475 job matcher din søgning 475 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grant Thornton
Revisortrainees til karrierestilling

Grant Thornton, København, Hillerød og Viby Sj.

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende.

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Grant Thornton
Gem
Ballerup Kommune Elever til Pædagogisk Assistent Uddannelse (PAU)

Ballerup Kommune

Har du stor interesse for pædagogisk arbejde, og vil du bidrage til at skabe udviklende læringsmiljøer for Ballerup Kommunes børn? Så er pædagogisk assistentuddannelse måske noget for dig.

Uddannelsens hovedforløb varer i alt 2 år og 6 uger. Uddannelsen er en erhvervsuddannelse og dermed en vekseluddannelse. Det betyder, at uddannelsen består af perioder med skiftevis skoleophold og praktik.

På skolen bliver du undervist i fag som pædagogik, psykologi, dansk, engelsk, kultur- og bevægelsesfag.

I praktikken skal du lære at omsætte denne viden til pædagogiske handlinger i praksis, og du vil være i mesterlære hos en vejleder og resten af det pædagogiske personale på praktikstedet.

Autohuset Vestergaard A/S Pladesmedslærling – Bus Center Vest

Autohuset Vestergaard A/S, Kolding

Har du interesse for reparation af skader på de helt store biler? Så har vi lige nu en lærlingestilling ledig.

Uddannelsen til pladesmed tager 4 og et halvt år, inkl. et specialtilpasset skoleforløb. Uddannelsen giver dig grundlæggende kendskab til, hvordan man retter buler op, og du lærer også at fremstille nye pladedele i forskellige metaller samt forme og svejse dem fast.

Om os:

 • Vi tilbyder en spændende og udfordrende pladesmedsuddannelse i en virksomhed, der har et højt serviceniveau, høj faglig ekspertise og gode karrieremuligheder.
 • Vi er med dig hele vejen og sikrer, at du får al den vejledning, som du har brug for under din uddannelse.
 • Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer og et godt kollegialt sammenhold.
Volvo Truck Center Danmark A/S
Volvo Truck Center Viborg søger en reservedelselev

Volvo Truck Center Danmark A/S

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdspladsHar du det bedst, når du har en aktiv hverdag, hvor du ikke bare sidder bag skærmen? Har du lyst til at arbejde i gode rammer med alt det nyeste inden for Volvo og Renault? Og allerede om 2 år kunne kalde dig reservedelsekspedient med supergode muligheder for at blive fastansat? Så er stillingen som reservedelselev hos Volvo Truck Center Viborg måske noget for dig.

Vi ved ikke præcis, hvor du er i livet, men måske kunne en uddannelse hos et af de allerstørste mærker inden for lastbiler og busser være en idé?

Din nye hverdag består af en god blanding af opgaver med alt inden for varekøb, lagerarbejde, salg, logistik, tilbudsgivning og varemodtagelse.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Gem
Vordingborg Kommune Social- og sundhedselever til optaget november 2022

Vordingborg Kommune

Vi tilbyder en fuld SOSU-uddannelse med ansættelse og løn på både grundforløb og hovedforløb, der er praktikpladsgaranti og gode jobmuligheder. Du kan søge om social- og sundhedshjælperuddannelse eller social- og sundhedsassistentuddannelse.

For at blive optaget på Grundforløb 2 skal du blot opfylde kravet om at have gennemført og bestået dansk og matematik på G-niveau (9. klasses niveau).

Du tager en uddannelse:

 • der udvikler dig fagligt og personligt
 • der veksler mellem skole og praktik (ældreplejen, psykiatri, sygehus)
 • der indeholder spændende og udfordrende arbejdsopgaver
Magasin
MagasinElev 2023

Magasin

Drømmer du om at bruge dine skills i en verden af lækre brands? Har du et særligt talent for at give kunderne en positiv shoppeoplevelse?

Du har nu mulighed for at blive en del af Magasins elevhold 2023. Til ALLE vores forretninger søger vi nye kollegaer, der brænder for salg og går til tingene med positiv attitude, og som selvfølgelig har lyst til at uddanne sig, som salgsassistent, i et af Danmarks største mode- og shopping Magasiner.

Du bliver elev med hovedfokus på salg og service overfor kunderne i vores fysiske forretninger men bliver en del af en virksomhed med flere salgskanaler, hvor online shoppen også er en mulighed for kunderne. Magasins fokus på services og kundens rejse i Magasin giver en samlet oplevelse for kunderne, uanset om de bevæger sig i forretningen eller online.

Magasin
Plantorama Salgsassistentelev søges til afdelingen dyreliv i Plantorama Randers

Plantorama

Kan du se dig selv passe og pleje dyr i dit daglige arbejde sammen med et kvalitetsbevidst team, hvor kundeoplevelsen er i centrum? Så er du måske vores nye salgsassistentelev i Plantorama Randers.

Med en stor dyrelivafdeling og et imponerende udvalg inden for dyr, er det en sand oplevelse at besøge Plantorama. En oplevelse der skabes af vores dygtige teams ude i centrene, der hver dag leverer kompetent og faglig vejledning til vores gæster. Derfor er det vigtigt, at du formår at kombinere din viden og passion inden for dyr med god service og rådgivning. Til gengæld bliver du en del af en kvalitetsbevidst og nytænkende virksomhed.

Elevforløbet indebærer:

 • Bestilling, udpakning og opfyldning af varer
 • Varemodtagelse og håndtering af returvarer
 • Salgsklare inspirerende oplæg og butik
Drikkevareservice ApS Voksenlærling til handelsuddannelse

Drikkevareservice ApS, Odder

Salg og service af installationer til fadøl og sodavand.

Du har hænderne skruet rigtigt på, og du er glad for at møde mennesker og at give dem en god oplevelse. Drikkevarer til fest og hverdag fremmer den gode stemning – og det gør du også, når du er i kontakt med vores kunder!

Da vi er en lille virksomhed, hjælper vi hinanden i de fleste funktioner i firmaet, og du får et alsidigt arbejde, som indeholder bl.a.:

 • Kundekontakt via telefon og fysiske møder
 • Online markedsføring og salg
 • Tilbudsgivning
Gem
Vordingborg Kommune Social- og sundhedsassistentelever til hovedforløb, november holdet!

Vordingborg Kommune

Det er en lærerig uddannelse:

 • der udvikler dig fagligt og personligt
 • der veksler mellem skole og praktik (ældreplejen, psykiatri, sygehus)
 • der indeholder spændende og udfordrende arbejdsopgaver
 • hvor initiativ, medindflydelse, selvstændighed og samarbejde er i fokus
 • hvor nærvær, omsorg og kommunikation er centrale kompetencer

For at søge er det en forudsætning at:

 • Du har gennemført GF2 eller er i gang med GF2
 • Du er uddannet social- og sundhedshjælper
 • Du ansættes til først at tage GF2 og derefter SSA hovedforløbet
Andel
Lager- og logistikoperatørlærling søges til energikoncern i Ballerup

Andel, Ballerup

Er du vores nye lærling, der trives med at have styr på store mængder af varenumre og have det skarpe overblik?

Andel Holding A/S

Så venter dig gode forbindelser, godt fællesskab og grundig faglighed i Andel. Vi prioriterer energi i alle former og forbindelser. Den, som vi giver til hinanden. Den, vi producerer. Den, vi leverer. Det kan du blive en del af.

I Andel har vi fokus på dig og din udvikling. Vi har dine karrieredrømme på agendaen og lader dig være en del af den digitale transformation, som vi befinder os i. Du vil være en del af et andelsselskab, der hver dag arbejder på at skabe en grøn fremtid for alle.

Andel
Arla Foods Ingredients Group P/S
Mejeritrainee, Danmark Protein – Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden? Er du samtidig til IT og avanceret teknologi?

Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Uddannelsen til mejerist er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. Der kommer fart på din hverdag, når du lærer om moderne mejeridrift. Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 1 måned, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Kommuneqarfik Sermersooq
Projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival. En medarbejder med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest muligt og en medarbejder med tiltrædelse 01.01.23. Begge stillinger vil løbe indtil 12. juni 2023.

Du vil være en del af projektgruppen, og stillingerne vil omhandle primært logistik, frivillighed, kommunikation samt andet koordinerende arbejde.

Vi søger en – gerne erfaren – projektmedarbejder til at indgå i arbejdet med festivalen og varetage en række opgaver herunder:

 • Hvervning af frivillige til festivalen
 • Koordinering af frivilligindsatsen under festivalen
 • Koordinering af logistik under festivalen, herunder transport, logi, kost
Kommuneqarfik Sermersooq
Professionshøjskolen Absalon
Engageret og ansvarsbevidst cater-elev eller ernæringsassistent-elev

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Går du med en drøm om at kokkerere, og vil du samtidig være medvirkende til, at vores studerende får gode måltider igennem deres studie? Så søger vi nu en cater- eller ernæringsassistentelev til Campus Slagelse.

Ud over glæden ved at lave mad, ønsker du at fordybe dig i arbejdet med økologi, bæredygtighed og moderne hverdagsmad. Vi stræber efter at være en god arbejds- og læreplads, hvor du har mulighed for at være med til at forme din egen hverdag.

Som elev i en af kantinerne på Absalon får du mulighed for at få kendskab til alle dele af funktionerne i køkkenet.

Du indgår i den daglige drift, og du er derfor f.eks. med til at:

 • Stille mad til rådighed for studerende og ansatte.
 • Tage del i udviklingen af nye retter.
 • Give input til menuplanlægningen.
 • Forplejning ved møder og konferencer.
Gem
Daarbak Design A/S
Vil du kickstarte din karriere, så der åbnes døre til din fremtid? Bliv salgstrainee

Daarbak Design A/S, Roskilde

Hos Daarbak Design er vi i rivende udvikling – og vi søger derfor en trainee, der brænder for at udvikle sit salgstalent på vores kontor i Roskilde.

Som trainee hos Daarbak Design kan du glæde dig til en fremtid med fuld fart over feltet og en masse arbejdsopgaver, der vil være med til at udfordre og udvikle dig – både fagligt og personligt. Vi tilbyder en toårig uddannelse med afsæt i et spændende, varieret og kompetencegivende traineeforløb, som vi planlægger individuelt for dig. Vi sørger for en grundig oplæring, så du har de bedste forudsætninger for at blive en succes inden for salg.

Du bliver en del af et salgsteam med otte dygtige kolleger lokalt, men over 40 på landsplan. Alle dine fantastiske kolleger vil bidrage til at gøre din tid som trainee til en leg - uden at gå på kompromis med professionalismen.

Daarbak Design A/S
Gem
Halsnæs Kommune Social- og sundhedsassistentelever 2022-2023

Halsnæs Kommune

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at spille en central rolle, således at borgeren får det bedste forløb i mødet med sundhedsvæsenet – hele vejen igennem. Du kommer til at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Du kommer til at arbejde med grundlæggende pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velværdsteknologi. Det kan både være i borgerens eget hjem eller i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Uanset om du arbejder med ældre, syge eller handicappede, er du nøglepersonen, der skal være med og motivere, koordinere og udføre opgaver inden for den grundlæggende pleje og rehabilitering.

Gem
Halsnæs Kommune Social- og sundhedshjælperelev 2022-2023

Halsnæs Kommune

Vi søger social- og sundhedshjælperelever – vi har 3 årlige optag. I januar, august og oktober.

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Om uddannelsen:

 • Tager 1 år og 2 måneder, eller kortere tid afhængig af dine forudsætninger
 • Veksler mellem skole og praktik
 • Du er sikret en praktikplads på et af Halsnæs Kommunes plejecentre samt i hjemmeplejen
Gem
Arkil A/S
Arkil søger anlægsstruktørlærling til projekter i Vejle

Arkil A/S

Brænder du for at lære faget som anlægsstruktør, og vil du være med til at sætte dit aftryk på Arkils projekter i og omkring Vejle, så er det dig, vi leder efter.

Vi uddanner også voksenlærlinge – så hvis du allerede er i faget og gerne vil have struktøruddannelsen, hører vi gerne fra dig.

Du vil blandt andet arbejde på projekter med kloakering, vejanlæg og byggemodninger for Vejle Kommune. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Kolding, som er en del af anlægsdivisionen i Arkil.

Er du indstillet på at arbejde udendørs i al slags vejr og kan du lide til tider fysisk hårdt arbejde? Er du lærenem og villig til at påtage dig nye opgaver, positiv af natur og i besiddelse af et godt humør, så er du måske Arkils næste lærling.

Ikast-Brande Kommune
Pædagogisk assistentelev

Ikast-Brande Kommune

Er du vores nye pædagogiske assistentelev?

Ikast-Brande Kommunes daginstitutionsafdeling søger 6 pædagogisk assistentelever.

Har du ikke grundforløb 2 pædagogisk assistent (GF2-PA), starter du den 16-01-2023 og fortsætter på hovedforløb sommer 2023. Har du GF2-PA, er du velkommen til at søge og du vil få mulighed for at blive ansat til hovedforløbet PA-2306 med opstart ca. medio juni 2023.

Uddannelsen

 • Er for dig, der ønsker at arbejde med pædagogik og omsorgsrelateret arbejde i forhold til børn, unge, voksne eller fysisk/psykisk handicappede
 • Udvikler dig både personligt og fagligt, så du kan blive en stærk praktiker
 • Veksler mellem teori og praksis på henholdsvis Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland og et af Ikast-Brande Kommunes praktiksteder (daginstitution, skole eller bo- og aktivitetstilbud)
DB Cargo Scandinavia A/S
Togklargøringselev

DB Cargo Scandinavia A/S, Taulov, Høje Taastrup eller Fredericia

– en erhvervsuddannelse med ansvar, frihed og masser af frisk luft

Under uddannelsesforløbet klæder vi dig godt på, så du bliver medarbejderen, der sender DB Cargo’s store godstog sikkert afsted til destinationer i hele Europa. Vi ansætter EUD’er, IEUD’er samt elever i mesterlære.

"Jeg lavede egentlig noget helt andet, men jeg valgte at søge ind hos på togklargøringsuddannelsen, fordi jeg nyder at bruge dagene udenfor i det fri. Og så kan jeg rigtig godt lide ansvaret og muligheden for at bestemme ens dag."
Bent, færdiguddannet klargøringsmedarbejder.

DB Cargo Scandinavia A/S
ETU Forsikring Salgstrainee til vores salgsteam

ETU Forsikring, Rødekro

Bliver du topmotiveret af den gode kundekontakt? Ser du telefonen som et af dine vigtigste arbejdsredskaber? Og har du en ambition om at udvikle dig som sælger?

ETU Forsikring A/S er et mindre forsikringsselskab, som tilbyder privat- og erhvervsforsikringer i hele Danmark.

Som salgstrainee indgår du i vores salgsteam. I vores traineeforløb er der fokus på at udvikle dig, og du vil undervejs have opgaver som:

 • Opsøgende salg via telefonen til kunder vi allerede har en relation til
 • Deltage i vores kundebetjening via indkomne opkald og mails sammen med dine kolleger
 • Besvare de forespørgsler, der kommer og lave tilbud til kunderne

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV