409 job matcher din søgning 409 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

P. Christensen a/s Pladesmed

P. Christensen a/s, Kolding

Har du erfaring med skades- eller automontørarbejde, og ønsker du gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt? - så er du måske vores nye kollega i Kolding.

Vi har travlt på pladeværkstedet i Kolding, og derfor søger vi en dygtig og omhyggelig pladesmed eller automontør til teamet. Du vil komme til at arbejde i et stærkt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at få dig med på holdet.

Dine opgaver:

 • Reparation af ruder og skader på biler
 • Undersøge og vurdere omfanget af skader på biler
 • Taksering og slutkontrol
Jobindex
Projektledere til landsdækkende stålentrepriser – kom med, når vi sætter en ny kurs

Jobindex søger for Kærsgaard A/S i Viborg

Vil du udvikle dig i en moderne og innovativ projektvirksomhed med mange års erfaring inden for faget?

Så kom og bliv en del af en virksomhed med vokseværk, hvor vi er i gang med en strategisk udvikling, som du får en gylden mulighed for at præge.

Som projektleder får du base på vores kontor i det midtjyske sammen med et stærkt hold af projektledere. Vores fornemste rolle er at håndtere udfordrende entrepriser, hvor vi leverer til rette tid og kvalitet inden for de budgetterede rammer.

Mere konkret får du bl.a. ansvar for at:

 • sikre, at projekterne gennemføres inden for den aftalte deadline, i den rette kvalitet og iht. kontraktforhold og økonomi
 • pleje og udvikle relationer til kunder såvel som leverandører
 • planlægge, koordinere og gennemføre projekter
Jobindex
Gem
LubriQ A/S MONTØR SØGES

LubriQ A/S

Da vi har behov for at udvide vores montørstab, søger vi en pligtopfyldende, selvstændig person, som besidder stor kvalitetssans og brænder for at levere et godt stykke arbejde.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du møder mange flinke mennesker og laver forskellige opgaver. Dit virkeområde vil være hele Danmark. Nogle rejsedage må derfor påregnes. Vi har en flad organisation med frihed under ansvar, og ingen er for fine til at hjælpe hinanden.

Du vil efter endt oplæring få egen servicebil, og din dagligdag vil derefter primært være alene ude hos kunderne landet over. Det er en nødvendighed at være afklaret med, at jobbet kræver en vis fleksibilitet i begge ender af dagen.

ab Aluminium A/S Industritekniker med flair for programmering til CNC-afdeling

ab Aluminium A/S, Thisted

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i programmering, opstilling, indkøring af nye emner, ordre- og serieproduktion på CNC-maskiner og manuel bearbejdning. Herunder at sikre en effektiv opstilling og programmering. Stillingen indebærer en veksling mellem opstilling/programmering og produktionsarbejde – fordelt med ca. 60% opstillingsarbejde og programmering 40% produktionsarbejde.

Jobbet består af:

 • Programmering af CNC-bearbejdningscentre (3+5 akse)
 • Erfaring med programmering i Mastercam er en fordel
 • Optimering af programmer og indstillinger
 • Indkøring af nye emner
DANISH CROWN A/S
Vedligeholder, forsyningen

DANISH CROWN A/S, Herning

Motiveres du af at have stor indflydelse på egne opgaver, og har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af tekniske anlæg? Tiltaler det dig samtidig at blive en del af en international koncern? Så er du måske den forsyningsmand, vi søger til at blive en del af holdet i forsyningsafdelingen på vores slagteri i Herning.

Dit overordnede ansvar bliver primært at drifte og vedligeholde forsyningsanlæggene samt forbedre og optimere anlæggene over hele fabrikken.

Hertil vil dine ansvarsområder være:

 • ventilationsanlæg,
 • store fryse- køleanlæg,
 • varme- og kuldeforsyning,
DANISH CROWN A/S
Haarslev Industries A/S
Metalbearbejdning/metalprocessing

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Vi søger nye kollegaer til vores bearbejdningsafdelingen.

Haarslev Industries A/S søger nye kollegaer til vores bearbejdningsafdeling, der skal kunne producere varierende emner på vores CNC-maskiner og/eller dreje- og fræsemaskiner.

Vi fremstiller primært mindre serier på 2-10 stk., så du vil opleve stor variation i opgaverne, og du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer på vores mange forskellige maskiner. Du har mulighed for at vælge imellem dag-, aften- og nathold.

Haarslev Industries A/S
Gem
GRIMME Skandinavien A/S
Landbrugsmaskinmekaniker og materielmekanikere

GRIMME Skandinavien A/S

"Lækre maskiner "

– Har du flair og interesse for at servicere lækre maskiner til roe-, kartoffel- og grønsagsproduktion?

Er du vild med maskiner, så kan vi give dig en fantastisk hverdag i et godt team, der yder deres bedste for kolleger og kunder.

Vi håber du bor på Sjælland og Øerne, gør du ikke det, så ring alligevel ...

Et job – der er dumt at sige nej til ...!

Ring til servicechef Lassen Jensen på 2086 5090 og få en snak om jobbet.

GRIMME Skandinavien A/S
PeopleLink Manufacturing Engineer

PeopleLink søger for Plus Pack AS i Odense

Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af innovative og kundetilpassede emballageløsninger til fødevareindustrien. Produktionen i Danmark omfatter to produktionsområder: plast og aluminium. Som Manufacturing Engineer bliver du primært tilknyttet plastproduktionen i Odense, hvor du bliver en vigtig sparringspartner for Produktionschefen.

Det bliver dit ansvarsområde at drive CI og optimeringsindsatser, samt at bidrage til produktionseffektiviteten gennem fokus på produktionsudstyr, værktøj, metoder og processer. Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Styre anvendelsen og vedligeholdelse af værktøjer, såvel som udviklingen og godkendelse af nye værktøjer
 • Indkøring af nye produkter/0-serier
 • Understøtte CI og optimeringsindsatser
Kyocera Unimerco
2 spændende produktionsstillinger – til den faglærte industritekniker eller til dig, der vil skifte spor (nathold)

Kyocera Unimerco, Sunds

Vi har travlt, bl.a. grundet vores attraktive værktøjsløsninger til produktionen af elbiler, som gennem det næste årti forventes at vækste eksplosivt, så behovet for KYOCERAs værktøjsløsninger øges og ordreindgangen stiger yderligere.

Uanset om du allerede er faglært industritekniker eller lignende, eller har en helt anden baggrund og ønsker et brancheskift, så har vi jobmuligheden til dig.

Du bliver en del af vores produktion i Sunds, som beskæftiger 150 fagligt dygtige medarbejdere. Du indgår i et mindre team på nathold bestående af 4 kolleger.

Din primære arbejdsopgave bliver at producere kunstigt diamantbestykkede skærende værktøjer på CNC-styrede trådgnistmaskiner med og uden robotlader.

Kyocera Unimerco
Hans Jensen Lubricators A/S
Faglært/ufaglært medarbejder til montageafdelingen

Hans Jensen Lubricators A/S, Hadsund

Har du et kvalitets-mindset og et ønske om at være med til at skabe produkter i den absolutte verdensklasse og samtidig bidrage til den grønne omstilling, så er dette en unik mulighed. Vil du være en del af den maritime branche og arbejde i en spændende og attraktiv produktionsvirksomhed, med høj puls og højt humør? Så er du måske vores nye medarbejder til montageafdelingen.

Du vil få et centralt job i virksomheden med at montere vores cylindersmøreapparater, teste og afprøve dem, så vores kunder oplever at modtage vores anerkendte kvalitetsprodukt. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Montage af forskellige smøresystemer
 • Test af smøresystemer og ventiler
 • Montage af halvfabrikat til en ordre
 • Samle ventiler
Hans Jensen Lubricators A/S
Topsil GlobalWafers A/S Tekniker til industrivirksomhed i vækst

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Vi søger en tekniker til vores serviceteam i backend-delen af vores produktion. Så hvis du syntes, at det kunne være spændende at være med til at holde gang i både maskiner og robotter, så produktionen kører problemfrit, så har vi måske lige jobbet til dig.

Du bliver en del af et team på syv kollegaer, der sammen har ansvaret for, at vores maskiner og robotter i produktionen kører problemfrit. Vi har en retning mod mere TPM og en fremtid, der bliver mere digitaliseret og automatiseret.

Dine arbejdsopgaver vil være vedligehold, reparationer og forbedringer på vores specialkonstruerede save, slibemaskiner, ætsemaskiner, vandbehandlingsanlæg og diverse facility.

Gem
F.T.C. A/S Smede/VVS-montør til oliebranchen

F.T.C. A/S, Middelfart

Vil du have en selvstændig hverdag fyldt med alle former for spændende opgaver inden for oliebranchen? Vi har de bedste løsninger og yder god kundeservice og med en flok kompetente og sjove kolleger oveni hatten.

Her træder du ind i en virksomhed, hvor vi altid leverer gode resultater i hele Danmark. Vores kvalificerede medarbejdere går aldrig ned på kvaliteten af vores service, samtidig med at vi altid løser kundernes problemstillinger med fokus på kvalitet, miljø og energieffektivitet.

Du løser alle former for opgaver i oliebranchen, så du kommer hele vejen rundt om faget. Størstedelen af din tid bruger du ude i marken i hele landet, hvor du hjælper kunderne og løser de smede-/VVS-udfordringer, de måtte have. Vi har et godt fællesskab og en stærk holdånd. Desuden spiller både god og dårlig humor en rolle i hverdagen.

Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Gem
Danske Fragtmænd
Engageret lastvogns eller automekaniker søges til dagshold hos Danske Fragtmænd -Brabrand

Danske Fragtmænd

Kunne du tænke dig at være en del af en organisation der hele tiden er i bevægelse og har du hænderne skruet rigtigt på? Så er du måske vores nye kollega.

Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en ny dygtig kollega. Du vil blive en del at et stærkt team der foretager:

 • Reparationer på lastvognstrailere
 • Klargøringer til syn (lifte + trailere)
 • Reparationer på lifte
Danske Fragtmænd
Gem
Danske Fragtmænd
Engageret lastvogns- eller automekaniker søges til aften/nat hos Danske Fragtmænd - Brabrand

Danske Fragtmænd

Kunne du tænke dig at være en del af en organisation der hele tiden er i bevægelse og har du hænderne skruet rigtigt på? Så er du måske vores nye kollega.

Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en ny dygtig kollega. Du vil blive en del at et stærkt team der foretager:

 • Reparationer på lastvognstrailere
 • Klargøringer til syn (lifte + trailere)
 • Reparationer på lifte
Danske Fragtmænd
Fertin Pharma TEKNIKER SØGES TIL VEDLIGEHOLD OG FEJLFINDING PÅ PRODUKTIONSUDSTYR

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma er i vækst og søger smed, automatiktekniker, reparatør eller lign. til vedligehold og fejlfinding på produktionsudstyr. Via din erfaring, og i tæt samarbejde med operatører og øvrige teknikere, er det din opgave at sikre en stabil drift, og maksimal produktion hvor sikkerhed og kvalitet er i fokus.

Jobbet:

 • Din primære funktion som tekniker er vedligehold og fejlfinding på produktionsudstyr, såvel planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn som øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud
 • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion
 • Du forholder dig til produktkvalitet og deltager i at sikre løbende forbedringer for såvel kvalitet som omkostningsoptimering
Fertin Pharma
Caldan Conveyor A/S
Klejnsmede til produktionsafdelingen

Caldan Conveyor A/S, Galten

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en mellemstor, international produktionsvirksomhed. Du vil indgå i et dedikeret team med 55 kollegaer i produktionen og 90 i administration, salg og service.

Blandt din primære arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Tilpasning
 • Ophæftning
 • Fuldsvejsning

Hovedparten af vores anlæg eksporteres til Europa, men i de senere år er også Asien samt Nord- og Sydamerika kommet på vores verdenskort. I firmaet hersker en uformel og positiv atmosfære, hvor vi prioriterer det gode kammeratskab højt.

Caldan Conveyor A/S
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Cimbria Manufacturing A/S
Faglært smed

Cimbria Manufacturing A/S, Thisted

Til vores specialafdeling i forholdsvis nye produktionslokaler på Leopardvej 11, Thisted søger vi en faglært smed til daghold, gerne med erfaring i pladevalsning.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • valsning/svejsning af standard- og special-udstyr
 • svejseproces vil hovedsagelig være 135 MAG-svejsning, ligesom montageopgaver på værkstedet også kan forekomme i perioder

Cimbria er en af verdens førende virksomheder inden for industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer og andre bulk produkter. Vi tilbyder projektdesign, teknik- og proceskontrol samt udvikling, fremstilling og service af individuelle maskiner, tilpassede systemer og nøglefærdige anlæg.

Cimbria Manufacturing A/S
Vestforbrænding
Reparatør til Vestforbrænding Frederikssund

Vestforbrænding

Vil du være med til at gøre en forskel, når det handler om miljø og affald? Har du erfaring med drift og vedligeholdelse af maskiner? Trives du med at skulle sikre orden og ryddelighed på et til tider travlt område?

Dine daglige opgaver bliver blandt andet at:

 • Udføre forebyggende og afhjælpende vedligeholdelsesopgaver på komprimatorer og containere med tilhørende udstyr
 • Udføre reparationer på komprimatorer og containere med tilhørende udstyr
 • Deltage i rådighedsvagt

Sammen med 27 kolleger på vores modtageanlæg i Frederikssund vil du få en varieret arbejdsdag med dygtige kolleger, en uformel omgangstone og masser af godt humør. Vi har gode personaleforhold og et godt arbejdsmiljø og mener, at de bedste resultater opnås gennem samarbejde på tværs af fagligheder.

Vestforbrænding

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV