107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Amnesty International
Deltids facer - studiejob i København

Amnesty International

Vil du arbejde hos en af verdens mest kendte NGO’er, samtidig med at du har tid til studiet? Som facer på deltid for Amnesty International, vil du blive en del af vores helt nye hverveprogram på døren. Dit team vil gå på studiet ligesom dig, og du vil komme til at arbejde med en masse passionerede og dygtige facere.

Vi forventer ikke, at du kender Amnesty ud og ind. Du vil via vores introduktionskursus, ugentlige undervisning og daglige coaching blive klædt godt på til at blive Amnesty-ekspert, samtidig med at du bliver skarp i kommunikation og fundraising.

Vi tilbyder:

 • Vagttider tirsdag og torsdag i tidsrummet 16.30 - 20.00 (minimum én vagt om ugen)
 • Løn på 132 kr. i timen
Amnesty International
Amnesty International
Facer på dagshold i København

Amnesty International

Som facer for Amnesty International, kommer du til at repræsentere verdens største menneskerettighedsorganisation. Du vil blive en del af vores helt nye hverveprogram på døren, og arbejde i et team med passionerede og dygtige facere.

Du vil igennem mødet med nye mennesker, din daglige coaching og vores ugentlige undervisning, blive mester i dialogfundraising og kommunikation. Vores fundraising afdeling er placeret på vores danske sekretariat i midten af København, hvor alle kæmper for, at skabe en mere retfærdig verden.

Vi leverer:

 • Et stærkt fællesskab, hvor du får venner for livet
 • En garanteret udvikling af dine sociale og kommunikative skills
 • Et team af erfarne ledere, der investerer i dig og din udvikling.
 • Vagttider kl. 11.00 - 19.00 mandag til fredag (minimum tre vagter om ugen)
 • Timeløn på 132 kr. i timen
Amnesty International
Amnesty International
Løft røret og gør en forskel – bliv phoner nu!

Amnesty International, København

Hver dag siger Amnestys phonere “hej” til flere hundrede mennesker. Vil du være med? Jobbet som phoner giver dig en alsidig arbejdsdag fyldt med udfordringer i et ambitiøst fællesskab, der emmer af passion for menneskerettighedsarbejdet i Amnesty.

Du kommer hver dag til at snakke med hundredvis af mennesker, og bliver udfordret på dine kommunikative og retoriske evner, da du skal indgå i dialog med mange forskellige mennesker. Du vil løbende blive orienteret om Amnestys sager og menneskerettighedsarbejde, og undervist i den gode samtale.

Vi tilbyder:

 • 110,41 kr. i timen de første 36 timer, derefter stiger lønnen til 132,87 kr. i timen
 • Stilling med 8 timers arbejdsuge, som placeres i fire timers vagter, mandag-torsdag mellem 13 og 21 samt fredag mellem 11 og 15
 • Løbende coaching, opdatering af Amnestys nyeste sager samt undervisning i mundtlig formidlingsteknikker
Amnesty International
In Touch Marketing ApSBliv vores nye sælger – vi viser dig vejen til succes

In Touch Marketing ApS, København

Er du klar til en karriere i raketfart? Vil du fylde rygsækken med stærke salgsværktøjer i en hverdag med gode grin og lige så gode penge? 

”Her kan du blive den bedste, fordi du lærer af de bedste. Vi kører på med energien og humøret i top. Og hvis du er den rette, er der ingen grænser for, hvad du kan tjene,” fortæller administrerende direktør og ejer Christian Mikkelsen.

Klar til at trykke på speederen? Så læs mere her!

Ørsted
Radio Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’re designing and creating secure and reliable voice and data communications for international offshore wind farms.

Join us in this role where your initial primary task will be to participate in defining the contractual call-off documents for the telecommunication system for an offshore windfarm to be constructed in the US.

Ørsted

After the call-off, which you’ll also be a part of, your main task will be to ensure that the defined telecommunication system is delivered in accordance with the contract, which includes verification of equipment, installation, and documentation.

Ørsted
Tryg Forsikring A/S
Mødebooker til nyt team i Tryg Pension

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Brænder du for den gode kundeoplevelse? Og har du lyst til at blive en del af den faglige familie i Tryg Pension, der leverer finansiel tryghed til selvstændige og firmaer med ansatte?

Vi er ved at bygge et ambitiøst hold hvor vi har den gode kundeoplevelse i centrum. Omgangstonen er uformel i teamet, men formel og seriøs i omgangen med vores kunder. Vi sikrer god oplæring, og i det daglige er der mulighed for god sparring med leder og rådgivere, hvor vi sammen fejrer vores fælles succeser.

Her får du et spændende introforløb så du står knivskarpt i disciplinen mødebooking. Har du allerede erfaring med mødebooking er det en fordel, men ikke et krav – så skal vi nok lære dig det.

Tryg Forsikring A/S
Hytera Mobilfunk GmbHInternational System Sales Manager (m/f/d)

Hytera Mobilfunk GmbH

YOUR MISSION

 • Represent HMF in the region Central Europe (esp. UK, France, Scandinavia) for sales and operations activities
 • Direct contact person for customers, partners, integrators and authorities
 • Continuous identification of business opportunities for the HMF portfolio (Product, Solution & Service Sales), with new clients, existing clients and public tenders

WE OFFER

 • Varied field of activity with many creative possibilities in an international environment
 • Performance-related income
 • Training within the framework of company requirements
 • Free drinks and fruit, preventive health care, sports facilities and massages at the workplace
Eltel Networks A/S
Projektleder til Build

Eltel Networks A/S, Vejle

Danmarks førende infranet-virksomhed Eltel Networks A/S søger en projektleder til forretningsområdet Build.

I Build er vi elektrikere, autoriserede elinstallatører, fiberteknikere, projektledere og kontorfolk med solide kompetencer indenfor av-løsninger, el-arbejde, netværk, infrastruktur og rådgivning.

Eltel

Vi søger en projektleder til større og mindre fiberprojekter, som har en god teknisk viden omkring opbygning af fibernet samt relevant projektledererfaring, gerne inden for graveenterprise. Opgaverne er mangeartede og indebærer blandt andet;

 • tilbudsberegning
 • udarbejdelse af projektmateriale til teknikere og entreprenører
 • booking af teknikere

Eltel Networks A/S
Forsvarets Efterretningstjeneste
Specialister til Telekommunikation / Informationssikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Brænder du for at hjælpe med at styrke net- og informationssikkerheden i den danske teleinfrastruktur, og vil du være en del af et godt og velfungerende team af specialister på området, så er et job i Telesektionen i Center for Cybersikkerhed ved Forsvarets Efterretningstjeneste måske noget for dig.

Dine vigtigste opgaver bliver at bidrage til den løbende udvikling af modeller for informationssikkerhed i relation til telesektoren, gennemføre tilsyn med informationssikkerhed og beredskab, afrapportering af tilsynsvirksomhed og evaluering af sikkerhedsniveauet i telesektoren, samt bidrage til ny regulering om informationssikkerhed i sektoren.

Mødrehjælpen
Gør en forskel – bliv telefundraiser! 8 timer/uge

Mødrehjælpen, København

Studie- eller deltidsjob, der gør en forskel

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte børnefamilier og voldsudsatte kvinder og børn i Danmark? Trives du med at tale med mange mennesker, og er du i stand til at tale Mødrehjælpens sag med en entusiasme, der smitter? Vil du gerne tjene lidt ekstra ved siden af SU’en – eller har du måske en del erhvervserfaring og lidt tid i overskud, som du gerne vil bruge på en god sag?

Så er du måske vores nye kollega på vores team af dedikerede og professionelle fundraisere, der ringer ud og søger opbakning til Mødrehjælpens vigtige arbejde for gravide og børnefamilier i en svær situation.

Din opgave bliver – med telefonen som dit vigtigste arbejdsredskab – at hverve støttemedlemmer, som er med til at styrke Mødrehjælpens vigtige arbejde.

Mødrehjælpen
Eltel Networks A/S
NOC-tekniker søges til 24/7 NOC

Eltel Networks A/S, Herlev

Eltel

Vi søger en ny kollega til vores team af dygtige og kompetente NOC-teknikere. Som NOC-tekniker supporterer vi store danske organisationer med at drive deres kritiske infrastruktur. Vi er et stærkt, dedikeret team, der varetager overvågning af transmissionsnet døgnet rundt, året rundt.

Du er bl.a. med til at:

 • klassificere, prioritere samt udbedre fejl remote og har det overordnede ansvar for dispatch af opgaver til vores 2. og 3. level-teknikere samt vores mange kørende teknikere
 • sikre oppetid på vores kunders netværk samt at have ansvar for eskalation og sagshåndtering
 • servicere vores kunder og teknikere telefonisk samt blive en central del af vores driftsafdeling
Eltel Networks A/S
Planday A/S
Norwegian-speaking Sales Development Representative

Planday A/S, Copenhagen

Planday’s Sales Development Representative (SDR) Team is the core of Planday’s sales engine, which drives the continual scaling of our business and our product. As the starting point for revenue generation, the Planday Sales Development Representative position is a commission-incentivized, activity-based role centered around clear targets for active outreach and cold contact.

As we are continuously growing our customer base, we are currently looking for new Norwegian-speaking colleagues to join our team of SDRs for the Scandinavian region.

As our new SDR colleague, you will be working in a team of currently seven colleagues located in our Copenhagen headquarters and will be focusing on new business in Norway. You will be responsible for contacting outbound prospects and qualifying and booking meetings for our Account Executives with the overall goal of winning new business.

Planday A/S
Swedish-speaking Sales Development Representative

Planday A/S, Copenhagen

Planday’s Sales Development Representative (SDR) Team is the core of Planday’s sales engine, which drives the continual scaling of our business and our product. As the starting point for revenue generation, the Planday Sales Development Representative position is a commission-incentivized, activity-based role centered around clear targets for active outreach and cold contact.

As we are continuously growing our customer base, we are currently looking for new Swedish-speaking colleagues to join our team of SDRs for the Scandinavian region.

As our new SDR colleague, you will be working in a team of currently seven colleagues located in our Copenhagen headquarters and will be focusing on new business in Norway and Sweden. You will be responsible for contacting outbound prospects and qualifying and booking meetings for our Account Executives with the overall goal of winning new business.

Planday A/S
Danish-speaking Sales Development Representative

Planday A/S, Copenhagen

Planday’s Sales Development Representative (SDR) Team is the core of Planday’s sales engine, which drives the continual scaling of our business and our product. As the starting point for revenue generation, the Planday Sales Development Representative position is a commission-incentivized, activity-based role centered around clear targets for active outreach and cold contact.

As we are continuously growing our customer base, we are currently looking for new Danish-speaking colleagues to join our team of SDRs for the Scandinavian region.

As our new SDR colleague, you will be working in a team of currently seven colleagues located in our Copenhagen headquarters and will be focusing on new business in Denmark. You will be responsible for contacting outbound prospects and qualifying and booking meetings for our Account Executives with the overall goal of winning new business.

Voxmeter
Supervisor

Voxmeter A/S, København

Voxmeter søger nye kolleger til vores nye supervisor-team i København. Teamet arbejder i vores moderne analysesystem. Er du den helt rette, tilbyder vi dig et spændende, vellønnet deltidsjob – ca. 12 timer om ugen. Din primære opgave som supervisor er dels at styre vores interviewafdeling og supportere vores web-panel.

Stillingen er det perfekte studiejob, til dig der ønsker at høste praktisk erfaring med ledelse, koordinering og support.

DINE ARBEJDSOPGAVER SOM SUPERVISOR

 • Styring af interviewafdeling
 • Panelhåndtering
 • Opgavestyring
Voxmeter A/S
Hjemmearbejdsplads
Voxmeter
Arbejd hjemme, som interviewer

Voxmeter A/S

Vi søger interviewere i hele Danmark

Vi søger interviewere, der er venlige, nysgerrige – og som har respekt og tålmodighed overfor andre mennesker. Du vælger selv, hvornår du vil arbejde. Det kan være i dagtimerne, aftener og/eller i weekenderne.

Voxmeter har Danmarks bedste interviewkorps, drevet af en høj faglig stolthed. Vi oplærer og coacher vores interviewere, så alle er klædt ordentligt på til at gennemføre undersøgelserne.

Arbejdet foregår 100 % online, og din opgave bliver at interviewe folk via telefon. Alle dem du interviewer medvirker anonymt i en undersøgelse. Du skal altså ikke sælge noget.

Voxmeter A/S
TDC NETDesign Manager søges til Design og projektering i TDCs Fiberudrulningsprojekt

TDC NET, København

Vil du være en del af at udbygge og sætte det eget præg på hvordan Danmarks bedste netværk vil se ud og kan du se dig selv arbejde bredt og på tværs med vores entreprenører og kollegaer i TDC? Vi er en afdeling hvor der stort fokus på arbejdsglæden og hvor mangfoldighed og diversitet skinner igennem. Der er altid højt humør og alle støtter hinanden, samt gøres der meget ud af at uddanne hinanden, så vi sammen står godt.

Er det dig, eller kender du en? Har du interesse i at være en del af hvordan nutidens og fremtidens netværk, bør se ud, så tøv ikke.

Vi tilbyder:

 • Individuel oplæring i vores systemer, processor, normer og designsystemer
 • Vi har løbende udvikling og uddannelse således vi altid er helt klar på opgaverne
 • Muligheden for at arbejde i GIS programmer og få frihed under ansvar i en interessant afdeling
Polytech A/SMixed Signal Electronics Developer

Polytech A/S, Herning or Munich

We are ambitious, see great opportunities and rapid growth ahead of us, and now we are looking for a qualified Mixed Signal Electronics Developer – to work on our fiber optic measurement system, our lightning measurement system, or our transport tracking IoT device.

TYPICAL TASKS

 • Development of specifications
 • Selection of passive and active electronic components
 • Circuit design assembly, and test of electronic systems
TDC NETProduktionskoordinator – få produktionen på rette spor

TDC NET, København

Kan du bevare det kølige overblik, når tidsplanen bliver udfordret, og produktionen har brug for hurtig og præcis koordination?

“Din udfordring bliver at holde hovedet koldt og mange bolde i luften. Samtidig bliver du en nøgleperson i vores succesfulde udrulning af fremtidens fibernet,” fortæller Head of Department Tommy Nielsen.

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk.

WorkdaySales Development Representative (Nordic language speaking)

Workday, Copenhagen

Do what you love. Love what you do.

At Workday, we help the world’s largest organizations adapt to what’s next by bringing finance, HR, and planning into a single enterprise cloud.

Responsibilities

 • Responsible for building pipeline by setting up qualified meetings with prospects for our Account Executives
 • Identifying target accounts and engaging key decision makers with compelling outreach via the phone, email and LinkedIn
 • Developing creative strategies for engaging and nurturing prospects
 • Meeting daily activity KPIs