kvalitetsbevist og ønsker at være en del af Danmarks andenstørste elforsyningsselskab? Vi ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber og søger en systemoperatør, der får en aktiv rolle i den daglige drift af vores målerdata.

Dine primære opgaver bliver:

 • at sikre valide og konsistente data hjemtaget fra N1's målerpark
 • at analysere, afstemme og behandle data inden de afsendes til Datahubben
 • at optimere på systemløsninger i forhold til vores afregningssystemer Xellent og Sonwin
N1 A/S
Terma A/S
Engineer (electrical/telecom.) with passion for system integration

Terma A/S, Herlev

Our Naval Command & Control (C2) System Integration team in Herlev provides mission critical solutions for the defense industry. To further strengthen our team of highly skilled colleagues, we are looking for an engineer with a passion for design and development of systems that deliver security for countries, alliances, and individuals.

As our C2 systems are composed of both hardware (servers, routers, and sensors) and software (communication standards and protocols), the job requires a solid understanding of and interest in both areas. The area of responsibility ranges from subsystems to the overall system functionality and performance. We will make sure that your responsibilities match your experience – and that you will be given opportunities that support and ensure your development.

Terma A/S
Livepro ApSTekniker/producer til livestreaming

Livepro ApS, Ballerup

Kunne du tænke dig at producere livestreams for nogle af Danmarks største virksomheder og brands?

Vi søger en livestream-tekniker, der kan bidrage til at udvikle, producere og eksekvere professionelle livestreaming-produktioner i tæt samarbejde med vores kunder. Vi ønsker at du kan tage det tekniske ansvar - fra planlægning med kunden til endelig eksekvering.

Som livestream-tekniker bliver du ansvarlig for at køre vores kunders liveproduktioner sikkert i mål. Du får også stor indflydelse på fremtidige investeringer, når der skal købes nyt udstyr.

Vi søger dig, der har en stor interesse for alt, hvad der rører sig inden for kameraer, lyd, lys og livestream-gear, er en god teamplayer samt besidder gode kommunikationsevner. Det er et stort plus hvis du allerede har indgående kendskab til vMix, NDI, Black Magic's produkter og PTZ-kameraer (BirdDog og Panasonic).

RigspolitietBeredskabsfaglig specialist til spændende IT-projekt vedr. ny 112-løsning og general 112-forvaltning - genopslag

Rigspolitiet, Frederiksberg

Har du lyst til at spille en central rolle i anskaffelsen og implementeringen af Danmarks næste 112-system, der er fundamentet for beredskabernes håndtering af alt lige fra akut opstået sygdom til store, komplekse hændelser? Så har vi lige nu en spændende ledig stilling som beredskabsfaglig specialist.

I Rigspolitiets Center for Beredskabskommunikation (CFB) driver og udvikler vi de radio- og it-løsninger, som sikrer, at politiet, forsvaret, rednings- og sundhedsberedskabet kan kommunikere og samarbejde sikkert og effektivt i såvel dagligdagen som ved store uforudsete hændelser.

Som beredskabsfaglig specialist bliver du en del af CFB’s sektion for Udvikling & Anvendelse, der er ansvarlig for projektledelse af centerets interne og eksterne projekter ofte i tæt dialog med politi, forsvar, rednings- og sundhedsberedskaberne.

EDC-gruppen a/s EDC Finanscenter søger endnu en boligrådgiver

EDC-gruppen a/s , København

Vores succes fortsætter og vi får mere og mere travlt, hvorfor tiden allerede nu er inde til at ansætte endnu en dygtig og engageret kollega til vores team.

Så er du privatkunderådgiver i bank eller realkreditinstitut, alternativ salgskoordinator hos en ejendomsmægler og har du lyst til at prøve kræfter med rådgivning og håndtering af indfrielse af lån i en bolighandel, så er det måske dig vi leder efter som vores nye boligrådgiver til vores finanscenter i hjertet af København.

Du vil komme til at beskæftige dig med rådgivning og ekspedition af kunder ved indfrielse af lån. Du vil selvstændigt styre hele sagsgangen. Du vil have dialogen med alle samarbejdspartnere såsom boligbutikkerne, pengeinstitutter, kreditforeninger mv.

Nybolig Estate Trainee

Estate Frederikssund A/S

Til vores forretning i et af de mest opadgående markeder i hovedstadsregionen, leder vi nu efter vores nye kollega, der er pligtopfyldende, serviceminded, besidder selvstændighed og er klar på at lære hele branchen fra A-Z, med alle de muligheder og facetter som det indebærer.

Vi tilbyder dig et arbejdsmiljø som bygger på frihed under ansvar, med en uformel frisk tone og tilgang til dagens opgaver, hvor alle byder ind for at komme ud over stepperne.

Estate Frederikssund A/S
Danske BankReal Estate - Senior Category Manager

Danske Bank, Høje Taastrup

Our great team, responsible for procurement related to the global Real Estate lease portfolio of Danske Bank, is looking for a new Senior Category Manager. The scope for the team comprises the entire lease portfolio of Danske Bank with some 500 leases.

Based in Høje Taastrup near Copenhagen, your primary tasks will be:

 • Take part in drawing up category strategy and roadmaps for Real Estate together with the team and stakeholders
 • Identify market trends and leverage these in negotiation strategies
 • Execute on roadmaps and strategies
Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK P/SDygtig sagskoordinator søges til ejendomsmæglerforretning i Roskilde

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK P/S

Dygtig sagskoordinator søges til ejendomsmæglerforretning i Roskilde, som fortsat vækster. Er det dig, som skal være den ekstra kollega, vi leder efter?

Din profil

 • Du har erfaring fra branchen og har arbejdet i en lignende stilling hos en ejendomsmægler. (Det er helt afgørende for at komme i betragtning til stillingen)
 • Du er struktureret, ansvarsbevidst og kan lide at have travlt uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde
 • Du er imødekommende og kan lide kundekontakt
Cobblestone A/S
Property Manager / ejendomsadministrator - foreninger

Cobblestone A/S, Valby

Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

Som vores nye Property Manager bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Du vil fx skulle bruge din tid på at:

 • Koordinere og levere kundeoplevelsen til din egen portefølje af foreninger
 • Være i personlig kontakt med bestyrelser, beboere, advokater, kreditforeninger etc.
 • Deltage i bestyrelsesmøder med kunderne
Cobblestone A/S
KM Telecom Danmark A/SSite manager med lederpotentiale

KM Telecom Danmark A/S, Fredericia

Trives du i en hverdag fuld af forandring, hvor en dag kan bestå af alt fra site hunt til den diplomatiske kontraktforhandling? Og kan du være to skridt foran, når du arbejder i krydsfeltet mellem teknik, forretning og kommercielle løsninger?

Hos KM Telecom får du en vigtig rolle, når du er med til at udbygge mobildækningen i hele Danmark hos en af de førende leverandører til det danske tele- og kommunikationsmarked.

Nysgerrig? Læs mere her.

Norlys
Erfaren projektleder med teknisk flair

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til at spille en helt central rolle i udbygningen, opgraderingen og vedligeholdelsen af netværksinfrastrukturen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Er du teknisk skarp, struktureret, og brænder du for at skabe fremtidens netværksinfrastruktur i hele Danmark? Så er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig de helt rette faglige udfordringer!

I Kapacitet og Planlægning er du som projektleder med til at udbygge telco-netværket, der skal understøtte fiber-husstandende i vores forsyningsområde samt hos vores partnere. Vores primære rolle er at sikre, at vores netværksinfrastruktur når frem til rette sted, på rette tid og på rette måde.

Norlys
Nybolig Estate Sælger/mægler

Estate Lyngby

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Har du gennemslagskraft og store ambitioner? Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Estate Lyngby.

For at få succes skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Motivation og opsøgende personlighed er en helt central del af dig, så det er vigtigt, at du har en naturlig interesse for salg. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.

Som sælger/mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Estate Lyngby
PFAForretningsudvikler

PFA, København

Vil du opbygge dyb forståelse af ejendomsbranchen – og være med til at disrupte den? Er det dig, der skal være med til at udvikle PFA’s ejendomsinvesteringer med relevante lejerfokuserede koncepter og være med til at styre os mod endnu mere bæredygtighed?

Du skal være med i teamet i ’Nordic Real Estate,’ der er en del af PFA Ejendomme. Teamet udvikler, køber, sælger og forvalter ejendomme i PFA Ejendomme, der står for en portefølje på ikke mindre end 77 milliarder kroner. Som forretningsudvikler skal du arbejde med Danmarks største ejendomsportefølje og implementere, teste og udvælge nye proptech innovationer på tværs af porteføljen.

Du skal bl.a. være med til at lancere et flerbruger kortorkoncept, der skal lanceres i 2021. Derudover skal du projektlede vores mange, vigtige indsatser på ESG området – og i vores kontekst handler det i høj grad om at udvikle bæredygtige indsatser, der undertøtter Paris-aftalen og reducerer CO2-udledning.

EDC-gruppen a/sVil du som partner i Refsgaard & Partnere gå forrest i ambitionen om at udbygge vores position i Viborg?

EDC-gruppen a/s

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores Refsgaard & Partnere boligbutik i Viborg søger vi nu en partner - eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Du har derfor muligheden for at blive medejer af Refsgaard & Partnere boligbutikken i Viborg og blive en del af Danmarks største mæglervirksomhed. Fordelen for dig, ved at blive partner i EDC Poul Erik Bech, er, at du får glæde af at kunne trække på en stor organisation med sparring på tværs, et moderne back-office med HR-ressourcer, regnskabsafdeling, et stærkt marketing set-up, osv.

Du vil som partner være med til at sikre den fortsatte udvikling af afdelingen, og blive en del af en veldreven virksomhed.

Nybolig
Sagskoordinator søges til Nybolig i Søborg-Dyssegård

Nybolig

Nybolig Søborg-Dyssegård søger en salgskoordinator, der kan holde styr på kontoret og salgsprocessen fra A-Z.

Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling og du vil samtidig arbejde tæt sammen med 4 fantastiske kollegaer

Din arbejdsdag vil bestå af

 • Håndtering af ejendomshandler fra A-Z
 • At strukturere og effektivisere arbejdsgangene i vores ejendomshandler
 • At være mellemledet der holder sammen på vores mæglerteam
 • TInglysning af skøder, forhøjelse, debitorskifte mv.
Nybolig
Grundfos A/S
Specialist, Data Communication SW

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have the technical mindset and savviness to engage in close cooperation with other tech giants worldwide? As a specialist you will part of a strong team that ensures seamless transmission of vital data between Grundfos products and various ecosystems. It is imperative in this position that you are driven forwards and intrigued by technological advancement and key that you can see yourself contributing positively to this journey.

Grundfos You will join our Technology Innovation team responsible for the development of embedded technologies for SMART Buildings and data communication and remote control of pump stations, valves and other solutions.

Here, you will work with a team of specialist colleagues dedicated to provide high quality embedded software for data communication. This team is a part of a larger Technology Innovation development organization providing technology for the product development organization.

Grundfos A/S
Jobindex A/S
Erfaren ejendomsadministrator til fremsynet advokatvirksomhed

Jobindex A/S søger for DreistStorgaard Advokater A/S i Næstved

Har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor du kan se frem til en alsidig hverdag? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil, samtidig med at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?

Du kan se frem til at indgå i et tæt samarbejde med vores jurister samt eventuelt blive inddraget, når vi lukker større ejendomshandler – og jo dygtigere du er, jo mere vil dine kompetencer blive brugt af kollegerne i huset.

Du får en klassisk administratorrolle, hvor du tager hånd om blandt andet:

 • papirarbejdet i forbindelse med til- og fraflytning
 • afvikling af generalforsamlinger
 • udarbejdelse af forbrugsregnskaber
Jobindex A/S
Danbolig A/SEjendomsmæglertrainees søges til danbolig Østerbro

Danbolig A/S, København

Skal du også være med på succesrejsen og blive en del af vinderholdet?

Boligmarkedet udvikler sig med fuld fart og vi søger igen nye kolleager til vores team. Vi søger derfor nogle dygtige og ambitiøse salgstrainees, som tidligere har erfaring med salg.

Hos danbolig Anne Crone, er vi nok lidt anderledes!. Vores kultur er stærk og vi lægger meget stor vægt på coaching og anerkendende ledelse. Efter vores bedste overbevisning er ledelsens opgave, at få medarbejderne til at møde vores kunder med den højeste faglighed og bedste værktøjer i værktøjskassen, så vores kunder oplever den aller bedste kundeservice.

Når vi siger stærk kultur, så mener vi det! Alle vores ledere og mæglere er vores ”gamle” trainees og vi sætter en dyd i, at sikre at du bliver så dygtig, så du har lysten og evnen til at blive tilbudt et job, når du er færdig med din trainee periode.