718 job matcher din søgning 718 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Miele A/S
Servicetekniker til hvidevareprodukter i området Sydsjælland

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og varemærket er kendt af brugere over hele verden. Det danske selskab Miele A/S, som beskæftiger ca. 200 medarbejdere, leverer et fuldt program af hvidevarer til det moderne hjem og erhvervskunder, hvor produkterne er kendt som markedets bedste.

Med udgangspunkt fra din bopæl, plejer og servicerer du vore kunder og deres Miele-produkter, som primært er opstillet hos private kunder og mindre virksomheder.

MieleJobbet
 • Vil du være en del af en familievirksomhed?
 • Kan du se dig selv repræsentere et af verdens stærkeste brands?
 • Har du hænderne skruet rigtig på?
Miele A/S
Energnist
Driftsmester til energianlæg

Energnist, Kolding

Vil du være med til at drive og vedligeholde affaldsenergisanlægget i Kolding? Er du vores nye maskinmester eller tilsvarende og ønsker at omsætte teori til praksis? Vil du være en del af en virksomhed, hvor den grønne omstilling står højt på dagsordenen? Så er du måske vores nye operatør til affaldsenergianlægget i Kolding.

Vi tilbyder en spændende stilling som driftsmester i en fælleskommunal virksomhed, der byder på mangeartede problemstillinger og opgaver i dagligdagen, hvor du har gode muligheder for at præge dit arbejde og træffe beslutninger sammen med ca. 20 erfarne kolleger.

Du skal sammen med kolleger på vagter, via avanceret SRO-system, styre, overvåge og fejlrette på kedel-, turbine- og røggasrensningsanlægget. Stillingen kræver, at du kan arbejde i skiftehold efter en fast skifteholdsplan.

Energnist
Gem
Jobindex
Virum Installation søger elektrikere

Jobindex søger for kunde i Nærum

Leder du efter:

 • et spændende, fast og stabilt job?
 • en hverdag med dygtige og skarpe kolleger?
 • alsidige opgaver fordelt i Storkøbenhavn og Nordsjælland?

Fleksibelt job
Du arbejder inden for de almindelige arbejdstider, men vi er fleksible, hvis du skal et smut til tandlægen, hente børnene eller lignende. Vi har nemlig stort fokus på, at folk er glade og tilfredse.

Har du også værktøjskassen i orden?
Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er nyuddannet eller erfaren elektriker.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en anden el-teknisk baggrund. Vi tilpasser nemlig opgaverne afhængig af din baggrund.

Interesseret?

Jobindex
Dansk Video Center A/S
Konsulenter/Projektleder til AV-udlejning hos DVC i Søborg og DVC i Odense

Dansk Video Center A/S

Dansk Video Center A/S

Har du erfaring indenfor salg eller udlejning af AV-udstyr, er du muligvis vores nye kollega i enten Søborg- eller Odense-afdelingen.

Vi søger en kollega med relevant teknisk baggrund, der er god til kundekontakt, og som efter en god oplæring kan arbejde selvstændigt med at udforme tilbud og ordrer på salg og udlejning af AV-udstyr til vores erhvervskunder.

Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

 • Udformning og fremsendelse af tilbud og ordrer
 • Betjening af vores faste kunder pr. telefon og mail
 • Opgave- og projektstyring af salgsaktiviteter
 • Samarbejde med vores dygtige AV-teknikere
Dansk Video Center A/S
Gem
Fitness & Healthcare Group
Kørende servicetekniker - Sjælland

Fitness & Healthcare Group

Vi søger en serviceminded og teknisk kyndig person til vores serviceteam på Sjælland.

Som servicetekniker indgår du i et team på 20 dygtige og dedikerede medarbejdere. Du får ansvaret for vedligeholdelse og reparation af fitness- samt behandlingsudstyr, som kan være alt fra løbebånd til styrketræningsmaskiner. Derudover deltager du i installering af nyt udstyr.

Vi tilbyder

Gode udviklingsmuligheder i en sund virksomhed i en spændende branche. Lønpakken indeholder pensionsordning, behandlingsforsikring og andre goder. Vi sørger for et godt introforløb. Du vil opleve en god social atmosfære med dejlige kollegaer – og vi ser frem til at få endnu én med på holdet. Vi har et røgfrit miljø.

Fitness & Healthcare Group
Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
EnviDan A/S
El-ingeniør eller el-installatør til miljøbevidst virksomhed i vækst

EnviDan A/S, Kastrup

Du har nu chancen for at omgive dig med 35 dedikerede kolleger, som arbejder bredt med ingeniørrådgivning og totalentrepriser inden for renseanlægsområdet. Vores udviklingsplan er ambitiøs, så du får mulighed for at være med til at løfte os videre ud i fremtiden.

EnviDan A/S

Din primære opgave bliver at rådgive både internt og eksternt omkring projekteringsopgaver og helhedsløsninger inden for tekniske installationer med afsæt i el og automationer.

Du bliver faglig lead i forhold til projektering. Du får en bred og central position internt og eksternt, da du får et tæt samarbejde med medarbejdere fra flere afdelinger og med samarbejdspartnere. Derudover skal du:

 • projektere og udarbejde udbud
 • gennemføre fagtilsyn inden for dit fagområde
 • deltage i totalentrepriser
 • varetage test, indkøre og aflevere anlæg
EnviDan A/S
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Arla Foods amba
Elektriker - Høgelund mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Høgelund mejeri til at køre i højeste gear? Så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Høgelund mejeri, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Carstello®-produkter.

På Høgelund mejeri er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg.

Arla Foods amba
DANISH CROWN A/S
Forsyningstekniker

DANISH CROWN A/S, Rønne

Vi er i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid. Udfordrende nok for dig?

Som vores nye forsyningstekniker bliver du en del af teknisk afdeling i Rønne, der består af 18 medarbejdere. Du vil blive en del af forsyningsafdelingen, hvor du får nogle erfarende og dygtige kollegaer. Afdelingen drifter og vedligeholder forsyningsanlæg og bygningsinstallationer samt udvikler og optimerer anlæggene med fokus på at nedbringe omkostninger og energiforbrug.

DANISH CROWN A/S
Atkins Danmark A/S
Stærkstrømsingeniør til fremtidens grønne infrastruktur

Atkins Danmark A/S, Aarhus og København

Er du stærkstrømsingeniør, og har du erfaring med jernbane, forsyning eller anlæg? Og har du lyst til at arbejde med nogle af fremtidens vigtige infrastrukturprojekter sammen med andre dygtige specialister? Så er det måske dig, vi mangler i vores afdeling Power.

Du bliver en del af Power, som holder til på vores hovedkontor i Ørestad og i Aarhus. Her er vi 17 kolleger der hovedsageligt arbejder med projektering og tilsyn af stærkstrøms- og højspændingsanlæg i forbindelse med bane, vej og anlæg.

I afdelingen udfører vi også projektering af ”normale” lavspændingsanlæg såsom tavleanlæg, belysning, kabelinstallationer mv. Så du vil blive en del af et bredt fagligt miljø, hvor der altid er hjælp at hente.

Atkins Danmark A/S
Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

Solar Danmark A/S
Projektkoordinator – med elteknisk flair

Solar Danmark A/S, Svenstrup J. eller Aarhus

Har du flair for elmaterialer og Excel samt interesse for styring og koordinering af opgaver og samarbejde med kollegaer, leverandører og ikke mindst kunderne? Så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger en Projektkoordinator for vores nord- og midtjyske kunder, der bliver ansvarlig og central for en række opgaver ud mod flere af landets største installatører. Som Projektkoordinator har du den daglige kontakt med vores KAM-kunders projektledere, samt Solars salgschefer og regionsdirektør i Nord- og Midtjylland, og du brænder for at hjælpe vores kunder med at få tingene til at ske, og kunne arbejde selvstændigt og proaktivt med sine opgaver.

Solar Danmark A/S
IKEA Genopslag, Facility medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Taastrup

Vi søger en facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver, at du er praktisk anlagt og har blik for løsninger her og nu og på længere sigt. Primært vil du arbejde med:

 • Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter
 • Test og overvågning af tekniske installationer
 • Udfærdige driftsjournaler og energirapportering
 • Dialog med leverandører og servicepartnere
 • Dialog med og support til dine kolleger i varehuset
Rigspolitiet Tekniker med erfaring inden for sikringsområdet

Rigspolitiet, Aarhus

Brænder du for at have ansvaret for politiets drift og forvaltning af sikring, og dermed være med til bl.a. at sikre og overvåge politistationer og detentioner – så læs nærmere her.

Som sikringstekniker inddrager du blandt andet din faglige viden omkring tyverialarmer, kameraovervågning og adgangskontrol på politiets eksisterende lokationer og ved nybyggeri. Du tilrettelægger, dokumenterer og administrerer systemadministrationsprocesserne systematisk, samt har styr på at vores leverandører kender prioritet på opgaverne.

Du indgår som teknisk ekspert i forbindelse med dokumentation og udbud på teknik og driftsløsninger, hvor du blandt andet definerer de tekniske kravspecifikationer. Du faciliterer strømlinede driftsløsninger ved at sørge for standardisering af udstyr i politiet, og ved at sikre it-sikkerheden.

Lantmännen Schulstad A/S Vedligeholdelsestekniker, Pandrup

Lantmännen Schulstad A/S

Vi søger en ny reparatør, der skal indgå i et dynamisk team på 9 dygtige og fleksible kolleger.

Vi producerer og distribuerer friskt brød til hele landet, så vi har kontinuerlig drift 24/7. Arbejdstiden vil være skiftende i en fast vagtplan med dag-, aften-, nat- og weekendvagter.

Du medvirker til akut fejlfinding og reparation af vores maskiner og udstyr på vores produktionsanlæg, hvor meget er automatiseret via procesanlæg.

Lantmännen Schulstad A/S
Kemp & Lauritzen A/S
El-tekniker til Marine & Industri

Kemp & Lauritzen A/S, Esbjerg

Kemp & Lauritzen

Som el-tekniker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor mulighederne er uanede. Du får en afvekslende og udfordrende hverdag med stor frihed og selvstændig opgaveløsning. Vi har brug for dig, der har passion for elektrikerfaget og har lyst til at arbejde i en branche i rivende udvikling.

 • Serviceopgaver hos vores faste marine- og industrikunder samt projektopgaver i varierende størrelse
 • Kunne finde løsninger/udbedringer i pressede situationer
 • Gode evner for processer og erfaring med marine- og industriinstallationer
Kemp & Lauritzen A/S
Dahl Service ApS Projektleder for Anlægsafdelingen – Hvor engagement og trivsel i hverdagen gør en forskel!

Dahl Service ApS, Rødovre

Kan du sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team og dine kolleger på tværs af afdelingerne? Vil du være en del af en virksomhed i god udvikling og med en sund økonomisk platform? Så er det måske dig, vi har brug for hos Dahl Service. Dahl Service har som teknik-leverandør mere end 30 års erfaring inden for el, vvs, ventilation & køl, sprinkler samt brand & sikring.

Du kan glæde dig til at arbejde i en afdeling, der har fart på med spændende opgaver inden for det offentlige og i den private sektor. Der ligger et enormt vækstpotentiale foran os, og din indsats er afgørende for at realisere dette. Til dagligt finder man dig oftest ude blandt dine folk på projekterne. Her kan du nemlig bidrage med synlig ledelse, faglig sparring og et konstant fokus på sikkerhed og kvalitet.

Kemp & Lauritzen A/S
Elektriker til infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Vil du være den hammerdygtige elektriker, som altid er opdateret på den nyeste viden? Og vil du kunne prale til vennerne om dit arbejde og have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen?

Kemp & Lauritzen

Du vil indgå i et professionelt team af elektrikere, som sætter pris på sammenhold, god humor og høj kvalitet. På nogle af projekterne vil her forekomme både nat- og dagsarbejde, hvilket man skal være indstillet på. Her vil være mulighed for periodisk akkordarbejde på flere af vores projekter.

Du vil typisk være forankret på flere byggepladser i Københavnsområdet, som du veksler imellem, der vil derfor være mulighed for at få firmabil stillet til rådighed.

Kemp & Lauritzen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV