300 job matcher din søgning 300 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brabrand Boligforening Boligsocial beskæftigelseskoordinator i Gellerup/Toveshøj – fra april 2023

Brabrand Boligforening

En ny fireårig boligsocial helhedsplan i Gellerup og Toveshøj er netop startet. Den skal understøtte områdets forandring fra et socialt udsat boligområde til en unik og mangfoldig bydel med sin helt egen karakter, hvor det er godt at arbejde, bo og leve.

Vi søger en ambitiøs og erfaren medarbejder, der kan planlægge og sikre gennemførsel af beskæftigelsesindsatser i store bygge-, renoverings- og nedrivningsprojekter.

Den boligsociale beskæftigelseskoordinator skal understøtte, at lokale beboere kommer i beskæftigelse eller uddannelse de mange bygge-, nedrivnings- og renoveringsprojekter i Gellerup og Toveshøj.

Beskæftigelseskoordinatoren skal have lead på at lave flere aftaler og understøtte det konkrete arbejde med at gennemføre aftalerne. Opgaven er at skabe en arena for nye beskæftigelsesmuligheder som småjobs, praktikker, lærepladser og ordinær beskæftigelse.

Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Gem
Dansk MisbrugsBehandling Misbrugsrådgiver/behandler

Dansk MisbrugsBehandling, København

Brænder du for at gøre en forskel?

Har du lyst til at arbejde med misbrugere og deres familier? Så kan du blive en del af Dansk MisbrugsBehandlings behandlingsteam.

Stillingen indebærer rådgivning/behandling i primærbehandling og efterbehandling, og indeholder bl.a. visitation og rådgivning, gruppeterapi og enesamtaler, samt rådgivning af deltagernes pårørende.

Deltagerne i behandlingen består af alkohol- kokain- og hashafhængige – dog med en overvægt af alkoholmisbrugere.

Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

Langeland Kommune Erfaren familieplejekonsulent

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du motiveret for at gøre en forskel for udsatte børn og unge? Har du hvad der skal til, for at Langeland bliver et af landets mest attraktive steder at være pleje- og aflastningsfamilie? Så er dette måske jobbet for dig?

Som familieplejekonsulent vil din vigtigste opgave være, at rekruttere og matche børn og unge med aflastnings-/plejefamilier. Du vil indgå i et nært samarbejde med lederen for familieafdelingen, hvor ambitionen er at mindske antallet af sammenbrudte forløb. Som familieplejekonsulent vil du skulle varetage følgende funktioner:

 • Stå for det personrettede tilsyn og supervision af plejefamilierne
 • Rekruttere og matche aflastnings- og plejefamilier
 • Forhandle og udarbejde kontrakter med plejefamilierne
 • Samarbejde på tværs af familieafdelingen og samarbejdspartnere (Socialtilsyn Fyn m.fl.)
DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
Københavns Lærerforening Faglig konsulent

Københavns Lærerforening, Frederiksberg

En af vores konsulenter har valgt at søge andre udfordringer. Københavns Lærerforening søger derfor en ny konsulent fra 1. december 2022 eller snarest derefter til den ledige stilling i sekretariatet.

Vi søger en kollega med høj faglighed og politisk tæft. Du skal være udviklingsorienteret og god til at komme med ideer og indspark og være en dygtig formidler.

Vores nye kollega skal bl.a. foretage mundtlig og skriftlig sagsbehandlingsopgaver på baggrund af henvendelser fra medlemmer og tillidsrepræsentanter.

Arbejdsområdet er bl.a.: Deltagelse som bisidder i samtaler på skoler og jobcentre, rådgivning om sociale forhold især i forhold til sygedagpenge samt rådgivning om medlemmernes arbejdsforhold.

Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
Siam Børne- og ungekoordinator

Siam, København

Vil du være med til at styrke og udvikle børne- og ungdomsafdelingen i en ambitiøs, velfungerende forening? Vil du have et arbejde med varierende arbejdstider og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

I Siam lægger vi vægt på at have en social profil, samtidig med vi ikke går på kompromis med det sportslige. Vi brænder for vores sportsgrene og måden, vi kan bruge dem til at hjælpe mennesker og især børn og unge på. Dit arbejde vil have udspring i foreningens nuværende ungdomsaktiviteter i thaiboksning og brasiliansk jiu-jitsu.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rekruttering af frivillige/trænere, herunder frivillige/trænere der kan arbejde med social trivsel i klubben.
 • Løbende sparring med foreningens frivillige og understøttelse af deres arbejde med målgruppen af udsatte børn, unge og deres forældre.
 • Igangsættelse af konkrete initiativer i foreningen, der kan sikre en stærk organisering af børne- og ungdomsarbejdet.
KFUM's Sociale Arbejde Engageret leder til Folkekøkkenet i Kolding

KFUM's Sociale Arbejde

KFUM’s Sociale Arbejde søger en engageret, erfaren og fagligt funderet leder til Folkekøkkenet i Kolding. Et arbejde med mening.

Du skal drive Folkekøkkenet i tæt samarbejde med KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor. Her vil du indgå i et stærkt og fagligt funderet lederforum med kollegaer fra de øvrige 27 sociale caféer og væresteder i KFUM’s Sociale Arbejde. Jeres fælles arbejde understøttes og faciliteres af vores landsdækkende faglige leder for caféer og væresteder, som du også refererer til i det daglige.

Vi tilbyder:

 • en alsidig stilling med stort ansvar i en organisation, hvor der aldrig er tvivl om meningen og formålet med indsatsen
 • et job, hvor du kan bruge dine kompetencer og dit drive til at fortsætte Folkekøkkenets gode udvikling
 • engagerede og hjælpsomme medarbejdere i et uformelt, demokratisk miljø
Kommuneqarfik Sermersooq
2 Socialrådgivere/sagsbehandlere til Myndighedsafdelingen

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq Nuuk søger en dygtig og engageret socialrådgiver eller sagsbehandler til handicapteamet i myndighedsafdelingen med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest derefter.

Myndighedsafdelingen skal sikre, at sagsbehandling inden for pensions-, handicap- og matchgruppe 1-3 området altid sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov.

Vi søger en – gerne erfaren – sagsbehandler/socialrådgiver til at indgå i vores handicapteam og varetage en række opgaver herunder:

 • Sagsbehandling med råd og vejledning indenfor Inatsisartutlov om støtte til personer med handicap, herunder skrive sagsfremstillinger til handicap/social psykiatrivisitationen m.v.
 • Ad hoc-opgaver
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Voksenpsykiatri- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet, som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Voksenpsykiatri- og Handicapafdelinger i hele landet.

Som konsulent fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor god erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil.

Kommune Konsulenterne
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Odder, Skanderborg, Hørning og Ry

Til vores afdelinger i Odder, Skanderborg, Hørning og Ry søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Odense Kommune
Afdelingsleder til Vejledning og Kontrol

Odense Kommune

Vi søger en afdelingsleder til Vejledning og Kontrol i Ydelsesområdet i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Har du de ledelsesfaglige kompetencer, der skal til for at stå i spidsen for en afdeling, der behandler sager om socialt bedrageri? Er du dygtig til at lede i forandring og til at opbygge gode relationer både eksternt og internt? Har du de faglige kompetencer inden for ydelsesområdet, der gør at du kan give dine medarbejdere faglig sparring og sætte retningen for afdelingens faglighed? Så har vi en stilling som afdelingsleder til dig.

Som afdelingsleder bliver du strategisk og faglig nærleder for en afdeling med 8 kontrolmedarbejdere.

Du skal udøve nærledelse i afdelingen og sørge for den daglige drift - og samtidig også indgå i de mange tværfaglige samarbejder som Vejledning og Kontrol er en del af. Herunder samarbejde relateret til bandeindsats og hvidvask samt tværkommunale arbejdsgrupper.

Odense Kommune
Esbjerg Kommune
Eventchef til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunes eventchef går efter mange år i jobbet på pension pr. 31. december 2022, og derfor skal vi nu finde hans afløser.

Vi leder efter en ambitiøs og visionær person med et grundigt kendskab til lokalområdet generelt og solid erfaring fra eventbranchen i særdeleshed.

Eventchefen har det overordnede ansvar – også økonomisk - for planlægning, udvikling og afvikling af events. Desuden skal han eller hun også arbejde for at tiltrække nye events, som skaber liv for kommunens borgere og kan være med til at tiltrække potentielle tilflyttere.

Arbejdsopgaverne for Eventsekretariatet ligger tæt op ad den nye retning, der er sat for Esbjergs udvikling. Her er oplevelser og kultur i centrum, og der er store ambitioner og stærke kræfter bag de spændende initiativer, som skal markere Esbjerg på landkortet.

Viby Kirke Kirke- og kulturmedarbejder til Viby Kirke, Aarhus Søndre Provsti, Aarhus Stift

Viby Kirke

Vi søger en medarbejder, der i samarbejde med kollegaer, menighedsråd og frivillige har lyst til at støtte op om sognets kirkelige liv for børn, unge og ældre.

Stillingen er på 30 timer pr. uge. Du må forvente aften og weekendarbejde. Tiltrædelse snarest muligt.

Stillingens arbejdsområder:

 • Babysalmesang, legestue og samarbejde med præster omkring børnegudstjenester
 • Kontaktperson i skole/kirke-samarbejdet og med børneinstitutionerne
 • Aktiv i udviklingen af aktiviteter målrettet sognets borgere i alle aldre
 • Undervisning af mini-konfirmander
Lolland Kommune
Socialfaglig vejleder med fokus på tidlig indsats

Lolland Kommune, Maribo

Vil du være en del af det tidlige forebyggende sociale arbejde på skoler og dagtilbud i Lolland Kommune?

Som socialfaglig vejleder vil du blive en del af den understøttende indsats i Sektoren for Børn, Unge og Familie.

Opgaverne består typisk i:

 • socialfaglig sparring
 • bekymringsafklaring
 • at støtte til facilitering af og deltagelse i familiedialogmøder

Du arbejder som udgangspunkt fysisk ude på de forskellige dagtilbud og skoler i dit distrikt. Du kommer ikke til at have din daglige gang sammen med de andre socialfaglige vejledere. Det er derfor vigtigt, at du kan trives i at arbejde meget selvstændigt.

Vi tilbyder høj faglighed, nærværende kollegaer samt supervision og løbende sparring.

Ikast-Brande Kommune
Socialrådgiver til familierådgivningen

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Kun 30 minutters kørsel fra enten Herning, Horsens eller Silkeborg ligger en skøn arbejdsplads med alsidige arbejdsopgaver og et godt kollegialt sammenhold!

For at understøtte visionen om mere tid til relation og proces i det sociale arbejde, er Ikast-Brande kommune via frikommunelovgivningen bl.a. fritaget for udarbejdelse af børnefaglig undersøgelse og handleplan. Hvad gør vi så i stedet? I relation med den enkelte familie og deres private og professionelle netværk faciliteter vi netværksmøder, som skaber processer i familien og netværket, som bringer børn og unge i trivsel.

Familierådgivningen er organiseret i tre funktionsteams; et handicapteam, et dagforanstaltningsteam og et døgnforanstaltningsteam. Den aktuelle stilling er forankret i vores handicapteam, som arbejder med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser samt deres familier.

Frederiksberg Kommune Vi søger to sagsbehandlere til kontanthjælpsteamet

Frederiksberg Kommune

De ledige stillinger er normeret til 37 timer pr. uge og er til besættelse den 1. december 2022 eller hurtigst muligt.

Kontanthjælpsteamet består af 16 medarbejdere med administrations- og socialfaglige baggrunde, heriblandt en driftskoordinator, en fagsystemkoordinator og en teamleder. Derudover har vi også en fagkonsulent og en systemkonsulent tilknyttet. Vi sidder i storrumskontorer med ca. 4-7 kolleger i hvert kontor.

Teamet arbejder med fast sagsstamme, men vi har samtidig et fælles ansvar for den samlede opgaveløsning således, at vi opretholder ens sagsbehandlingstid for borgeren. Dine opgaver vil primært bestå i at behandle ansøgninger om hjælp til forsørgelse og sagsopfølgning på igangværende bevillinger (70%), ansøgninger om hjælp i særlige tilfælde (20%) samt telefonisk rådgivning og vejledning (10%).

Ringsted Kommune Ambitiøs jurist eller en erfaren socialrådgiver med stærke juridiske kompetencer inden for Servicelovens KAP 11

Ringsted Kommune

Vi er godt i gang med at styrke det juridiske grundlag for arbejdet i vores Børne- og Familierådgivning og har derfor opnormeret med denne nye funktion - en jurist eller en erfaren socialrådgiver med stærke juridiske kompetencer.

Ser du dig selv som en del af myndighedsholdet på børne- og familieområdet og har du de rette juridiske kompetencer til at understøtte det socialfaglige arbejde, hvor det juridiske grundlag er i forandring, er dette den helt rigtige stilling for både dig og os.

Du skal arbejde med at styrke den juridiske side af sagsbehandlingen samt tage udfordringen op med at implementere den nye "Barnets lov" og sikre, at den nye lovgivning bliver til en styrkelse af indsatsen over for de mest udsatte børn og unge.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV