532 job matcher din søgning 532 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S Projektleder, gerne med håndværkerbaggrund

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S, Vejen

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S er inde i en rivende udvikling – derfor søger vi en projektleder til at varetage vores byggeopgaver indenfor murerentrepriser i nybyggeri og ombygninger indenfor både erhverv og boliger.

Du vil indgå i et team på 4 projektledere og vil få ansvar for dine egne byggesager. Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Du vil selvstændigt skulle styre og gennemføre flere byggesager.
 • Styre økonomien på tildelte byggesager, herunder beregning af dækninger.
 • Du skal føre tilsyn med arbejdet og deltage i formandsmøder og byggemøder.

Du må meget gerne have en håndværksmæssig baggrund. Derudover også gerne baggrund som ingeniør eller konstruktør, og du har kendskab til ledelse af entrepriser indenfor erhvervs- og boligbyggeri.

Gem
Grønlands Selvstyre
Afdeling for Teknik & Tilsyn søger 1-2 nye kollegaer med ingeniørmæssig, teknisk eller naturfaglig baggrund.

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dine arbejdsopgaver vil være sagsbehandling og tilsynsarbejde i relation til råstofaktiviteter, hvor du vil være med til at sikre, at efterforskning og udnyttelse af vores råstoffer foregår forsvarligt med hensyn til sikkerhed og sundhed. Du vil derfor have et tæt samarbejde med såvel råstofselskaberne som en lang række myndigheder og tekniske rådgivere. Stillingen vil indebære nogen møde- og rejseaktivitet i forbindelse med tilsynsarbejdet.

Vi lægger vægt på, at du har en teknisk eller naturvidenskabelig baggrund som f.eks. ingeniør eller geolog.

Grønlands Selvstyre
WH-PlanAction Aps Rådgiver til miljøafdeling

WH-PlanAction Aps, Skanderborg

Vi har travlt og søger derfor en ny medarbejder til vores miljøafdeling.

Her vil du indgå i et team, hvor vi udarbejder miljøansøgninger, VVM, lokalplanlægning, tilslutnings- og udledningstilladelser, sikkerhedsdokumentation for risikovirksomheder og lignende miljø- og planlægningsrelaterede opgaver. Projekterne vil primært være koncentreret om biogasbranchen, agroindustrien og dertilhørende energi- og miljøprojekter.

Vi tilbyder spændende opgaver med faglige udfordringer i en virksomhed med en stærk markedsposition og konkurrenceevne samt ambitioner om markant vækst.

Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
Favrskov Kommune To teknikere/entrepriseledere til vejdrift

Favrskov Kommune, Hammel

Vil du være med til at gøre vores veje og stier endnu bedre!

Vi har brug for dig nu, fordi to af vores dygtige kolleger går på pension. Afdelingen består af 16 medarbejdere i administrationen og 12 på Materielgården. Du kommer til at indgå i et administrativt driftsteam på 6 personer.

Da vi ændrer på ansvarsområder i teamet, kan du selv være med til at forme dit job.

Da stort set alle driftsopgaver i Trafik & Veje er udliciteret til eksterne entreprenører, vil en stor del af din arbejdsdag være planlægning og samarbejde med entreprenørerne. Derudover skal du føre tilsyn med egne ansvarsområder, som du også har økonomisk ansvar for. I samarbejde med resten af Trafik & Veje kommer du også til at arbejde med udbud af driftsopgaver.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vil du være med til at uddanne fremtidens bygningskonstruktører?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Næstved

Frem til sommeren 2023 skal Zealand 2023 deltage i et nyt fyrtårnsprojekt, Femern Fyrtårn. Vi har derfor brug for flere hænder til at løfte vores mange og spændende underviseropgaver på bygningskonstruktøruddannelsen.

Du skal have interesse for formidling og undervisning, og det er desuden vigtigt for os, at du har lyst til at lære nyt og kan se dig selv i rollen som underviser.

Som underviser i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde delvist hjemmefra via virtuel undervisning. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for flere fagområder og indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Konstruktørforeningen
Byggepolitisk konsulent til public affairs

Konstruktørforeningen, København

Konstruktørforeningen (KF) søger en konsulent til at drive og udvikle foreningens byggepolitiske interessevaretagelse på vegne af snart 11.000 bygningskonstruktører.

Som byggepolitisk konsulent skal du medvirke til at fremme det bæredygtige byggeri og styrke bygningskonstruktørernes position som centrale aktører i den grønne omstilling af byggeriet.

Du kommer også til at bidrage til arbejdet med at udvikle og fremme foreningens synspunkter og dagsordner over for både medlemmer, politikere, presse og byggebranche. Repræsentation af KF i en række strategiske samarbejder inden for fx grøn omstilling, arbejdsmiljø i byggeriet og internationalt samarbejde, bliver også del af dine opgaver.

Du bliver del af vores public affairs-afdeling, der arbejder med interessevaretagelse, kommunikation, arrangementer og tiltrækning og fastholdelse.

Konstruktørforeningen
PRO&CO Projektleder til spændende byggeprojekter

PRO&CO søger for Ginnerup A/S i Skive

Er du god til at have mange bolde i luften på én gang, og har du lyst til at stå i spidsen for spændende og alsidige byggeprojekter, som du med stolthed kan fortælle om? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som projektleder kan du blive tilknyttet både små og større entrepriseopgaver, afhængig af hvilken erfaring du kommer med, og hvad dine ønsker er. Typisk vil du enten være i gang med flere små projekter på samme tid eller køre ét stort projekt ad gangen.

Kunderne spænder vidt; lige fra nybyg og renovering for boligselskaber og erhvervskunder til restaurering af kulturhistoriske bygninger. Målet er dog altid det samme – at levere godt håndværk og solide løsninger samt sikre godt samarbejde og kvalitet i hele processen fra projektering til det færdige byggeri.

PRO&CO
SORTH & CO Specification Managers til Jylland og Sjælland

SORTH & CO søger for Knauf A/S

Der er tale om nyoprettede stillinger, som del af salgsstrategien om at komme tættere på beslutningstagerne i det foreskrivende led; arkitekter, entreprenører, bygherrer og rådgivere, for derigennem at sikre, at Knauf’s produkter og løsninger bliver foreskrevet i relevante byggeprojekter.

Herudover kan ansvaret defineres i følgende overskrifter:

 • Præsentation af Knauf-produkter og løsninger samt produkttræning hos arkitekter m.fl.
 • Præsentation af Knauf digitale værktøjer.
 • Vedligeholdelse og opbygning af kunderelationer hos relevante beslutningstagere og influenter
Atkins Danmark A/S
Stærkstrømsingeniør til fremtidens grønne infrastruktur

Atkins Danmark A/S, Aarhus og København

Er du stærkstrømsingeniør, og har du erfaring med jernbane, forsyning eller anlæg? Og har du lyst til at arbejde med nogle af fremtidens vigtige infrastrukturprojekter sammen med andre dygtige specialister? Så er det måske dig, vi mangler i vores afdeling Power.

Du bliver en del af Power, som holder til på vores hovedkontor i Ørestad og i Aarhus. Her er vi 17 kolleger der hovedsageligt arbejder med projektering og tilsyn af stærkstrøms- og højspændingsanlæg i forbindelse med bane, vej og anlæg.

I afdelingen udfører vi også projektering af ”normale” lavspændingsanlæg såsom tavleanlæg, belysning, kabelinstallationer mv. Så du vil blive en del af et bredt fagligt miljø, hvor der altid er hjælp at hente.

Atkins Danmark A/S
Knauf A/S
Teknisk rådgiver

Knauf A/S, Hobro

Har du erfaring inden for teknisk service, bygningsfysik og digitalt byggeri? Har du lyst til at kaste dig ud i letbygkonstruktioner, byggetekniske projekter, kunderådgivning og udbudsmaterialer? Så har vi måske jobbet til dig

Du bliver en del af vores kompetente team i Teknisk Service, på nuværende fem dygtige kolleger – et team med en udpræget holdånd, hvor åbenhed, hjælpsomhed og villighed til at gå den ekstra mil for hinanden, er toneangivende. Den fysiske arbejdsplads er på hovedkontoret i Hobro.

Som Teknisk Rådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Daglig dialog med forhandlere, entreprenører, ingeniører og arkitekter med henblik på løsning af byggetekniske udfordringer
 • Dagligt arbejde med bygningsfysiske discipliner som lyd, brand, fugt og statik
Knauf A/S
Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

Career Faglig dygtig byggeleder

Career søger for Myhlenberg Byg A/S i Arden

Vil du være en del af et faglig stærkt miljø, hvor man sætter en stor ære i at udføre håndværk af høj kvalitet? Har du erfaring med byggeledelse, og er du i stand til at agere både socialt og professionelt med kollegaer, håndværkere og bygherrer? Og kunne du tænke dig at arbejde med store erhvervsprojekter, hvor du får indflydelse på alle dele af byggeriets faser fra start til slut? Så er det netop dig, vi søger til denne spændende stilling.

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst byggeleder, der med fremdrift, gode samarbejdsevner og klar kommunikation kan sikre en god afvikling af Myhlenberg Byg A/S’ større og mindre byggeprojekter – primært i Jylland. Virksomheden er geografisk beliggende i Arden, men har kunder i hele landet. Vores opgaver er primært totalentrepriser for kunder, som hovedsageligt er erhvervskunder og professionelle bygherrer.

Career
Gem
JobBest Projektleder

JobBest søger for BJ Entreprise i Grønland

Sisimiut er Grønlands næststørste by med omtrent 5.600 indbyggere og befinder sig 40 kilometer nord for polarcirklen. Sisimiut er uddannelses by for KTI Jern & Metal, Bygge- & Anlæg, Råstoffer Arktisk Byggeri og Infrastruktur.

BJ Entreprise A/S søger snarest muligt en erfaren projektleder til opførelse af tilbygning på 1800 m2 i forbindelse med modernisering af sygehuset.

Bygningerne opføres med betonfundament og traditionelt tømrerarbejde. Aflevering forventes medio 2024

Stillingens omfang:

 • Daglig byggeledelse og mandskabsstyring
 • Afholdelse af bygge- og sikkerhedsmøder
 • Varetager planlægning og aftaler med samarbejdspartnere
Scan Global Logistics Vi søger en erfaren driftschef til vores nye hovedkontor i Hvidovre

Scan Global Logistics, Kastrup

Drives du af vækst, udvikling og gode resultater, og kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed? Så kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling som driftschef i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.

I stillingen som driftschef får du en altafgørende rolle for at sætte retningen for vores fremtidige bygnings- og forsyningsoptimering.

Du bliver mødt med en alsidig hverdag, hvor du er tæt på driften af både vores lager- og vores kontorbygning samt udearealer. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra sikring af grunden til en vandhane der drypper.

Du får rig lejlighed til at påvirke din egen arbejdsdag og vi forventer, at du er god til at komme med ideer og løsninger på store og små udfordringer. Udover udfordringer tilbyder vi dig en stilling i gode rammer på vores hovedkontor i Kastrup, som i 2023 flytter til Hvidovre.

LyderJohnsen A/S Visionær, erfaren og kompetent projektleder

LyderJohnsen A/S søger for Crossbridge Energy Fredericia

Er det dig der skal stå i spidsen for de store anlægsstop/Turn Arounds på raffinaderiet?

Med reference til raffinaderiets overordnede ansvarlige for Turn Around & Projects bliver din primære opgave at planlægge, drive og facilitere de årlige nedlukningsprocesser (Turn Arounds). Her gennemføres planlagt vedligehold, lovpligtige eftersyn samt rengøring og udskiftninger af komponenter for at sikre en optimal og sikker drift af raffinaderiet.

Du vil indgå i et stærkt team af erfarne og kompetente kollegaer, og da de store nedlukninger har betydning for alle funktioner på raffinaderiet, vil du arbejde tæt sammen med kollegaer fra store dele af organisationen. Du bliver en nøgleperson i forhold til planlægning af projekterne og de daglige aktiviteter frem imod selve udførelsesfasen.

NIRAS
DGNB-konsulent til Byggeri i Allerød

NIRAS

Er du vores nye kollega, der vil med på vores rejse til at bygge mere bæredygtigt? Du kan se frem til at arbejde med certificeringer og bæredygtighed i byggeriet - både i de indledende faser, under udførelse og realisering – og ikke mindst til at sætte din viden om bæredygtigt design i spil.

Bæredygtighed får en større og større plads i byggeriet. Bygherrer på alle niveauer deler samme vision som os – at udvikle byggeriet i en ny og meget mere bæredygtig retning. I den forbindelse søger vi dig til vores team inden for bæredygtighedsspecialister, hvor vi lægger stor vægt på vores faglighed, samarbejde og sparring.

Som vores nye kollega kommer du til at arbejde med bæredygtighedscertificering, livcyklusvurderinger og den frivillige bæredygtighedsklasse. Afhængigt af dine kompetencer vil du desuden bidrage til andre opgaver eksempelvis inden for bygningsdesign, energi og indeklima og energiforsyning.

NIRAS
Gem
H2 Energy Esbjerg ApS Project Controls Manager

H2 Energy Esbjerg ApS

You will become part of the project team set for delivering the 1 GW project in Esbjerg – taking the project through its next major phases of Engineering, Construction and Commissioning.

You will be responsible for the full aspect of project controlling, including implementing tools and workflows to control the project progress and financial management throughout all project phases. In this role, you will be working closely with the whole project team to secure a successful project delivery. You will be working in our office in Esbjerg, Denmark.

Specifically, your areas of responsibility will be:

 • Responsible for cost management, scheduling, project resources, progress reporting, forecasting and risk management
 • Compiling and/or reviewing capital and operational cost estimates
 • Ensuring projects are correctly setup in terms of control plans and baselines

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV