263 job matcher din søgning 263 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune GENOPSLAG - Ny leder af vores velfungerende dagpleje fra den 1. december 2022

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vi går ikke på kompromis og venter på dig, som er det rette match! Er du en faglig- og relationsstærk leder, som brænder for at gøre en forskel for de mindste i de første 1.000 vigtigste dage i deres liv? Trives du i et miljø, der kalder på dit nærvær og samtidig din evne med at lede på distancen? Og har du lyst til at lede kompetente, initiativrige og engagerede dagplejere?

I Stevns Kommune er vores dagpleje kendt for at være af høj kvalitet. Derfor søger vi en faglig stærk leder, der kan bevare vores udviklende og trygge dagplejemiljø. Du skal være god til at strukturere dit arbejde og skabe overblik samt formå at kombinere drift og udvikling på en hensigtsmæssig måde.

I samarbejde med dagplejepædagogen står du i spidsen for den pædagogiske udvikling. Du får ansvaret for dagplejens driftsøkonomi.

Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

Viborg Kommune Børnehusleder - Genopslag

Viborg Kommune

Hvis du har lyst til at tage ansvaret for den daglige trivsel for 106 børn og 29 voksne, så har du muligheden som ny leder af Børnehusene Søndergaard og Rørsangervej. Som leder kan du sætte dit præg på to meget forskellige institutioner beliggende i Viborg.

Børnehuset Søndergaard er rammen om dagligdagen for 55 børnehavebørn, og institutionen adskiller sig blandt andet fra mange andre ved, at der ikke er noget hegn omkring institutionen, men at børnene selv kan tage ansvar for at holde sig bag de tegnede gule streger, der viser, hvor man må færdes. Derudover har Søndergaard mange forskellige dyr, som er en vigtig del af børnenes hverdag og det pædagogiske arbejde i institutionen.

Rørsangervej er en mere traditionel institution med 28 vuggestuebørn og 23 børnehavebørn, men præcist som i Søndergaard, vil du som leder få en engageret og dedikeret gruppe af medarbejdere, der brænder for at udvikle børnene og skabe en god hverdag i trygge rammer.

DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
Genitor ApS Rektor

Genitor ApS søger for Nykøbing Katedralskole

Nykøbing Katedralskole søger en rektor, der kan stille sig i spidsen for en markant og perspektivrig udvikling til gavn og glæde for nuværende og fremtidige elever, medarbejderne og lokalsamfundet.

Som ny rektor skal du først og fremmest holde skole og have elevernes udvikling, deres læring og deres udvikling til myndige, aktive samfundsborgere for øje.

Som leder skal du fra første dag vise, hvad tydelig, involverende og tillidsskabende ledelse betyder i praksis. Der skal sættes gode standarder for åbenhed i fordelingen af opgaver og funktioner, og der skal lægges op til nyformulering af katedralskolens ståsted og dens ambitioner for mødet mellem elever og undervisere.

Der vil blive lagt vægt på at vælge en ny rektor, som har sin rod i kærligheden til gymnasieskolen, dens fag og dens dannelse, og som har undervisningserfaring, ledelseserfaring og virkelig gode kommunikative evner.

Siam Børne- og ungekoordinator

Siam, København

Vil du være med til at styrke og udvikle børne- og ungdomsafdelingen i en ambitiøs, velfungerende forening? Vil du have et arbejde med varierende arbejdstider og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

I Siam lægger vi vægt på at have en social profil, samtidig med vi ikke går på kompromis med det sportslige. Vi brænder for vores sportsgrene og måden, vi kan bruge dem til at hjælpe mennesker og især børn og unge på. Dit arbejde vil have udspring i foreningens nuværende ungdomsaktiviteter i thaiboksning og brasiliansk jiu-jitsu.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rekruttering af frivillige/trænere, herunder frivillige/trænere der kan arbejde med social trivsel i klubben.
 • Løbende sparring med foreningens frivillige og understøttelse af deres arbejde med målgruppen af udsatte børn, unge og deres forældre.
 • Igangsættelse af konkrete initiativer i foreningen, der kan sikre en stærk organisering af børne- og ungdomsarbejdet.
KFUM's Sociale Arbejde Engageret leder til Folkekøkkenet i Kolding

KFUM's Sociale Arbejde

KFUM’s Sociale Arbejde søger en engageret, erfaren og fagligt funderet leder til Folkekøkkenet i Kolding. Et arbejde med mening.

Du skal drive Folkekøkkenet i tæt samarbejde med KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor. Her vil du indgå i et stærkt og fagligt funderet lederforum med kollegaer fra de øvrige 27 sociale caféer og væresteder i KFUM’s Sociale Arbejde. Jeres fælles arbejde understøttes og faciliteres af vores landsdækkende faglige leder for caféer og væresteder, som du også refererer til i det daglige.

Vi tilbyder:

 • en alsidig stilling med stort ansvar i en organisation, hvor der aldrig er tvivl om meningen og formålet med indsatsen
 • et job, hvor du kan bruge dine kompetencer og dit drive til at fortsætte Folkekøkkenets gode udvikling
 • engagerede og hjælpsomme medarbejdere i et uformelt, demokratisk miljø
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Odder, Skanderborg, Hørning og Ry

Til vores afdelinger i Odder, Skanderborg, Hørning og Ry søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Brovandeskolen Den Lille Skole I Skagen
Skoleleder

Brovandeskolen Den Lille Skole I Skagen

Kan du på en helt almindelig onsdag skelne mellem stort og småt – og handle værdibaseret? Kan du, i en travl hverdag, finde tid til at lede både pædagogisk og økonomisk?

Så er det måske dig, vi søger til at have det overordnede faglige, pædagogiske og administrative ansvar for vores skole og SFO.

Vores skole rummer 188 skønne elever fra 0. til 9. kl. og deres forældre, som vi har et åbent og tillidsfuldt samarbejde med.

Den faglige og pædagogiske ledelse ligger dig på sinde, du er ambitiøs mht. at udvikle og styrke kvaliteten af det faglige og pædagogiske miljø på hele skolen, men du har også øje for at balancere mellem nytænkning og respekt for det eksisterende.

Diakonissestiftelsen
Afdelingsleder søges til plejehjem i Gentofte med stærke værdier og søudsigt

Diakonissestiftelsen

Brænder du for at gå forrest i en hverdag, hvor målet er omsorg, faglighed og værdighed for vores beboere? Plejehjemmet Salem er selvejende under Diakonissestiftelsen – en af Danmarks førende velfærdsorganisationer. Lige nu søger vi en dygtig lederkollega.

Du får lederansvar for ca. 20 dygtige medarbejdere: social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt en sygeplejerske med koordinatorfunktion (i dag-, aften- og nattevagt). I skal i fællesskab skabe de bedste rammer og det gode liv for afdelingens 20 beboerne.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at sikre:

 • sammenhæng og faglighed i plejen til den enkelte beboer hele døgnet.
 • det gode samarbejde med pårørende.
 • sikre og udvikle et fagligt fokus på kerneopgaven med afsæt i Diakonissestiftelsens værdier og strategi.
Esbjerg Kommune
Eventchef til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunes eventchef går efter mange år i jobbet på pension pr. 31. december 2022, og derfor skal vi nu finde hans afløser.

Vi leder efter en ambitiøs og visionær person med et grundigt kendskab til lokalområdet generelt og solid erfaring fra eventbranchen i særdeleshed.

Eventchefen har det overordnede ansvar – også økonomisk - for planlægning, udvikling og afvikling af events. Desuden skal han eller hun også arbejde for at tiltrække nye events, som skaber liv for kommunens borgere og kan være med til at tiltrække potentielle tilflyttere.

Arbejdsopgaverne for Eventsekretariatet ligger tæt op ad den nye retning, der er sat for Esbjergs udvikling. Her er oplevelser og kultur i centrum, og der er store ambitioner og stærke kræfter bag de spændende initiativer, som skal markere Esbjerg på landkortet.

Viby Kirke Kirke- og kulturmedarbejder til Viby Kirke, Aarhus Søndre Provsti, Aarhus Stift

Viby Kirke

Vi søger en medarbejder, der i samarbejde med kollegaer, menighedsråd og frivillige har lyst til at støtte op om sognets kirkelige liv for børn, unge og ældre.

Stillingen er på 30 timer pr. uge. Du må forvente aften og weekendarbejde. Tiltrædelse snarest muligt.

Stillingens arbejdsområder:

 • Babysalmesang, legestue og samarbejde med præster omkring børnegudstjenester
 • Kontaktperson i skole/kirke-samarbejdet og med børneinstitutionerne
 • Aktiv i udviklingen af aktiviteter målrettet sognets borgere i alle aldre
 • Undervisning af mini-konfirmander
Aarhus Kommune
Pædagogisk leder for udskoling og specialklasser, Rundhøjskolen Aarhus

Aarhus Kommune, Højbjerg

Kan du skabe og dyrke stærke relationer til de mennesker, du samarbejder med – og særligt de folk, som du har ledelsesansvaret for? Er du handlingsorienteret og kan tage initiativ, skabe overblik og struktur og sætte retning for dig selv og dine omgivelser? Så kom og vær med til at gøre Rundhøjskolen endnu bedre. Vi er en stærk byskole i bevægelse og med en markant faglig profil. Vi er samtidig idrætsskole og skole for både idrætstalentklasser og specialklasser.

Vi søger en pædagogisk leder, der kan stå i spidsen for vores udskoling (6.-10. klasse) og specialklasser. Du bliver ansvarlig for at varetage både faglig og personalemæssig ledelse for cirka 38 dedikerede og fagligt dygtige lærere og specialklassepædagoger, som alle brænder for at skabe læring og trivsel.

Du vil indgå i skolens ledelsesgruppe, der fungerer som et team, og hvor vi er der for hinanden.

Egedal Kommune
”Vi leder efter den skønneste appelsin til vores turban” – Sjældent udbudt stilling, som daglig leder i Degnebakken i Stenløse!

Egedal Kommune

Midt mellem de høstgule marker, naturstier, ”søskendedagtilbud i området” og Lærkeskolen, ligger børnehuset Degnebakken. Her finder du medarbejdere som har været her i over 15 år og medarbejdere som er kommet som friske pust, indenfor en kortere årrække.

 • Vi søger dig, som kan finde på at klæde dig ud til fastelavn om formiddagen og som senere kan afholde en forældresamtale (uden klovnenæse)
 • Dig som synes at musikken i livet, findes i børnenes glæde og trivsel
 • Måske kan du endda steppe/danse introen, når skolegruppen holder deres årlige afslutning? Dette er dog ikke et krav

Du bliver en del af et fagligt velfunderet område, hvor det forpligtigende fællesskab og vidensdeling spiller en afgørende rolle. Vores pædagogiske fundament og børnesyn i området udspringer af den pædagogiske tilgang ICDP, som alle personaler bliver uddannet i.

Egedal Kommune
Foreningen Aalborg Karneval Chef for Aalborg Karneval

Foreningen Aalborg Karneval

Foreningen Aalborg Karneval søger en visionær og struktureret chef med ledelseserfaring, som kan tage ansvar for videreudviklingen af et af Danmarks største events. Aalborg Karneval er Nordeuropas største karneval og tiltrækker tæt på 100.000 deltagere og publikummer til den faste programflade hvert år i uge 20 og 21 bestående af International Parade, Børnekarneval og Aalborg Karneval.

Stillingen indebærer et samlet ansvar for driften af vores arrangementer (hvor selve karnevallet er hovedeventet) sammen med vores sekretariat, som i dag består af fire nøglemedarbejdere.

Forsvaret
Skoleleder til Christiansø Skole - Genopslag

Forsvaret, Christiansø

Da vores leder gennem de seneste fire år har valgt at flytte videre med familien, søger vi en afløser med eventyr i blodet - gerne med tiltrædelse den 1. december eller snarest derefter.

Christiansø Skole er en velfungerende skole med tre dygtige lærere og et tæt og godt forældresamarbejde. Det er samtidig en af landets mindste og hyggeligste skoler beliggende på Danmarks absolut smukkeste ø. Vi har efter sommerferien 12 elever fra 0. til 7. klassetrin. Vi plejer at sige, at skolen er landets mindste, der ikke er truet af lukning, for uden skolen vil vi ikke kunne bevare det levende øsamfund på Christiansø.

Stillingen er en fuldtidsstilling fordelt med 60 % undervisning og 40 % ledelse og administration. Du vil indgå i en ledergruppe med chefen for Christiansø Administration og øens souschef, hvor vi sammen koordinerer vores arbejde og aktiviteter på øen og i fællesskab deler en vagtordning.

Forsvaret
DR Byen Floormanager til Koncerthuset

DR Byen, København

Dine nærmeste kollegaer bliver hhv. vores Bar & Restaurant-manager og koordinatoren for området, samt vores mere end 75 timelønnede kollegaer. Din rolle bliver at sikre driften på gulvet og med det gode eksempel gå forrest med, hvordan servicen og effektiviteten i driften skal være.

Du bliver en central del af at sikre gæsteoplevelsen og den effektive service, og sammen med vores Bar & Restaurant Manager løfte det samlede område. Herunder f.eks.

 • Indgå i den daglige drift som ansvarlig på afviklingen af arrangementer (du skal forvente 2-4 aftenvagter pr. uge, kombineret med dagsvagter og administration).
 • Gå forrest og coache vores supervisorer og kollegaer indenfor området til at levere en endnu bedre serviceoplevelse for vores mere end 350.000 gæster om året og sikre driften.
 • Tage ansvaret for udarbejdelsen og vedligeholdelse af vagtplanen for området.
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef til Boenheder og Støttekorps i Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Handicap og Socialpsykiatri søger en omsorgsfuld og imødekommende souschef til boenhederne og støttekorpset i Tasiilaq og bygder. Har du hjertet på det rette sted, og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig, vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, med arbejdet primært tilrettelagt fra klokken 08.00 til klokken 16.00 fra mandag til fredag. I stillingen som souschef skal du dagligt samarbejde med lederen om at understøtte udviklingen og driften af vores to bo-enheder og et mindre støttekorps.

Dine arbejdsopgaver:

 • At understøtte ledelsen i driften af bo-enhederne og støttepersonerne gennem det at løse administrative opgaver
 • At understøtte medarbejderne i deres opgaver, gennem sparring og tæt opfølgning
 • At styrke fællesskabet i bo-enhederne og støttekorpset gennem samarbejdet med kollegaer, leder og beboere og andre netværk
Kommuneqarfik Sermersooq

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV