494 job matcher din søgning 494 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Stenhuggerier A/S
Allround værkstedsmedarbejder

Danske Stenhuggerier A/S, Odense

På vore skrifthuggeri/værksted i Odense har vi haft stærk stigende aktivitet og søger nu en dygtig ny værkstedsmedarbejder, der efter grundig oplæring, er klar til at bidrage i produktionen af inskriptioner til gravsten på værkstedet.

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Jobbet kræver ikke kendskab til stenhuggerbranchen. Du skal være et all-round menneske, der trives med mange forskelligartede opgaver i løbet af arbejdsdagen og har måske en håndværksmæssig baggrund.

Vi er stolte af vore kollegiale fællesskab, så det er vigtigt, at du er en teamspiller, der opfatter dig selv som udadvendt og kan fungere i vores gruppe af erfarne og dygtige kollegaer.

Du kan læse og se mere om, hvordan det er at arbejde hos Danske Stenhuggerier og Gudnason Granit ved at trykke på Play-knappen.
Danske Stenhuggerier A/S
The Mill & Mortar Trading Company ApS Medarbejder til produktionen

The Mill & Mortar Trading Company ApS, Vedbæk

Vi søger en ny kollega til fast ansættelse i vores produktionsteam i Trørød, da ordrerne strømmer ind. Vi er et lille, men dedikeret team, der producerer og servicerer vores kunder over det meste af Europa.

Vi søger en kollega med et grundlæggende godt humør og hurtige hænder.

Du vil blive en del af et team, der er præget af holdånd, gensidig respekt og rummelighed, som er blevet forstærket gennem det seneste år. Alle bidrager til den gode stemning og til at gøre hinanden bedre, selvfølgelig samtidig med at vi har rygende travlt. Medarbejderne er en god blanding af fastansatte og studenter på sabbatår.

Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
DOT A/S
Maskinoperatør til daghold i Fasterholt

DOT A/S

DOT A/S søger en maskinoperatør til vores centrifugeanlæg i Fasterholt til daghold. Kort om jobbet

 • Arbejdet omfatter betjening og overvågning af vores fuldautomatiske centrifugeanlæg
 • Sikre en god kvalitet og et højt produktivitetsniveau
 • Løbende forbedringer i samarbejde med teamet og teknisk afdeling
Verisure

Du tilbydes et spændende job i et mindre og uformelt team af meget engagerede og erfarne kolleger. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende lokalaftaler.

DOT A/S
DOT A/S
Slyngrenseoperatør/sandblæser i Fasterholt

DOT A/S

Til vores overfladecenter i Fasterholt søger vi en sandblæser/slyngrenseoperatør til daghold.

Kort om jobbet

 • Arbejdet omfatter betjening af vores slyngrenser.
 • Sandblæsning af konstruktioner indenfor jern og stålindustrien.
Verisure

Du tilbydes et spændende job i et mindre og uformelt team af meget engagerede og erfarne kolleger. Du vil selv have mulighed for at være med til at præge hverdagen og vi prioriterer sikkerhed og kvalitet meget højt. Løn og ansættelsesvilkår der modsvarer dine kvalifikationer og erfaringer i forhold til jobbet.

DOT A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S
Er du DS Smiths nye Machine Operator?

DS Smith Packaging Denmark A/S, Vejle

Ved hver dag at producere og levere bæredygtige emballage- og displays i bølgepap, er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere cirkulær økonomi.

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsGennem produktion af displays og bølgepapemballage bliver du en vigtig drivkraft til, at vi sammen indfrier løfter i DS Smiths bæredygtighedsstrategi For Now & Next, hvor vi blandt andet er forpligtet til at levere cirkulære emballageløsninger til vores kunder og det bredere samfund og gentænke emballage til en foranderlig verden.

Til vores fabrik i Vejle søger vi nu flere Machine Operators gerne med truckcertifikat. Som operatør i vores produktion vil du indgå i et stærkt produktionsteam, hvor du vil rokere mellem alle arbejdsprocesser og få løbende oplæring.

DS Smith Packaging Denmark A/S
DOT A/S
Specialarbejdere til overfladecenter i Fasterholt

DOT A/S

Til vores overfladecenter i Fasterholt søger vi specialarbejdere til dag/aften/nat.

Kort om jobbet

 • Slibning af konstruktioner inden for jern og stålindustrien
 • Ophængning og klargøring af emner til sandblæsning og maling
 • Pakning af færdige materialer efter metallisering og maling
Verisure

Du tilbydes et spændende job i et mindre og uformelt team af meget engagerede og erfarne kolleger. Du vil selv have mulighed for at være med til at præge hverdagen og vi prioriterer sikkerhed og kvalitet meget højt. Løn og ansættelsesvilkår der modsvarer dine kvalifikationer og erfaringer i forhold til jobbet.

DOT A/S
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Weibel Scientific A/S Industritekniker til topmoderne OKUMA-maskiner

Weibel Scientific A/S, Allerød

Vil du arbejde med de nyeste maskiner, og producere spændende emner i en lav volumenproduktion på dagholdet?

Weibel udvikler og producerer vi verdens bedste og mest avancerede radarsystemer. Weibel oplever kraftig vækst, og for at kunne understøtte denne udvikling, søger vi nu yderligere en industritekniker. Har du erfaring med CNC-maskiner, og kunne du tænke dig et afvekslende job, hvor du får stor medindflydelse på din egen maskine? Så er du måske vores nye kollega.

Emnerne indgår i radarsystemerne, der ofte er skræddersyede til den enkelte kunde, hvorfor vi kører små serier med kompromisløs fokus på kvaliteten. Dine primære opgaver bliver at:

 • Programmere, indkøre og producere emner på OKUMA CNC-maskiner
 • Opmåle emner med fokus på fejlfinding og optimering
 • Indkøb af materialer og værktøjer
Arla Foods amba
Tapperioperatør til aftenhold på Holstebro Mejeri

Arla Foods amba

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden som operatør på Holstebro Mejeri – da vi udvider faste vores teams.

Jobbet som operatør kræver teknisk forståelse, da vi hver dag skal sikre, at maskinerne kører optimalt for, at vi kan leve op til vores høje krav.

Arla Foods amba
DANISH CROWN A/S
Forsyningstekniker

DANISH CROWN A/S, Rønne

Vi er i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid. Udfordrende nok for dig?

Som vores nye forsyningstekniker bliver du en del af teknisk afdeling i Rønne, der består af 18 medarbejdere. Du vil blive en del af forsyningsafdelingen, hvor du får nogle erfarende og dygtige kollegaer. Afdelingen drifter og vedligeholder forsyningsanlæg og bygningsinstallationer samt udvikler og optimerer anlæggene med fokus på at nedbringe omkostninger og energiforbrug.

DANISH CROWN A/S
Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

DANISH CROWN A/S
Smed, automatik eller mekaniker til turnusordning dag/aften

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og motiveres du af nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er du måske den tekniker vi søger til vores slagteri i Blans.

Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

 • Reparation og vedligehold af produktionsudstyr.
 • Sørge for driften af maskinparken.
 • Deltagelse i diverse ny-installationer og udvidelser.
DANISH CROWN A/S
Hilton Foods Danmark A/S Produktionsmedarbejdere med kendskab til fødevarebranchen

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation m.m.

Kvisgaards Maskinfabrik A/S
Industritekniker til CNC-drejning

Kvisgaards Maskinfabrik A/S, Brøndby

Kvisgaards Maskinfabrik er i vækst, og til vores afdeling i Brøndby søger vi en ambitiøs og dygtig industritekniker til fremstilling af komplekse metalemner.

Du kan være nyuddannet eller erfaren industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager. Det vigtigste er, at du er engageret, ambitiøs og har lyst til at lære nyt. For du og dit arbejde spiller en betydende rolle i Kvisgaards forsatte udvikling.

Hos os får du udfordrende og varierede opgaver fra både nationale og internationale kunder. Dine opgaver vil bl.a. være…

 • CNC-drejning af mellemstore emner på Mori Seiki og Okuma LB 35
 • programmering, opstilling og produktion af mindre serier
 • udarbejdelse af produktionsdokumentation
Kvisgaards Maskinfabrik A/S
Schoeller-Plast-Enterprise A/S
Vi har travlt og søger dygtige plastmagere/opstillere – til fast aftenhold

Schoeller-Plast-Enterprise A/S, Regstrup

SCHOELLER-PLAST-ENTERPRISE A/S søger en erfaren og dygtig opstiller med roboterfaring til vores team på aftenholdet. Din arbejdsgang vil være fordelt på fire sprøjtestøbeafdelinger.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Opstilling af værktøjer samt indkøring af sprøjtestøbemaskiner og robotter iht. produktionsplan.
 • Overvågning af sprøjtestøbeproduktionen for sikring af en stabil produktion i den rette kvalitet.
 • Fejlretning på maskiner fra 35 t til 1250 t – primært Engel, Battenfeld og KraussMaffei
 • Vedligeholdelse af orden og systematik i sprøjtestøbehallen.

Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er Danmarks mest erfarne producent af transport- og flaskekasser samt tekniske plastprodukter med ca. 60 ansatte. Schoeller Plast har gennem årene udviklet mange typer af plastprodukter og leverer til detailbranchen, fødevare- og medicinalindustrien.

Trehøje Døre A/S
Medarbejdere til træindustri

Trehøje Døre A/S, Ørnhøj

Det går stærkt og vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere med erfaring fra træindustrien.

Så kunne du tænke dig at blive en del af holdet, der producerer indvendige døre fra øverste hylde og har du erfaring med træbearbejdning og/eller kørsel med komplicerede maskingader?

Vi tilbyder et stabilt job i en virksomhed med korte beslutningsveje, en uformel omgangstone og et godt sammenhold.

Dine arbejdsopgaver

 • Indvendige brand- og lyddøre
 • Karme
 • Glaspartier
Eltronic a/s
Mekaniske teknikere, elektrikere eller lignende

Eltronic a/s, Hedensted

Eltronic A/S vækster, og vi søger nye medarbejdere som bidrager til forretningen. Vi søger flere profiler, og opgaverne varierer efter dine kompetencer. Vi søger både mekaniske teknikere, automationsteknikere, elektrikere, industrielektrikere, og lignende profiler.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Tekniske installationer og forsyninger
 • Drift og vedligehold hos vore faste kunder
 • Fejlfinding og analyseopgaver
 • Montering og opbygning af Eltronics produkter herunder specialmaskiner

Stillingen refererer til Mechanical Assembly Manager, og din daglige base vil være på Eltronic A/S hovedkontor i Hedensted, og eventuel kørsel vil være herfra.

Eltronic a/s
FORCE Technology
Tekniker til måling af luftemissioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk forståelse for måledata, og trives du med at arbejde i felten? Så kan vi tilbyde en plads i et førende team af specialister i Skandinavien!

FORCE Technologys forretningsområde Clean Air Technology er førende inden for måleteknik i Skandinavien. På emissionsområdet består holdet af mere end 30 højt kvalificerede medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark og Norge. Vi opretholder vores høje ekspertiseniveau ved bl.a. at varetage Miljøstyrelsens Referencelaboratorium for måling af emissioner til luften og ved at deltage i udarbejdelsen af internationale standarder.

Som måletekniker vil dine arbejdsopgaver føre dig ud til kunder, som typisk er industri- og energianlæg i Danmark og udlandet, men kan også være offshore. Du arbejder selvstændigt og får ansvaret for, at målingerne udføres korrekt og med den højeste kvalitet.

FORCE Technology

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV