295 job matcher din søgning 295 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Shoreline Digital Marketing Coordinator

Shoreline, Esbjerg

Do you want to use your digital marketing skills to help improve the global renewable energy transition? - Well, here is your chance as Shoreline Wind is looking for a Digital Marketing Coordinator. Our cloud platform is used by the largest renewable energy companies and manufacturers in the world to develop, construct and operate wind farms across the globe.

WHAT YOU WILL DO:

 • Create, develop, and plan industry-targeted digital marketing campaigns across Shoreline Wind’s channels Optimize and scale our online advertising platforms for primarily LinkedIn Ads and Google Ads for efficient digital lead generation
 • Work closely with sales team to generate dynamic and targeted Campaigns that are highly focused on development of wind industry projects
 • Measure, analyse and report on the digital performance and establish goals and KPIs to indicate our progress and results
Oxfam IBIS
Digital Marketing Specialist

Oxfam IBIS, København

Er du en haj til digital markedsføring? Har du erfaring med at udvikle kampagner, der engagerer og tiltrækker nye faste medlemmer? Og har du erfaring med fundraising? Så er du måske den kollega, vi savner i vores team.

Du bliver en del af Public Engagement, hvor vi har ansvaret for at skabe kampagner, der engagerer danskerne i kampen mod ekstrem fattigdom og ulighed. Sammen udvikler vi kampagner, events og kommunikationsindsatser, som alle har det formål at understøtte, den forskel Oxfam IBIS gør – herhjemme og ude i verden. For at kunne øge kendskabet, interessen og ikke mindst opbakningen til vores sag, har vi brug for dig.

Oxfam IBIS
Jobindex
SEO-ekspert – er du vores næste growth hacker?

Jobindex, Valby

Vil du være med til at sikre, at Danmarks største jobdatabase forbliver i top på Google, så vores 500.000 månedlige brugere fortsat kan finde jobs og jobrelateret indhold hurtigt og nemt?

Så grib chancen for at træde ind i en spændende stilling, hvor du arbejder med hele SEO-paletten og er med til at sikre gode brugeroplevelser og høj konvertering på vores 3 sites.

Klar til at tage optimeringsbrillerne på? Læs mere om jobbet her.

Jobindex
Villa Copenhagen
Head of Marketing

Villa Copenhagen, København

NCH

Villa Copenhagen er kommet godt fra start siden åbningen i 2020, og som en del af vores ambitiøse vækststrategi søger vi nu en Head of PR & Marketing til at forsætte med at styrke vores brand-position samt opretholde vores forskellige koncepter og identiteter på tværs af alle relevante kanaler. Du bliver således et centralt medlem af vores ledelsesteam med base på vores hotel i København.

Dit primære ansvarsområde som Head of PR & Marketing vil ligge i at styrke vores brand-position på forskellige nøglemarkeder gennem SoMe-kampagner, pressehåndtering samt influencer-programmer – alt sammen noget du vil stå i spidsen for med henblik på at sikre den ønskede kendskabsgrad på de forskellige markeder.

Villa Copenhagen
Gem
Säljpoolen Trade Marketing Manager

Säljpoolen søger for Fristads i København

Fristads og Kansas er formet af høje forventninger. Siden 2019 har vi fokuseret på udvikling af grønnere arbejdstøj, og vores ambitioner er store, hvilket vores guiding star, ”Every professional dressed for sustainable performance”, også lægger op til. Det stiller høje krav til os – og derfor har vi brug for dig, som har styr på marketingredskaberne og er knivskarp til markedsføring og brand kommunikation.

Vi tilbyder en spændende stilling i en international koncern med en markedsledende position. Et job i en ambitiøs virksomhed med store målsætninger. Vi tror på konstruktiv sparring og tæt dialog på tværs af alle vores markeder globalt, og du vil derfor få kollegaer på tværs af landegrænser i marktingteamet. Du får mulighed for at beskæftige dig med attraktive produkter og brands, samtidig med at du i rollen vil få afgørende indflydelse på den fortsatte positive udvikling af Fristads og Kansas.

Hubhus ApS
Vi søger ny webudvikler

Hubhus ApS, København

 • Vi du gerne arbejde med de nyeste web-teknologier?
 • Ønsker du at blive bedre til dit arbejde og lære noget nyt?

Hubhus er en webplatform, der benyttes af virksomheder inden for alle brancher til at optimere og styre drift, kommunikation og planlægning. Det gør vi blandt andet ved at automatisere en lang række funktioner som f.eks. loyalitetsundersøgelser, tilbudsafgivelse, GPS-systemer til flådestyring, timeregistrering, kalendersystemer og online selvbetjeningsløsninger.

Som udvikler hos Hubhus vil du indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige udviklere. Du bliver en del af et agilt miljø og flad organisation med store frihedsgrader, hvor du selv har stor indflydelse på dit eget arbejde. Du vil være med i processen lige fra behovsafdækning til design, implementering og test.

Hubhus ApS
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Systemtekniker til service management platform

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vi udvider vores tekniske team i Service Management og Styring. Her søger vi en systemtekniker, der kommer til at arbejde med vores ITSM/HR-management løsning. Platformen er en cloud-løsning ved BMC Helix, hvor vi benytter Business Work Flows, ITSM Helix, Digital WorkPlace, Smart IT og integrationsplatformen ONEiO.

Du vil indgå i ”ITSM Tech”-teamet, hvor der vil være udvikling af processer i Business Work Flows og ITSM Helix for at understøtte og forbedre de processer og interne arbejdsgange for medarbejderne i HR. Disse udstilles i vores fælles brugerportal, hvor alle IT-services også udstilles.

Dine ansvarsområder i teamet vil være:

 • Konfigurering og implementering af front/back-end bestillingsformularer samt procesworkflows.
 • Deltage i udvikling af integrationsløsninger til øvrige systemer
 • Håndtere og løse incidents og service requests relateret til både HR- og ITSM-platformen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
MobilePay BI Frontend Developer at DataOps & Insights squad in MobilePay

MobilePay, Brabrand or Copenhagen

We are looking for a BI Frontend Developer to join our DataOps & Insights squad in MobilePay in Denmark. We have colleagues in both Copenhagen and Aarhus.

A day in the life of a BI Developer will to understand business requirements, translate them to clear data specifications, work with the data engineers to establish the best data model and visualize the insights that the stakeholder seeks. You will also actively engage with the stakeholders throughout the journey of them seeking insights in their business area and enable them to use data and insights in their daily work.

Kræftens Bekæmpelse Digital projektleder til fundraising

Kræftens Bekæmpelse, København

Har du lyst til at gøre en forskel for mange menneskers liv og hverdag? Brænder du for at arbejde med content, sociale medier og web? Og synes du, det er spændende at arbejde med projektledelse af digitale kampagner?

Du bliver en del af teamet ’Digital og Dialog’, hvor dit primære fokusområde vil være at drive digitale kampagner for bl.a. Støt Brysterne og Kræft er ikke for børn, herunder at lave content- og medieplaner og udvikle indhold til de forskellige kanaler.

Du bliver en del af et friskt og energisk team, som har højt humør – og som gerne vil høre, hvad du har lavet i weekenden! Selvom det sommetider går stærkt, sørger vi for, at der er plads til grin og interesse for hinanden.

RelateIT A/S
Power Apps Consultant

RelateIT A/S, Odense eller København

Er du vild med at kode kombineret med en god forretningsforståelse? Du vil elske at gå all in på at omsætte kunders ønsker og behov til konkrete brugervenlige apps og integrationer, som du designer og udvikler? Så er det måske dig, vi søger til vores team!

Der er run på vores ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central – og herunder også hele Power platformen. Vi søger derfor en konsulent med et stort drive, der kan afdække vores kunders behov og prioritere relation og dialog højt. Det er gennem relationen, at vi sikrer de rigtige og bedste løsninger – lige fra første kontakt til aflevering af løsningen.

Du skal analysere og designe løsninger på baggrund af Power platformen, der understøtter vores kunders arbejdsprocesser og behov.

RelateIT A/S
PROSA, Forbundet af It-professionelle
PROSA - Forbundet af It-professionelle, søger digitale kommunikationsmedarbejdere

PROSA, Forbundet af It-professionelle, København

PROSA søger to digitale kommunikationsmedarbejdere til Kommunikationsafdelingen, som vil være med til at udvikle PROSAs digitale kommunikationsløsninger.

Målet er, at de to stillinger understøtter, at PROSAs kommunikation bliver endnu mere målrettet, strategisk og datadreven, så PROSA kan indfri potentialet for at organisere flere medlemmer. Og dermed bidrage til at it-professionelle står stærkt både i arbejdslivet og som relevant politisk stemme.

De to digitale kommunikationskonsulenter vil sammen med afdelingens kampagnekonsulent og kommunikationschef skulle etablere en ny teamstruktur, hvor presse, sociale medier, web, nyhedsbrev, events, grafikløsninger mv. udarbejdes og bringes i spil.

Nordic Beauty Company ApS
Brand Manager til Revolution Beauty

Nordic Beauty Company ApS, Vallensbæk

Nordic Beauty Company søger en Brand Manager til at hjælpe med at drive Revolution Beauty i de nordiske lande!

Som Brand Manager bliver du medansvarlig for den daglige drift af Revolution Beauty, i samarbejde med vores Head of Brands.

Du vil stå for daglige driftsopgaver af brandet, og du vil få mulighed for at arbejde tæt sammen med nogle af Nordens største beauty retailers som Normal og H&M.

Stillingen er en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på et brand, der gennemgår en utrolig vækst, og blive en del af en mindre virksomhed, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du kan udvikle dine kompetencer i spændingsfeltet mellem marketing og salg, med et stort og selvstændigt ansvarsområde.

Deloitte Har du erfaring med de tekniske aspekter af softwaretest, og kan du lide at arbejde på store og komplekse opgaver i det private og det offentlige? Så er du den, vi leder efter

Deloitte, København

Du bliver en integreret del af System Engineerings voksende fællesskab af specialister. Fællesskabet inkluderer både testspecialister, softwareudviklere, arkitekter, agile eksperter og projektledere og testmanagers.

Som Technical Tester får du rig mulighed for at bruge din viden og ekspertise indenfor testautomatisering og kvalitetssikring til at levere løsninger af høj kvalitet til vores kunder. I din nye rolle vil du have spændende arbejdsopgaver, herunder bl.a.:

 • Være med til at designe og etablere testautomatiserings framework
 • Udvikle testscripts
 • Udføre ikke-funktionelle tests som performance-, load- og sikkerhedstests
Fora Kommunikationskonsulent til barselsvikariat

Fora, København

Vores ene kommunikationskonsulent går på barsel, og vi søger derfor en barselsvikar med en skarp pen, en næse for den gode historie og et godt grafisk øje. Du bliver ansvarlig for

 • udgivelse af medlemsbladet, hvor du som redaktør er tovholder på alt fra idéudvikling, kontakt til skribenter og skrivning af artikler. Du har det redaktionelle ansvar.
 • samarbejde med vores eksterne grafiker om opsætning og layout.
 • udgivelse af nyhedsbrev hver 14. dag, herunder at producere nyheder og sikre relevans i indhold og form i samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere.

Stillingen er et barselsvikariat på 30 t./ugen inkl. tid til frokost. Der er stor fleksibilitet, og vi giver mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Digitaliseringsstyrelsen
Erfaren UX-designer til MitID

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vi søger en stærk UX-profil, som kan fortsætte det vigtige arbejde med at sikre brugervenligheden og tilgængeligheden i MitID. Bevågenheden er stor, og behovene spænder bredt. Som vores nye UX Designer får du en vigtig rolle i alle fremadrettede ændringer i løsningen.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • prioritere og beskrive ændringer til løsningen både internt og over mod leverandøren
 • indgå aktivt i leverandørens designproces og prøveforløb, herunder reviewe prototyper og design, komme med forbedringsforslag samt sikre løbende brugerinddragelse, deltage i brugervenlighedstest og webtilgængelighedstest
 • planlægge og udføre forskellige typer af brugertest og -undersøgelser
Struers ApS
Marketing Coordinator

Struers ApS, Ballerup

Se video om Struers ApS som arbejdsplads

In the Nordic business unit, your main responsibility will be communicating with our customers. You will be the one creating well-written local content, conveying technical features and benefits to value for the customer, and you will send it out to customers by emails and newsletters and communicate through social media.

As responsible for all marketing in the Nordics, you will also prepare and execute events at headquarters in Ballerup as well as around the Nordics and you will create and publish sales supporting materials like case studies, PowerPoint presentations, testimonials, etc., and you will prepare SoMe posts.

Struers ApS
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

BBN Nordic ApS
Online marketingmedarbejder søges til deltidsstilling

BBN Nordic ApS, Rødovre

Da vi ønsker at vækste vores forretning og skabe større synlighed gennem online markedsføring, søger vi en medarbejder til at varetage vores markedsføringsindsats mod de kundegrupper og markeder, vi betjener.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Udarbejdelse og implementering af plan for online markedsføring
 • Løbende varetagelse, kampagnestyring og opfølgning af SEO og Google Ad Words, kampagner på vores to domæner bbnnordic.dk og bbnshoppen.dk
 • Kampagne, annoncering og indlæg på diverse SoMe-kanaler

Vi tilbyder den rette kandidat at indgå i et proaktivt og åbent team, hvor du i stor udstrækning selv får mulighed for at sætte rammerne og kreativiteten for dit daglige arbejde. Du kommer til at arbejde i et uformelt og positivt arbejdsmiljø, hvor der er plads til udfoldelse af nye ideer og tiltag.

BBN Nordic ApS
Troelstrup A/S E-commerce assistent med passion for herretøj

Troelstrup A/S, København

Vi søger en produktassistent med passion for herretøj, samt flair for SEO-optimering og kvalitetssikring (QA) af virksomhedens webshop. I tillæg til onlinesalg danner webshoppen fundament for hele virksomhedens automatiserede og datadrevne, eksterne kommunikation.

I det daglige vil du beskæftige dig med produkt management i form af nye produkter til virksomhedens webshop, samt kontinuerlig optimering og berigelse af den eksisterende produktportefølje.

Konkret vil dit arbejde indebære produktion af tekster og billeder til webshoppens produkter. Derfor kræves det, at du har flair for skriftlig kommunikation, og interesse samt forståelse for at skabe produktbeskrivelser, der er relevante for forbrugeren. Dvs. informerende, inspirerende og letlæselige tekster, der ligeledes er søgeoptimerede. Da webshoppen er på dansk kræves det, at du formulerer dig flydende og fejlfrit på skriftligt dansk.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV