306 job matcher din søgning 306 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
Politiets Efterretningstjeneste Strategiske udbudskonsulenter til PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vil du være med til at sikre Danmark i kampen mod terror og spionage? Vil du være en del af et team med stærk faglighed, tårnhøje ambitioner og spændende opgaver?

Du kommer til at arbejde med opgaver, hvor din faglighed skal bringes i spil på nye måder, og hvor opgaverne ligger i spændingsfeltet mellem høj hastighed, national sikkerhed og typer af indkøb, der ikke har fortilfælde andre steder i den offentlige sektor.

PET’s rolle som professionel køber skal have flere lag på, og der skal skabes endnu stærkere samarbejder med strategisk vigtige leverandører.

Lige nu er vi godt i gang med at løfte strategisk indkøb og leverandørstyring til next level. Vi tager det bedste fra offentligt indkøb og blander med best practice inden for strategic sourcing og category management. Hverdagen er præget af, at ”vi asfalterer, mens vi kører” – innovation og mod er hovedingrediensen i det daglige arbejde.

Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
Topsoe Senior Category Manager

Topsoe, Kgs. Lyngby

In this position as Senior Category Manager for our project procurement categories you will be responsible for various complex technical categories supporting our mature and new technologies and you will be addressing a significant part of Topsoe’s project spend and will collaborate with stakeholders at all levels.

You will be part of Project Procurement with 15 motivated employees who, together with colleagues from Raw Material and Indirect deliver strong and sustainable results to Topsoe. We are focused on becoming a best-in-class procurement team using category management, a proactive approach toward our stakeholders and ambitious goals for our value contribution to Topsoe.

Topsoe Project-minded Senior Lead Buyer

Topsoe, Kgs. Lyngby

As Senior Lead Buyer, your hard work will go towards procuring all the customized technical equipment needed for a multitude of international projects focused among others on this climate objective.

Your job is centred around project procurement, and you will be working in a matrix organisation on various projects together with a dedicated project team. Whatever technical equipment is needed in our commercial projects, you’re the one acquiring it.

Different projects mean different technical requirements and budgets, unique processes, and challenges. As such, you can expect an unpredictable and dynamic workday, which will keep you on your toes.

NOISY MAY
Team Lead, outerwear

NOISY MAY, Aarhus

Er du en passioneret og erfaren indkøber, som som er klar til næste skridt i din karriere og til at påtage dig et større ansvar? Har du god forretningssans og et kæmpe drive, og sætter du en ære i at opnå dine KPI’er?

Du bliver en del af NOISY MAYs Outerwear-team, hvor du står i spidsen for et team på to personer, hvor passion og engagement er drivkraften bag vores arbejde på at opnå det helt rette udtryk på vores styles. Du vil opleve et tæt samarbejde mellem indkøbere, designere, pattern designere og sælgere, og vi sætter stor pris på åben kommunikation og en god stemning i vores dynamiske hverdag.

Din fornemmeste opgave er at bruge din passion for mode og trends til at udvikle og igangsætte vores otte årlige outerwear-kollektioner i samarbejde med designere, sælgere og leverandører. Du får her mulighed for at fordybe dig og eksperimenterer med kvaliteter, farver og detaljer, og derigennem sikrer du lækre og kommercielle designs.

BENT BRANDT
Indkøber

BENT BRANDT, Aarhus

Til vores indkøbsafdeling søger vi en dygtig og initiativrig indkøber til isenkram.

Indkøberen skal indgå i indkøbsafdelingens team, som håndterer leverandører fra hele verden, primært Fjernøsten og Europa.

Indkøberens primære opgaver vil være følgende:

 • Daglig håndtering af egen leverandørportefølje, herunder vedligeholdelse af data
 • Disponering og opfølgning på leverancer
 • Medvirke ved udvælgelse af produkter fra leverandører i ind- og udland
BENT BRANDT
Siam Børne- og ungekoordinator

Siam, København

Vil du være med til at styrke og udvikle børne- og ungdomsafdelingen i en ambitiøs, velfungerende forening? Vil du have et arbejde med varierende arbejdstider og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

I Siam lægger vi vægt på at have en social profil, samtidig med vi ikke går på kompromis med det sportslige. Vi brænder for vores sportsgrene og måden, vi kan bruge dem til at hjælpe mennesker og især børn og unge på. Dit arbejde vil have udspring i foreningens nuværende ungdomsaktiviteter i thaiboksning og brasiliansk jiu-jitsu.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rekruttering af frivillige/trænere, herunder frivillige/trænere der kan arbejde med social trivsel i klubben.
 • Løbende sparring med foreningens frivillige og understøttelse af deres arbejde med målgruppen af udsatte børn, unge og deres forældre.
 • Igangsættelse af konkrete initiativer i foreningen, der kan sikre en stærk organisering af børne- og ungdomsarbejdet.
JACK & JONES
Capacity & Production Planner

JACK & JONES, Brande

Are you up for the challenge of a lifetime? Do you want to become a specialist within your field, and have a big influence on Jack & Jones most important business unit? Then apply now and be part of a winning department with great growth and lots of potential.

As a Capacity and Production Planner you will be responsible for managing a range of product categories spanning multiple lifestyle brands within JACK & JONES.

More specifically, your main responsibility will be creating and maintaining our Capacity Planning forecasts along with ensuring that we have the correct raw materials available for final goods production. You will be performing these tasks in close partnership with our Product Category Buyers and our NOOS Demand Planners. Additionally, you will be in daily contact with our manufacturing partners making sure our plan is being executed upon.

Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Odder, Skanderborg, Hørning og Ry

Til vores afdelinger i Odder, Skanderborg, Hørning og Ry søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Norlys
Sourcing Consultants for EU tenders with experience or interest in procurement law

Norlys, Silkeborg

Do you have an interest in law, a sharp business instinct and good commercial awareness? Are you good at forming and building strong relationships? Do you have experience in procurement rights and strategic sourcing, or are you simply willing and bold enough to develop your expertise in the field of procurement law together with us? If so, we would like to welcome you to Norlys!

We are looking for several new profiles to join a highly professional procurement team in rapid growth, where you will have ample opportunity to make your mark and accelerate your professional development. Based on your skills and experience, we will work together to find the correct level and the correct way to start your development path with us.

Norlys
Norlys
Senior Sourcing Managers for EU tenders with experience in procurement law

Norlys, Silkeborg

Do you have an interest in law, a sharp business instinct and a solid commercial foundation? Are you good at forming and building strong relationships? Do you have experience in procurement rights and strategic sourcing? If so, we would like to welcome you to Norlys!

We are looking for several new profiles to join a highly professional procurement team in rapid growth, where you will have ample opportunity to make your mark and accelerate your professional development. Together, we will find the correct level based on your skills and experience.

Your primary task will be the implementation of EU tenders and calls for tenders as part of the utility team in our Category Management function, which has responsibility for strategic procurement for the entire Norlys Group.

Norlys
Norlys
Strategic Sourcing Manager

Norlys

Har du bred erfaring inden for strategisk indkøb, og er du stærk i tværgående leverandørrelationer? Trives du i en selvstændig rolle med ansvar for at drive og udvikle egne indkøbsområder? Og har du lyst til at være med til at udvikle vores Category Management-funktion til det næste niveau? Så kunne du med stor sandsynlighed være vores nye Sourcing Manager til vores IT, Telco & E-mobility-team.

Du vil få ansvaret for at drive tværgående og egne indkøbsområder i IT, Telco & E-mobility, men forventes også at kunne drive sourcingprojekter på tværs af kategorier. Derudover er det din rolle at drive udviklingen af indkøbsstrategier og handleplaner.

Dit arbejdssted vil være i Silkeborg, hvor vi, som udgangspunkt, mødes 1-2 dage om ugen. De resterende dage arbejder vi enten hjemme eller på vores øvrige destinationer i Jylland.

Norlys
JYSK Graduate, Purchasing

JYSK, Brabrand

Do you have a commercial mindset, and are you passionate about Category Management? Do you want to be part of a professional organisation with global success? Would you be interested in an international Graduate Programme at our Head Office? Then you may be the person we are looking for!

JYSK expands continuously into new countries, and we are now seeking Graduates for an internal development programme in our Purchasing department. A JYSK Purchasing Graduate must have the potential and the drive to become one of our future Category Buyers with responsibility for building and developing own product area according to assortment strategy across 28 countries.

The duration of the Graduate Programme is 2 years. You will be challenged – personally and professionally – and you will gain valuable insight into operation of purchasing processes in an international retail organisation.

Carsoe Purchasing Manager

Carsoe, Aalborg

Stærk forhandler, motiverende leder, behageligt menneske.

I stillingen som indkøbschef vil du indtage en nøgleposition i vores forsyningskæde og være med til at sætte en ny retning for strategisk indkøb i Carsoe. Du bliver ansvarlig for at udvikle og operationalisere vores indkøbsstrategi på tværs af organisationen, forhandle rammeaftaler og lede vores indkøbsafdeling.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt inden for:

 • Udvikling og operationalisering af indkøbsstrategi
 • Forhandling af rammeaftaler og årsaftaler med leverandører
 • Ledelse og udvikling af indkøbsfunktionen
 • Forecasting og indkøbsplanlægning i samarbejde med projektafdelingen
 • Evaluering af nuværende leverandører og indkøbsportefølje
 • Optimering af indkøbsaktiviteter
LOHKE Materieludlejning as
Er du vores nye indkøbschef?

LOHKE Materieludlejning as, Hvidovre

Til vores hovedkontor i Hvidovre, leder vi efter dig, der besidder kommerciel forståelse, forstår et godt købmandskab, og som kender vigtigheden af at være en del af et team, der er med til at skabe fundament for de gode kundeoplevelser.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor dine arbejdsopgaver bliver varierende og indeholder alle elementer af det operationelle og strategiske indkøbsarbejde. Du bliver ansvarlig for en bred vifte af eksisterende leverandører, hvor det gode samarbejde skal bevares og udvikles. Du vil med direkte reference til vores adm. direktør være i tæt dialog med ham samt have tæt sparring med resten af Ledelsen.

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

LOHKE Materieludlejning as
EET Group
Demand planning lead for EET Group

EET Group, Ballerup

We are searching for a talented and experienced demand planner to ensure EETs operations are timely, efficient, and cost-effective. You will join a shaping S&OP team, which in addition consists of supply planners and a number of other support functions.

The activities includes estimating future product demand, analyzing inventory flow, and developing forecast models together with our supply planning team. As an organization we are growing and the complexity of the business requires a structured approach to S&OP, which is currently being founded. The person in this role will lead the demand review process, but also play an important role in the overall design of the future S&OP setup.

EET Group
MAN Energy Solutions
Senior Buyer – Kategoriansvarlig – Indirekte Indkøb

MAN Energy Solutions, København

MAN

Afdelingen ’Indirect Procurement’ supporterer MAN ES-organisationen i Danmark og varetager kontrakter og aftaler på indkøb af en bred vifte af produkter, tjenester og investeringer såsom produktionsudstyr, værktøj, test- og måleudstyr, konsulenter og specialister, logistik og forbrugsvarer, IT-hardware & -software, IT- services og IT-konsulenter.

Den ledige stilling fokuserer primært på indkøbskontrakter på kategorierne energi (el, olie, gas, mv.) samt elektronik, automations- og testudstyr.

Som Senior Buyer hos MAN ES

 • identificerer og håndterer du aktivt dine interessenters krav og interesser
 • identificerer du leverandørmuligheder, risici og omkostninger i forbindelse med indkøbsprocessen
 • forbereder, iværksætter og driver du udbudsprocesser
MAN Energy Solutions

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV