428 job matcher din søgning 428 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scantox A/S Vi søger en dygtig medarbejder til en kombineret stilling med vask af materialer i dyrefacilitet og vedligeholdelse af udearealer

Scantox A/S, Lille Skensved

Søger du en varieret, spændende og udfordrende hverdag med masser af opgaver?

Du vil blive en del af en virksomhed i udvikling, der leverer resultater inden for præklinisk forskning, herunder regulatoriske in-vivo toksikologiske studier, som er essentielle for udviklingen af lægemidler.

Vi søger en medarbejdere til at varetage daglig vask af burmateriel kombineret med vedligeholdelse af udearealer på vores facilitet i Lille Skensved nær Køge.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i:

 • Betjening og vedligehold af vaskerummets maskiner (reolvasker, strødispenser og flaskevasker)
 • Rengøring og desinfektion af burmaterialer, foderskåle, legetøj m.m.
 • Varetage græsslåning i sommerhalvåret samt klipning af buske langs indfaldsvejene
 • Strøning af salt på arealer med færdsel i vinterhalvår
Forsvarets Efterretningstjeneste
Vi søger to energiske rengøringsassistenter med flair for professionalisme, teamånd og smil

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du mod på en travl hverdag i et team med professionelle kollegaer?

I Forsvarets Efterretningstjeneste står vi tidligt op, så din hverdag begynder typisk kl. 6. Du bliver en del af et professionelt team fordelt på to lokationer i Københavnsområdet.

Lokationen i Dragør bliver den primære arbejdsplads for den ene af de to medarbejdere, vi søger.

Vores hverdage er aldrig ens og vi gør meget ud af altid at hjælpe hinanden, så vi både lever op til den rengøringskvalitet vi står for og holder humøret højt.

I teamet hjælper vi hinanden for at løse opgaverne, hvilket gør at dagene ikke altid er ens. Forsvarets efterretningstjeneste er en anderledes arbejdsplads, hvor vi vægter kompetencer højt, så du skal have mod på at lære nyt.

Scandic Hotel A/S
Housekeeping Manager, fuldtid, Scandic Falkoner

Scandic Hotel A/S, Frederiksberg

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at åbne nye døre, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeping Manager på Scandic Falkoner.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over alle kroge og er god til at give ren besked, lede og dele viden, mål og nye muligheder. Og vi ved, at du med din faglige stolthed altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi på gangene. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ansvar for Housekeeping, som består af 30 Team Members
 • Daglig ledelse, coaching af teamet og deltagelse i driften
 • Kvalitetssikring af rengøringen på hotellet samt Falkonersalen, afdelingens opgaver og mål
Scandic Hotel A/S
Rentokil Initial A/S Serviceassistent

Rentokil Initial A/S, Egå

Rentokil Initial tilbyder et unikt service- og produktprogram inden for hygiejne og måtteservice til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er et team på 8 personer som søger 1 ny kollega til et 6 mdr. vikariat med mulighed for fastansættelse, med start 1/12-2022.

Initials produkter er hygiejneprodukter beregnet til badeværelsesmiljøer. Der foretages service i form af funktionstest, rengøring, udskiftning af måtter, samt mindre reparationer på dispenserer samt opfyldning af varer på kundernes lager.

I jobbet skal du stå for service hos en række faste kunder, som du efter en periode vil have en god relation til. Ligeledes vejleder du kunderne om vores nye produkter og services og rådgiver ligeledes kunden om relevante muligheder. Du starter de fleste dage hjemmefra med en planlagt rute fra din leder. Naturligvis har du en god sparring fra dine mange kollegaer.

Keolis Danmark A/S Servicemedarbejder til Keolis Odense Letbane

Keolis Danmark A/S

Skal du være med til at forsætte opbygningen og sætte dit præg på den fremtidige letbane i Odense? Så det nu du har chancen!

Vi vil uddanne dig til servicemedarbejder hos Keolis, og du vil blive en del af holdet, som driver letbanen i Odense.

Vi søger efter nogle gode kollegaer, der sætter en ære i, at vores letbanekøretøjer skinner rent og udgør et godt arbejdsmiljø for letbaneførerne. Oven i dette, give passagerne en god ren oplevelse på deres rejser. Vi søger personer med en god serviceforståelse, som vil bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Landal GreenParks ApS
Rengøringsafløser til Landal Fyrklit

Landal GreenParks ApS

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på Landal Fyrklit?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Du skal gøre dette

 • Rengøring af feriecenterets faciliteter.
 • Rengøring af feriecenterets feriehuse.
 • Kontrol og egenkontrol af huse.
 • Udbringning og indhentning af linned.
Landal GreenParks ApS
THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent til Kløvermarken

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Kløvermarken er et almindeligt plejecenter i Koldby med 32 beboerlejligheder. Her bor også vores hund Walther. På Kløvermarken er der ca. 35 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde: sosu-assistenter og -hjælpere, pædagogiske assistenter, sygeplejersker, rengøringsassistent, ernæringsassistenter, fysioterapeut, værdighedsmedarbejdere, ledere, pedeller, aktivitetsmedarbejder og sekretær.

Stillingen som rengøringsassistent på Kløvermarken omfatter rengøring i beboernes lejligheder, alle fælles- og servicearealer, samt andre mindre opgaver på plejecentret.

Arbejdstiden er alle hverdage fra kl. 7:00 om morgenen. Stillingen er på 32 timer pr. uge med start den 1.december 2022. Det er også en mulighed at starte før.

Crystal Rent ApS Rengøringsassistent

Crystal Rent ApS, Esbjerg

Er du en morgenfrisk og aktiv person? Er du god til at arbejde selvstændigt og indstillet på at samarbejde? Så har vi lige jobbet til dig!

Vi mangler en ny kollega til vores rengøringsteam, der kan møde kl. 08.00 hver dag. Der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid på 20 timer om ugen. Vi har foreløbig planer om at øge timetallet.

Arbejdsopgaver:

 • Rengøring af kontorlandskab
 • Rengøring af private huse
EUC Lillebælt Rengøringsassistent

EUC Lillebælt, Fredericia

Da en af vores rengøringsassistenter har valgt at videreuddanne sig, søger vi en engageret og serviceminded medarbejder til skolens rengøringsafdeling. Vi er i alt 13 medarbejdere, som sørger for rengøring af skolen, som omfatter undervisningslokaler, kontorer og fællesområder.

Undervisningslokaler og kontorer rengøres inden eleverne møder ind og fællesarealer i løbet af formiddagen. Derudover har vi et skolehjem, hvor om fredagen skal hjælpes til med rengøring af værelser.

Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 5:00 til 10:30 og fredag fra 5 til 13:00.

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V. All-round rengøringsmedarbejder

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensburg

Du har øje for rengøring ud i alle hjørner og for de små rengøringsmæssige detaljer, der er med til at give et positivt helhedsindtryk af biblioteket. Og ikke mindst lyst at være med til at holde biblioteket i Flensborg fint og rent for alle vore gæster og medarbejdere.

Dine opgaver:

 • Rengøring i Flensborg Bibliotek i Nørregade 59.
 • Evt. afløsning i vore filialer i Husum og Slesvig; tjenestebil til rådighed.
 • Ved arrangementer kan der være forskellige små opgaver efter nærmere aftale.

Vi tilbyder en midlertidig stilling på 25 timer/uge, og ledig til besættelse fra 1. november 2022 og 10 måneder frem, evt. mulighed for forlængelse.

Gem
JKS Rengøringsmedarbejdere søges til forskellige opgaver i Aalborg/omegn

JKS

Har du erfaring med erhvervsrengøring eller skolerengøring? Så har vi muligvis et spændende job til dig.

Der er tale om både korte og længerevarende vikariater. Har du erfaring med rengøring, og er du ansvarsbevidst og positiv? Trives du i et selvstændigt job, og arbejder du grundigt og effektivt?

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være inden for følgende områder:

 • Rengøring af kontorer og gangarealer
 • Rengøring af kantine og frokostrum
 • Rengøring af private hjem
THISTED KOMMUNE
Rengøringstekniker

THISTED KOMMUNE, Hurup

Med din grundighed og fleksibilitet indgår du i tæt dialog med brugerne og med til at sikre en høj rengøringsstandard. Tror du også på, at den bedste rengøring opnås i tæt dialog med brugeren? Så er det netop dig vi søger hurtigst muligt til vores fælles arbejdsplads i Thisted Kommunes administrationsbygning i Hurup.

Vi tror på, at dialog, åbenhed og tillid er afgørende for, at vi sammen kan skabe gode vilkår og høj service for rengøringen, på vores fælles arbejdsplads. Det kræver, at du har lyst til at lytte til brugernes behov og ud fra disse behov og ønsker kan komme med dine faglige og professionelle inputs til løsningen af rengøringsopgaven.

Dit daglige arbejdssted vil primært være på Kirkevej 9, 7760 Hurup, hvor vi sidder 90 administrative medarbejder, som varetager opgaver inden for det tekniske område. På aftalte tidspunkter vil dine opgave også kunne omfatte kommunens øvrige administrative bygninger.

Kommuneqarfik Sermersooq
Projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival. En medarbejder med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest muligt og en medarbejder med tiltrædelse 01.01.23. Begge stillinger vil løbe indtil 12. juni 2023.

Du vil være en del af projektgruppen, og stillingerne vil omhandle primært logistik, frivillighed, kommunikation samt andet koordinerende arbejde.

Vi søger en – gerne erfaren – projektmedarbejder til at indgå i arbejdet med festivalen og varetage en række opgaver herunder:

 • Hvervning af frivillige til festivalen
 • Koordinering af frivilligindsatsen under festivalen
 • Koordinering af logistik under festivalen, herunder transport, logi, kost
Kommuneqarfik Sermersooq
Region Sjælland Erhvervsuddannet eller ufaglært serviceassistent

Region Sjælland, Ringsted

Teknik og Service afsnittet på Ringsted Sygehus søger 1 deltids erhvervsuddannet eller ufaglært serviceassistent til at varetage serviceopgaver i nyt område.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Afsnittet består af 35 medarbejdere på henholdsvis Næstved og Ringsted sygehus. Du bliver en del af en gruppe på 14 personer, som har fast arbejdssted i Ringsted, hvor teknik og service er samlet i en FM-enhed, og sammen løfter I opgaven med drift og vedligeholdelse af huset.

Til stillingen er der blandt andet tilknyttet følgende arbejdsopgaver/funktioner:

 • Ansvar for eget område.
 • Afløsning af andre områder ved ferie og sygdom.
 • Rengøringsopgaver efter INSTA 800 og NIR rengøring.
 • Deltage i ad hoc-funktioner i huset, f.eks. postomdeling, mødeforplejning, opfyldning af diverse depoter og meget andet.
A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

Gem
Ottzen & Co. I/S Erfarne vinduespudsere søges til København og omegn

Ottzen & Co. I/S

Ottzen & Co har kunder på hele Sjælland og enkelte i Jylland, men det primære område er Storkøbenhavn.

Hos Ottzen & Co vil du få én varieret hverdag. Vi vægter kvalitet og tilfredse kunder højt.

Hos os vil få et job med ansvar for et antal faste kunder. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, er dedikeret og kan lide frihed under ansvar. Du vil komme til at arbejde med erhvervskunder, offentlige, små og store private firmaer. Vi har egen mobil lift, og alle biler har rentvandsanlæg.

Ottzen & Co – har pudset vinduer siden 1992 og løser i dag mange forskellige opgaver i kommuner, små og store private erhvervskunder.

Gem
FUGL LEONHARDT Til privat estate nord for København søges ”servicepar”

FUGL LEONHARDT søger for kunde i Vedbæk

Til unikt hjem i Vedbæk søger FUGL LEONHARDT jer, som med udpræget servicegen sætter en ære i at gøre ting ordentligt, og som er parate til at træde til, hvor det er nødvendigt. I udviser det bedste værtskab og er positive og glade at omgås. I taler gerne dansk, engelsk eller tysk og har kørekort.

Servicepar med flair for madlavning, have, rengøring, chauffør m.m. søges
I er passionerede, detaljeorienterede, fleksible, servicemindede og elsker at gøre rent og lave mad. I kommer måske med erfaring fra ambassader, private hjem, hoteller eller andet relevant, hvor ordentlighed og diskretion er en naturlig del af hverdagen.

I tilbydes bl.a.:

 • nyistandsat bolig på ejendommens grund, et dejligt hjem for et par
 • en alsidig og fleksibel arbejdsplads med direkte reference til ægteparret
 • arbejdstid primært på hverdage med enkelte weekender
Indrykket:
Gem
ISS Facility Services A/S
Tilsynsførende til togrengøring i dagtimerne

ISS Facility Services A/S

Som tilsynsførende deltager du i selve udførelsen af rengøring af tog og indgår i ledelsesteamet, der sammen varetager den daglige ledelse af 10 medarbejdere. Dine arbejdsopgaver er ligeligt fordelt mellem udførende rengøring- og ledelsesopgaver.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Din vigtigste ledelsesopgave er at lede og motivere medarbejderne, så de varetager opgaverne og kundens interesse effektivt og professionelt. Du planlægger og koordinerer den daglige rengøring, står for introduktion og instruktion af nye medarbejdere i anvendelse af rengøringsmidler, arbejdsmetoder, ergonomi samt kvalitet.

Det er dit ansvar at sikre høj kvalitet og god service overfor kunden, som du dagligt er i kontakt med. Vejen til succes i jobbet er evnen til at være en ægte teamplayer og samtidig have lysten til at udvikle dig i takt med opgaverne.

ISS Facility Services A/S
Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV