216 job matcher din søgning 216 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ferring Pharmaceuticals A/SSenior Global Project Manager

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

The Senior Global Project Manager is the manager and point of reference for multiple key parts of a global drug development project - in close collaboration with and under operational leadership of the Global Project Director.

Through managing the Global Project Core Team, the Senior Global Project Manager is the link between all functional teams to support development of a drug from project initiation to approval & launch in key markets.

Main responsibilities

 • Lead management of assigned key parts of the global drug development project
 • Act as champion and reference point for key parts of a global development project
Ferring Pharmaceuticals A/S
Ørsted
Radio Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’re designing and creating secure and reliable voice and data communications for international offshore wind farms.

Join us in this role where your initial primary task will be to participate in defining the contractual call-off documents for the telecommunication system for an offshore windfarm to be constructed in the US.

Ørsted

After the call-off, which you’ll also be a part of, your main task will be to ensure that the defined telecommunication system is delivered in accordance with the contract, which includes verification of equipment, installation, and documentation.

Ørsted
Hytera Mobilfunk GmbHInternational System Sales Manager (m/f/d)

Hytera Mobilfunk GmbH

YOUR MISSION

 • Represent HMF in the region Central Europe (esp. UK, France, Scandinavia) for sales and operations activities
 • Direct contact person for customers, partners, integrators and authorities
 • Continuous identification of business opportunities for the HMF portfolio (Product, Solution & Service Sales), with new clients, existing clients and public tenders

WE OFFER

 • Varied field of activity with many creative possibilities in an international environment
 • Performance-related income
 • Training within the framework of company requirements
 • Free drinks and fruit, preventive health care, sports facilities and massages at the workplace
Novo Holdings
Medical Director in Clinical Science

Novo Holdings, Hellerup

Would you like contribute to enabling the best patient-centered and research-based care for people with diabetes and other endocrine disorders?

To further support excellent research within diabetology and endocrinology and develop impactful projects in the coming years, Patient Care is now looking for a Medical Director to manage and develop larger projects and initiatives.

Your tasks will include:

 • Supporting the Senior Vice President of Patient Care on matters requiring medical expertise
 • Representing Patient Care on national and international events, e.g. at meetings or conferences
 • Assisting committees across the Grant Giving Areas with expert opinion on clinical trial design
Novo Holdings
Region Midtjylland
Løsningsarkitekt digital frontløber og facilitator

Region Midtjylland, Aarhus

Vil du med ind i fremtiden og være med til at digitalisere sundhedsvæsenet endnu mere til gavn for borgere, patienter og pårørende?

Du kommer gennem samskabelse til at deltage i den digitale transformation af sundhedsvæsenet. En af dine vigtigste opgaver bliver at facilitere og formidle, at nye løsninger understøtter strategierne og skaber sammenhæng i arbejdsprocesserne på hospitalerne og ved patienterne. Det kræver, at du tænker kreativt og er i stand til at favne og indarbejde eksisterende, nye og kommende teknologier i et sundhedsvæsen under hastig ændring.

Dine opgaver

 • Omsætte sundhedsstrategier til rammer for digitale løsninger
 • Omsætte behov og ønsker til målbilleder for fremtidens løsninger
 • Gennemføre analyse og udarbejde design af løsninger
Region Midtjylland
Eltel Networks A/S
Projektleder til Build

Eltel Networks A/S, Vejle

Danmarks førende infranet-virksomhed Eltel Networks A/S søger en projektleder til forretningsområdet Build.

I Build er vi elektrikere, autoriserede elinstallatører, fiberteknikere, projektledere og kontorfolk med solide kompetencer indenfor av-løsninger, el-arbejde, netværk, infrastruktur og rådgivning.

Eltel

Vi søger en projektleder til større og mindre fiberprojekter, som har en god teknisk viden omkring opbygning af fibernet samt relevant projektledererfaring, gerne inden for graveenterprise. Opgaverne er mangeartede og indebærer blandt andet;

 • tilbudsberegning
 • udarbejdelse af projektmateriale til teknikere og entreprenører
 • booking af teknikere

Eltel Networks A/S
Forsvarets Efterretningstjeneste
Specialister til Telekommunikation / Informationssikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Brænder du for at hjælpe med at styrke net- og informationssikkerheden i den danske teleinfrastruktur, og vil du være en del af et godt og velfungerende team af specialister på området, så er et job i Telesektionen i Center for Cybersikkerhed ved Forsvarets Efterretningstjeneste måske noget for dig.

Dine vigtigste opgaver bliver at bidrage til den løbende udvikling af modeller for informationssikkerhed i relation til telesektoren, gennemføre tilsyn med informationssikkerhed og beredskab, afrapportering af tilsynsvirksomhed og evaluering af sikkerhedsniveauet i telesektoren, samt bidrage til ny regulering om informationssikkerhed i sektoren.

Eltel Networks A/S
NOC-tekniker søges til 24/7 NOC

Eltel Networks A/S, Herlev

Eltel

Vi søger en ny kollega til vores team af dygtige og kompetente NOC-teknikere. Som NOC-tekniker supporterer vi store danske organisationer med at drive deres kritiske infrastruktur. Vi er et stærkt, dedikeret team, der varetager overvågning af transmissionsnet døgnet rundt, året rundt.

Du er bl.a. med til at:

 • klassificere, prioritere samt udbedre fejl remote og har det overordnede ansvar for dispatch af opgaver til vores 2. og 3. level-teknikere samt vores mange kørende teknikere
 • sikre oppetid på vores kunders netværk samt at have ansvar for eskalation og sagshåndtering
 • servicere vores kunder og teknikere telefonisk samt blive en central del af vores driftsafdeling
Eltel Networks A/S
Haslev LægecenterVi ønsker os, endnu en dynamisk og ansvarlig SSA eller Lægesekretær til Haslev Lægecenter

Haslev Lægecenter

Haslev Lægecenter er en stor kompagniskabspraksis beliggende lige midt i Haslev centrum og har cirka 14.000 patienter tilknyttet. Vores praksis er bestående af 8 faste læger, uddannelseslæger, 4 sygeplejersker, 4 lægesekretærer, et laboratorie med en SSA og 2 bioanalytikere, en stab og en praksismanager.

Vi har særligt brug for DIG, der i vores telefontid med høj faglighed og den gode dialog, guider og vejleder eller visiterer vores patienter til videre forløb i huset. Vi søger DIG, som er engageret, ansvarsbevidst, serviceminded, fleksibel og professionel, og har lyst til at være i en praksis, hvor arbejdsdagen kan være uforudsigelig men altid fagligt spændende og indholdsrig.

TDC NETDesign Manager søges til Design og projektering i TDCs Fiberudrulningsprojekt

TDC NET, København

Vil du være en del af at udbygge og sætte det eget præg på hvordan Danmarks bedste netværk vil se ud og kan du se dig selv arbejde bredt og på tværs med vores entreprenører og kollegaer i TDC? Vi er en afdeling hvor der stort fokus på arbejdsglæden og hvor mangfoldighed og diversitet skinner igennem. Der er altid højt humør og alle støtter hinanden, samt gøres der meget ud af at uddanne hinanden, så vi sammen står godt.

Er det dig, eller kender du en? Har du interesse i at være en del af hvordan nutidens og fremtidens netværk, bør se ud, så tøv ikke.

Vi tilbyder:

 • Individuel oplæring i vores systemer, processor, normer og designsystemer
 • Vi har løbende udvikling og uddannelse således vi altid er helt klar på opgaverne
 • Muligheden for at arbejde i GIS programmer og få frihed under ansvar i en interessant afdeling
Polytech A/SMixed Signal Electronics Developer

Polytech A/S, Herning or Munich

We are ambitious, see great opportunities and rapid growth ahead of us, and now we are looking for a qualified Mixed Signal Electronics Developer – to work on our fiber optic measurement system, our lightning measurement system, or our transport tracking IoT device.

TYPICAL TASKS

 • Development of specifications
 • Selection of passive and active electronic components
 • Circuit design assembly, and test of electronic systems
TDC NETProduktionskoordinator – få produktionen på rette spor

TDC NET, København

Kan du bevare det kølige overblik, når tidsplanen bliver udfordret, og produktionen har brug for hurtig og præcis koordination?

“Din udfordring bliver at holde hovedet koldt og mange bolde i luften. Samtidig bliver du en nøgleperson i vores succesfulde udrulning af fremtidens fibernet,” fortæller Head of Department Tommy Nielsen.

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk.

COMM2IG A/SAV Solution Advisor til IT-leverandør i vækst

COMM2IG A/S, Nørresundby eller Aarhus

Vores AV-afdeling oplever særlig stor vækst og stigende efterspørgsel efter spændende AV-løsninger. Derfor ønsker vi nu at opruste med en dygtig og rutineret AV-Solution Advisor, som besidder et solidt overblik over produktpaletten og som kan rådgive vores kunder professionelt med avancerede AV-løsninger fra vores kontorer i Aalborg eller Aarhus.

Du kommer til at arbejde nært sammen med erfarne AV-kolleger og udvalgte eksterne professionelle partnere. I samarbejde med den kundeansvarlige er din primære opgave at udøve kyndig rådgivning fra start til slut i forbindelse med implementeringen af kundens AV-løsninger.

Arbejdet foregår både selvstændigt og i teams, hvor du får rig mulighed for sparring med AV-kollegaer samt COMM2IGs mange øvrige specialister.

Innovationsfonden
Investment Officer inden for sundhed

Innovationsfonden, Århus

Har du forståelse for, hvordan forskningen kan skabe innovation til værdi for samfundet fx gennem samarbejder mellem forskere og virksomheder? Har du indblik i dansk og udenlandsk sundhedsforskning? Er du passioneret af at understøtte sundhedsinnovation i Danmark? Så har vi en spændende stilling i Innovationsfondens kontor i Aarhus som specialkonsulent.

Som Investment Officer skal du bringe din faglighed og erfaring i spil i forhold til både ansøgere og styring af fondens portefølje af igangværende forsknings- og innovationsaktiviteter.

Dine konkrete opgaver bliver bl.a.:

 • evaluering af ansøgninger i tæt samarbejde med kollegaer samt eksterne faglige eksperter
 • aktiv porteføljestyring og projektopfølgning i hele Danmark
 • interaktion med en bred vifte af interessenter, samarbejdspartnere og det faglige miljø
Rohde & Schwarz Technology Center A/S
Softwareingeniør til Base SW udvikling

Rohde & Schwarz Technology Center A/S, Aalborg

Vi søger en softwareingeniør til vores Base SW team. Base SW håndterer interfaces til alle Radio Access Teknologier, heriblandt 5G/NR, som er integreret i vores nyeste R&S CMX500 Radio Communication Tester. Stillingen omfatter også løbende test på systemet.

Dine opgaver:

 • Design og implementering af drivere til distribueret embedded Linux platform.
 • Design og implementering af integrations- og test miljø.
 • Integration og test på den nyeste R&S CMX500 Radio Communication Tester.
 • Fejlanalyse og debug af egne moduler, samt af det samlede system.
Rohde & Schwarz Technology Center A/S
Rohde & Schwarz Technology Center A/S
Softwareingeniør - LTE Stak-udvikler

Rohde & Schwarz Technology Center A/S, Aalborg

Vi søger softwareingeniører til udvikling af de nyeste produkter med afsæt i LTE standarden og sigte på NR.

Dine opgaver:

 • Design og implementering af LTE Advanced protokol features.
 • Integration og test på den nyeste R&S CMX500 Radio Communication Tester.
 • Fejlanalyse og debug af egne moduler, samt af det samlede system.
 • Aktiv deltagelse i projektets team work, herunder spec/feature analyse, tidsestimater, design og kode review samt dokumentation.
 • Deltagelse i vores KIT-organisation (Knowledge, Innovation and Technology) med op til 5% af din tid, for at sikre dine og firmaets kompetencer inden for nye teknologier, metoder og værktøjer, samt effektiv deling af viden.
 • Rejseaktivitet må forventes i begrænset omfang.
Rohde & Schwarz Technology Center A/S
GlobalConnect A/S
Junior Fiber Projektleder i Network Operations

GlobalConnect A/S, København eller Stilling

Kan du få trådene til at samles?

Til nyoprettet stilling, søger GlobalConnect en frisk og nysgerrig person, med mod på at udvikle sig til at blive en af Danmarks dygtigste driftsfiber projektledere.

Du bliver makker med Danmarks mest erfarne Fiber Projektledere. Sammen vil I håndtere planlægning af drift og vedligeholdelses aktiviteter relateret til den passive fiberinfrastruktur i Danmark.

Som Junior Fiber Projektleder bliver du en del vores Network Operations afdeling i Øst- eller Vestdanmark. I Operations er vores vigtigste opgave at sikre en høj og stabil kvalitet mod vores kunder.

Kernen i GlobalConnects infrastruktur, er den passive infrastruktur, der udgøres af vores fintmaskede landsdækkende fibernetværk.

GlobalConnect A/S
Zealth ApSHEALTHCARE CONSULTANT (GRADUATE POSITION)

Zealth ApS, Copenhagen

Zealth continues to grow, and we are looking for a Healthcare Consultant. We help pharmaceutical companies create innovative solutions for engaging and communicating with physicians and other healthcare providers.

To succeed in the role, you will develop scientific materials used for medical education and communication, training for internal employees and marketing material for our customers. The position is based in our office in Copenhagen and offer the chance to be part of a workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.

The position is a graduate position. You will have a mentor assigned and be supported to enable you to succeed and grow. As part of the graduate program, we expect that you want to work cross-functionally, which will allow you to gain experience with all business areas within Zealth.

GlobalConnect A/S
Datacenter Compliance and Security Manager

GlobalConnect A/S, Taastrup

We are looking for the right person to drive our datacenter organisation to a top tier security level. The candidate will be leading the quest for more certifications and operational excellence, with the priority being ISO 27001.

GlobalConnect is present in Norway, Sweden, Denmark, Finland and Germany with a wide arrange of different nationalities. In Denmark GlobalConnect owns and operates 12 datacenters. As our new Compliance and Security Manager, you will be part of a Danish team with 23 employees where a Security Engineer will be reporting to you.

Responsibilities and duties

 • Ensure adequate compliance in accordance with ISO 27001 primarily but also: ISO 9001, ISAE 3402 type II, ISAE 3000 etc.
 • Implement practical measures so to achieve/maintain certifications
 • Participate in RFI and RFP process on security and compliance matters
GlobalConnect A/S
TDC NETAmbitiøs partner manager til Danmarks førende fibernetværksudbyder

TDC NET, København

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk. Vi er Danmarks største og ældste udbyder af digital infrastruktur, men vi er slet ikke færdige endnu – derfor skal vi bruge dig!

Som vores nye partner manager bliver du en del af afdelingen Invoice & Material Management. Blandt dine 19 nye kolleger er der i forvejen flere partner managers, som du sparrer med. Vi er en bredtfavnende afdeling med ansvar for leverandørstyring, fakturakontrol og materiel styring – vi har fingrene i alt fra roaming til rørledning, kontraktkonsultation til konfliktløsning.