415 job matcher din søgning 415 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

K.W. Bruun Automotive A/S Marketing Project Manager til K.W. Bruun – en af landets førende bilimportører

K.W. Bruun Automotive A/S, Hellerup

Som Marketing Project Manager bliver du tilknyttet flere af vores brands, hvor du får ansvaret for selvstændigt at planlægge, producere og drive alle kampagner og aktiviteter omkring mærkerne i tæt samarbejde med dine kolleger.

Vores marketingsafdeling består i dag af 14 dygtige medarbejdere og et inhouse bureau set-up, der er effektivt ud over det sædvanlige. Vi søger en Marketing Project Manager, der vil være med til at varetage marketing- og kampagneaktiviteterne på flere af vores brands. Du kommer til at arbejde fra vores moderne storrumskontor med havneudsigt i Tuborg Havn.

Der er tale om et af branchens mest spændende og udfordrende jobs med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi søger derfor en kollega med projektlederbaggrund og et positivt og proaktivt mind-set.

Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
SOS International A/S
Learning & Development Specialist

SOS International A/S, Frederiksberg

Brænder du for at udvikle den lærende organisation? Og kan du se dig selv supportere alle dele af organisationen?

Vi søger en kollega, der skal fortsætte rejsen med at opbygge kompetencer og vejlede organisationen inden for digital læring. Du vil få en stor snitflade i organisationen og skal derfor motiveres af at indgå i relationer med mange forskellige stakeholders. Konkret bliver kerneopgaver:

 • Drift og support af læringsplatform med fokus på dokumentation af effekt
 • Supportere i udformning af e-learning-kurser og spørgeskemaer
 • Supportere i analyse og vedligeholdelse af dokumentation i henhold til forretningsbehov
SOS International A/S
L&R Uddannelse SoMe-konsulent til barselsvikariat hos forlagshus

L&R Uddannelse, København

Er du forelsket i Facebook, og nørder du gerne den perfekte story og dykker ned i målgrupper til annoncering?

Som SoMe-konsulent i L&R Uddannelse er du med fra konceptudvikling til eksekvering, monitorering og afrapportering af vores kampagner og kommunikationsindsatser. Du arbejder tæt sammen med kommunikationskonsulenter og projektledere og kan rådgive og vejlede undervejs.

Du arbejder holistisk og strategisk og stoler på din faglighed, både når du skal træffe beslutninger og prøve nye ting af. Med andre ord – du er ikke bange for at droppe et opslag på Facebook, hvis vi får mere værdi ud af et reel til Instagram eller en slide-karrusel til LinkedIn.

Pilgrim A/S
Sales Coordinator til Travel Retail

Pilgrim A/S, Skanderborg

Vi vækster og søger endnu en Sales Coordinator til Travel Retail-afdeling.

Din primære opgave bliver at supportere internationale Travel Retail-kunder, hvor der forventes et højt og kompetent serviceniveau. Dette gælder både på den almindelig dag-til-dag-support, men i høj grad også når du besøger vores kunder, hvilket er en central del af jobbet, som betyder, at der i perioder kan være varierende arbejdstider. Konkret bliver dine opgaver bl.a.:

 • Daglig kommunikation med kunder
 • Support til Head of Travel Retail
 • Forsyne kunder med stamdata, marketingsmateriale m.m.
 • Håndtering af ordrer og supplereringer samt forespørgsler om leveringstider
Pilgrim A/S
Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
AC Group A/S
Marketing Business Manager

AC Group A/S, Viborg

Kan du nikke genkendende til rollen som handlekraftig og engageret Marketing Business Manager, så er denne stilling interessant for dig.

Som vores nye Marketing Business Manager får du i tæt samarbejde med dine kolleger ansvaret for et af vores selskaber vedr. alt, hvad der har med marketing at gøre.

Hydraulic

Du får sammen med ledelsen og dine kolleger til opgave at medvirke til udvikling og at udleve selskabernes visioner og marketingstrategier. Dette gør du ved at varetage al koordinering og operationel udførsel af marketingsaktiviteter med et kontinuerligt fokus på indfrielse af de fastsatte mål inden for eks. leadgenerering, SEO-optimering, e-mail marketing osv.

AC Group A/S
Siam Børne- og ungekoordinator

Siam, København

Vil du være med til at styrke og udvikle børne- og ungdomsafdelingen i en ambitiøs, velfungerende forening? Vil du have et arbejde med varierende arbejdstider og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

I Siam lægger vi vægt på at have en social profil, samtidig med vi ikke går på kompromis med det sportslige. Vi brænder for vores sportsgrene og måden, vi kan bruge dem til at hjælpe mennesker og især børn og unge på. Dit arbejde vil have udspring i foreningens nuværende ungdomsaktiviteter i thaiboksning og brasiliansk jiu-jitsu.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rekruttering af frivillige/trænere, herunder frivillige/trænere der kan arbejde med social trivsel i klubben.
 • Løbende sparring med foreningens frivillige og understøttelse af deres arbejde med målgruppen af udsatte børn, unge og deres forældre.
 • Igangsættelse af konkrete initiativer i foreningen, der kan sikre en stærk organisering af børne- og ungdomsarbejdet.
Visma Enterprise A/S
Digital Marketing Specialist

Visma Enterprise A/S, København

Er din passion det digitale aspekt af marketing, og kan du koble web-redaktørrollen med Marketing Automation? Så er der en unik mulighed for at få dine kompetencer i spil og blive endnu dygtigere hos landets førende HRM-leverandør.

Som Visma Enterprises Digital Marketing Specialist får du ansvar for at vedligeholde og optimere en række digitale kunde- og markedsplatforme. Dit primære ansvar vil være at drive websitet vismaenterprise.dk og vores Marketing Automation. Omdrejningspunktet er at skabe leads og fastholde eksisterende kunder via omni-channel marketing. En af nøglerne til succes er et dedikeret arbejde med data - at samle, analysere og bruge kunde- og adfærdsdata til værdiskabende aktiviteter for både Visma Enterprise og vores kunder.

Visma Enterprise A/S
DR Byen Strategisk Medierådgiver til DR’s markedsføringsafdeling

DR Byen, København

Brænder du for medier, kunderejser og data, og er du klar at føre DR’s programmer endnu længere ud til eksisterende og nye brugere gennem relevante og engagerende kampagner? Kommer du med en solid medie- og kampagneerfaring, og har du lyst til at arbejde på tværs af et kreativt hus med nogle af de stærkeste mediebrands og digitale løsninger i Danmark, kunne du meget vel være den nye Strategiske Medierådgiver, vi er på udkig efter.

I DR er der højt til loftet og arbejdsglæden og ambitionerne er store. Vi er ”sammen om det vigtige”, og arbejder for kernen i DR’s public service-opgave, som er at understøtte demokratiet, bidrage til dansk kultur og styrke fællesskaber. Det er derfor også vigtigt for dig.

DR er midt i en markant digital omstilling, og for at lykkes med at nå vores ambitiøse mål, spiller markedsføring og positionering af vores programmer, digitale platforme og brands en afgørende rolle.

PRO&CO Marketing generalist – B2B branding

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Føler du dig begrænset af snævre specialist jobs, og er du på jagt efter et bredt marketingjob med stor variation på opgaverne i et miljø, hvor din indsats gør en forskel?

Virksomheden er en agil, succesfuld og ekspanderende handelsvirksomhed, som leverer befæstelsesværktøj hovedsageligt til byggebranchen via forhandlere.

Dine opgaver er blandt andet:

 • Bistå i udvikling, planlægning og eksekvering af digitale marketingkampagner på SoMe og andre relevante kanaler – herunder udarbejder du selv content til både paid ads, organic posts og offline brochurer og flyers
 • Indgå i arbejdet med at vedligeholde og udarbejde hjemmesiden – herunder SEO, landing pages og tracking
 • Bidrage med at skrive tekst, blogs, white papers, flyers, brochurer, nyhedsbreve og organisk content
PRO&CO
Momondo
Marketing Data Scientist

Momondo, Copenhagen

"Love numbers" is one of KAYAK's core cultural values, and being the leading travel search engine worldwide means that we have a lot of numbers and data.

Our Marketing Data Science team uses that data to better enable KAYAK to share our product with travellers around the globe – we want to enable everyone to be confident in travel planning.

We are looking for a “full-stack” data scientist with an emphasis on data analysis to join our team.

An ideal candidate will take full ownership of driving analysis driven projects to gain insights from data while bringing customers on board with evidence-based reasoning and compelling storytelling.

Momondo
HRpeople
Marketingkoordinator/deltid

HRpeople søger for GTS Nordic i København

Er du selvstændig med gode kommunikative evner, og ønsker du en arbejdsplads med dynamiske kolleger og godt humør?

GTS Nordic hjælper udenlandske specialister med at få et godt ophold i Danmark. Vi hjælper virksomheder med at sikre, at deres udenlandske medarbejdere, som midlertidigt arbejder i Danmark, har de rette ansættelseskontrakter, opholdstilladelser, bliver ordentligt indkvarteret og taget godt imod.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Opdatering af indhold på vores digitale medier, hovedsageligt LinkedIn
 • SEO-optimering/websitevedligeholdelse i samarbejde med IT-medarbejder
 • Udarbejdelse, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
HRpeople
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Odder, Skanderborg, Hørning og Ry

Til vores afdelinger i Odder, Skanderborg, Hørning og Ry søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
JYSK Graduate, Purchasing

JYSK, Brabrand

Do you have a commercial mindset, and are you passionate about Category Management? Do you want to be part of a professional organisation with global success? Would you be interested in an international Graduate Programme at our Head Office? Then you may be the person we are looking for!

JYSK expands continuously into new countries, and we are now seeking Graduates for an internal development programme in our Purchasing department. A JYSK Purchasing Graduate must have the potential and the drive to become one of our future Category Buyers with responsibility for building and developing own product area according to assortment strategy across 28 countries.

The duration of the Graduate Programme is 2 years. You will be challenged – personally and professionally – and you will gain valuable insight into operation of purchasing processes in an international retail organisation.

CMO

Moment søger for GreenMobility A/S i København

Som CMO hos GreenMobility A/S bliver det din fornemmeste opgave at drive omsætningen på tværs af alle markeder og byer på europæisk plan. Du vil i jobbet få ansvaret for den samlede kommercielle udvikling, dette lige fra kunde-akkvisition, til loyalitetsopbygning og udvikling af GreenMobilitys brand.

Som CMO vil du skulle arbejde på et operationelt niveau sideløbende med, at du formår at fastlægge og eksekvere på go-to-market strategien.

Du vil i stillingen ydermere få ansvaret for følgende:

 • Arbejdet med kampagner, herunder idegenerering og eksekvering
 • Gennemgå og analysere aktuelle data
 • Arbejde med acquisition cost ift. lifetime value
 • Kunderejser
Grundfos A/S
Global Senior Manager - wastewater pumps

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like to join an international company that makes a real difference in pioneering solutions to the world’s water and climate challenges and that improves the quality of life for people?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads As Senior Global Product Manager, you are accountable for the global end-to-end product lifecycle management of Grundfos large-sized wastewater pumps. Thus, you help to:

 • Be the voice of our customers
 • Set and communicate the product vision and product ambition via the development of product strategies and product roadmaps
 • Understand and work with profitability
Grundfos A/S
Kleven & Partners Rekruttering ApS SoMe Coordinator med grafiske kompetencer – Vitakraft

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Vitakraft Danmark A/S i Viby J.

 • Brænder du for at fortælle gode historier i billeder, video og tekst?
 • Har du erfaring med Photoshop og InDesign?
 • Færdes du hjemmevant på sociale medier?

Vitakraft er en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr og har 2.000 ansatte worldwide. Med empati og forståelse for kæledyr og ejers behov udvikler, producerer og distribuerer vi innovative kvalitetsprodukter. Og det har vi stor succes med.

 • Drive de digitale kanaler og producere nyheder til sociale medier, website og nyhedsbreve
 • Udarbejde grafisk indhold i form af billeder og videoer til SoMe, online annoncer, banner, POS materiale, præsentationer, brochurer o.l.
 • Samarbejde med Vitakraft’s brand ambassadører

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV