74 job matcher din søgning 74 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 74 resultater.
FURUNO DANMARK ASTekniker til kommunikationsløsninger

FURUNO DANMARK AS, Esbjerg

Brænder du for gode og sikre kommunikationsløsninger, så har vi måske det rigtige job til dig.

Dit hovedarbejdsområde vil være installation, service og konfiguration af udstyr inden for analog og digital kommunikation ombord på skibe, Luksus Yachts, offshore-vindparker, offshore-olie og gasplatforme samt på land (onshore).

Typiske arbejdsopgaver kan f.eks. være:

 • Installation af TETRA, DMR og analog radiokommunikationsudstyr
 • Konfigurering og opstart af komplette systemer
 • Teknisk afklaring ved f.eks. udbud mv.
Jysk Fynske Medier P/S
Telemarketingsælgere til Málaga, Spanien

Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier starter en gruppe telemarketingsælgere op i solrige Málaga, Spanien den 1. august 2020. Har du lyst til salg og har du mod på en oplevelse for livet, så skal du læse videre her.

For jobbet gælder det at du skal:

 • Elske at sælge og du må meget gerne have erfaring, selv om det er ikke et krav
 • Være god til at afdække kundens behov
 • Have en god formidlings- og formuleringsevne på dansk. Spansk kendskab er ikke nødvendigt
Partner Dialog A/S
Konsulent til mødebooking

Partner Dialog A/S, København

”Vi har en meget bred vifte af kunder, heraf en del inden for IT-branchen, og vi skal selvfølgelig nok lære dig grundigt op. På sigt kan du blive teamleder, seniorkonsulent eller få ansvar for andre af vores services,” fortæller konsulent Henrik Halck.

  Stillingen er en rigtig god mulighed for at udvikle dig sammen med meget erfarne kolleger, der står klar til at tage godt imod dig i en professionel og veldrevet virksomhed i vækst ud fra devisen ”jack-of-all-trades, master of none.” Du får et indblik i mange forskellige brancher samt en hverdag i et team, der indimellem tager ud at fiske, spiser en god middag eller noget helt andet.

Som konsulent arbejder du primært med mødebooking af ledere og andre beslutningstagere på B2B-markedet, primært inden for IT, Communication, Telecom, Production, Finance, HR og Consulting & Facility Management.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

Danish Aerospace Company A/SIT-medarbejder søges til rumfartsområdet

Danish Aerospace Company A/S, Odense

Vi søger en ansvarsfuld, dygtig og selvstændig IT-medarbejder. Med reference til Infrastruktur Team Lead. Din opgave bliver at varetage opbygning, drift og vedligehold af alle firmaets IT-systemer. Du skal have erfaring med og selvstændigt kunne varetage alle aspekter indenfor:

 • Opbygning, drift og vedligehold af netværk – både LAN og WAN
 • Drift og vedligehold af server og mailsystemer
 • IT-sikkerhed, herunder VPN- og firewall-opsætning
JKSVi leter etter en Tele Account Manager til Just Eat i Norge, Olso

JKS söker for Just Eat i Norge

Vil du være en del av en dansk suksesshistorie i internasjonal skala? Har du pågangsmot, mye energi og trives du i et ungt miljø hvor dine prestasjoner blir belønnet? Ja? Så har vi den helt riktige jobben for deg.

Din primære oppgave blir å inngå avtaler med nye restauranter som ønsker å bli partner med Just Eat. Du er ansvarlig for å selge merchandise og bussreklame og følge opp innkommende kundeemner.

Som Tele Account Manager hos Just Eat får du frihet til å planlegge hverdagen din. Du skaper vekst i sparring med dine talentfulle kollegaer og din salgssjef. Du må kunne styre det ansvaret som ligger i ambisiøse mål. Nettopp derfor leter vi etter en som har den riktige innstillingen, en som kjemper for å vinne og som samtidig liker å utfordre seg selv.

Kvalifikasjoner:

 • Har pågangsmot og er resultatorienteret
 • Vinnervilje - du SKAL lykkes og lar deg ikke slå ut av et ”nei takk”
Copenhagen Sales ApS
Bliv en del af vores salgsteam

Copenhagen Sales ApS, København

I forbindelse med samarbejdet imellem Copenhagen Sales og Call Me, søger vi salgskonsulenter til vores Call Me-opgave.

Vi uddanner vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Vi tilbyder fast timeløn, mulighed for bonus og et fleksibelt arbejde, som vi kan tilpasses den enkelte medarbejder.

Copenhagen Sales ApS
Ritter og Jensen Marketing ApS
Salgskonsulent

Ritter og Jensen Marketing ApS, Vejle

Du kommer som medarbejder til at indgå i et ambitiøst, stærkt og ungt team, hvor PERSONLIG UDVIKLING, FÆLLESSKAB OG EN GOD LØN er i fokus!

Ritter og Jensen Marketing ApS

Ritter & Jensen Marketing er blandt de mest succesrige og ambitiøse telemarketingbureauer i Danmark. Vi har slået salgsrekorder, åbnet fire afdelinger på bare 5,5 år, og vi gør alt for at skabe rammerne til den fedeste arbejdsplads. Nu søger vi igen nye medarbejdere til vores team i Vejle.

Hos Ritter og Jensen Marketing har du muligheden for at tjene mere end din mor, far og i tilfælde mere end dem begge. Vi har en af markedets højeste provisionsordninger, og der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan tjene. Lønpakken er sammensat af en fuld provisionsløn og bonus.

WeconFlere dygtige fiberteknikere til innovativ og hurtigt voksende virksomhed

Wecon

Grundet fortsat vækst i vores forretning søger vi flere dygtige medarbejdere.

Hos Wecon A/S udfører vi primært fiberoptiske installationer, men vi arbejder også med øvrige kabeltyper. Vi søger flere forskellige profiler med fiber-erfaring:

Fiberspecialister

 • Du skal have en solid erfaring omkring alle discipliner inden for fiberoptisk installation på backbone-niveau. Du er vant til at udføre komplekse splidsninger og målinger på kritisk fiber-infrastruktur.
 • Vi har en række større internationale offshore-projekter på bla vindmøllefarme. Det kunne være en interessant hvis du har erfaring inden for dette område, eller har mod på at lære det.

Aura A/STeknisk projektleder til E-mobility

Aura A/S, Viby J.

Har du teknisk knowhow inden for elfaget? Har du en generel interesse og nysgerrighed for at udvikle fremtidens grønne omstilling med ladeinfrastruktur? Så er du måske vores nye projektleder.

Du bliver en del af vores nye E-mobility afdeling med 4 faste medarbejdere og 2 kollegaer, der er tilknyttet afdelingen. 2 af stillingerne er nye, så du kan i høj grad være med til at præge afdelingen både i forhold til opgaver og kultur. Vi er en afdeling, hvor der er kort fra tanke til handling.

Du refererer til forretningschefen, og du får ansvaret for, at AURA leverer ladestanderløsninger i verdensklasse. Din hovedopgave bliver at rådgive samt afgive tilbud til virksomhedskunder om ladeløsninger til fremtidens el-biler. Du skal kunne identificere el-tekniske muligheder på stedet, så kunden altid får de bedste og mest fremtidssikrede ladeløsninger.

Kamstrup A/SCommercial Product Manager for Infrastructure

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you passionate and willing to go the extra mile to deliver a winning solution? Are you a strong communicator with the ability to network with customers and stakeholders in the industry?

As Commercial Product Manager, you will own the global business strategy behind a product. You are responsible for specifying the customer’s needs, functional requirements and manage the launch of features.

More specific you will be responsible for:

 • Commercialization of AMI (fixed network) solutions/projects/systems/products
 • Scoping & launch management of IoT solutions and offerings
 • Product portfolio including building and maintaining product and solution roadmaps
Veltuff A/SVeltuff A/S har vokseværk og søger endnu en svensktalende mødebooker/salgsassistent til vores hovedkontor i København

Veltuff A/S, Vallensbæk

Vil du være en del af markedets hurtigst voksende brand indenfor arbejdstøj og profilbeklædning? Så er det dig vi savner i vores team.

Med reference til landechefen i Sverige skal du være med til at servicere vores salgsteam samt vores voksende kundeportefølje i Sverige. Du kommer til at virke i et velfungerende salgsteam med 24 dedikerede og højt motiverede kollegaer der dækker hele Nordeuropa.

Du vil med base på kontoret i København blive en del af vores dedikerede salgsteam hvor der håndteres forespørgsler fra hele Nordeuropa.

Branchekendskab vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at udfylde jobbet da du vil blive grundigt oplært. Det vigtigste er at du ikke er bange for at tale med kunder.

Røde Kors
Fundraisere til telemarketing

Røde Kors, København

Bliver du drevet af at skabe resultater, har du en naturlig flair for at snakke og er du god til at brænde igennem og inspirere folk til at gå et skridt længere for udsatte i verden? Så bliv en del af Røde Kors’ nye telemarketing team.

I Røde Kors vil vi gøre mere for flere. Derfor startede vi i efteråret 2019, vores eget interne aftenteam og, som noget helt nyt, vores eget interne dagteam, som havde opstart i slut februar.

Som verdens største humanitære organisation hjælper Røde Kors sårbare og udsatte mennesker ude i verden og i Danmark. Lige nu er vi i en rigtig spændende udvikling, hvor vi bevæger os fra forening til bevægelse. Vi skal skabe økonomisk uafhængighed, en vigtig del af det er at engagere endnu flere af danskerne i Røde Kors’ sag.

For at udføre vores livsvigtige hjælpearbejde er vi afhængige af bidrag fra private medlemmer, og det er her, du kommer ind i billedet, som phoner hos Røde Kors’ nye telemarketingteam.

Røde Kors
JYSK
Network Specialist, IT Network & Security

JYSK, Brabrand

Increasing global growth, accelerating requirements to the network, constantly new security developments, all this, together with the large IT focus in JYSK's strategy, means more tasks for the network and security team. To realize these important tasks our team needs highly motivated colleagues.

You will be part of a seven-person team of specialists responsible for the development, implementation, maintenance and operation of our company-wide IT security solutions and our global network.

JYSK

Together with the team, you will have close collaboration with all parts of IT and stakeholders. The tasks will range from data centers to wireless and WAN. They will be involved in bringing together two very large infrastructures, one located in Brabrand and the other in Germany. You will also work on the further segmentation of the networks.

JYSK
JYSK
Security Specialist, IT Network & Security

JYSK, Brabrand

Increasing global growth, accelerating requirements to the network, constantly new security developments, all this, together with the large IT focus in JYSK's strategy, means more tasks for the network and security team. To realize these important tasks our team needs highly motivated colleagues.

You will be part of a seven-person team of specialists responsible for the development, implementation, maintenance and operation of our company-wide IT security solutions and our global network.

JYSK

You will work closely with the team, all areas of IT and the stakeholders. This includes our developer, server team and e-business. You will help them devise and set up security solutions, perform security assessments, and in general ensure that security is at a good level.

You will also work on the team's own projects to improve manageability, a more dynamic structure and visibility.

JYSK
Webhelp Nordic
Kundeservicemedarbejder med flair for salg

Webhelp Nordic, Malaga

Vi leder efter dig, der er social og er god til udtrykke dig både i tale og skrift. Du har en moden holdning til dit arbejde, og så gør du altid dit bedste.

Webhelp Nordic

Din primære arbejdsopgave er at besvare indgående opkald fra kunder, hvor du oftest får spørgsmål omkring abonnement og betaling. Det er vigtigt, at du er lydhør over for kunderne, viser engagement og er i stand til at tilpasse dit svar i forhold til kundens behov.

Som kundeservicemedarbejder er du vores ansigt udadtil, og du har derfor en meget vigtig rolle. Vi sørger for, at du er klædt bedst muligt på gennem grundig oplæring og kontinuerlig træning og opfølgning, så du bliver en ekspert i kundeservice og salg.

Webhelp Nordic
Fibia P/S
Fiber-anlægstekniker

Fibia P/S

Vil du være med til at forbinde Danmark med fiber?

Så er du muligvis vores nye fiber-anlægstekniker ved Fibia på Sjælland.

Fibia vokser, og derfor søger vi en fiber-anlægstekniker til Fibia’s onsite-/kørende tekniker-team. Onsite-teamet består i dag af 25 engagerede medarbejdere og er en del af Netdivisionen i Fibia.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, men vil hovedsageligt dreje sig om nyetablering og opbygning af FTTH-nettet fra POP til flexskab, opsætning og idriftsætning af passivt og aktivt udstyr, test med powermeter og OTDR, samt udvalgte administrative funktioner.

Fibia P/S
Netcompany
Ambitiøs Network Engineer til Netcompany Operations

Netcompany, København

Vil du arbejde med komplekse og spændende opgaver inden for routing, switching, WLC, netværkssikkerhed og LAN? Har du grundlæggende viden om netværksteknologier, og er din viden på CCNA- eller CCNP-niveau? Så er du den helt rigtige Network Engineer til vores infrastrukturteam i Netcompany Operations.

Blandt dine primære arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Vedligehold og udvidelse af vores administrative netværk (LAN)
 • Opgaver i hold til netværkssikkerhed via arbejde med Cisco Firewalls
 • Vedligehold af netværksovervågning og logopsamling via Orion og Splunk
 • Tæt samarbejde med specialister inden for server, storage og backup
Terma A/S
Dedicated Product Owner for C2 SCRUM Team

Terma A/S, Herlev

Are you a passionate and experienced Product Owner? Would you like to become part of a market leading global company?

You must have a natural interest in learning about our products and deliveries, being able to drive the deliveries from the SCRUM team towards the defined goals.

You will be responsible for the deliveries from a dedicated cross-functional SCRUM team by setting the direction for team deliveries, priorities for the team and ensuring a high-quality backlog with help from our team System Engineers, Software Architect and Software Leads.

Examples of area of responsibility:

 • Stakeholder management for the SCRUM team, e.g. Product Managers, Project Managers and POs from other teams
 • Ensuring clear goals and visions for the deliveries from the SCRUM team
 • Ensuring high quality backlog by managing the System Engineer, Product Manager and Software Architect/Lead
Terma A/S
Storm Group
Salgskonsulent til sjov, social hverdag

Storm Group

Så er Danmark tilbage efter coronaen! Har du glædet dig til at komme ud og se folk igen? Det har vi også!

Hos Storm, møder vi nemlig nye mennesker hver dag, når vi repræsenterer stærke brands overfor nye kunder. Og nu hvor vi er tilbage for fuld kraft, søger vi salgskonsulenter til vores energiske salgsteam.

Vi leder efter dig, som er klar på at lære salgsteknikker, få stærke kommunikationskompetencer og møde hver dag med et smil. Er det dig? Så gør dig klar til en sjov hverdag, med salgstræning med din coach, online kurser, til tider hårdt arbejde, masser god stemning og social fredagsbar.

Salgserfaring er ikke et krav, men du skal have blod på tanden for at lære nye værktøjer og et intensivt træningsforløb i opstarten.

Alm. Brand
Mødekonsulent

Alm. Brand, Aarhus, Odense og Aalborg

Som mødekonsulent i Alm. Brand får du hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende.

Så er du klar til at få nye venner og noget godt på CV’et?

Så grib chancen her.

Alm. Brand