166 job matcher din søgning 166 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

Køge Øjenklinik ApS Klinikassistent

Køge Øjenklinik ApS

Køge Øjenklinik søger klinikassistent. Du er lægesekretær, social- og sundhedsassistent, måske optiker eller du har en anden sundhedsfaglig baggrund.

Som assistent i Køge Øjenklinik har du opgaver med undersøgelser og forberedelse af ambulante patienter til øjenlægerne, klargøring og assistance til operationer, selvstændige konsultationer som fx screeningsundersøgelser og suturfjernelser, modtagelse, visitation og booking af patienter i receptionen og telefonisk, sekretærarbejde og diverse andet forefaldende arbejde.

Vi arbejder i mindre teams med skiftende funktioner, og vi prioriterer, at du som klinikassistent efter oplæring kan varetage alle funktioner. Arbejdsdagen er tilrettelagt sådan, at vi udnytter vores ressourcer bedst, dvs. at udstyr, systemer og lokaler er af en kvalitet og indretning, der gør, at vi er i stand til at give patienterne og os selv en god oplevelse i en ofte travl hverdag.

Charlottenlund Privathospital & Øre-Næse-Halsklinik Lægesekretær/receptionist

Charlottenlund Privathospital & Øre-Næse-Halsklinik

Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik søger lægesekretær og/eller receptionist til 30 til 37 timer om ugen, gerne med erfaring inden for øre-næse-halssygdomme (privathospital/klinik eller offentligt sygehus). Arbejdstiden vil ligge mellem 8-17 med mulighed for individuelle hensyn.

Charlottenlund Privathospital er beliggende i nyindrettede, store lyse og indbydende lokaler sammen med den offentlige Øre-næse-halsklinik.

Dine opgaver vil være mangeartede og varierede.

Mandecentret Botilbud ApS Visiterende koordinator der evner at skabe systemer

Mandecentret Botilbud ApS, Aalborg

Brænder du for at blive omdrejningspunkt i en travl virksomhed, hvor empati og personlig service er i højsædet? Så kan vi tilbyde dig en unik mulighed for at blive visiterende koordinator på Mandecentret i Aalborg.

Du bliver et helt centralt bindeled i vores afdeling og ofte den første stemme og det første ansigt manden møder.

Dine primære opgaver ligger i vores modtagelse, hvor du er den første, vores brugere taler med. Det er derfor vigtigt, at du kan lytte, har menneskelig indlevelse og forstår at håndtere og hjælpe mennesker, der har akut behov for hjælp.

Skovshoved Lægeklinik Sygeplejerske, sosu-assistent, laborant eller lægesekretær med bred erfaring fra almen praksis søges til deltidsstilling

Skovshoved Lægeklinik

Jeg søger dig, som er en dygtig, omsorgsfuld og erfaren medarbejder fra almen praksis. Du er åben af sind, imødekommende, ressourcestærk, pligtopfyldende, stabil, har humor og er en god kollega.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være telefonvisitation, blodprøver, INR, CRP, urinundersøgelse, podning, EKG, LFU, øreskyl, sårpleje, vorter, vaccinationer, opfyldning og oprydning samt varebestilling. Desuden selvstændige konsultationer og sygebesøg efter erfaring.

Søernes Privathospital Lægesekretærer

Søernes Privathospital, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste privathospital, og har du lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor god service og høj kvalitet kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi brug for dig!

På Søernes Privathospital, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vi beskæftiger os med flere forskellige specialer.

Vi tilbyder en omsorgsfuld, professionel og nytænkende kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan se frem til en hverdag, hvor et tæt samarbejde på tværs af faggrupper og et godt arbejdsmiljø er prioriteret højt.

Vi opnormerer og søger to lægesekretærer, den ene stilling er i vores operationsbooking og den anden er en almen lægesekretærstilling.

Kommuneqarfik Sermersooq
Projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival. En medarbejder med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest muligt og en medarbejder med tiltrædelse 01.01.23. Begge stillinger vil løbe indtil 12. juni 2023.

Du vil være en del af projektgruppen, og stillingerne vil omhandle primært logistik, frivillighed, kommunikation samt andet koordinerende arbejde.

Vi søger en – gerne erfaren – projektmedarbejder til at indgå i arbejdet med festivalen og varetage en række opgaver herunder:

 • Hvervning af frivillige til festivalen
 • Koordinering af frivilligindsatsen under festivalen
 • Koordinering af logistik under festivalen, herunder transport, logi, kost
Kommuneqarfik Sermersooq
Lægesekretær

Lægerne Kirketerp, Warrer & Isaksen, Egå

Vi søger lægesekretær pr 1.12.2022.

Vi er en lægeklinik med 3 læger, 1 sekretær, 2 sygeplejersker og 1 uddannelseslæge.

Vi arbejder sammen med anden lægeklinik i større moderne og velfungerende lægehus.

Vi har brug for en lægesekretær, der kan passe telefonen med at give tider, bestilling af medicin, passe skranken og lave let sekretærarbejde. Du skal også hjælpe med håndtering af urinprøver og tage ekg. Måske også blodprøver og andet forefaldende praktisk og administrativt arbejde.

Specialklinik for Tandregulering ApS
Sekretær til Specialtandlæge i ortodonti

Specialklinik for Tandregulering ApS, København

Sekretær, gerne med erfaring i ortodonti eller lægesekretær, søges til privat tandreguleringsklinik i indre København. Hos specialtandlæge Harry Fjellvang søges sekretær til ledig fuldtidsstilling til besættelse november 2022. Du forventes at være udadvendt, empatisk og have en positiv tilgang til både patienter og dine nye kolleger.

Arbejdsopgaver:

 • Kommunikation med hospitaler, kommuner, henvisende tandlæger, forsikringsselskaber, patienter m.m.
 • Håndtering af mails.
 • Udskrivning af behandlingsplaner, epikriser, henvisninger m.m. efter diktat.
 • Oprette betalingsaftaler, udskrive regninger og rykkere.
Specialklinik for Tandregulering ApS
Administrativ klinikassistent til ØNH-speciallægepraksis i Kbh. K

Øre-, næse- og halsklinikken, København

Vi søger en ny kollega på fuld tid, der kan varetage arbejdsopgaver der varierer mellem både administrative og kliniske opgaver.

Klinikken er beliggende i en ældre herskabslejlighed med store lyse lokaler og med udsigt til Kultorvet. Patientgruppen er meget varierende, der behandles patienter i alle aldre.

Månedligt afholdes operationsdag, hvor der foretages diverse operative indgreb, diverse biopsier, tubulationer og adenotomier. Operationsholdet består af speciallægen, anæstesilæger samt operationssygeplejerske.

Vi tilstræber høj faglighed med fokus på at skabe et professionelt og trygt forløb for den enkelte patient. Der lægges vægt på kommunikation og daglig sparring om opståede patientrelaterede og/eller driftsrelaterede problematikker.

Øjenlæge Vibeke Aasholm Klinikassistent, sygeplejerske, lægesekretær eller optiker søges til øjenlægepraksis i Kolding, 28-30 timer ugentligt med start 1/12-22

Øjenlæge Vibeke Aasholm

Vi søger en serviceminded person med relevant sundhedsfaglig baggrund, da vores kollega går på efterløn.

Hos os skal du varetage telefonvisitation, forberedelse af patienterne til øjenlægen, diabetesscreeninger, varebestillinger, kalenderbookninger samt diverse andre opgaver.

Vi forventer, at du er smilende, energisk, omhyggelig samt kan bevare roen i en kompleks og til tider hektisk hverdag. Hos os er personen lige så vigtig som CV’et.

Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Dansk Kulturinstitut Regional chef for de østlige naboskabslande

Dansk Kulturinstitut, København

Dansk Kulturinstitut har de seneste år udvidet sine aktiviteter i de østlige naboskabslande, ikke mindst gennem programledelsen for Den Ny Demokratifond og Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus i Kyiv. Som chef for området, bliver du ansvarlig for programmernes rammer og udvikling samt Dansk Kulturinstituts øvrige kunst- og kulturaktiviteter i regionen.

Vi søger en erfaren leder, der har teknisk erfaring med at arbejde inden for EU’s og Danidas programmer, kan lede store internationale projekter og har indgående kendskab til de østlige naboskabslande. På grund af den sikkerhedsmæssige situation er stillingen foreløbigt i København, men på sigt tænkes basen i Kyiv.

Som regional chef indgår du i et hold af dedikerede internationale institutledere, der udfolder og udvikler visionen for Dansk Kulturinstitut, og som hver især står som brobyggere mellem Danmark og verden.

DGI
DGI-Huset Vejle søger ny direktør

DGI

Er du den dynamiske leder, der kan stå i spidsen for en fortsat udvikling af byens samlingssted DGI-Huset i Vejle?

Med afsæt i husets 3 ben – foreningsidræt, kommercielle idrætsaktiviter og konferencer/messer og events søger vi en stærk lederprofil, der har relevant erfaring ledelsesmæssigt, fagligt og personligt og som har fingeren på pulsen inden for husets virkeområder.

Dine primære opgaver:

 • Stå i spidsen for udvikling af huset og være daglig leder for husets medarbejdere, som arbejder på tværs af funktionsområder.
 • Økonomisk ansvar for husets drift og udvikling, herunder at sikre tilstrækkelige indtægter til, at DGI-Huset Vejles mål kan udvikles og opfyldes.
 • Oversætte og omsætte strategier til handleplaner og implementering heraf og dermed fastholde og igangsætte nye aktiviteter.
DGI
Lægesekretær til almen praksis

Campus Lægerne I/S, Odense

Vi søger en uddannet lægesekretær til fast stilling på ca. 30 timer/uge med start snarest muligt.

Vi søger en kollega med erfaring indenfor praksis, det være sig telefonvisitation, elektronisk patientjournal og håndtering af ad hoc-opgaver. Du skal ønske at træde ind i et team, hvor der er stor fokus på tværfaglighed, godt arbejdsmiljø, udvikling og optimal patientbehandling. Du skal være imødekommende, serviceminded, kunne arbejde selvstændigt og løsningsorienteret samt være frisk på nye udfordringer.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige i klinikken med hovedfunktion i receptionen. Du vil have tæt samarbejde med vores anden faste lægesekretær/sosu-assistent. Opgaverne er mange og forskelligartede og omfatter blandt andet:

 • Telefonvisitation
 • Håndtere patienthenvendelser ved skranken
 • Medicinhåndtering i form af receptfornyelse
Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Teatercentrum i København

Teatercentrum søger udadvendt og relationsstærk direktør til at stå i spidsen for udbredelsen af scenekunst til alle børn og unge i Danmark.

Teatercentrum er Danmarks officielle kompetencecenter for udbredelse og formidling af professionel scenekunst for børn og unge og en selvejende institution under Kulturministeriet.

Arbejdet med at udbrede scenekunst til børn og unge sker bl.a. gennem Aprilfestivalen, udgivelse af et sæsonkatalog, facilitering af dialog om B & U-forestillinger på internetportalen Teateravisen.dk og de sociale medier, gennemførelse af workshops, seminarer og formidlingsprojekter for indkøbere, teaterfolk, børn og unge samt faciliteringen af og deltagelse i nationale og internationale netværk. Herudover arbejder Teatercentrum med at forbedre de strukturelle vilkår for scenekunst for børn og unge og som rådgiver ift. scenekunstindkøbere og de enkelte teatre.

Mercuri Urval

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV