441 job matcher din søgning 441 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jakob & Partners ApS
Primary Research Analyst

Jakob & Partners ApS, Copenhagen

Would you like to become an expert on worldwide trends in the pharmaceutical and biotechnological industries?

Then you should consider this position in Jakob & Partners. We are a global consultancy researching global market trends and performing analyses of the pharma and biotech sectors.

The Primary Research Analyst has the responsibility of identifying, developing, and maintaining a network of contacts and relationships in the pharmaceutical and biotech industry and organizations.

Conducting telephone interviews with industry stakeholders across all tiers, attending events, conferences, and trade shows with the purpose of networking, collecting data, getting and exchanging knowledge - on a non-commercial basis - is the core part of the job.

Jakob & Partners ApS
A/S Bryggeriet Vestfyen
Laborant med tiltrædelse snarest muligt

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Til vores Laboratorium i Assens, søger vi en laborant til en fuldtidsstilling, med tiltrædelse snarest muligt. En spændende stilling med mange selvstændige opgaver og arbejdsopgaverne vil være særdeles bredt fordelt indenfor området.

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job i en handlingsorienteret virksomhed med korte beslutningsveje. Hertil kommer et åbent og uformelt arbejdsmiljø samt gode ansættelsesforhold.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Prøveudtagning, resultatbehandling.
 • Kemiske analyser.
 • Mikrobiologiske analyser.
A/S Bryggeriet Vestfyen
QNTM Labs Lab Technician for Quality Control

QNTM Labs, Odense

Are you passionate about quality control and do you like to be challenged by an exciting day? Then you may be the laboratory technician we’re looking for!

Together with your team of technicians and chemists, you will be part of a dedicated Quality Control (QC) team that works with a variety of different analytical methods.

You will be responsible for ensuring that laboratory analyses are being performed according to QC procedures and certifying that handling of all pharmaceutical products, such as narcotics, euphoriant substances and standards is performed in compliance with QNTM Labs’ Quality Management System (QMS).

Your main tasks will include:

 • Planning and execution of analyses
 • Data processing and reporting
 • Qualification and maintenance of analytical equipment
VikingGenetics
Kollega til produktionslaboratorium

VikingGenetics, Randers

Motiveres du af at være en del af et produktionsteam i en international dynamisk virksomhed? Ønsker du en stilling med afvekslende og lærerig hverdag i et arbejdsmiljø med højt tempo, en uformel omgangstone samt fokus på effektivitet og høj kvalitet?

Så har vi jobbet til dig.

Til vores produktionslaboratorie søger vi på grund af en øget ordremængde endnu 1 fagligt dygtig, effektiv og engageret medarbejder snarest muligt.

Du vil komme til at indgå i et produktionsteam med 31 dedikerede kollegaer. Du vil, i en stilling hos os, blive en del af et team med forskellig erfaringsmæssig og faglig baggrund, hvor vi har fokus på at spille hinanden gode.

Gem
Polar Seafood Esbjerg A/S
Vil du være laboratorieleder i en international seafood-virksomhed?

Polar Seafood Esbjerg A/S

Da vores nuværende laboratorieleder går på pension primo 2023, søger vi en ny leder, der kan overtage ansvaret for vores laboratorie. Har du erfaring inden for laboratoriearbejde og med personaleledelse? Er du struktureret og har gennemslagskraft? Så er det måske dig, vi leder efter!

Dine opgaver og udfordringer som laboratorieleder får du ansvaret for vores laboratoriedrift og personaleledelse for to laboranter.

Dine primære opgaver:

 • Overordnet ansvar for vores laboratoriekontroller
 • Laboratorieanalyser, udtagning af prøver og vurdering af analyser
 • Kalibrering og registrering af måleudstyr
Polar Seafood Esbjerg A/S
Jobindex
Laborant til state-of-the-art fermenteringslaboratorie

Jobindex søger for FMC i Hørsholm

Vær med til at udvikle fremtidens biologisk baserede bekæmpelsesmidler til landbruget.

Vi er et bredt, internationalt netværk af laboranter, kemikere og mikrobiologer, som står klar til at tage imod dig. Med stor faglighed sikrer vi høj kvalitet og udnytter potentialet i bakterier til at udvikle grønne, innovative og biologisk baserede produkter.

Har du lyst til at arbejde i et laboratorie forstiller vi os, at du:

 • Er uddannet laborant
 • har et par års erfaring med enten fermentering eller mikrobiologi, hvor du derigennem har fået kendskab til fermenteringsprocesserne
 • måske har erfaring inden for pilot scale and downstream-processer

Har vi fanget din interesse? Klik her for at læse mere om stillingen.

Jobindex
Scantox A/S Studieansvarlig for data til afrapportering til præklinisk forskningslaboratorium

Scantox A/S, Lille Skensved

Er du passioneret omkring håndtering, administration og gennemgang af data? Så er du den, vi leder efter. Du vil blive en del af et team med i alt 3 personer, som alle har samme opgaver og ansvar.

Det er af afgørende betydning, hvordan vi sikrer kvaliteten af vores data for at få afviklet vores kerne leverancer hurtigst mulig. Du vil blive ansvarlig for alt håndtering, samling og gennemgang af data i forbindelse med afrapportering i det operationelle område.

Du kommer til at være synlig på tværs af det operationelle område og vil have et stort ansvar for kvaliteten af de data, vi leverer til vores kunder.

Nature Energy Biogas A/S
Projektingeniør – til udvikling af fremtidens biogasanlæg

Nature Energy Biogas A/S, Viby J, Støvring eller Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en Projektingeniør til projektudvikling af fremtidens biogasanlæg

Som Projektingeniør varetager du den tekniske projektudvikling fra skitse/idé fra Business Development divisionen til færdig business case, som overleveres til Construction. Det er dit ansvar at udføre den tekniske del i pre-design fasen og scope projektet. Dine opgaver omfatter:

Nature Energy A/S
 • Gasberegninger, herunder overordnet dimensionering
 • Indhentning af tilbud i forbindelse med projekter og totalentrepriser
 • Prisberegninger
Nature Energy Biogas A/S
Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug
Faglig specialist med kærlighed til landbruget

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug, Fredericia

Har du en bred og helhedsorienteret viden om natur og teknik og fremfor alt udpræget passion for det naturvidenskabelige? Og brænder du for at omsætte din viden til konkret og faktuel dokumentation, der kan være afgørende i forskellige kommunikationer, juridiske sammenhænge eller sagsfremstillinger?

Med direkte reference til vores faglige direktør vil du internt bistå vores jurister og fagfolk, herunder agronomer og journalister, med din viden og kompetencer inden for natur, biologi og teknik. Eksternt fungerer du som rådgiver og sparringspartner for vores medlemmer i konkrete medlemsager, hvor du spiller en central rolle i fastlæggelsen af fakta og forståelse af gældende regler

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug
Frederikssund Kommune
Miljømedarbejder til Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune, Slangerup

Brænder du for at beskytte vores miljø? Har du lyst til at samarbejde og skabe resultater sammen med virksomhederne og borgerne? Så er du måske vores nye kollega. Da vores kollega går på pension, søger vi en miljømedarbejder til Byg og Miljø i Frederikssund Kommune.

I Miljøteamet arbejder vi med miljøtilsyn på virksomheder og landbrug, jordforurening, VVM-vurderinger, klager over støj, røg og møg samt andre miljørelaterede opgaver.

Dine primære opgaver kan være

 • Miljøtilsyn på virksomheder
 • Miljøgodkendelser til virksomheder
 • Jordforureningssager herunder §8 tilladelser
Orifarm
QA Specialist

Orifarm, Odense

- Sparringspartner og ansvarlig for kvalitetssikring

Vi søger en kvalitetsspecialist med produktions- eller GMP-erfaring, der trives med at have et stort ansvar, og som godt kan lide både rutine- og udviklingsopgaver, sætter pris på sparring og samarbejde, og har sans for systematik og orden.

Som QA specialist vil du være det koordinerende bindeled mellem de forskellige teams samt andre afdelinger og opgaver. Du skal, i det daglige arbejde, sikre kvaliteten af vores produktportefølje og vil i den forbindelse have en tæt dialog med vores leverandører i hele verden, samt til kollegaer på Orifarms 3 egne fabrikker og i vores mange salgslande.

Sammen med dine kolleger vil dine primære opgaver være at indgå i Life Cycle Management af produkterne i vores eksisterende portefølje og lancering af nye produkter.

Orifarm
NOV Flexibles, NOV
Metallurgist

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

Our tasks and projects expand the boundaries of what’s possible with available materials and technologies – and you get to be part of them. At the same time, you will be responsible for turning your research efforts into tangible results whenever new pipes are delivered from our factories. In short, your influence will be felt in nearly every part of the production, from sales, design, manufacturing and until pipe installation. Specific tasks include:

 • Investigation of corrosion of carbon and stainless steel materials within flexible pipes.
 • Developing internal simulation tools used for prediction of the corrosion rate, pH, and environment using knowledge in chemistry, mass transport, and thermodynamics.
 • Planning and design of your own tests in cooperation with our skilled technicians.
NOV Flexibles, NOV
Zealand Pharma A/S
Pharmacovigliance (Associate) Director or Senior Specialist

Zealand Pharma A/S, Søborg

Patient Safety in Zealand Pharma is a lean, cohesive team of MDs and Pharmacists with a lot of experience. Our new colleague will have the opportunity to make very important contributions to Zealand clinical projects and to our team. All of these: in a unique environment, based on respect and collaboration.

Responsibilities include:

 • Representation of patient safety in cross-functional project teams, including regulatory interactions teams
 • Development of the safety surveillance strategy for the project assigned
 • Execution of signal detection activities, to support the evaluation and decisions by the internal Zealand Safety Committee
Zealand Pharma A/S
ALK
Laboranter til spændende QC-afdeling

ALK, Hørsholm

Har du lyst til at være med til sikre kvaliteten af medicin til allergi? Drømmer du om at være en del af en afdeling med god energi, samarbejde og hjælpsomhed? Er du en engageret, ansvarsbevidst og dygtig laborant som trives i et GMP-reguleret miljø? Så er du måske vores nye kollega i Quality Control.

Vi leder efter laboranter som har lyst til at blive en del af ALK Quality Control Analytics, Team 2 eller Team 3. Begge teams tilbyder spændende analyser, varierede arbejdsdage, høj faglighed og god sparring. Vi udfører immunokemiske og kemiske analyser på råvarer, APIer og intermediære produkter. Du vil som laborant indgå i et tæt samarbejde med dit team og de andre teams i QC.

ALK
Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in Enzyme Assisted CO2 Capture

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Unlock your passion for sustainability, creativity and science by joining an exciting new program called the Biocatalyst Interactions with Gases (BIG) Collaboration between North Carolina State University, USA and DTU. The program is made possible through a five year, 50 million DKK grant from the Novo Nordisk Foundation.

Here, we seek a motivated, qualified PhD Student to join our international, interdisciplinary research team with a daily workplace at DTU-Bioengineering.

We are seeking a PhD student with background and interest in enzymology and enzyme technology. During the 3-year project, the PhD student be involved in different research activities such enzyme screening, enzyme structural- and functional characterization and enzyme immobilization.

Danmarks Tekniske Universitet Fermentation specialist

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The department Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability (DTU Biosustain) at the Technical University of Denmark is seeking a highly skilled and enthusiastic Fermentation specialist.

As a Fermentation specialist, you will be part of the High-Density Physiology group and primarily focus on microbial fermentations at different scales (15 mL – 100 L) applying different strategies (batch, fed batch, chemostat) and physiological characterization of the corresponding organisms by the integration of transcriptome and metabolome data.

In this group, you will also carry out experiments independently and contribute to the development and operation of novel scale-down reactor systems to elucidate the robustness of microbial cell factories for industrial applications.

Chr. Olesen Synthesis A/S QC-laborant med varierende opgaver

Chr. Olesen Synthesis A/S, Hvidovre

Har du lyst til at sikre kvaliteten af vores API’er i en QC-funktion, hvor du får lov at løse en palet af forskellige opgaver? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende gruppe, hvor du løbende bliver trænet i nye opgaver af dine erfarne kolleger?

Så er det måske dig, der er vores kommende QC-laborant. Vi er i en proces, hvor vi vokser, og derfor søger vi to laboranter, der trives med fleksibilitet og gerne vil udvikle sig.

Du bliver en del af vores QC-afdeling, hvor 7 laboranter og 3 kemikere står for kvalitetssikring sammen med dig i form af blandt andet drifts- og holdbarhedsanalyser. Dine nye kolleger er både erfarne og hjælpsomme, ligesom de sætter pris på en fælles kaffepause eller en god frokostsnak.

Energistyrelsen
Processtærk miljømedarbejder til havvindsområdet

Energistyrelsen, København

Vil du være med til at skabe rammerne for Danmarks udbygning med havvind? Har du viden inden for natur-, miljø- og miljøvurderinger og har lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og globalt perspektiv? Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Du bliver en del af havvindsenheden, hvor vi arbejder med planlægningen af nye havvindmølleparker, statslige udbud af havvindmølleparker, miljøvurderinger på både strategisk niveau og projektniveau såvel som selve tilladelserne til parkerne og det efterfølgende tilsyn.

Derudover indgår vi også i en række internationale samarbejder i forhold til udbygning af havvind og beskyttelse af havmiljøet. Du vil blive tilknyttet et af enhedens teams, men kommer også til at indgå bredt i enheden og løse opgaver på tværs.

Energistyrelsen
Danmarks Tekniske Universitet PhD position on Development of Digital Twins to Optimize Urban / Industrial Water Treatment Systems

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

A PhD position is available in the frame of the joint alliance research project “Development of Digital twInS to optimize chemical addition on inTegrated uRban watEr SystemS (DISTRESS)”. The project is based at the Process and Systems Engineering Center (PROSYS) at DTU Chemical Engineering, in close collaboration with the Australian Centre for Water and Environmental Biotechnology (ACWEB) at the University of Queensland (Australia) and will deliver a set of virtual replicas of the different technologies comprising the flow diagram of the water treatment systems under study (Denmark, Australia).

The PhD student will develop different types of mathematical models describing industrial / urban water treatment systems, and will furthermore focus on how to improve treatment system performance.

Curia R&D Specialist

Curia søger for Skamol i Spøttrup

Vil du være del af et højt fagligt miljø og have central rolle i udviklingen af verdensførende tekniske isoleringssystemer?

Som R&D Specialist udvikler og optimerer du kontinuerligt proces og produkter med fokus på kalciumsilikat på Skamols produktionsanlæg i Branden og Opole i Polen.

Dine opgaver består blandt andet af:

 • Test af eksisterende og nye råmaterialers fysiske og kemiske egenskaber, både i laboratorie og i produktionen
 • Produktudvikling, specifikation og dokumentation
 • Tværfagligt arbejde med produktionsenhederne

Du rapporterer direkte til Vice President R&D og bliver en del af Skamols R&D-afdeling, der består af 14 kollegaer – 2 i Polen og 12 på lokationen i Spøttrup, hvor du også får din daglige gang.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV