244 job matcher din søgning 244 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed Boligselskabet i Fuglebjerg søger en ejendomsfunktionær

Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed

Fuglebjerg boligselskab er placeret i Fuglebjerg og Sandved Tornemark med 408 lejemål, bestående af rækkehuse og parcelhuse med have, fordelt på 274 almene familie-, 122 ældre- og 12 ungdomsboliger.

Du har faglige kompetencer for at vurdere og udføre arbejde på boligselskabets ejendomme. Du har en generel håndværksmæssig baggrund.

Du har en administrativ ordenssans, da der også vil være en del administrativt arbejde. Du er fortrolig med it og bl.a. bekendt med at arbejde og indhente tilbud på håndværkerydelser. Du vil selv kunne sætte dit præg på det administrative.

Du vil være medansvarlig for, at boligselskabets lejemål lever op til en pæn og acceptabel stand.

Rolfhallen Halinspektør med flair for udvikling

Rolfhallen, Ferritslev Fyn

Vi søger en ny halinspektør til at varetage den daglige drift af hallen samt til – i tæt samarbejde med hallens bestyrelse – at styrke, optimere og videreudvikle hallens drift, omdømme og økonomi.

Rollen som Rolfhallens halinspektør spænder vidt, da der i det løbende arbejde i hverdagen naturligt indgår opgaver som daglig rengøring, oprydning og klargøring kombineret med en række administrative opgaver, således hallen til enhver tid fremstår velfungerende og imødekommende for brugerne.

Det er vigtigt, at du altid har ”fingeren på pulsen”, med hvad der foregår i hallen, men også gerne inspirerer til, hvad der kunne komme til at ske.

Scantox A/S Vi søger en dygtig medarbejder til en kombineret stilling med vask af materialer i dyrefacilitet og vedligeholdelse af udearealer

Scantox A/S, Lille Skensved

Søger du en varieret, spændende og udfordrende hverdag med masser af opgaver?

Du vil blive en del af en virksomhed i udvikling, der leverer resultater inden for præklinisk forskning, herunder regulatoriske in-vivo toksikologiske studier, som er essentielle for udviklingen af lægemidler.

Vi søger en medarbejdere til at varetage daglig vask af burmateriel kombineret med vedligeholdelse af udearealer på vores facilitet i Lille Skensved nær Køge.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i:

 • Betjening og vedligehold af vaskerummets maskiner (reolvasker, strødispenser og flaskevasker)
 • Rengøring og desinfektion af burmaterialer, foderskåle, legetøj m.m.
 • Varetage græsslåning i sommerhalvåret samt klipning af buske langs indfaldsvejene
 • Strøning af salt på arealer med færdsel i vinterhalvår
Kredsløb
Genbrugsvejleder til genbrugsstationerne

Kredsløb, Aarhus

Er du en omgængelig person med højt humør? Vil du hjælpe med at holde driften kørende på vores genbrugsstationer? Så er du måske vores nye medarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kundeservice
 • Servicering og betjening af de maskiner genbrugsstationen råder over
 • Renholdelse og vedligeholdelse af arealer, bygning og maskiner
 • Kontakt til de transportører, der kører affald fra genbrugsstationerne
Kredsløb
Greve Kommune Rådhusbetjent søges

Greve Kommune

Er du serviceminded, har du hænderne skruet rigtigt på og ønsker du at gøre en forskel for mennesker i Greve Kommune, så er det dig vi søger til en stilling som Rådhusbetjent i Greve Kommune.

I Center for Teknik & Miljø søger vi en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet og som rådhusbetjent på Greve Videnscenter. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.

Opgaveeksempler:

 • Vagtopgaver og alarmsystemer.
 • Styring af bygningens el, vand og varme forbrug via CTS, Keep Fokus mv.
 • Løbende proaktivt simpelt vedligehold.
PPG Coatings Danmark A/S
Facility Service Assistent

PPG Coatings Danmark A/S, Søborg

Vi søger en alsidig og praktisk orienteret medarbejder, der kan hjælpe os med forefaldende opgaver inden for facility service, bygningsvedligehold og installationer på vores site i Søborg. Vi producerer produkter kendt under varemærkerne Dyrup, Sigma, Gori, Beckers og Tikkurila.

Facility serviceafdelingen servicerer husets brugere på både kontor, kantine, lager og produktion, så du vil have en stor kontaktflade i hele huset.

Er du uddannet som blikkenslager, elektriker eller tømrer vil dette være en fordel, da vi løser mange af opgaverne selv sideløbende med brug af eksterne håndværkere ved større opgaver.

PPG Coatings Danmark A/S
Great Northern Ejendomsservicetekniker

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golf- og sparesort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en ejendomstekniker på fuldtid, der leverer og er med til at sikre Great Northerns høje standarder - er det dig?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af at:

 • føre jævnlige opsyn med og vedligeholde bygninger og tekniske installationer
 • udføre diverse reparationer, eller i samarbejde med din leder, sikre at de rette kompetencer kommer på opgaven snarest muligt
 • sikre at lovpligtige eftersyn, krav og specifikationer for faciliteterne altid er overholdt
 • udføre diverse ad hoc-opgaver, som altid vil opstå på et sted som vores.
fsb Driftsleder

fsb, København

Vi søger en driftsleder, der vil være med til at hjælpe kollegaer og erhvervslejere – og være med til at vedligeholde vores flotte gamle bygning.

fsb er Københavns største boligorganisation med mere end 13.000 boliger. Vores administration er beliggende på Rådhuspladsen, hvor vi er ca. 120 medarbejdere samt lejere i vores erhvervslejemål.

Vi søger en kollega som

 • er udadvendt med fokus på god service og samarbejde
 • kan arbejde selvstændigt og foretrækker at have mange forskellige opgaver i løbet af dagen
fsb
LEGOLAND ApS
Servicetekniker til vores hoteller

LEGOLAND ApS, Billund

Har du lyst til et alsidigt job i en unik og international virksomhed med gode kolleger og med fokus på gæsternes positive oplevelser af de tekniske forhold på vores hoteller? Så er du måske vores nye kollega i Teknisk Afdeling.

Det tekniske team for vores overnatningssteder står overordnet for, at rammerne omkring konferencer og ophold på hotellerne er i orden. Som vores nye kollega skal du kunne drive de administrative opgaver og have hands-on på de praktiske opgaver.

Du kommer primært til at stå for:

 • Almindelig reparation og vedligeholdelse på LEGOLAND® Hotel & Conference, LEGOLAND® Castle Hotel og LEGOLAND® Holiday Village
 • Løbende vedligehold samt sikre overholdelse af lovpligtige eftersyn og Merlin standarder inklusive egenkontrol indenfor teknik og sikkerhed i vores vedligeholdelsesprogram INFOR
 • Kontakt til eksterne leverandører og styring af renoveringsprojekter samt indkøb af forbrugsmaterialer og serviceydelser
LEGOLAND ApS
Avista Green
Teknisk vicevært

Avista Green, Kalundborg

Har du hænderne skruet godt på, og har du lyst til at blive en del af en spændende grøn virksomhed i udvikling? Så har vi stillingen til dig! Hos AVISTA arbejder vi dagligt med at gøre olie ”grønt” - hvorfor trække nyt op af undergrunden, når man kan genbruge det vi allerede har udvundet?... Kom med på holdet, og gør en forskel!

Vi søger en dygtig og fleksibel vicevært i afdelingen vedligehold. Stillingen er en 37 timer på fast daghold.

Med reference til vores Maintenance Manager, bliver dine primære opgaver blandt andet:

 • Vedligehold af bygninger, døre, vinduer – udvendigt og indvendigt
 • Passe udendørsarealer. Slå græs, samle affald, fjerne ukrudt osv.
Avista Green
Danmarks Tekniske Universitet Servicemedarbejder

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) søger en servicemedarbejder til praktiske serviceopgaver, primært relateret til driften af instituttets laboratorier.

Du vil blive ansvarlig for den daglige opvask og autoklavering af glasvarer og andet udstyr fra en eller flere af instituttets bygninger. Denne opgave er helt afgørende for, at instituttet kan drive sin laboratoriebaserede forskning. Serviceringen af vores laboratorier omfatter desuden indsamling af opvask, fjernelse og bortskaffelse af klinisk affald, udskiftning af laboratoriekitler, mv.

Hertil kommer en række øvrige praktiske opgaver som håndtering af post og pakker, og udsmidning af sorteret affald (papir og pap, plast, metal, organisk affald, restaffald, mv). Endelig vil du skulle hjælpe med at holde orden i vores mødelokaler, køkkener, og gangarealer.

A/B Blidahlund & Esperancegården
Ejendomsinspektør med sort bælte i konstruktiv dialog og håndværkersnilde

A/B Blidahlund & Esperancegården, Charlottenlund

Skøn andelsboligforening med styr på økonomi og ambitioner, søger dig, der er proaktiv og følger tingene til dørs. Selvstændigt og fleksibelt favner du de mange opgaver og hjælper foreningens andelshavere og lejere i hverdagen. Der er 98 lejligheder i foreningen, hvoraf 5 er lejere. Herudover har vi et erhvervslejemål.

Du har faglighed til at udføre mange håndværksopgaver selv. Men du har også et budget til indkøb af hjælp udefra. Du har en god og præcis dialog med eksterne håndværkere, så vi får de rette og solide løsninger.

Du samarbejder tæt med foreningens bestyrelse, der ser dig som den daglige leder. Du brænder for at sikre den daglige drift og kvalificere bestyrelsens strategier for park og bygninger.

A/B Blidahlund & Esperancegården
Gem
ISS Facility Services A/S
Ejendomsfunktionær til stor og attraktiv kunde på Sjælland

ISS Facility Services A/S

Vi er en afdeling i rivende udvikling, og søger derfor flere kollegaer til netop vores team.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som ejendomsfunktionær hos ISS vil dine primære arbejdsopgaver bestå af bygningsvedligeholdelse på Sjælland. Dette kan være alt fra småreparationer, flytning, omrokering af møbler, bil pleje, og til vedligeholdelse i og rundt om bygningerne. Derudover vil du også få diverse ad-hoc opgaver.

Du bliver tilknyttet et større team, som sammen hjælper hinanden med de daglige arbejdsopgaver både de planlagte og de pludseligt opståede. Derfor ser vi gerne at du er fleksibel, arbejdsom og trives i et arbejde, hvor ingen arbejdsdag er ens.

ISS Facility Services A/S
Comwell Middelfart AV/Ejendomsmedarbejder

Comwell Middelfart

Som AV-og ejendomsmedarbejder på Comwell Middelfart, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til vores gæster, får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Opstilling og klargøring af mødelokaler, AV- & IT-udstyr m.m.
 • Opstart og løbende servicering af vores mange konferencegæster
 • Indvendig bygningsdrift og dagligt vedligehold af værelser, lokaler og fællesområder; bl.a. maleopgaver, rengøring af afløb, belysning m.m.

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

A/S Dyrehavsbakken Danmarks sjoveste arbejdsplads søger driftstekniker

A/S Dyrehavsbakken, Klampenborg

A/S Dyrehavsbakken

A/S Dyrehavsbakken søger en dynamisk, pålidelig og teknisk orienteret kollega, der kan indgå i vores faste team i Driftsafdelingen.

Som medarbejder i Bakkens Driftsafdeling, er du en del af et hold, der arbejder hårdt i al slags vejr. Du er med til at servicere både gæster og øvrige medarbejdere.

Jobbet er meget selvstændigt og består af en god blanding af vedligeholdelses- og reparationsopgaver. Opgaverne er mange og forskellige.

Sahva A/S
Teamleder til teknisk afdeling

Sahva A/S, Brøndby

Er du en dygtig håndværker med ledelsesdrømme? Og har du et godt kendskab til tekniske installationer i erhvervsejendomme? Så kan det være dig, vi leder efter!

Som teamleder i Teknisk afdeling får du det daglige ansvar for en sikker drift og den løbende vedligeholdelse af vores ejendomme i Brøndby, der består af produktion, klinik og kontorlejemål på to adresser.

Sammen med to flittige og hjælpsomme medarbejdere varetager du alle de små og store opgaver i hverdagen, der er med til at sikre en høj trivsel for de medarbejdere, der har deres daglige gang i vores bygninger.

Sahva A/S
IKEA Facility-medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Gentofte

Vi søger en facility-medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod. Du kan lide at have og tage ansvar, og løser opgaver selvstændigt. Du er ligeledes positiv og har en god fysik.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver at du er praktisk anlagt, og har blik for løsninger her og nu, og på længere sigt. Primært vil du arbejde med:

 • Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter
 • Test og overvågning af tekniske installationer
 • Udfærdige driftsjournaler og energirapportering
Comwell Aarhus AV & Ejendomsmedarbejder

Comwell Aarhus

Som AV- og ejendomsmedarbejder på Comwell Aarhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Opstilling og klargøring af mødelokaler, udstillingsområder, AV & IT-udstyr.
 • Opstart og servicering ved mødestart og gennem dagen.
 • Ind- og udvendig bygningsdrift, reparationer og vedligehold på værelser, fællesområder, lokaler m.m.

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Kommuneqarfik Sermersooq
Projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival. En medarbejder med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest muligt og en medarbejder med tiltrædelse 01.01.23. Begge stillinger vil løbe indtil 12. juni 2023.

Du vil være en del af projektgruppen, og stillingerne vil omhandle primært logistik, frivillighed, kommunikation samt andet koordinerende arbejde.

Vi søger en – gerne erfaren – projektmedarbejder til at indgå i arbejdet med festivalen og varetage en række opgaver herunder:

 • Hvervning af frivillige til festivalen
 • Koordinering af frivilligindsatsen under festivalen
 • Koordinering af logistik under festivalen, herunder transport, logi, kost
Kommuneqarfik Sermersooq
Coor Service Management A/S
Erfaren IFM Driftschef til kontrakt med Bygningsstyrelsen i København

Coor Service Management A/S, Herlev

Vil du være Driftschef på vores største integrerede Facility Management (IFM) kontrakt?

Du kommer til at være med til at drive vores kontrakt med Bygningsstyrelsen succesfuldt. Så hvis din ledelsesstil harmonerer med vores "Passion for People"-koncept, og hvis du drømmer om at arbejde i en af Nordens førende Facility Management virksomheder, som er udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed i 2020 og 2021, så har du chancen nu.

Som IFM Driftschef på vores kontrakt med Bygningsstyrelsen, som dækker 18 ministerier, departementer, institutioner og teatre i København (ca. 100 lokationer), har du sammen med dine kollegaer ansvar for at lede og udvikle den samlede leverance og de medarbejdere, der er tilknyttet i direkte såvel som indirekte reference.

Coor Service Management A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV