274 job matcher din søgning 274 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Roskilde Tekniske Skole
Faglærer til tømreruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

Har du lyst til at dele erfaring og viden med unge mennesker, og kan du lide at arbejde i et team med dygtige og motiverede kolleger? Så er du måske den underviser, vi søger til tømreruddannelsens grundforløb?

Se video om Roskilde Tekniske Skole som arbejdsplads

I tæt samarbejde med kollegerne i dit team tilrettelægger du undervisning på grundforløbene, og I sikrer, at det teoretiske er tæt bundet sammen med det praktiske. Din dagligdag vil bestå af din egen og fælles forberedelse, undervisning og evaluering.

Du bliver en faglig rollemodel for eleverne, og du skal tage ansvar for at skabe gode relationer til og mellem dem, idet en erhvervsuddannelse også handler om relationer og dannelse. I samarbejde med kollegerne i dit team følger I op på undervisningen gennem elevevalueringer og kollegial sparring. Du vil i perioder blive bedt om at deltage i tværorganisatoriske opgaver, og du skal forvente, at der kan komme ændringer og pludseligt opståede hændelser i din arbejdsdag.

Simon Peter Sogns Menighedsråd Kirketjener til Simon Peters Kirke

Simon Peter Sogns Menighedsråd, Kolding

En stilling som kirketjener ved Simon Peters Kirke, Simon Peters Sogn i Kolding, er ledig pr. 01.01.2023, da en af vores 2 dygtige kirketjenere går på efterløn. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Vi har to adresser, Islandsvej 12, hvor Simon Peters Kirke ligger, og Islandsvej 4, hvor vi har et sognehus, Simon Peters Hus. Ansættelsen dækker begge adresser.

En del af kirketjenerarbejdet vil være henlagt til søn- og helligdage, lørdage og hverdage og aftener. Arbejdet vil variere mellem travle og mindre travle perioder.

Stillingen omfatter primært følgende opgaver:

 • Stillingen omfatter primært følgende opgaver:
 • Rengøring af kirken med tilhørende lokaler samt af Simon Peters Hus
 • Tilsyn og vedligeholdelse af lokaler, bygninger samt mindre håndværksmæssige opgaver.
 • Pasning af udearealer, herunder havearbejde, græsslåning, hækklipning, glatførebekæmpelse, snerydning m.m.
Raunstrup Bygningsservice A/S Håndværkstaksator Midtjylland

Raunstrup Bygningsservice A/S, Aarhus eller Silkeborg

Dækker din forsikring? Det gør vore kunders forsikring, men vi mangler en håndværkstaksator til at taksere skaden.

Raunstrup Bygningsservice har gennem de seneste år gennemgået en markant vækst og er i dag en af Danmarks største leverandører af håndværksydelser til forsikringsbranchen samt serviceydelser til større landsdækkende virksomheder. Vi søger en helt almindelig tømrer eller taksator, der kan være med til at sikre vores fortsatte udvikling.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Bindeled mellem Raunstrup, forsikringstager/slutbruger og de virksomheder vi leverer håndværksydelser til
 • Gennemføre taksering af forsikringsskader
 • Udarbejde tilbud på diverse reparationsopgaver/håndværksopgaver
Gem
KRUNIKA Salgskonsulent – Sønderjylland/Fyn

KRUNIKA søger for Saint-Gobain A/S, Isover

Motiveres du af ansvar under stor frihed, livet på landevejen og er du 100% en teamplayer?

Så kan dit drømmejob være lige her.

Du er en del af salgsteamet i Saint-Gobain Denmark Isover, og dit geografiske område er Sønderjylland og Fyn.

Med stor troværdighed og en stærk evne til at kommunikere i øjenhøjde, vedligeholder og skaber du stærke kunderelationer og kontinuerligt salg af gode løsninger i fællesskab med dine kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Opsøgende og vedligeholdende besøg ved entreprenører
 • Opsøgende og vedligeholdende besøg ved tømmerhandler
 • Derudover øvrige salgsrelaterede opgaver og møder
 • CRM-registrering i Salesforce
Grønlands Selvstyre
Erfaren leder til stillingen som departementschef i Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ressortområdet arbejder for at hæve samfundets uddannelsesniveau, skabe gode rammer for forskning, styrke kulturen og sikre, at befolkningens og det enkelte menneskes indre liv er stærkt og velfungerende

Departementschefen har til opgave at sikre høj kvalitet i rådgivning og betjening af Naalakkersuisut samt varetage den daglige ledelse af departementet sammen med den øvrige ledergruppe.

Departementschefen har i øvrigt ansvaret for bl.a.:

 • Udarbejdelse af beslutningsgrundlag for den politiske ledelse og implementering af politiske beslutninger med fokus på mål- og resultatopnåelse
 • Koordinering af departementets opgaveløsning i forhold til andre departementer og styrelser, virksomheder mv. samt være drivkraft for positive samarbejdsrelationer med disse
 • Implementering af generelle administrative retningslinjer, procedurer og kvalitetskrav
Grønlands Selvstyre
Gem
Green Box Faglige og kundemindede serviceteknikere

Green Box

Hos Green Box søger vi serviceteknikere gerne fra Storkøbenhavn- eller Nordsjællandsområdet med en håndværker eller byggeteknisk baggrund. Her er der tale om en spændende stilling, hvor du sammen med dine kollegaer i serviceteamet skal bidrage til after sales service på byggepladser på Sjælland. På den måde bidrager du til en professionel proces fra start til slut, når man køber fremtidens badeværelse.

Du vil være en del af vores serviceteam, som består af 4 mand foruden dig. Som servicetekniker skal du udbedre fejl og mangler på byggepladserne rundt i Danmark, hvor Green Box’ præfabrikerede badeværelser anvendes. Dette er både i forbindelse med levering og montering samt 1 og 5 års tjek af badeværelser. Du referer til teamets serviceleder.

Danske Naturlegepladser ApS Kunne du tænke dig at arbejde med legepladser?

Danske Naturlegepladser ApS, Helsingør

Vi vokser fortsat og har nu brug for endnu en dygtig håndværker. Du har gerne erfaring fra legepladsbranchen, men da den nødvendige oplæring vil finde sted ved ansættelse, er dette bestemt ikke et krav. Vi har i 2019 modtaget Børsens gazellepris, hvilket betyder, at vi er en virksomhed i fremgang med styr på tingene.

Hos os er kvalitetsmærket, at vores kunder gentagne gange vender tilbage, og vi bestræber os altid på at overgå kundens forventninger. Derfor er glæden hos både børn og voksne, ikke at tage fejl af hver gang vi afleverer en legeplads.

Hos os kan du forvente en attraktiv løn, pension, mulighed for bil, arbejdstøj og en varierende arbejdsdag der aldrig bliver kedelig. Derudover gives mulighed for at udvikles fagligt og i takt med den udvikling vil du få et større ansvar i vores stadig voksende virksomhed.

PE-Redskaber A/S
Vil du være med til at bygge første klasse springcentre i Danmark og udlandet?

PE-Redskaber A/S, Gram

Se video om PE-Redskaber A/S som arbejdsplads

Arbejdsopgaverne vil være varierende og vil foregå som et mix af produktion og montageforberedelse på vores fabrik i Fole og som indendørs montagearbejde i såvel ind- som udland. Vi forventer, at den rette kandidat har følgende kvalifikationer:

 • Du har erfaring med svejse-, bore- og montageopgaver af forskellig art og interesse for at arbejde med træ- og presenningsmontage
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du er løsningsorienteret, initiativrig, kreativ og går ikke af vejen for udfordringer og ser muligheder frem for begrænsninger

For den rette profil tilbyder vi et spændende job med gode kollegaer, omgangsformen er uformel og ligefrem.

PE-Redskaber A/S
Ferskvandscentret Hoteltekniker

Ferskvandscentret, Silkeborg

Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg søger alsidig, systematisk og praktisk anlagt kollega til Teknisk Afdeling.

Med reference til vores tekniske chef skal du løse en række forskelligartede opgaver - både selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Dine opgaver favner bredt og inkluderer blandt andet:

 • Hotel- og konferencetekniske opgaver (alt fra bordopsætning til AV-opgaver – og generelt at sørge for, at alt det tekniske omkring møder og konferencer mv. fungerer optimalt)
 • IT-opgaver (brugersupport / servicering af erhvervslejere og kollegaer)
 • Vedligehold og brug af tekniske systemer (nøglesystem, medarbejderdata)
Viva Energi A/S
Håndværker (tømrer m.m.) – Montage af solcelleanlæg

Viva Energi A/S, Tilst

Viva Energi A/S er en østjysk virksomhed i vækst, og vi har brug for flere hænder

Vi er en af Danmarks førende leverandører af solcelleanlæg, og har specialiseret os i at levere flotte, effektive og konkurrencedygtige solcelleanlæg til erhverv og private. Vi er absolut førende indenfor solcelleanlæg med batterilager og stand-alone anlæg til fritidsboliger, camping og både mm. Vi er en solid virksomhed med flot økonomi og højeste kreditrating (AAA).

Vi søger en dygtig og fleksibel håndværker med lyst til at være en del af en dynamisk virksomhed. Du indgår i et montageteam, som hovedsageligt monterer solcelleanlæg på parcelhuse. Montagen består i montering på taget, kabeltræk og etablering af det elektriske udstyr i bygningen.

Viva Energi A/S
Lystrup Menighedsråd Sognesekretær/kordegn til Lystrup og Elev kirker, Aarhus Nordre Provsti

Lystrup Menighedsråd

Vi søger en medarbejder, der i et tæt samarbejde med præster, øvrige ansatte og menighedsråd skal varetage de mange forskellige typer af kirkelige- og administrative opgaver ved Lystrup og Elev kirker.

Du skal betjene kirkekontoret i Lystrup og sognenes borgere, varetage administrative opgaver for både menighedsråd og præster, herunder også personregistrering. Du har styr på kalenderen og anvise regninger og håndtere lønbilag.

Vi forventer, at du har interesse i kirkeligt arbejde, er ansvarsfuld og i stand til at planlægge og strukturere arbejdet selvstændigt. Du er udadvendt, tålmodig og hjælpsom i mødet med menighedsråd, præster og borgere, og du kan håndtere mange forskelligartede opgaver og fortrolige oplysninger.

Rørbæk-Grynderup-Stenild Menighedsråd Organist ved Rørbæk, Grynderup og Stenild Kirker

Rørbæk-Grynderup-Stenild Menighedsråd, Nørager

En stilling som organist ved Rørbæk, Grynderup og Stenild Kirker, Rebild provsti, er ledig til ansættelse pr. 1. december 2022, eller snarest muligt herefter.

Organisten skal bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Spille ved sognets gudstjenester
 • Spille ved vielser og barnedåb
 • Spille ved begravelser og bisættelser
 • Spille ved øvrige af kirkens og sognets arrangementer, hvor det er relevant
EBIC
EBIC – Ebeltoft Idrætscenter og DanHostel ”Toppen af Ebeltoft” søger kompetent og erfaren direktør

EBIC, Ebeltoft

Ønsker du et ansvarsfuldt og alsidigt job med succes, meget menneskekontakt og gode kolleger?

Med dine kompetencer indenfor personaleledelse formår du at danne rammen om en tryg, effektiv og struktureret arbejdsplads. Dine kommunikationsevner og relationsskabende adfærd kan videreudvikle såvel samarbejdet med de lokale samarbejdspartnere som med medarbejdere, brugerne af idrætscentret og vandrehjemmet ”Toppen af Ebeltoft” samt bestyrelsen.

Din erfaring med hoteldrift vil have en stor betydning i jobbet, da vandrehjemmet er en afgørende vigtig brik i EBIC’s succes. Administration, mødeplaner, ledelse, køkkendrift, økonomi, et højt serviceniveau og evnen til en god snak med mennesker både på dansk og engelsk vil være et must for din succes i jobbet.

EBIC
TIP-Group
Medarbejdere til TIP’s reparationsværksted i Lindved

TIP-Group, Vejle

TIP Trailer Service er en af Europas førende virksomheder indenfor trailer-leasing, leje, vedligeholdelse og andre værdiskabende løsninger til transport- og logistikkunder i hele Europa. Vi har travlt og søger medarbejdere til vores nye værksted i Lindved ved Vejle.

Du har hænderne skruet godt på og har sikkert erfaring som montør, tømrer, smed, murer eller lignende. IT er en naturlig del af din hverdag og så kan du gøre dig forståelig på dansk og/eller engelsk.

På vores værksted vil du blive mødt af et godt stabilt team på 4 kolleger, der alle vil hjælpe dig i gang med reparationer og ombygninger af transport-materiel, hovedsageligt køle- og bokstrailere.

TIP-Group
Lif Lægemiddelindustriforeningen Facility assistent til intern service, drift og vedligeholdelse af kontorbygning

Lif Lægemiddelindustriforeningen, København

Lægemiddelindustriforeningen (Lif), der er beliggende på Østerbro og beskæftiger ca. 140 ansatte, søger en dygtig medarbejder til Facility Management-afdelingen, som har lyst til at varetage en bred vifte af drift- og håndværksmæssige opgaver.

Trives du med en alsidig hverdag, der næsten aldrig er ens?

I tæt samarbejde med Facility Management-teamet, som er ansvarlig for den daglige drift og vedligeholdelse af hele huset, heriblandt egne konference- og mødelokaler, kontorfaciliteter og inventar samt fællesarealer, bliver din opgave at varetage en lang række praktiske opgaver.

Gem
Cenco AS Tømrere

Cenco AS, Oslo

Har du lyst på et jobbeventyr i Norge og få oppleve vår fantastiske natur? Kjenner du deg klar for nye utfordringer og vil vokse som person? Da vil vi i Cenco gjerne høre fra deg!

Cenco har i dag ca. 60 ansatte, både selskapet og vår avdeling i Oslo opplever stor vekst. Er du strukturert, pålitelig og arbeidsom, samt har erfaring fra bygge bransjen?

Vi kan tilby utfordrende stilling i et spennende og solid selskap i sterk vekst og konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver tømrere

 • Utvendig- og innvendig tømrerarbeid
 • Være delaktig i planlegging og tilrettelegging for effektiv montasje
 • Oppmøte avdelingskontor eller prosjekt
Gem
JKS Maskinsnedker søges til Hjørring området

JKS søger for kunde

Har du erfaring med at køre forskellige snedkermaskiner, som f.eks. Kehler, og har du lyst til et selvstændigt og varieret arbejde i maskinsnedkeriet, hvor man har fokus på det gode håndværk?

Vi søger en dygtig og gerne erfaren maskinsnedker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Jobbet er med mulighed for fastansættelse.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Maskinarbejde ift. større serier
 • Pudsning
 • Behandling
Indrykket:
Gem
BørneBasketFonden Projektleder til Åben Skole-idræt i Hovedstadsområdet (deltid)

BørneBasketFonden

BørneBasketFonden arbejder for at flytte den organiserede idræt tættere på børnene og dermed give endnu flere børn i Danmark mulighed for at få sunde bevægelsesvaner og opleve glæden ved det fritidsfællesskab, der er i forbindelse med holdsport.

Til dette arbejde har vi brug for en projektleder, der samtidigt vil blive ansvarlig for udbredelsen af BørneBasketFondens åben skole aktiviteter i Hovedstadsområdet.

Stillingen er som udgangspunkt en deltidsstilling på ca. 25 timer/uge. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. primært være:

 • Møder med kommuner, idrætsforeninger og skoler om opstart og tilrettelæggelse af Åben skole aktiviteter i Hovedstadsområdet.
 • Generel ledelse af HIGH FIVE-indsatsen i København og øvrige relevante åben skole indsatser i Storkøbenhavn og Nordsjælland
 • Ansvarlig for vidensdeling på tværs af idrætsgrene med henblik på videreudvikling af HIGH FIVE-konceptet og formidling af de gode erfaringer
2 M Solutions ApS
Er du vores nye medarbejder på teamet?

2 M Solutions ApS, Hillerød

Hos 2M Solutions Ejendomsservice har vi travlt og udvider derfor vores stærke team af ejendomsservicemedarbejdere.

Med udgangspunkt fra firmabeliggenheden i Hillerød servicerer vi ejendomme i hele Nordsjælland. Du vil indgå i et dynamisk team med mange forskellige og blandede kompetencer, og sammen med gode kollegaer skal du sørge for at opretholde vores ejerskabsfølelse og høje niveau af service på vores ejendomsporteføljer.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være af følgende karakter:

 • Håndværkeropgaver inden for handyman-, tømrer- og maler-genren
 • Beboerhenvendelser med serviceopgaver/besigtigelser
 • Viceværtopgaver på forskellige ejendomme inde/ude
2 M Solutions ApS
Gem
InGear ApS Tømrere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige tømrere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet tømrer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med tømrerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend. InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV