165 job matcher din søgning 165 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GSV Materieludlejning
Afdelingschef til Danmarks største udlejer af entreprenørmateriel

GSV Materieludlejning, Kolding og Rødekro

Som afdelingschef får du ansvaret for 8 dedikerede og engagerede medarbejdere på dit hold og i samspil med dem skal du drive og udvikle afdelingerne i Kolding og Rødekro. Det bliver dit ansvar, at afdelingen til enhver tid leverer en god og fleksibel service til virksomhedens kunder, sikre effektivitet og fremmer det interne samarbejde – således at afdelingen bidrager til en positiv udvikling i virksomheden og der fortsat er høj kunde- og medarbejdertilfredshed.

Du vil være ansvarlig for den daglige planlægning i afdelingerne, således at afdelingerne til enhver tid er funktionsdygtige og de aftalte budgetter nås. Et særligt fokusområde er at sikre, at de rette sikkerheds- og arbejdsprocedurer efterleves og indrapporteres i henhold til DRA-certificeringen.

GSV Materieludlejning
Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Telenor Manager, Small Account

Telenor, Aalborg

Brænder du for værdiskabende salg og har du lyst til at lede et team hvor gode kundeoplevelser og kvalitet er i højsædet? Kan du skabe fantastiske resultater, og samtidig drive udviklingen i din afdeling? Er du i stand til at varetage et high performing team gennem nærværende ledelse? Så er du måske vores nye fantastiske forbindelse til rollen som Manager for, Small Accounts – en helt central rolle i Telenor Erhvervs samlede lederteam.

Som Manager skal man både kunne gå forrest og bagerst. Det vil sige, at man både skal kunne finde ud af at gå forrest og sætte retningen, men samtidig også gå bagerst og samle op på tingene, samt støtte sine medarbejdere. Vi har en stærk teamånd i afdelingen, der i dagligdagen vil opleves som et fælles ønske om at lykkes som hold; ud mod kunderne og internt i forretningen. Vi vil være en succes – og kendt som afdeling og ikke kun som individ.

Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Vedbæk Sogns Menighedsråd Altsangerstilling til kirkekoret

Vedbæk Sogns Menighedsråd

Vedbæk kirke søger snarest muligt en dygtig og uddannet altsanger til Vedbæk kirkes professionelle voksenkor.

Koret synger motet på søndage og helligdage samt til konfirmationer, og har et par liturgiske gudstjenester hvert år samt 5-7 aftengudstjenester pr. år. Derudover deles sangerne om at synge til dåb om søndagen efter højmessen, ca. 4-7 stk. pr. år pr. sanger.

Da koret har en høj standard, ønsker vi en altsanger, som er ferm til bladsang, og som er indforstået med at synge soli af og til ved højmesserne, når der er brug for det.

KARSBERG – rekruttering og headhunting Operationel salgschef

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Volvo Entreprenørmaskiner A/S i Taulov

Med reference til CEO får du en central rolle i virksomhedens ledelse. Du bliver ansvarlig for salget, ledelse og udvikling af dit salgsteam samt at sikre udviklingen af forretningsområdet og skabe fremtidens salgsorganisation.

Fleksibel ledelse af dit personale bliver afgørende for at nå dine mål, samtidig med at du sætter rammerne, udvikler og igangsætter nye arbejdsmetoder, strukturer og systemer, der understøtter virksomhedens strategi. Salgsmæssigt er dine ansvarsområder bl.a.:

 • Salg af nye og brugte maskiner samt salg af totalløsninger, finansielle løsninger, produktivitetsservices
 • Reservedele, værksted, service
 • Samarbejdspartnere på salg, herunder på Færøerne og i Grønland
IMC Business Consulting A/S
Salgschef med teknisk flair

IMC Business Consulting A/S søger for Chocoma ApS i Ølstykke

Chocoma ApS søger en teknisk forretningsudvikler, der kan varetage en chefrolle, som projektleder og tovholder for virksomhedens produktudvikling. Du vil ligeledes få ansvar indenfor salg og markedsføring i kontakten til virksomhedens forhandlere og kunder.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver, som teknisk forretningsudvikler, vil spænde bredt og bl.a. inkludere:

 • Projektleder og tovholder for virksomhedens produktudvikling.
 • Opbygning, vedligeholdelse og udvikling af relationer til forhandlere og kunder, gennem besvarelse af henvendelser, udarbejdelse af tilbud m.v.
 • Deltage i den daglige drift af produktionen.
Dansk Kulturinstitut Regional chef for de østlige naboskabslande

Dansk Kulturinstitut, København

Dansk Kulturinstitut har de seneste år udvidet sine aktiviteter i de østlige naboskabslande, ikke mindst gennem programledelsen for Den Ny Demokratifond og Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus i Kyiv. Som chef for området, bliver du ansvarlig for programmernes rammer og udvikling samt Dansk Kulturinstituts øvrige kunst- og kulturaktiviteter i regionen.

Vi søger en erfaren leder, der har teknisk erfaring med at arbejde inden for EU’s og Danidas programmer, kan lede store internationale projekter og har indgående kendskab til de østlige naboskabslande. På grund af den sikkerhedsmæssige situation er stillingen foreløbigt i København, men på sigt tænkes basen i Kyiv.

Som regional chef indgår du i et hold af dedikerede internationale institutledere, der udfolder og udvikler visionen for Dansk Kulturinstitut, og som hver især står som brobyggere mellem Danmark og verden.

DGI
DGI-Huset Vejle søger ny direktør

DGI

Er du den dynamiske leder, der kan stå i spidsen for en fortsat udvikling af byens samlingssted DGI-Huset i Vejle?

Med afsæt i husets 3 ben – foreningsidræt, kommercielle idrætsaktiviter og konferencer/messer og events søger vi en stærk lederprofil, der har relevant erfaring ledelsesmæssigt, fagligt og personligt og som har fingeren på pulsen inden for husets virkeområder.

Dine primære opgaver:

 • Stå i spidsen for udvikling af huset og være daglig leder for husets medarbejdere, som arbejder på tværs af funktionsområder.
 • Økonomisk ansvar for husets drift og udvikling, herunder at sikre tilstrækkelige indtægter til, at DGI-Huset Vejles mål kan udvikles og opfyldes.
 • Oversætte og omsætte strategier til handleplaner og implementering heraf og dermed fastholde og igangsætte nye aktiviteter.
DGI
Grundfos A/S
Head of Commerce

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have an entrepreneurial spirit and experience in getting ventures off to a good start commercially? And would you like to make a real difference in the world as you become the Head of Commerce in our Sustainably Cool Innovation Lab?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads You will be responsible for taking on the commercial leadership in the venture. You will ensure and refine business logic and the business model within the current venture. You will also play a role in the broader innovation lab to help innovate novel, ground-breaking solutions that will shape the future of the world of cooling. You will be a key member in one venture and contribute to other projects and as the ideas develop. You can expect to build and manage a team when the venture goes into the next stage.

Grundfos A/S
Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Teatercentrum i København

Teatercentrum søger udadvendt og relationsstærk direktør til at stå i spidsen for udbredelsen af scenekunst til alle børn og unge i Danmark.

Teatercentrum er Danmarks officielle kompetencecenter for udbredelse og formidling af professionel scenekunst for børn og unge og en selvejende institution under Kulturministeriet.

Arbejdet med at udbrede scenekunst til børn og unge sker bl.a. gennem Aprilfestivalen, udgivelse af et sæsonkatalog, facilitering af dialog om B & U-forestillinger på internetportalen Teateravisen.dk og de sociale medier, gennemførelse af workshops, seminarer og formidlingsprojekter for indkøbere, teaterfolk, børn og unge samt faciliteringen af og deltagelse i nationale og internationale netværk. Herudover arbejder Teatercentrum med at forbedre de strukturelle vilkår for scenekunst for børn og unge og som rådgiver ift. scenekunstindkøbere og de enkelte teatre.

Mercuri Urval
Gem
Hansen Toft A/S Business Unit Manager - Vand & Klima

Hansen Toft A/S søger for kunde

Til en af Danmarks førende rådgivervirksomheder

Vil du have en helt central rolle i at drive forretningsinitiativer videre fra tegnebrættet til virkelighed og være med til at sætte dagsordenen for den grønne omstilling og klimatilpasning sammen med nøglepersoner i organisationen?

Du kommer til at sidde i førersædet med det fulde P&L-ansvar for at drive segmentet Vand & Klima. Her vil du sætte strategien, skabe markedspositionen og lede en landsdækkende business unit med 85 dedikerede medarbejdere, herunder 6 lokale ledere. Nogle af de 6 lokale enheder præsterer helt i top, mens andre skal udvikles. Det bliver din opgave at udløse det samlede potentiale.

5R People ApS
Salgsleder til Danmarks førende kontaktcenter

5R People ApS, Næstved

Brænder du for at skabe vækst og resultater, sammen med et team af dedikerede medarbejdere? Hos 5R People søger vi nemlig en Salgsleder, til vores afdeling i Næstved.

Se video om 5R People ApS som arbejdsplads

5R People er Danmarks førende kontaktcenter. Vi arbejder inden for mange forskellige områder og for forskellige samarbejdspartnere, herunder bl.a. banker, forsikringsselskaber, teleselskaber, NGO’er m.m.

Som Salgsleder vil du have ansvaret for, at drive samarbejdet med forskellige samarbejdspartnere og dertilhørende projekter. Du vil således være ansvarlig for at sikre opnåelse af vores målsætninger på tværs af forskellige projekter og kampagner. Dette indbefatter budgettering, emne-/kampagnestyring, rekruttering, uddannelse og daglig ledelse af ca. 15-20 medarbejdere, samt løbende dialog med, og afrapportering til, vores samarbejdspartnere.

5R People ApS
Gem
Lavendla
Freelance begravelsesrådgivere

Lavendla, Odense og Kolding

Drømmer du om at gøre en forskel? Vi søger dig, som vil med på vores rejse.

Som begravelsesrådgiver er du med til at hjælpe familier og pårørende i en svær tid. Det er dig, der afklarer, hvad de pårørende har brug for, planlægger forløbet sammen med dem og hjælper med alle de praktiske og administrative opgaver. Du skal altså være projektleder, koordinator, ide-bank, planlægger, og samtidig den der udfører de praktiske opgaver, og holder styr på at alle detaljer er på plads.

Hos Lavendla anerkender vi, at det at arbejde med begravelser og mennesker i sorg kræver høj faglighed og et professionelt ståsted. Derfor skal man for at blive begravelsesrådgiver hos os, gennemføre et kursus på Lavendla Academy.

Lavendla
JYSK
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Viby J

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Salgsleder.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
 • du sætter kunderne først
 • du er motiveret for at skabe gode salgsresultater i samarbejde med dit team
JYSK
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtige/Specialkonsulenter søges til uddannelsesområdet ved Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du være med til at skabe endnu bedre uddannelser?

Udviklingen af uddannelsesområdet har høj prioritet, så der kan skabes de bedste uddannelsesmuligheder for alle og sikres kvalificeret arbejdskraft til erhvervslivet. Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke søger derfor tre nye kolleger til henholdsvis gymnasieteamet, erhvervsuddannelsesområdet og enheden for tværgående projekter, data og analyse (TDA) – tre nye kollegaer der vil være med til at udvikle og styrke resultaterne på disse områder.

Vi har en samarbejdskultur, der giver alle mulighed for at bidrage med nytænkning til organisationen, og løsningen af opgaverne. Hvis du er åben, samarbejdsorienteret og har uddannelsesområdet som interessefelt, er du måske vores nye kollega.

Grønlands Selvstyre
OK a.m.b.a. Salgsleder – tag det første skridt i din lederkarriere!

OK a.m.b.a., Viby J

Går du rundt med en leder i maven? Og har du lyst til at få et team af studerende til at spille?

Lige nu søger vi en salgsledere til at lede et af vores superskarpe studenterteams. Skal du være den ene?

”Her får du altså 7 virkelig erfarne lederkolleger i ryggen – og de står klar med kyndig sparring, når du har brug for det,” fortæller Kasper Vorsaa Langvad, salgs- og kundecenterchef og din nye leder.

Skal du lede vores studenterteam? Så læs videre her!

Train ERFAREN PRODUCTION MANAGER

Train, Aarhus

Har du lyst til at arbejde på et af landets førende spillesteder? Trives du i et dynamisk og levende koncertmiljø – hvor du er centralt placeret med ansvar for produktion? Vil du være en del af en passioneret medarbejdergruppe i et målrettet, men uformelt arbejdsmiljø?

Så er du måske vores nye kollega.

Hovedopgaverne som production manager er:

 • Det overordnede ansvar for planlægning og afvikling af TRAINs koncerter.
 • Ansvar for al teknisk personale.
 • Sikring af vagtplaner
 • Kontakt til musikere, bands og deres crew.
Nordens Hus på Færøerne
Vi søker 1 – 2 kulturprodusenter til Nordens Hus på Færøyene!

Nordens Hus på Færøerne, Tórshavn

Vil du være med å skape innhold for tusenvis av publikummere årlig? Arbeide i et miljø hvor alle kunstformer er representert og Norden står i fokus? Vi leter etter deg som ønsker å programmere i et kulturhus og gjennomføre arrangementer både små og store, både på eget initiativ og i samarbeid med andre. Liker du samtidig å utvikle konsepter og bygge nettverk? Ja, da er dette din drømmejobb!

Vi leter etter deg som har lyktes å holde trådene sammen i store prosjekter, hvor mange ulike aktører kommer sammen. Prosjektarbeid og avvikling kan ligge både på kvelder og i helger, så du skal være innstilt på fleksible arbeidstider. Arbeidstedet er i Nordens Hus, som ligger i Torshavn. Det er også en del reisevirksomhet knyttet til stillingen.

Vi har bruk for en kollega som er utadvendt og kan arbeide selvstendig, i god dialog med Nordens Hus sine øvrige medarbeidere, prosjektpartnere og ledelse.

Nordens Hus på Færøerne
International Workspace Group Community Sales Manager

International Workspace Group, Copenhagen

As a Community Sales Manager, you’ll be responsible for the smooth running of your Regus centre while finding ways to increase sales and revenue, helping more and more people enjoy the benefits of flexible working. You’ll motivate your team to create a great working environment to ensure customer satisfaction and retention.

About you

We’re looking for someone who has the experience and aptitude to manage a smooth running operation. You’ll need to be an accomplished multitasker, able to pre-empt issues before they become problems, and keep a team motivated and focused on service excellence.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV