111 job matcher din søgning 111 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sinnerup
Beklædningskonstruktør/modeltekniker

Sinnerup, Virklund

Da en af vores dygtige konstruktører skal på barsel, søger vi en konstruktør til vores fashionteam i vores engrosafdeling i Virklund ved skønne Silkeborg. Her vil du komme til at arbejde med produkter fra Créton og Two Generations by Sinnerup, som er kendetegnet ved hvert sit designunivers, fantastisk pasform, høj forarbejdningsgrad og kvalitetsniveau.

Dine arbejdsopgaver vil primært være følgende:

 • Oprettelse af styledocs i Illustrator og Navision.
 • Tilretning og kommentering fra protoprøver til varen er på lager i Excel og Adobe Illustrator.
 • Udarbejde målskemaer og gradueringskemaer på strik og jersey
Sinnerup
Kommuneqarfik Sermersooq
Syerske søges til Systuen Kittat

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du evner inden for syning/fremstilling af nationaldragter?
Vil du være med til at lave videreudvikling i den velkørende traditionelle systue Kittat?
Hvis det er tilfældet, vil du måske være interesseret i dette opslag.

Vi søger to syersker til Kittat. Den ene som vikar i 12 måneder.

Kittat er kendt for at sy nationaldragter af høj kvalitet, og derfor søger vi en syerske, som kan være med til at videreudvikle stedet.

Arbejdet vil indeholde:

 • Produktion af nationaldragter med udgangspunkt i de traditionelle håndværk.
 • Skindarbejde
 • Syning
 • Planlægning og udførelse af opgaverne i samarbejde med kolleger.
 • Videreudvikling af Kittat i samarbejde med kolleger og leder.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival. En medarbejder med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest muligt og en medarbejder med tiltrædelse 01.01.23. Begge stillinger vil løbe indtil 12. juni 2023.

Du vil være en del af projektgruppen, og stillingerne vil omhandle primært logistik, frivillighed, kommunikation samt andet koordinerende arbejde.

Vi søger en – gerne erfaren – projektmedarbejder til at indgå i arbejdet med festivalen og varetage en række opgaver herunder:

 • Hvervning af frivillige til festivalen
 • Koordinering af frivilligindsatsen under festivalen
 • Koordinering af logistik under festivalen, herunder transport, logi, kost
Kommuneqarfik Sermersooq
Konges Sløjd A/S
A ‘GET-THINGS-DONE’ AND ENTHUSIASTIC PRODUCT DEVELOPER ASSISTANT

Konges Sløjd A/S, Copenhagen

Do you want to jumpstart your career as Product Developer Assistant in our creative universe, with plenty of opportunity for you to grow with the responsibility?

Konges Sløjd ApS

In close cooperation with the Design Team the Product Developers are responsible for creating a product from the designers drawing. The tasks are sourcing suppliers and quality, placing sample orders, negotiating prices, and following up on the suppliers’ deadlines.

The Product Developer Assistant will own the full responsibility for the dedicated assignments. We are looking for someone with a structural mind-set, who understands the flow of fashion, and who knows how to work independently.

Konges Sløjd A/S
Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Vedbæk Sogns Menighedsråd Altsangerstilling til kirkekoret

Vedbæk Sogns Menighedsråd

Vedbæk kirke søger snarest muligt en dygtig og uddannet altsanger til Vedbæk kirkes professionelle voksenkor.

Koret synger motet på søndage og helligdage samt til konfirmationer, og har et par liturgiske gudstjenester hvert år samt 5-7 aftengudstjenester pr. år. Derudover deles sangerne om at synge til dåb om søndagen efter højmessen, ca. 4-7 stk. pr. år pr. sanger.

Da koret har en høj standard, ønsker vi en altsanger, som er ferm til bladsang, og som er indforstået med at synge soli af og til ved højmesserne, når der er brug for det.

Dansk Kulturinstitut Regional chef for de østlige naboskabslande

Dansk Kulturinstitut, København

Dansk Kulturinstitut har de seneste år udvidet sine aktiviteter i de østlige naboskabslande, ikke mindst gennem programledelsen for Den Ny Demokratifond og Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus i Kyiv. Som chef for området, bliver du ansvarlig for programmernes rammer og udvikling samt Dansk Kulturinstituts øvrige kunst- og kulturaktiviteter i regionen.

Vi søger en erfaren leder, der har teknisk erfaring med at arbejde inden for EU’s og Danidas programmer, kan lede store internationale projekter og har indgående kendskab til de østlige naboskabslande. På grund af den sikkerhedsmæssige situation er stillingen foreløbigt i København, men på sigt tænkes basen i Kyiv.

Som regional chef indgår du i et hold af dedikerede internationale institutledere, der udfolder og udvikler visionen for Dansk Kulturinstitut, og som hver især står som brobyggere mellem Danmark og verden.

DGI
DGI-Huset Vejle søger ny direktør

DGI

Er du den dynamiske leder, der kan stå i spidsen for en fortsat udvikling af byens samlingssted DGI-Huset i Vejle?

Med afsæt i husets 3 ben – foreningsidræt, kommercielle idrætsaktiviter og konferencer/messer og events søger vi en stærk lederprofil, der har relevant erfaring ledelsesmæssigt, fagligt og personligt og som har fingeren på pulsen inden for husets virkeområder.

Dine primære opgaver:

 • Stå i spidsen for udvikling af huset og være daglig leder for husets medarbejdere, som arbejder på tværs af funktionsområder.
 • Økonomisk ansvar for husets drift og udvikling, herunder at sikre tilstrækkelige indtægter til, at DGI-Huset Vejles mål kan udvikles og opfyldes.
 • Oversætte og omsætte strategier til handleplaner og implementering heraf og dermed fastholde og igangsætte nye aktiviteter.
DGI
Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Teatercentrum i København

Teatercentrum søger udadvendt og relationsstærk direktør til at stå i spidsen for udbredelsen af scenekunst til alle børn og unge i Danmark.

Teatercentrum er Danmarks officielle kompetencecenter for udbredelse og formidling af professionel scenekunst for børn og unge og en selvejende institution under Kulturministeriet.

Arbejdet med at udbrede scenekunst til børn og unge sker bl.a. gennem Aprilfestivalen, udgivelse af et sæsonkatalog, facilitering af dialog om B & U-forestillinger på internetportalen Teateravisen.dk og de sociale medier, gennemførelse af workshops, seminarer og formidlingsprojekter for indkøbere, teaterfolk, børn og unge samt faciliteringen af og deltagelse i nationale og internationale netværk. Herudover arbejder Teatercentrum med at forbedre de strukturelle vilkår for scenekunst for børn og unge og som rådgiver ift. scenekunstindkøbere og de enkelte teatre.

Mercuri Urval
2-Biz Company A/S
Kreativ chef med flair for trendspotting og passion for tøjdesign

2-Biz Company A/S, Risskov

Du kommer med en stærk sans for designprocessen og trendspotting. Du er klar til at være en del af vores ledelse og stå i spidsen for et ungt, kreativt og ambitiøst designteam.

Det er ikke et krav, at du er uddannet designer, men det er vigtigt, at du kender til designprocessen og det er altafgørende, at du arbejder struktureret, har et godt overblik og er klar til at udvikle dig som kollega og kreativ leder.

Har du mindst 5 års erfaring fra modebranchen, er det et plus. Du skal være en god kommunikatør, og du skal beherske dansk og engelsk i skrift og tale på et højt niveau.

Arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Trendspotting og designlead
 • Deltagelse i kreativ dialog og ansvaret for opbygning af 6 årlige kollektioner
 • Afholdelse af salgsmøder
2-Biz Company A/S
Gem
Lavendla
Freelance begravelsesrådgivere

Lavendla, Odense og Kolding

Drømmer du om at gøre en forskel? Vi søger dig, som vil med på vores rejse.

Som begravelsesrådgiver er du med til at hjælpe familier og pårørende i en svær tid. Det er dig, der afklarer, hvad de pårørende har brug for, planlægger forløbet sammen med dem og hjælper med alle de praktiske og administrative opgaver. Du skal altså være projektleder, koordinator, ide-bank, planlægger, og samtidig den der udfører de praktiske opgaver, og holder styr på at alle detaljer er på plads.

Hos Lavendla anerkender vi, at det at arbejde med begravelser og mennesker i sorg kræver høj faglighed og et professionelt ståsted. Derfor skal man for at blive begravelsesrådgiver hos os, gennemføre et kursus på Lavendla Academy.

Lavendla
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtige/Specialkonsulenter søges til uddannelsesområdet ved Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du være med til at skabe endnu bedre uddannelser?

Udviklingen af uddannelsesområdet har høj prioritet, så der kan skabes de bedste uddannelsesmuligheder for alle og sikres kvalificeret arbejdskraft til erhvervslivet. Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke søger derfor tre nye kolleger til henholdsvis gymnasieteamet, erhvervsuddannelsesområdet og enheden for tværgående projekter, data og analyse (TDA) – tre nye kollegaer der vil være med til at udvikle og styrke resultaterne på disse områder.

Vi har en samarbejdskultur, der giver alle mulighed for at bidrage med nytænkning til organisationen, og løsningen af opgaverne. Hvis du er åben, samarbejdsorienteret og har uddannelsesområdet som interessefelt, er du måske vores nye kollega.

Grønlands Selvstyre
Train ERFAREN PRODUCTION MANAGER

Train, Aarhus

Har du lyst til at arbejde på et af landets førende spillesteder? Trives du i et dynamisk og levende koncertmiljø – hvor du er centralt placeret med ansvar for produktion? Vil du være en del af en passioneret medarbejdergruppe i et målrettet, men uformelt arbejdsmiljø?

Så er du måske vores nye kollega.

Hovedopgaverne som production manager er:

 • Det overordnede ansvar for planlægning og afvikling af TRAINs koncerter.
 • Ansvar for al teknisk personale.
 • Sikring af vagtplaner
 • Kontakt til musikere, bands og deres crew.
Nordens Hus på Færøerne
Vi søker 1 – 2 kulturprodusenter til Nordens Hus på Færøyene!

Nordens Hus på Færøerne, Tórshavn

Vil du være med å skape innhold for tusenvis av publikummere årlig? Arbeide i et miljø hvor alle kunstformer er representert og Norden står i fokus? Vi leter etter deg som ønsker å programmere i et kulturhus og gjennomføre arrangementer både små og store, både på eget initiativ og i samarbeid med andre. Liker du samtidig å utvikle konsepter og bygge nettverk? Ja, da er dette din drømmejobb!

Vi leter etter deg som har lyktes å holde trådene sammen i store prosjekter, hvor mange ulike aktører kommer sammen. Prosjektarbeid og avvikling kan ligge både på kvelder og i helger, så du skal være innstilt på fleksible arbeidstider. Arbeidstedet er i Nordens Hus, som ligger i Torshavn. Det er også en del reisevirksomhet knyttet til stillingen.

Vi har bruk for en kollega som er utadvendt og kan arbeide selvstendig, i god dialog med Nordens Hus sine øvrige medarbeidere, prosjektpartnere og ledelse.

Nordens Hus på Færøerne
Særslev-Ejlby-Melby Sognes Menighedsråd
Organist

Særslev-Ejlby-Melby Sognes Menighedsråd, Søndersø

En stilling som organist ved Særslev, Ejlby og Melby Kirker, i Særslev, Ejlby og Melby Sogne er ledig snarest muligt. Stillingen er som udgangspunkt på 18,5 timer pr. uge.

Organisten skal varetage følgende opgaver:

Spille til gudstjenester, kirkelige handlinger, deltage i babysalmesang, og enkelte gange til konfirmand- og minikonfirmandundervisning. Sangaftner, og enkelte koncerter.

Du kommer til at indgå i et positivt team, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på kirkens musikliv. Vi ønsker en person, der har lyst til at have med børn og unge at gøre; desuden er nye salmer og sange ikke fremmed for dig.

Tennis Øst Er du vores nye alsidige Sekretariatsleder?

Tennis Øst, Brøndby

Brænder du for tennis på banen og udenfor banen? Er du administrativ, salgs- og digital stærk, og vil du gerne være med til at realisere Tennis Østs ambitioner for dansk tennis? Så kan stillingen som sekretariatsleder i Tennis Øst meget vel være dit drømmejob! Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) med ansættelse pr. 1. november 2022 – eller efter aftale. Arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby og/eller hjemmearbejdsplads efter aftale.

Sekretariatslederen fungerer som unionens daglige kontaktperson til klubber, leverandører, ansatte, Dansk Tennis Forbund, sponsorer og unionens bestyrelse.

Sekretariatslederen refererer til unionens formand og samarbejder uden for bestyrelsens møder med bestyrelsens enkelte medlemmer på de ansvarsområder, som disse har ansvar for.

Gem
Kulturministeriet, Departementet Rigsarkivar, som vil stå i spidsen for Danmarks digitale hukommelse

Kulturministeriet, Departementet, København

Som rigsarkivar vil du stå i spidsen for en stærk faglig institution og have det overordnede ansvar for Rigsarkivets samlede virksomhed såvel økonomisk som fagligt.

Rigsarkivet er i gang med en gennemgribende moderniseringsproces med det overordnede mål at sikre en dækkende dokumentation af samfundets udvikling og stille den viden og indsigt til rådighed for alle.

Du vil som rigsarkivar få den øverste ledelse af knap 300 medarbejdere fordelt i København, Odense, Viborg og Aabenraa.

Du vil derudover have ansvaret for bl.a.:

 • At fortsætte udviklingen af Rigsarkivet som relevant og efterspurgt dataleverandør med afsæt i borgeres, forskeres og offentlige myndigheders behov
 • At sikre udvikling af den digitale infrastruktur, der understøtter en effektiv indsamling og bevaring af data fra offentlige myndigheder
Københavns Kommune Kultur- og idrætsudvikler med koordinerende funktioner til Korsgadehallen

Københavns Kommune

Har du lyst til at understøtte og udvikle kultur- og idrætsaktiviteter i Korsgadehallen på indre Nørrebro, og vil du indgå i det tværgående arbejde med kultur og fritid på Nørrebro? Har du lyst til at være en del af en stærk og kommunal kulturaktør i en levende bydel, hvor vi er optaget af stærke tilbud inden for kultur og fritid til borgerne i et samarbejde med andre aktører, samtidig med at vi vil styrke den interne koordinering og udvikling mellem vores huse i bydelene?

Vi leder efter en kollega med en rigtig god forståelse for idrætsaktiviteter i en kommunal kontekst. En, der forstår vigtigheden af det gode samarbejde med lokale nøgleaktører, som er foreninger, skoler, klubber m.fl.

Det er et krav, at du kan håndholde og gennemføre forskellige projekter og er rutineret i at skrive ansøgninger, styre mindre budgetter og regnskaber samt afrapportere til tilskudsydere.

Vejen Kommune Tværfløjte- og evt. småbørnslærer søges!

Vejen Kommune

Vores nuværende tværfløjtelærer har efter endt barselsorlov valgt at opsige sin stilling hos os. Derfor mangler vi dig pr. 1/11/2022 eller hurtigst muligt, til en stilling på ca. 6,5/37 timer.

Der vil være mulighed for udvidelse af stillingen, hvis du også har interesse i at tage småbørnshold som f.eks. babyrytmik, musikalsk legestue (2-5 år) og musikalsk grundskole/værkstedshold samt evt. undervisning i folkeskolen.

Stillingen som den er nu omfatter undervisning af elever på solotværfløjte, undervisning af en duo bestående af klaver/tværfløjte samt undervisning af musikskolens begyndersammenspilshold, som du skal undervise sammen med en kollega. Blandt soloeleverne er der også elever fra den lokale drengegarde samt en talent bifagselev.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV