347 job matcher din søgning 347 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS Portører (deltid & fuldtid) til Airside Operations i SAS

Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS, Kastrup

Kan du se dig selv arbejde med lastning og losning af fly hos SAS Ground Handling Denmark A/S i Københavns Lufthavn?

Det daglige arbejde på Airside Operations består af lastning og losning af fly, arbejde i bagagesorteringsanlægget, transport af bagage til og fra flyene samt øvrige support opgaver og naturligvis sikre, at sikkerheden for mennesker, fly og materiel altid er første prioritet. Derudover skal du løbende sikre, at du holder dig opdateret på gældende procedurer og SOP’er, samt at du løbende vedligeholder dine kvalifikationer.

Frederikshavn Forsyning A/S Er du klar til at tage skraldet?

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S søger 8 renovationsmedarbejdere m/k til Frederikshavn og Skagen med tiltrædelse 1. december 2022.

Taler du flydende ”skrald” og kan tale med borgerne om alt fra affald, sortering og tømning, så er det netop dig, vi søger! Vi sørger for grundig oplæring, bare du kommer med motivation, nysgerrighed og et smil på læben – også selvom det er en kold og mørk december-morgen eller midt i sommerens hedebølge. Du er ude i alt slags vejr og går hver dag mellem 20.000-30.000 skridt, så din fysik er helt i top.

Du skal have kørekort C og et gyldigt chaufføruddannelsesbevis – måske har du endda det sorte bælte i parallelparkering. Vi er både glade for og stolte af vores skraldebiler – og skraldebilen bliver dit andet hjem, så den holder du selvfølgelig lige så ren og ryddelig som dit eget.

Welcon A/S
Chauffører søges til vores transportgruppe

Welcon A/S, Give

Til vores nyoprettede nathold søger vi fire nye chauffører med erfaring indenfor tårnkørsel eller håndtering af andre store maskiner, såsom lastbil, traktor eller entreprenørmaskiner etc.

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads

Du vil indgå i et team med 6 andre chauffører og det er en fordel, at du har kendskab til logistik og planlægning. Vi er en virksomhed i stor udvikling og står over for en meget spændende fremtid indenfor vindbranchen.

Du vil skulle betjene mange af vores store transportmidler, blandt andet Fiona og Shrek, som er verdens største reachstackers med en kapacitet på 200 tons.

Welcon A/S
Ikast-Brande Kommune
Teamleder til hjælpemiddeldepot

Ikast-Brande Kommune

Vi søger pr. 1. december 2022 eller snarest muligt en teamleder til hjælpemiddeldepotet. Stillingen vil indeholde både ledelsesopgaver og driftsopgaver.

Hjælpemiddeldepotet er lager- og distributionscenter for genbrugshjælpemidler, og opgaverne på depotet omfatter bl.a.:

 • Indkøb af nye hjælpemidler
 • Lagerstyring
 • Ordreplukning

I Ikast-Brande Kommune værdsætter vi samarbejde på tværs og går altid efter den bedste løsning. Det betyder, at det skal være naturligt for dig at inddrage medarbejdere og kolleger samt indtænke borgeren i det daglige arbejde. Du skal være god til at skabe relationer og møde mennesker med respekt og nysgerrighed.

Vi kan tilbyde et selvstændigt job, hvor du får stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af depotet.

MOVE-IT Flyttechauffør søges

MOVE-IT, Glostrup

Til flyttefirma beliggende i Glostrup søges erfarne flyttechauffører med kørekort kategori C/CE.

Opgaverne er primært fokuseret omkring internationale flytninger.

Du skal derfor have erfaring med oversøisk pakning/emballering af privat bohave samt være indstillet på, at der vil være periodisk eksportkørsel.

Der tilbydes en attraktiv løn, pensionsordning mv. samt gode arbejdsforhold.

Ansøgere uden brancheerfaring vil ikke komme i betragtning.

Røde Kors Chauffør til Genbrugscenter Køge

Røde Kors

Røde Kors Genbrug indsamler årligt mere end 9.000 tons tøj, som indsamles fra vores 1.900 containere. Tøjet sælges i vores 240 genbrugsbutikker over hele Danmark eller doneres til nødhjælp. En del af arbejdet med tøjet foregår på Røde Kors' genbrugscenter i Køge.

Sammen med fem engagerede kollegaer får du ansvar for at afhente tøjet i containerne, levere og afhente varer i butikkerne samt sortering af effekter til direkte genbrug. Omgangstonen i afdelingen er direkte og uformel. Vi arbejder med produktionsmål og dækker ind for hinanden, når arbejdet kræver det af os.

Vil du være med til at hjælpe? Hvis du har erfaring med lignende arbejde, er det en fordel, men ellers sørger vi for en grundig oplæring.

Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor du bidrager til at hjælpe udsatte og sårbare mennesker i Danmark og i verden.

Atlantic Airways
Fast og freelance cabin crew

Atlantic Airways, København eller Billund

Er du service minded, og elsker du at levere professionel service sammen med andre i et velfungerende og ambitiøst team, så er det måske nu du skal slå til og tilslutte dig vores cabin crew.

Som stewardesse/steward hos Atlantic Airways får du muligheden for at prøve en udfordrende stilling i et færøsk flyselskab. Vi er et lille flyselskab med store ambitioner. Vi er fleksible, hårdtarbejdende, nærværende og har selvfølgelig glimt i øjet. Jobbet som cabin crew i Atlantic Airways kan enten være en fast fuldtidsstilling eller en helårs freelancestilling med base i Billund eller København og med start i marts 2023.

Atlantic Airways
Daka Denmark A/S
Fleksibel og serviceminded chauffør til Daka ReFood A/S i Horsens

Daka Denmark A/S

Som vores nye kollega kommer du til at indgå i et selvstændigt, samarbejdende og velfungerende kørselsteam med et sundt arbejdsmiljø og en god omgangstone.

Det daglige arbejde vil bestå i indsamling af organisk affald (madaffald og friturefedt) i henholdsvis 110 l, 120 l og 240 l ReFood-beholdere. Dit ruteudgangspunkt bliver vores ReFood-fabrik i Horsens, og du vil skulle køre på afvekslende ruter i Jylland og på Fyn med varierende arbejdstimer, dog primært i dagtimerne, alle ugens fem hverdage.

Daka Denmark A/S
Per Aarsleff A/S
TV-operatør med DTVK-certifikat og kørekort til lastvogn

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du teknisk interesseret, så har du nu muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø hos Per Aarsleff A/S.

Jobbet består altså primært af arbejde med kamerainspektioner. Bag rattet i din TV-bil løser du opgaver, når kloakkerne skal renoveres inden for kort tid og med så få gener for borgerne som muligt.

Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

Per Aarsleff A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Chauffør til Frederikssund

T. Hansen Gruppen A/S

Til snarlig tiltrædelse søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører med primære arbejdsopgaver som fremfinding af varer fra lager samt kørsel og levering af varer til vores kunder.

Du vil herudover indgå i butikkens team, og du vil ud over chaufføropgaverne også ved behov varetage opgaver i butikken, herunder ekspedition af kunder, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning m.v.

Som medarbejder hos thansen kan du forvente en travl og udfordrende hverdag i en organisation, hvor det oftest går rigtig stærkt, og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende.

T. Hansen Gruppen A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Chauffør til Helsinge

T. Hansen Gruppen A/S

Til snarlig tiltrædelse søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører med primære arbejdsopgaver som fremfinding af varer fra lager samt kørsel og levering af varer til vores kunder.

Du vil herudover indgå i butikkens team, og du vil ud over chaufføropgaverne også ved behov varetage opgaver i butikken, herunder ekspedition af kunder, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning m.v.

Som medarbejder hos thansen kan du forvente en travl og udfordrende hverdag i en organisation, hvor det oftest går rigtig stærkt, og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende.

T. Hansen Gruppen A/S
Terranor A/S
Alsidig vejserviceassistent

Terranor A/S, Vojens

Vi har travlt i vores Vojens-afdeling, og skal derfor have tilført nye ekstra ressourcer. Vi søger en kollega, som har lyst til primært vejmandsopgaver i vores kontrakt med Haderslev Kommune.

Arbejdet består i tilsyn og indrapportering, renholds-opgaver, skilte-opgaver, grønne opgaver, græsslåning, kørsel med små maskiner i forbindelse med græsslåning, men du skal også være indstillet på at varetage andre forefaldende opgaver.

Din baggrund er ikke så afgørende, men kunne f.eks. være landmand, maskinfører eller andet. Vi forestiller os, at:

 • du har en pæn og troværdig fremtoning
 • du har et B/C kørekort og muligvis kørekort til køretøj over 3500 kg.
 • du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst
Terranor A/S
Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Vedbæk Sogns Menighedsråd Altsangerstilling til kirkekoret

Vedbæk Sogns Menighedsråd

Vedbæk kirke søger snarest muligt en dygtig og uddannet altsanger til Vedbæk kirkes professionelle voksenkor.

Koret synger motet på søndage og helligdage samt til konfirmationer, og har et par liturgiske gudstjenester hvert år samt 5-7 aftengudstjenester pr. år. Derudover deles sangerne om at synge til dåb om søndagen efter højmessen, ca. 4-7 stk. pr. år pr. sanger.

Da koret har en høj standard, ønsker vi en altsanger, som er ferm til bladsang, og som er indforstået med at synge soli af og til ved højmesserne, når der er brug for det.

Dansk Kulturinstitut Regional chef for de østlige naboskabslande

Dansk Kulturinstitut, København

Dansk Kulturinstitut har de seneste år udvidet sine aktiviteter i de østlige naboskabslande, ikke mindst gennem programledelsen for Den Ny Demokratifond og Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus i Kyiv. Som chef for området, bliver du ansvarlig for programmernes rammer og udvikling samt Dansk Kulturinstituts øvrige kunst- og kulturaktiviteter i regionen.

Vi søger en erfaren leder, der har teknisk erfaring med at arbejde inden for EU’s og Danidas programmer, kan lede store internationale projekter og har indgående kendskab til de østlige naboskabslande. På grund af den sikkerhedsmæssige situation er stillingen foreløbigt i København, men på sigt tænkes basen i Kyiv.

Som regional chef indgår du i et hold af dedikerede internationale institutledere, der udfolder og udvikler visionen for Dansk Kulturinstitut, og som hver især står som brobyggere mellem Danmark og verden.

Gem
REMONDIS A/S
Erfarne og ansvarsbevidste chauffører til kørsel med kran-/grab og kuber

REMONDIS A/S

Har du erfaring med kran- og grab-kørsel samt kuber, er du fleksibel, og kan du lide at arbejde selvstændigt? Så er et job hos en af Danmarks største transportører måske noget for dig.

REMONDIS A/S søger lige nu to erfarne og engagerede chauffører til vores erhvervsafdeling i Storkøbenhavn, hvor du vil blive en del af vores kran-/kubeafdeling, som p.t. består af 14 dygtige kranchauffører.

Som chauffør hos REMONDIS A/S vil du være vores ansigt udadtil, dels ved at køre vores biler og dels ved at bære vores tøj, hvorfor vi stiller høje krav til dig.

REMONDIS A/S
DGI
DGI-Huset Vejle søger ny direktør

DGI

Er du den dynamiske leder, der kan stå i spidsen for en fortsat udvikling af byens samlingssted DGI-Huset i Vejle?

Med afsæt i husets 3 ben – foreningsidræt, kommercielle idrætsaktiviter og konferencer/messer og events søger vi en stærk lederprofil, der har relevant erfaring ledelsesmæssigt, fagligt og personligt og som har fingeren på pulsen inden for husets virkeområder.

Dine primære opgaver:

 • Stå i spidsen for udvikling af huset og være daglig leder for husets medarbejdere, som arbejder på tværs af funktionsområder.
 • Økonomisk ansvar for husets drift og udvikling, herunder at sikre tilstrækkelige indtægter til, at DGI-Huset Vejles mål kan udvikles og opfyldes.
 • Oversætte og omsætte strategier til handleplaner og implementering heraf og dermed fastholde og igangsætte nye aktiviteter.
DGI
Gem
Lokaltog A/S
Værkstedsmedarbejder

Lokaltog A/S

Til vores togværksted i Hårlev søger vi en værkstedsmedarbejder.

Er du interesseret i at indgå i et velfungerende og samarbejdende team, som vedligeholder og udfører service på Lokaltogs togmateriel? Vi søger en værkstedsmedarbejder til forefaldende opgaver.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Du vil blandt andet få ansvar for, at matriklen fremstår ryddelig, samt at både værksted og vaskehal er rengjort, at varer og artikler bliver kørt/sat på plads og at supportere/servicere håndværkerne i øvrigt.

Arbejdsopgaver

 • kørsel med truck, køre toghjulsaksler og andre store ting frem til håndværkerne
 • fjerne ukrudt på matriklen, klippe hæk m.v.
 • almindelig vedligehold af bygningerne
 • generel oprydning på værkstedet (assistance til håndværkerne)
Lokaltog A/S
Danske Fragtmænd
Terminalarbejdere

Danske Fragtmænd, Vejle

Til Danske Fragtmænd Transport i Vejle søger vi nye kolleger til vores nathold i kranafdelingen.

Der er stor sandsynlighed for, at du allerede kender os. Det er os med de blå lastbiler. Vi har faktisk 1600 af slagsen på vejene hver eneste dag.

Bag det stærke, genkendelige logo står 3.000 medarbejdere – og nu kan du også blive en del af holdet, hvor service, kvalitet og samarbejde er i højsædet.

På terminalen i Vejle er vi en arbejdsgruppe på 20 mand, som alle vægter kvalitet, engagement og samarbejde.

Typiske opgaver på vores terminal:

 • Læsning/losning af biler
 • Sortering af gods
 • Truckkørsel
 • Registrering af gods
Danske Fragtmænd

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV