125 job matcher din søgning 125 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 125 resultater.
Den Selvejende Institution Kunstmuseet TrapholtEksterne omvisere

Den Selvejende Institution Kunstmuseet Trapholt, Kolding

Er du en knivskarp formidler med gedigen indsigt i kunst og design og god til at improvisere i forhold til modtagernes behov?

På Trapholt har vi brug for at udvide vores omviserkorps. Omvisninger er en af nøglerne til den unikke Trapholt-oplevelse med nærværende, relevant og overraskende viden og oplevelser. En omvisers evne til hurtigt at aflæse og reagere i forhold til gruppens behov og potentiale er essentiel. Den optimale omviser arbejder lige godt med børne- og voksengrupper.

Vi tilbyder:

 • En timelønnet stilling som del af et større korps af omvisere
 • Der kan forventes 4-6 omvisninger pr. måned, afhængigt af sæson
 • Et varieret arbejde med formidling på et museum i konstant forandring
 • Opstartskursus og to årlige udviklingsworkshops (afvikles typisk i uge 4 og uge 37, onsdage kl. 17-20)
Vesthimmerlands Forsyningsservice A/SErfaren smed

Vesthimmerlands Forsyningsservice A/S, Løgstør

Vil du være en del af et stærkt og bæredygtigt team?

Er du en erfaren smed med et ønske om at gøre noget godt for miljøet? Så er du måske vores nye kollega.

I vores afdeling for Vand & Spildevand er vores primære opgave at sørge for sikker og stabil afledning af vand, spildevand og overfladevand, samt planlægning, etablering, drift og vedligehold af kloak- og renseanlæg i Vesthimmerlands Kommune.

Dine opgaver

 • Mekaniske reparationer på produktionsanlæg og pumpestationer
 • Daglig drift af SCADA-anlæg, herunder PLC’er og telekommunikation
 • Medvirke til daglig drift samt driftsoptimering af fagområdet
Kemp & Lauritzen A/S
Beregner til Pharma VVS

Kemp & Lauritzen A/S

I Kemp & Lauritzen Pharma søger vi en Beregner til vores VVS-team. I rollen som Beregner på vores VVS område vil du få mulighed for at arbejde med kalkulationer på komplekse VVS-projekter indenfor medicinalindustrien og samtidig samarbejde med kollegaer på tværs af el, vvs, ventilation og indregulering i vores tværfaglig organisation. Kemp & Lauritzen A/S

Vi er fagligt stolte og tager kvalitet personligt. Derfor har vi brug for en ny kollega til vores VVS-team, der kan være med til at sikre skarpe VVS-projekter for vores kunder, der repræsenterer landets største og mest avancerede fødevare-, kemi-, medico-, biotechvirksomheder, mv.

Dit ansvarsområde og nøgleleverancer

 • Kalkulation af installationer, herunder opmåling
 • Indhentning af tilbud fra underleverandører
 • Deltage i licitationer, formøder og besigtigelser
Glud KirkeKorleder - Genopslag

Glud Kirke, Juelsminde

En stilling som korleder ved Glud Sogns Menighedsråd er ledig pr. 1. august 2020.

Stillingen er på ca. 250 timer årligt. De 250 timer skal fordeles ud på ugentlig øvning, optrædener i løbet af året samt én årlig kor-weekend. Arbejdstiden fordeler sig meget i sæsoner hen over året.

Korlederen skal varetage følgende opgaver:

 • Ledelse af børnekor. Nuværende børnekor er eksisterende og har ca. 2 år på bagen og med 10-15 deltagere. P.t. øver børnekoret onsdage kl. 15.30-16.40.
 • Opstart og ledelse af voksenkor.
Rosendal ApSVVS-tekniker eller VVS-ingeniør

Rosendal ApS, Frederiksberg

Rosendal ApS er et rådgivende ingeniørfirma med base på Frederiksberg. Vi udfører rådgivning, projektering, byggestyring, bygeherrerådgivning, hjælp til håndtering og kontrol af kvalitetssikring m.m.

Vi er et veletableret firma med god og positiv vækst og søger her en VVS-tekniker/VVS-ingeniør med minimum 5 års erfaring. Din rolle i Rosendal ApS bliver med hovedfokus på forundersøgelser, projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring af vvs-installationer. Du vil få mulighed for at arbejde med flere forskellige renoveringsprojekter. Det vil være muligt at arbejde hjemmefra, i forbindelse med projekteringsopgaver mv.

Du vil få ansvar for at løse selvstændige opgaver, som vil være:

 • Deltagelse i rådgivning og opstart af projekter indenfor vvs og ventilation.
 • Projektering, dimensionering, samt udarbejdelse af udbudsmateriale.
 • Udarbejdelse af vedligeholdelsesrapporter.
Nærvarme DanmarkProduktudvikler til nye løsninger

Nærvarme Danmark, Svendborg

Har du faglig baggrund som VVS’er, suppleret med Maskinmester eller Ingeniør, og dyb teknisk viden om varmepumper? Har du interesse i at etablere det absolut bedste nærvarme-produktprogram til boligejere, boligforeninger, sportsklubber og virksomheder? Har du en struktureret arbejdsmetode, hvor du gerne deler viden internt og eksternt for at fremme den grønne omstilling? Så er det måske lige dig, vi leder efter!

Som Produktudvikler får du en nøglerolle i opbygning af vores produktprogram. Du vil selvstændigt opsøge leverandører og skaffe de rigtige teknologier. Du vil optimere vores tilbud med produkter, som er connected via IoT, og bliver drivkraften bag brugen af de data vi samler fra anlæggene.

Du vil sikre at vi tilbyder markedets bedste SCOP, og proaktivt rette op på eventuelt tekniske problemer. Du vil specificere krav til vores installationspartnere og opbygge systemer til dokumentation af udført arbejde.

Tornbjerg Schou ApS
Montør af procesanlæg

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Er du en dygtig håndværker med ambitioner? Har du lyst til at gå foran og vise, hvad du kan? Har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er i top, og motiveres du af personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en montagemedarbejder, der drømmer om at udvikle sig? En stilling, hvor du får lov til at vise, hvad du kan, og hvor dine personlige egenskaber er lige så vigtige, som dine faglige kvalifikationer.

Med baggrund i 3D layout tegningsmateriale og P&I diagrammer, bliver dine opgaver at montere rustfri komponenter og maskiner samt bygge komplette tank- og procesanlæg til fødevareindustrien.

Du får en bred kontaktflade i den øvrige organisation, hvorfor det er vigtigt, du er en positiv og dygtig kommunikator, med et løsningsorienteret mindset.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Teknisk Specialist

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Lem

Hos CBRE søger vi en dygtig teknisk specialist, der er bredt fagligt funderet inden for de tekniske discipliner. Du har stort drive, er målrettet og kan håndtere den tekniske bygningsdrift hos vores store internationale kunde i Lem området.

Som vores nye kollega vil du indgå i et team på 5, der varetager hele Facility løsningen.

De primære opgaver i stillingen er:

  Daglig drift af de tekniske installationer og bygningsdele i samarbejde med leverandører bl.a.:
 • Ventilationsanlæg
 • Køleanlæg
 • Varmeanlæg
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Pluss LeadershipEnsemblechef

Pluss Leadership søger for Esbjerg Ensemble

Vil du stå i spidsen for kompromisløs klassisk kammermusik?

Esbjerg Ensemble søger en erfaren og kunstnerisk ambitiøs ensemblechef med et stort netværk samt evne til at videreføre og udvikle ensemblet som et førende kammerensemble på regionalt, nationalt og internationalt niveau.

Som ensemblechef vil dine primære opgaver være at:

 • Udvikle og implementere ensemblets strategi, profil og koncertformater
 • Skabe synlighed for ensemblet og dets aktiviteter lokalt, nationalt og internationalt samt videreudvikle og udvide ensemblets forskellige publikumssegmenter
 • Lede ensemblets musikere og øvrige ansatte
 • Udarbejde budget og sikre finansiering
 • Udvikle organisationen.

Esbjerg Ensemble er Danmarks første professionelle kammerensemble og har været rollemodel for lignende ensembler i ind- og udland i over 50 år.

Arkil A/S
Specialarbejder til Stürup i Esbjerg

Arkil A/S

Vi renoverer kloakker og har brug for en ekstra hånd. Har du kloakkendskab, og har du lyst til at være en del af vores team, som udfører strømpeforinger, så er det måske dig, vi leder efter?

Dine opgaver bliver sammen med en kollega at udføre strømpeforing af afløbsledninger. Vores arbejde er primært i Region Syd, men arbejde uden for området kan ikke udelukkes. Enkelte udstationeringer kan forekomme.

Er du vores nye kollega?

 • Du har erfaring som rørlægger, struktør, måske VVS’er eller lignende.
 • Du har teknisk snilde.
 • Du har et positivt væsen og er god til at omgås kollegaer og kunder.
Brunata a/s
Servicetekniker – Trekantområdet

Brunata a/s

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor vand-, varme- og energimålere i en virksomhed med ambitioner, så er Brunata måske noget for dig.

I Målerservice har vi travlt og har derfor løbende brug for dygtige serviceteknikere. Vi har opdelt distrikterne i forskellige zoner, og din rute vil derfor blive planlagt ud fra din hjemmeadresse eller Brunatas adresse i Kolding.

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men ideelt set har du teknisk flair, et stort servicegen og en god fysik, da der i forbindelse med aflæsningerne må forventes noget trappetræning. Ansøgere med en baggrund som håndværker vil være særligt egnede, men det er ikke et krav.

Domea.dkMesterassistent til Rønnede Boligselskab

Domea.dk

Rønnede Boligselskab søger en mesterassistent, der kan sikre et højt kvalitets- og serviceniveau over for vore lejere.

Du kommer til at indgå i et team, som varetager vedligeholdelse af bygninger, den daglige drift, pasning af grønne områder og beboerservice i vores afdelinger i Rønnede Boligselskab.

Med reference til driftsleder får du blandt andet ansvar for:

 • Den daglige drift og vedligeholdelse
 • Gennemførelse af ind- og fraflytningssyn
 • Rekvirering af håndværkere samt tilsyn med arbejdets gang
 TRAINING GALLERY ApSDynamisk centerleder til idræts- og kulturcentret Arena Assens

TRAINING GALLERY ApS søger for Arena Assens

Vil du være med til at udvikle Arena Assens til et sports- og kulturcenter, der summer af liv og aktivitet. Vores fokus er på sport og motion fra foreninger, skoler og private samt kulturelle aktiviteter som foredrag, teater, konferencer, messer og andre større og mindre arrangementer.

Brænder du for at sikre vores idrætsudøvere og -foreninger gode fremtidssikrede muligheder og faciliteter og for at igangsætte nye initiativer, der videreudvikler Arena Assens, så er dette job det helt rigtige for dig.

Ud over den daglige drift af Arena Assens’ faciliteter og aktiviteter er en vigtig del af din hverdag at udvikle, igangsætte og gennemføre nye ambitiøse aktiviteter.

Trekantområdet DanmarkChefkonsulent for sport events

Trekantområdet Danmark, Kolding

Vi søger en ambitiøs og erfaren chefkonsulent, der kan tiltrække og understøtte afviklingen af internationale sport events i Trekantområdet.

Din opgave bliver primært at tiltrække internationale sport events – gennem opsø-gende indsatser overfor relevante idrætsforbund og sporteventaktører, udvikling af stærke og tillidsfulde relationer, identifikation af relevante sport events, opbygning af lokale alliancer og udvikling af fælles bud. Du skal samtidig kunne rådgive kommuner og lokale aktører i Trekantområdet om sport events og understøtte deres eventafvikling.

Du bliver en del af et team med stærke kompetencer inden for events og kommunikation – men du har et selvstændigt ansvar for tiltrækning af sport events.

Det er afgørende, at du er proaktiv og vedholdende i dit opsøgende og relationelle arbejde.

Spa Kompagniet ApSSalgskonsulenter til luksusprodukter

Spa Kompagniet ApS, Hinnerup

Er du en engageret sælger med godt købmandskab? Kan du gennemføre et teknisk salg og samtidig have flair for design og indretning? Er du god til at holde struktur og orden på dine mange opgaver? Så er du måske vores nye medarbejdere.

SPA Kompagniet i Søften/Aarhus søger 2 salgskonsulent- og ordrebehandlere, som kan varetage følgende opgaver:

 • Rådgivning og salg via showroom, pr. tlf. og mail
 • Salg af glasafskærmninger på specialmål
 • Ordrebehandling af indkomne bestillinger

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en virksomhed, som har fokus på et godt arbejdsmiljø og et godt socialt sammenhold, som vi alle bidrager til. Vi er inde i en spændende udvikling bl.a. med implementering af nye produkter, hvor vi beskæftiger os med innovativ udvikling og salg af luksusprodukter, hvilket betyder, at vi til tider har en aktiv og varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens.

TEC – Technical Education CopenhagenVVS’er til undervisning på energiuddannelsen

TEC – Technical Education Copenhagen, Søborg

TEC – Technical Education Copenhagen søger en VVS’er eller faglærer på fuld tid til VVS-afdelingen. Vi har støt stigende tilgang af elever til uddannelsen og vil gerne udvide medarbejderstaben.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer om elevernes uddannelse. Dine arbejdsdage vil aldrig være ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig enten alene eller sammen med dit lærerteam. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

Erhvervsuddannelsesområdet er i konstant udvikling, og på TEC samarbejder vi engageret for at sikre, at eleverne bliver så dygtige som muligt. Det betyder, at vi er optaget af læring og undervisning, baseret på vores faglige baggrund. Vores uddannelser kræver mange forskellige ekspertiser inden for VVS- og el-området.

VAM A/S
Dygtige rørlæggere til hovedledninger - Vejle og omegn

VAM A/S

Din hverdag bliver præget af jord- og kloakopgaver på større og mindre projekter. Arbejdet foregår ofte i teams, og du referer til nærmeste leder, som er formanden på pladsen. Du er glad for at samarbejde, og skaber i fællesskab med dine kollegaer fremdrift på projekterne. Kontakt med kunder og private borgere bliver også en del af din hverdag, så det er vigtigt, at du er service- og kundeorienteret.

Opgaver:

 • Arbejde i gravekasse og andre former for afstivning.
 • Lægge kloakledninger i dimensionerne Ø110 - Ø2000 mm.
 • Køre gummiged, traktor og dumper.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, gode lønforhold og fælles overskudsdeling i en virksomhed der har fokus på det gode arbejdsmiljø samt plads til personlig og faglig udvikling. Vi lytter også gerne til nye idéer og løsninger, der kan fremme virksomhedens positive udvikling.

VAM A/S
JC VVS TEKNIK ApS
VVS’ere med hang til det rigtig gode håndværk

JC VVS TEKNIK ApS

”Hvis du er drevet af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde, og du har det bedst, når du er alene ude på opgaverne, så er det her lige stedet. Og så længe du udfører dit arbejde, er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen,” fortæller din kommende kollega, VVS-montør Mathias.

 • Vil du udføre VVS-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og forsikringsselskaber i Hillerød, hele Nordsjælland og Storkøbenhavn?
 • Og har du det bedst som din egen herre, samtidig med at du er i tæt kontakt med dine kolleger?

Ny bil, nyt værktøj, masser af frihed og værkstedshumor
Som montør løser du både store og små opgaver, og du kommer hele vejen rundt om dit fag. Vi tilbyder ny, veludrustet servicebil og fri kl. 14.30 om fredagen.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

JC VVS TEKNIK ApS
Brunata a/s
Servicetekniker - Aarhus

Brunata a/s, Åbyhøj

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor fjernaflæste vand-, varme- og energimålere i en virksomhed med ambitioner, så er Brunata måske noget for dig.

I Målerservice har vi travlt og har derfor løbende brug for dygtige serviceteknikere med mulighed for fastansættelse. Vi har opdelt distrikterne i forskellige zoner, og din rute vil derfor blive planlagt ud fra din hjemmeadresse eller Brunatas adresse i Aarhus.

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men ideelt set har du teknisk flair, et stort servicegen og en god fysik, da der i forbindelse med aflæsningerne må forventes noget trappetræning. Ansøgere med en baggrund som håndværker – vil være særligt egnede, men det er ikke et krav.

Helsingør KommunePædagogisk leder til Helsingør Musikskole

Helsingør Kommune

Helsingør Musikskole ønsker at styrke ledelsen med ansættelsen af en pædagogisk leder for musikskolen, der sammen med Musikskolens leder skal sikre vores faglige, pædagogiske og organisatoriske udvikling.

Helsingør Musikskole er en af Danmarks ældste musikskoler og med nye fysiske rammer fra januar 2020, har vi en helt særlig mulighed for at udvikle nye aktiviteter og undervisningsformer.

Stillingens primære ansvarsopgaver indebærer

 • Sæsonplanlægning og afvikling af projekter, aktiviteter og arrangementer
 • Udvikling af samarbejdet med folkeskolen og ”Åben Skole”
 • Fundraising til diverse projekter
 • Daglig kontaktflade til koordinatorer, undervisere og brugere