868 job matcher din søgning 868 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Big Bowl Valby ApS Supervisor

Big Bowl Valby ApS

Bliv en del af et fantastisk hold.

Big Bowl Valby søger lige nu en erfaren og resultatorienteret supervisor til vores restaurant og bowlinghal. Er du den person, vi lige står og mangler?

Vil du være del af vores stærke team af medarbejdere, der hvert år underholder og bespiser mere end 250.000 glade gæster med bl.a. bowling, diskotek og middag i vores 300+ siddepladser store restaurant.

Vi søger en supervisor som:

 • Har flere års erfaring med restaurationsbranchen.
 • Er struktureret, resultatorienteret og ambitiøs omkring sit arbejde.
 • Har erfaring fra lignende mellemleder stilling.
Frederikshavn Kommune Er du køkkenassistent og går med tanker om at prøve nye udfordringer - så har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Stillingen er som udgangspunkt på 15 timer i dagvagt fordelt på hverdagene, hvor du vil indgå i et lille fast team sammen med vores 2 husassistenter og vores tekniske servicemedarbejder. Enkelte gange vil der også være arbejdsopgaver om aftenen i forbindelse med arrangementer og højtider.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil selvstændigt skulle varetage opgaverne omkring ernæring, samt servere mad for vores beboere. Der er ligeledes dagligt praktiske opgaver i køkkenet, som du også skal være en del af.

Vi forventer, at du vil kan og vil være en del af at skabe et hyggeligt hjem for vores beboere, samt medvirke til at skabe hyggelig stemning omkring blandt andet måltiderne.

Vestbirk Musik- & Sportsefterskole Kok/cater/ernæringsassistent til efterskolekøkken

Vestbirk Musik- & Sportsefterskole, Østbirk

Vestbirk Musik- & Sportsefterskole søger en positiv, selvstændig og engageret kok, cater eller ernæringsassistent med tiltrædelse snarest.

Du vil indgå i vores køkkenteam hvor eleverne på skift også deltager i arbejdet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med de unge mennesker, og at du er med til at skabe en positiv og glad stemning i køkkenet – også når der er travlt.

Jobbet

 • stillingen er på 37 timer ugentligt med skiftende vagter – dag, aften og weekend
 • turnusordning i 4 afdelinger (bage – grønt – varm – kold)
 • vi laver god mad fra bunden og prioriterer gode råvarer
Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

Grønlands Selvstyre
Faglærer til uddannelsen til gastronomassistent og kok

Grønlands Selvstyre, Narsaq

Vi er hele Grønlands Food College og arbejder med elever under uddannelserne: bager, ernæringshjælper og -assistent, gastronomassistenter, kok, receptionist og tjener.

Om dig

 • Du er udlært kok og har arbejdet med dit fag i fem år
 • Du brænder for uddannelse og for formidling
 • Du vil være med til at uddanne fremtidens gastronomassistenter og kokke i Grønland
 • Du kan samarbejde og arbejde efter systemer
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Du er glad, kreativ og kan inspirere andre

Vi ønsker, at du tiltræder d. 1. november 2022 eller efter aftale.

Grønlands Selvstyre
DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
Gem
Stevns Kommune Børnecenter Rødtjørnen søger køkkenassistentvikar til frokostordning

Stevns Kommune, Store Heddinge

Børnecenter Rødtjørnen har frokostordning og en køkkenassistent i 20 timer, som varetager den.

Vi søger en køkkenassistentvikar, som kan arbejde i køkkenet hver onsdag og ved sygdom og ferie.

Den daglige arbejdstid er 4 timer. Opgaverne består af anretning af madvogne til to børnehavestuer og en vuggestue. Rødtjørnen er normeret til 50 børn.

Menuerne består af rugbrød og pålæg 3 gange om ugen og varm mad 2 gange om ugen.

Egedal Kommune
Køkkenmedarbejder til Børnehuset Åkandehaven i Smørum

Egedal Kommune

Det lille børnehus, Åkandehaven i Smørum, søger en engageret og selvstændig køkkenmedarbejder på 23 t/u. pr. 1 november 2022 – indtil videre 31/12 2024. Stilling genvurderes hvert andet år, i maj, hvor forældrene stemmer om frokostordningen.

Køkkenet er husets centrum – for børn og personale. Der vil derfor være naturlig interesse fra børnenes side, som du vil være i kontakt med hver dag.

Lidt om dine arbejdsopgaver:

 • anrette maden og lave en let tilberedning, da maden kommer fra Fru Hansens Kælder
 • bestille varer og lagerstyre
 • have kendskab til lidt it
Egedal Kommune
Gem
Meyers Kantiner
Kok i barselsvikariat til Meyers Kantiner i København

Meyers Kantiner

Ser du muligheder i sæsonernes råvarer, og har du ligesom os fokus på dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed, så har vi måske lige jobbet til dig i en af Danmarks mest innovative og markedsførende kantiner.

Vi søger en kok i barselsvikariat fra 15. november 2022 til og med 28. februar 2023. Stillingen kræver stor selvstændighed, og det forventes, at den rette kandidat har lyst og evner til at påvirke sin egen hverdag og medvirke til kreativitet, inspiration og udvikling af sig selv og kollegaer.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad til vores kunder på restaurantniveau. Det betyder, at det er hjemmelavet med fokus på høj standard.

Meyers Kantiner
Gem
Meyers A/S
Kok søges til Meyers Kantiner i Esbjerg

Meyers A/S

Vi har travlt i Meyers Kantiner og søger derfor en passioneret kok til en af vores kantiner i Esbjerg. Ser du muligheder i sæsonernes råvarer, og har du ligesom os fokus på dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed, så har vi måske lige jobbet til dig i en af Danmarks mest innovative og markedsførende kantiner.

Stillingen kræver stor selvstændighed, og det forventes, at den rette kandidat har lyst og evner til at påvirke sin egen hverdag og medvirke til kreativitet, inspiration og udvikling af sig selv og kollegaer.

Du vil i samarbejde med dine kollegaer i køkkenet stå for at sikre en fuldendt og sammenhængende frokost. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme køkken, det kolde køkken, vegetariske retter, pålæg, smørrebrød, salater og bagværk, alt sammen med afsæt i vores Meyer DNA.

Meyers A/S
Incita Cafe Incita søger kok

Incita, Valby

Vores socialøkonomiske køkken er i rivende vækst, og derfor mangler vi hænder! Om du er kok, cater, køkkenassistent eller en erfaren ufaglært betyder ikke så meget for os. Til gengæld skal du trives i travlhed, elske det grønne køkken og være frisk på en varieret hverdag fyldt med mennesker i alle aldersgrupper, etniciteter og baggrunde.

Ydermere skal du have lige så meget drift mellem ørerne, som du har i hænderne. Vores køkkenchef er nemlig en flyver mellem afdelinger, så du skal kunne styre dagens gang i hendes fravær - og gerne med højt humør og en “hvor-der-er-vilje-er-der-vej-mentalitet”.

Kvickly Delikatesseassistent, Kvickly Strandlodsvej

Kvickly, København

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få mulighed for at:

 • Blive en del af et stort varehus med 85 medarbejdere
 • Præge og udvikle delikatesse afdelingen
 • Prøve kræfter med salg og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops uddannelsesprogram

Vi tilbyder:

 • Et arbejde, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag
 • Dygtige og friske medarbejdere
 • Et job, der kan harmonere med et privatliv

Opgaver:

 • Daglig produktion af sandwich, håndmadder, tapas anretninger, koldt og varmt hverdagsmad og mad ud af huset
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, friske varer m.m.
SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen Skårup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 40 medarbejdere. Skårup ligger på det naturskønne Sydyn, ikke langt fra Svendborg. Butikken er byens eneste dagligvarebutik, og omdrejningspunkt i det lokale liv.

Butikken er udbygget 2014 og er fortsat i en særdeles god udvikling, derudover vil butikken gennemgå en modernisering indenfor 1 år.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsen Delikatessemedarbejder, SuperBrugsen, Broager

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 60 medarbejdere. Butikken ligger på smukke Broager land som hvert år, besøges af en masse turister. Butikken har været inde i en god udvikling de seneste par år, og specielt har delikatessen haft en god fremgang.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med en god lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Coop Logistik Afløser til kantine - Nat

Coop Logistik

Vi søger en afløser til kantine. Er det dig?

Coop Logistik er et fedt sted at være, og med dig ombord kan vi gøre rejsen og målet endnu federe. Du vil være en afgørende brik i Coops forsyningskæde, sammen med dig sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det kræver sin person at være en del af et stærkt fællesskab, men sammen kan vi alle sikre varerne kommer ud til vores på landsplan 1200 butikker.

Som afløser i kantinen vil du være med til, at sikre driften i vores kantine. Arbejdstiden er som udgangspunkt hver 4. fredag 7,5 time i tidsrummet 21.00-04.00, med mulighed for flere.

Du skal kunne løfte ansvaret i en travl kantine med mange opgaver. Så føler du dig hjemme i et køkken, og sætter du pris på at servere god mad med et smil på læben? Og har du brug for et supplement til din primære indtægt? Så er det måske dig vi søger til at servicere vore medarbejdere med kolde, lune og varme retter.

SuperBrugsen Madentusiast, SuperBrugsen Skårup

SuperBrugsen

Brænder du for mad, for at inspirerer din kunder og for at yde verdens bedste personlige betjening?? Så er det nu du skal slå til i Superbrugsen i Skårup!! Vi søger lige nu en madentusiast, der gerne vil være en del af en butik med mange sindssygt engagerede medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder vores slagter og delikatesse afdeling indbydende og præsentable. Du vil selv være med til at forme din hverdag, men her er nogle af de ting der kan være inbefattet af din kommende hverdag:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Sørge for en salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Opskæring af fersk kød
Coop Logistik Kantineassistent

Coop Logistik, Hsselager

Vi søger en kvalificeret kantineassistent. Er det dig?

Coop Logistik er et fedt sted at være, og med dig ombord kan vi gøre rejsen og målet endnu federe. Du vil være en afgørende brik i Coops forsyningskæde, sammen med dig sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det kræver sin person at være en del af et stærkt fællesskab, men sammen kan vi alle sikre varerne kommer ud til vores på landsplan 1200 butikker.

Som Kantineassistent vil du være med til, at sikre den daglige drift i vores kantine. Din arbejdstid vil være 37 timer pr. uge fordelt fra mandag-fredag i fast turnus i tidsrummet kl. 08.00-15:54.

Du skal kunne løfte ansvaret i en travl kantine med mange opgaver. Så hvis du føler dig hjemme i et køkken og er god til at lave mad, og sætter du pris på at yde service med et smil på læben? Så er det måske dig vi søger til at servicere vore medarbejdere med kolde, lune og varme retter.

Gem
Fiskeristyrelsen
Kok til Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen

Fiskeristyrelsen

Interesserer du dig for gastronomi, kost & ernæring? Har du lyst til at sejle og lave sund mad til en flok søfolk? Så er der et ledigt job som kok på Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Nordsøen.

Fiskeristyrelsen varetager ansvaret for kontrol med fiskeriet – såvel det erhvervsmæssige som det rekreative. Regional kontrol i Fiskeristyrelsen omfatter regional kontrol Øst og regional kontrol Vest og beskæftiger ca. 150 medarbejdere, hvoraf 51 medarbejdere er tilknyttet de tre kontrolskibe.

Vi søger en faglært kok eller skibskok. Du er regnskabskyndig og anvender Excel og andre almindelige it-programmer. Du skal have basiskursus i søsikkerhed iht. STCW og et sundhedsbevis for søfarende.

Som kok planlægger du menuer, provianterer og laver maden. Du varetager alle opgaver i forbindelse med madlavning, herunder rengøring, vask af håndklæder, opvask og oprydning i kabys og tilhørende områder.

Fiskeristyrelsen
Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV