865 job matcher din søgning 865 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brødrene Dahl Intern sælger til Danmarks største VVS- og VA-grossist

Brødrene Dahl, Kalundborg

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Så kom og vær en del af vores team, hvor der er sammenhold, højt humør og fokus på medarbejderudvikling.

Din arbejdsdag er aktiv og præget af varierende opgaver, der primært omhandler:

 • Fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • Rådgivning af kunden om den helt rigtige løsning
 • Behandling af ordrer og beregning af tilbud til vores kunder

Som intern sælger indgår du i et team med tre kolleger i vores butik. Her vil du opleve et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, som vægter både samarbejde, humor og det gode forhold til kunden.

Brødrene Dahl
KM Optics Denmark ApS Vi søger en service tekniker i medicobranchen

KM Optics Denmark ApS, København

Som servicetekniker hos KM Optics vil du blive en del af vores succes som medico virksomhed med salg og service af medicinsk udstyr til øjenlæger, optikere og hospitaler.

Du vil stå i spidsen for service, installation, fejlfinding, kalibrering, montering samt teknisk salg af diagnostisk udstyr til både eksisterende kunder såvel som nye kunder.

Din funktion vil blandt andet bestå i dels at følge op på leads, arbejde på udbud og udføre kundebesøg. Derudover vil du skulle deltage i cirka 10 konferencer i ind- og udland.

Gem
Würth Danmark A/S
Specialist/sælger af A/C-serviceenheder og bilindretning

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at være en del af et super specialist team, sælge bilindretningsløsninger og serviceenheder til Aircondition i absolut topkvalitet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads Du får ansvaret for salget af vores produkter til bilindretning og aircondition-serviceenheder, til såvel eksisterende som nye kunder. Mange af dine kunder vil ofte være i autobranchen samt lastvogns- og landbrugsbranchen, men især ved salg af bilindretning vil du komme i kontakt med en meget bred vifte af forskellige håndværksvirksomheder. Dit distrikt vil være den sydlige halvdel af Jylland med en nordlig grænse i linen Varde-Horsens og helt ned til grænsen samt hele Fyn med tilhørende smukke øer.

Würth Danmark A/S
Import for Kids ApS Salgskonsulent til nordisk distributionsvirksomhed i vækst

Import for Kids ApS, Greve

Brænder du for salg og gode kunderelationer, og ønsker du, at din næste arbejdsplads skal være hos en virksomhed, hvor du kan opleve succes og vækst. Så er du måske vores nye medarbejder hos Import for Kids!

Vi tilbyder dig en alsidig stilling som salgskonsulent til vores fantastiske kunder og selvfølgelig også til dem, som du vil hjælpe os med at møde!

Din opgave består i at hjælpe vores erhvervskunder med at blive succesfulde med vores store varesortiment inden for legetøj og udstyr til børn. Vi har de nordiske rettigheder på vores brands, og med dem i hånden står du stærkt i forhold til at være relevant hos kunderne.

Import for Kids er en nordisk distributionsvirksomhed, der importerer og videresælger varer fra hele verden. Vi dækker syv nordiske lande, som er Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne og Grønland.

Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger VVS søges

Lemvigh-Müller A/S, Rødekro

Har du et godt salgsgen, og vil du være med til – sammen med fantastiske kollegaer – at sikre, at kunderne får en god oplevelse, når de har brug for hjælp? Så søger vi en ny intern sælger til Lemvigh-Müller i Rødekro.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver

 • Betjening og rådgivning af kunder på telefon og mail
 • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer

I teamet er der 17 kollegaer fordelt på vores lokationer i Syddanmark. I Rødekro vil du blive en del af et team på fire kollegaer.

Lemvigh-Müller A/S
Ase
Unik jobmulighed som salgskonsulent til nyåbnet salgscenter

Ase, Aarhus

Vi åbner et helt nyt salgscenter den 1. oktober 2022, hvor vi har ambitioner om at etablere et stærkt hold af resultatorienterede salgskonsulenter.

Vil du med på rejsen og være med helt fra starten, så vi kan tilbyde dig et spændende job med salg og rådgivning i højsædet og mange udviklings- og karrieremuligheder.

Som salgskonsulenter hos Ase er du med til at sikre vores kunders arbejdsliv gennem en professionel rådgivning i tryghedsløsninger i form af A-kasse, fagforening, løn- og privatforsikringer til lønmodtagere såvel som selvstændige.

Ase
Gem
ACHHA
Kørende sælger til nyt dansk kvindetøjsbrand

ACHHA

Vi er et relativt nyt og ungt tøjbrand, der henvender sig til kvinder, og vi skiller os ud på pris og kvalitet samt vores farverige designs. Vi har i år fået opbygget et solidt netværk af butikker og mangler nu en drivende sælger til at fortsætte udviklingen med flere butikker samt servicering af de eksisterende kunder.

Så kan du svare ja til nedenstående, er dette job måske noget for dig:

 • Drives du af vækst og canvassalg?
 • Vil du være med til at opbygge et nyt dansk brand, hvor du har muligheden for at sætte dit præg på udviklingen (helt fra design til salg)?
 • Trives du med en hverdag “på vejen” for at finde nye kunder, samt servicere nuværende kunder?
ACHHA
Jobindex A/S
Eksterne salgsingeniører til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s i Aarhus og Brøndby

Har du fagligheden til at sætte dig ind i kunders problemstillinger og rådgive dem professionelt via kundebesøg, telefon, mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

”Her bliver du ikke betragtet som sælger, men som en vigtig rådgiver for vores kunder, hvor du er med til at tage beslutninger helt fra opstartsfasen,” siger Niclas Krushave, salgsingeniør Large Accounts.

Interesseret? Læs mere her.

Jobindex A/S
MME Nordic A/S
Project Manager

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech-virksomhed med globalt udsyn?

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en projektleder med kommerciel erfaring inden for maskinløsninger. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed. Som kommerciel projektleder får du en enestående mulighed for at spille en aktiv rolle i at vækste vores forretning ved at blive bindeleddet mellem vores kunder og MME Nordics interne afdelinger.

I samarbejde med Mechanical Lead i projektet bliver det din opgave at koordinere MME’s dybe tekniske kompetencer med kundernes forventninger og derigennem projektere de rigtige tekniske og konkurrencedygtige løsninger. Du behøver ikke være et teknisk unikum, men blot have en teknisk forståelse og være i stand til at styre en teknisk dialog med kunderne.

MME Nordic A/S
Gustaf Fagerberg A/S Produktspecialist, instrumentering

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Hos Fagerberg skaber vi innovative og bæredygtige løsninger, som optimerer vores kunders drift. Derfor søger vi lige nu en produktspecialist inden for instrumentering til vores tekniske team.

Som en af de produktkyndige ankermænd på kontoret i Brøndby løser du en bred vifte af opgaver - bl.a. teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, ordrebehandling, marketing- og salgsmaterialer m.v. Sammen med teamet har du ansvaret for at forløse et stort markedspotentiale og herunder bidrage til, at salget udvikler sig som forventet.

Dit ansvarsområde vil primært være elektriske og mekaniske produkter fra den førende tyske producent ”KROHNE”, herunder bl.a. flow-, tryk- og temperaturmålere. Du vil derfor få en spændende hverdag, hvor teknik, salg og kundekontakt vil præge dine arbejdsopgaver:

Hartmanns A/S Kunderådgiver til international koncerns salgskontor i Danmark

Hartmanns A/S søger for Gerdmans i Nivå

Som salgskonsulent i Gerdmans vil din rolle dreje sig primært om rådgivning af virksomhedens kunder, der netop kontakter virksomheden pr. telefon eller chat/mail for at få dækket deres behov for udstyr til indretning af deres kontor eller lager.

Din rådgivning af kunderne foregår deraf pr. telefon eller skrift, og dit mål er naturligt at skabe den bedst mulige løsning for kunderne. I din rådgivning afklarer du produktspecifikke spørgsmål og alternative løsningsmuligheder. Når løsningen er aftalt med kunden, vil du fremsende tilbud og ordrebekræftelser på det aftalte, ligesom du vil følge på leverancen og lave eventuelt mersalg hos de allerede købende kunder. Aftaler og tilbud vil du naturligt registrere i virksomhedens ordresystem.

ETU Forsikring Forsikringsrådgiver til vores salgsteam

ETU Forsikring, Rødekro

Er du topmotiveret, når det handler om at rådgive og sælge? Og kan du få endnu flere til at få øje på, hvad vi har at tilbyde?

ETU er et familieejet forsikringsselskab - og familier, de passer på hinanden. Det er i den ånd, vi siden 2007 har draget omsorg for vores kunder. Vi tilbyder forsikringer til kunder, der har behov for en god kundeoplevelse, og som værdsætter den personlige kontakt.

Dine opgaver spænder vidt:

 • Du laver opsøgende salg via telefonen
 • Sammen med dine kolleger deltager du i vores kundebetjening via indkomne opkald og mails
 • Du svarer på de forespørgsler, der kommer og laver tilbud til både nye og eksisterende kunder
ETU Forsikring Salgstrainee til vores salgsteam

ETU Forsikring, Rødekro

Bliver du topmotiveret af den gode kundekontakt? Ser du telefonen som et af dine vigtigste arbejdsredskaber? Og har du en ambition om at udvikle dig som sælger?

ETU Forsikring A/S er et mindre forsikringsselskab, som tilbyder privat- og erhvervsforsikringer i hele Danmark.

Som salgstrainee indgår du i vores salgsteam. I vores traineeforløb er der fokus på at udvikle dig, og du vil undervejs have opgaver som:

 • Opsøgende salg via telefonen til kunder vi allerede har en relation til
 • Deltage i vores kundebetjening via indkomne opkald og mails sammen med dine kolleger
 • Besvare de forespørgsler, der kommer og lave tilbud til kunderne
FOSS
Contract Operations Business Manager

FOSS, Hillerød

FOSS is looking for a new colleague to our global Customer Care Sales team. Your key focus in this role will be to help improve and streamline our global operations within contracts selling & renewal. With “contracts”, we are talking about remote & on-site maintenance agreements, digital service agreement, applications support etc. - typically contracts renewed yearly or on subscription.

As our new Contract Operations Business Manager, you will be a vital part of defining and establishing our global “contracts sales & renewal operations” across FOSS. This includes these key tasks:

 • Create a clear & clever contract operations setup, incl. reporting frameworks & mgmt. follow-up
 • Ensure data, processes and management framework are build and supported in Salesforce.
 • Articulate and drive business requirements (improvements) towards our Salesforce technical team.
FOSS
Adecco.dk Teknisk sælger

Adecco.dk søger for WAM Scandinavia A/S i Hammel

Leder du efter et spændende salgsjob, hvor du kan bruge din store tekniske viden til professionel rådgivning af forskellige kunder til flere produktområder? Så er stillingen som teknisk sælger hos WAM Scandinavia måske noget for dig.

I denne stilling får du en nøglerolle, da du er ansvarlig for salget af WAM Scandinavias produkter i Danmark og Norge. Du har dog et kompetent hold af gode kollegaer bag dig, som du samarbejder med omkring løsningen af opgaver, også udenfor dit eget område.

Du sammensætter selv din arbejdsdag, som fordeles ud på både kontortid og udekørende aktiviteter, hvor du:

 • Planlægger salgsaktiviteter og udarbejder salgsbudget
 • Besøger og rådgiver kunder
 • Afgiver tilbud og følger op herpå
Lyngsøe Rainwear ApS Salgssupporter

Lyngsøe Rainwear ApS, Herning

Er du struktureret, løsningsorienteret, og god til både dansk og engelsk på skrift og i tale?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor en ny salgssupporter til vores hovedkontor i Herning.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig kundekontakt med både danske- og udenlandske kunder
 • Indtastning af ordrer i Navision
 • Salgssupport på både telefon og mail primært danske kunder
 • Forefaldende opgaver fra interne- og eksterne sælgere
 • Lave brochure/foldere mm. til salgsbrug i InDesign
JS Danmark A/S Annoncesælger (hjemmekontor/Aarhuskontor)

JS Danmark A/S

Drømmer du om at få en skarp uddannelse i salg og blive en professionel sælger? Har du samtidig lyst til at skabe synlige resultater og en stærk løn til dig selv? Og ønsker du muligheden for at gøre det hele hjemmefra, så du får mere fritid?

Som annoncesælger skal du via telefonen tilbyde vores kunder den bedste annonceløsning med henblik på at sælge så mange annoncer som muligt. Du bliver ansvarlig for din egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

På sigt får du mulighed for at udvikle dig til at blive projektansvarlig, hvor du vil have kontakten til vores mediekunde og afslutte projektet succesfuldt, så det kan videregives til produktion.

JS Danmark A/S Resultatdrevet Account Manager (hjemmekontor/Aarhuskontor)

JS Danmark A/S

Er du en forretningsorienteret sælger, som altid opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline? Så tag et kig her, for vi tilbyder alt dette kombineret med en stærk løn og fleksibilitet i form af mulighed for både hjemmearbejde og arbejde på vores kontor i Aarhus.

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen på en sådan måde, at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
People Management Consulting SALG. RÅDGIVNING. Serviceaftaler.

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn inkl. pensionsordning, bil mv? Og indgå i et super team, der er KAMer, farmere og servicefolk? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med at planlægge besøg, tænke i B i BALA og ROI, anvende et intelligent referat – skrive 2-3 tilbud om ugen - tør du spørge efter ordren - så skal vi snakke om et fedt, selvstændigt job – i totalt hyped vækstbranche?

Ideen er, at du straks træder ind i teamet og at chefen gir dig den viden du skal bruge – dvs du behøver ikke være specialist (salget B2B skal du mestre). Chefen og du laver sammen en plan for segmenter/brancher, niveauer - som skal bearbejdes, og også dem som ikke skal bearbejdes. Til arbejdet anvender i et CRM-program, hvor du styrer dine indsatser, så du hele tiden har styr på processen, kommunikationen og din pipeline. Chefen går foran og bruger selv systemet. Han har også et budget!

Indrykket:
Relatel Retention konsulent

Relatel, København

Vil du være en del af vores Retention team, hvor kunden er i fokus? Trives du med at yde den bedst mulige service, og har du færdigheder i salg?

Hos Relatel sætter vi stor værdi i at skabe den bedste telefoniløsning til små og mellemstore virksomheder i Danmark, samtidig med at vi leverer fair priser og god kundeservice.

Du bliver en del af Danmarks hurtigst voksende teleselskab til små og mellemstore virksomheder. Vi laver omstillingsløsninger, mobiltelefoni og mobilt bredbånd til mere end 18.000 danske virksomheder med fokus på gode kundeoplevelser. Vi søger en kollega, der har talegaverne, salgstalentet og servicegenet i orden, og som er motiveret af at blive udviklet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV