273 job matcher din søgning 273 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Peak Rekruttering
Teknisk intern service og kundesupport

Peak Rekruttering søger for Vølund Varmeteknik i Herning

Vølund Varmeteknik A/S ekspanderer og søger derfor endnu en kollega til kundesupport til deres domicil i Herning. Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet.

Du tilbydes en fuldtidsstilling i virksomhedens serviceafdeling, hvor du sammen med et erfarent serviceteam skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af virksomhedens kunder. Henvendelserne, som du skal besvare, vedrører varmepumper og pillefyr, og kunderne er primært VVS-installatører. Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

 • Telefonisk support af erhvervskunder/private kunder
 • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail
 • Kontakt til eksterne teknikere og samarbejdspartnere
Peak Rekruttering
Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

IKEA Genopslag, Facility medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Taastrup

Vi søger en facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver, at du er praktisk anlagt og har blik for løsninger her og nu og på længere sigt. Primært vil du arbejde med:

 • Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter
 • Test og overvågning af tekniske installationer
 • Udfærdige driftsjournaler og energirapportering
 • Dialog med leverandører og servicepartnere
 • Dialog med og support til dine kolleger i varehuset
Gem
Bravida Danmark A/S
Afdelingschef VVS-serviceafdeling

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vi søger en erfaren, empatisk og ambitiøs afdelingschef til at stå i spidsen for vores VVS-serviceafdeling i Aarhus og sætte præg på afdelingens fortsatte udvikling og vækst.

Er du imødekommende, og har du, hvad der skal til for at sikre løbende kontakt med vores trofaste kunder samtidig med at opsøge nye samarbejdsmuligheder? Kan du lede og understøtte en afdeling bestående af dygtige og engagerede medarbejdere? Så er stillingen her noget for dig!

Dine opgaver:

 • Daglig ledelse og udvikling af medarbejderne og afdelingen
 • Budget- og økonomiansvar
 • Vedligeholde og udvikle relationer til eksisterende kunder i området
 • Sikre, at vi lever op til de gældende retningslinjer for arbejdsmiljø og kvalitetssikring
Bravida Danmark A/S
PPG Coatings Danmark A/S
Facility Service Assistent

PPG Coatings Danmark A/S, Søborg

Vi søger en alsidig og praktisk orienteret medarbejder, der kan hjælpe os med forefaldende opgaver inden for facility service, bygningsvedligehold og installationer på vores site i Søborg. Vi producerer produkter kendt under varemærkerne Dyrup, Sigma, Gori, Beckers og Tikkurila.

Facility serviceafdelingen servicerer husets brugere på både kontor, kantine, lager og produktion, så du vil have en stor kontaktflade i hele huset.

Er du uddannet som blikkenslager, elektriker eller tømrer vil dette være en fordel, da vi løser mange af opgaverne selv sideløbende med brug af eksterne håndværkere ved større opgaver.

PPG Coatings Danmark A/S
Great Northern Ejendomsservicetekniker

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golf- og sparesort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en ejendomstekniker på fuldtid, der leverer og er med til at sikre Great Northerns høje standarder - er det dig?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af at:

 • føre jævnlige opsyn med og vedligeholde bygninger og tekniske installationer
 • udføre diverse reparationer, eller i samarbejde med din leder, sikre at de rette kompetencer kommer på opgaven snarest muligt
 • sikre at lovpligtige eftersyn, krav og specifikationer for faciliteterne altid er overholdt
 • udføre diverse ad hoc-opgaver, som altid vil opstå på et sted som vores.
Plast-line A/S Intern salgs-/kontormedarbejder

Plast-line A/S, Middelfart

SALGSUPPORTER SØGES – TIL ET STÆRKT SALGSTEAM

Plast-Line A/S har oplevet en positiv vækst siden opstarten i 2004 og er i dag en velkonsolideret agenturvirksomhed med 24 ansatte. Plast-Line sælger rør, fittings og ventiler i plast og lagerfører et bredt program fra anerkendte producenter.

Med base i Middelfart, vil du indgå i et team bestående af 5 eksterne og 3 interne sælgere. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Ordrebehandling.
 • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning.
 • Projektstyring og vejledning af kunder.
 • Salgssupport til eksterne sælgere.
 • Koordinering af leverancer fra leverandør til slutbruger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, med en attraktiv bonusordning.

E. Klink A/S
Ventilations-serviceleder

E. Klink A/S, Taastrup

Da E. Klink igen udvider serviceafdelingen, søger vi en dygtig og kompetent serviceleder, som har solid erfaring med komplekse ventilationssystemer, gerne inden for pharma og laboratorier med renrum og stinkskabe mv.

Du vil indgå i vores servicelederteam i Taastrup, og du vil komme til at tage ansvar for mindre og større ventilationsopgaver.

Der stilles store krav til styring af egne montører, leverandører, arbejdsopgaver samt en god indsigt i økonomistyring.

Du skal arbejde tæt sammen med de øvrige serviceledere og servicekoordinatorer i afdelingen, eksterne samarbejdspartnere og kunder. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner med personer på alle niveauer. Som serviceleder vil du ligeledes få ansvaret for en række udvalgte kernekunder samt fastholde og udbygge disse relationer.

E. Klink A/S
E. Klink A/S
Ventilationstekniker

E. Klink A/S, Taastrup

Vi søger flere ventilationsteknikere, der kan tage ansvaret for mindre montageopgaver, spjældarbejde og fejlfinding på installationer samt udføre ventilationsservice.

Din profil:

 • Uddannet til ventilationstekniker eller har stor erfaring med ventilation
 • Har eventuel relevant efteruddannelse/kurser i ventilationsarbejde
 • Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med udfordringer
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Selvstændigt arbejde under ansvar
E. Klink A/S
E. Klink A/S
Ventilations-entrepriseleder

E. Klink A/S, Taastrup

Da E. Klink igen udvider serviceafdelingen, søger vi en dygtig og kompetent entrepriseleder, som har solid erfaring med komplekse ventilationssystemer – og gerne inden for pharma og laboratorier med renrum og stinkskabe mv.

Du vil indgå i vores entrepriselederteam i Taastrup, og du vil komme til at tage ansvar for mindre og større ventilationsopgaver.

Der stilles store krav til styring af egne montører, leverandører og arbejdsopgaver samt en god indsigt i økonomistyring.

Du skal arbejde tæt sammen med de øvrige entrepriseledere og servicekoordinatorer i afdelingen, eksterne samarbejdspartnere og kunder. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner med personer på alle niveauer. Som entrepriseleder vil du ligeledes få ansvaret for en række udvalgte kernekunder samt fastholde og udbygge disse relationer.

E. Klink A/S
TREFOR
Lukkemontør

TREFOR, Kolding

Vil du ha’ en arbejdsdag, hvor ingen dage er ens, hvor du er på farten og selv tilrettelægger opgaverne? Så er det måske dig, der er vores nye målermontør, der med et smil servicerer el-, vand- og varmemålere i vores kunders private hjem?

Du bliver en del af TREFOR Teknik, som er en del af energikoncernen EWII – og her scorer både arbejdsforhold og kolleger topkarakter.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og hovedopgaven bliver at skulle åbne og lukke el-, vand- og varmemålere i vores kunders hjem. Når der ikke er lukkeopgaver, kører du på serviceopgaver.

TREFOR
E. Klink A/S
Ventilationsmontører

E. Klink A/S, Taastrup

Vi søger ventilationsmontører, der kan tage ansvaret for montageopgaver og spjældarbejde.

Din profil:

 • Du har erfaring med montage af ventilation
 • Har eventuel relevant efteruddannelse/kurser i ventilationsarbejde
 • Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med udfordringer
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Selvstændigt arbejde under ansvar
E. Klink A/S
TEC – Technical Education Copenhagen VVS’er med fagligt overskud, stolthed og flair for relationer

TEC – Technical Education Copenhagen, Søborg

Vil du være med til at bringe "den virkelige verden" ind i undervisningen på Grundforløb 2 på VVS- energiuddannelsen på TEC? Kan du skabe en afslappet atmosfære med faste rammer , hvor eleverne udvikler en bred VVS faglighed og motiveres til at vælge et speciale? Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega.

Søg jobbet, selvom du ikke har arbejdet med uddannelse før. Det vigtigste er, at du har en baggrund inden for faget, og at du trives i en omskiftelig hverdag med fokus på kontakt og relationer til andre mennesker.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger om elevernes uddannelse på Grundforløb 2. Dine arbejdsdage vil sjældent være ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig enten alene eller sammen med dit lærerteam. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

TEC – Technical Education Copenhagen VVS’er/installatør der vil udvikle lærlinge og gøre en forskel for den grønne omstilling

TEC – Technical Education Copenhagen, Søborg

Er du VVS'er/installatør og på udkig efter et job med nye udfordringer og gode muligheder for kollegial sparring? Har du lyst til at bruge din faglighed på at udvikle lærlinge og gøre en forskel for den grønne omstilling? Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega på VVS-energiuddannelsen på TEC.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger om vores lærlinges uddannelse på hovedforløbene og skal bl.a. undervise i certifikater. Dine arbejdsdage vil sjældent være ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig enten alene eller sammen med dit lærerteam. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

Career Dygtig håndværker til vedligehold af maskiner

Career søger for Industri Beton A/S i Svinninge

Har du hænderne skruet rigtigt på? Kan du lide at reparere maskiner og på den måde hjælpe dine kollegaer? Så er det måske dig, vi søger som tekniker?

Vi vedligeholder selv produktionsanlægget/-udstyret, og derfor søger vi en vedligeholdelsesmedarbejder M/K til vores fabrik. Produktionen kører fra søndag aften til lørdag eftermiddag, og din fornemste opgave er - i samarbejde med resten af teamet - at holde fabrikken kørende og undgå nedetid i produktionen. Du er udlært mekaniker/smed eller tilsvarende, og du har generelt rigtig god teknisk snilde. Dine opgaver vil f.eks. være hydraulik, luft, VVS, og de mangeartede arbejdsopgaver er med til at gøre arbejdet særdeles afvekslende og udfordrende.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til:

 • opbygning/montage af maskiner og anlæg efter tegninger
 • indkøring og finjustering af anlæg
 • fejlfinding på mekaniske dele
Career
Kemp & Lauritzen A/S
Ventilationstekniker

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Vil du sikre sundt og behageligt indeklima for vores mange forskellige kunder? Og vil du være en del af et tæt fællesskab fuld af udviklingsmuligheder?

Kemp & Lauritzen

Som ventilationstekniker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Køletekniker

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Vil du sikre velfungerende køleløsninger for vores mange forskellige kunder? Og vil du være en del af et tæt fællesskab fuld af udviklingsmuligheder?

Som køletekniker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Kemp & Lauritzen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV