617 job matcher din søgning 617 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
NEXT Uddannelse København IT-supporter til IT Service

NEXT Uddannelse København, Rødovre og Herlev

Brænder du for at yde god IT-support, og vil du spille en vigtig rolle i driften af IT-service på NEXT? Så kan du blive vores nye IT-supporter.

Du bliver en del af afdelingen IT Service, og du refererer til IT-driftsleder Peder Jan Dideriksen. Du vil indtræde i support-teamet, som ud over dig består af en administrativ frontmedarbejder og en ejendomshåndværker. Det samlede it-team på NEXT består af 17 medarbejdere fordelt mellem tre afdelinger; Digitalisering, IT Sikkerhed og IT Service. Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer.

Overordnet set skal du deltage i det daglige arbejde med drift og vedligeholdelse, løse diverse ad hoc it-opgaver samt give en god brugersupport. Ud over daglig support på afdelingen vil du også indgå i vores tværorganisatoriske Helpdesk, hvor vi hjælper alle afdelinger på NEXT.

Lolland Kommune
Informationssikkerhedskonsulent til Team IT-Udvikling

Lolland Kommune, Maribo

Interesserer du dig for IT-sikkerhed? Drives du af at arbejde i krydsfeltet mellem teknisk sikkerhed og formidling af komplekst stof ud i organisationen. Så læs mere her!

I Lolland Kommune er der øget fokus på informationssikkerhed, hvor der arbejdes med både den tekniske, den adfærdsmæssige og den mere juridiske del af sikkerhed og overholdelse heraf. I dette job får du mulighed for at sætte et stort præg på hele området.

Sammen med den nuværende informationssikkerhedskonsulent og vores tekniske IT-medarbejdere skal du være med til at implementere nye tiltag, samt drifte vores IT-sikkerhedsløsninger, både den tekniske og den organisatoriske del.

FieldService System­kon­su­lent/System­ud­vik­ler

FieldService, Aalborg

FieldService er en fokuseret softwarevirksomhed, der er i gang men en spændende vækstrejse.

Vil du være med på rejsen til at skabe en digital transformation af virksomhedernes servicevirksomhed, så er FieldService virksomheden for dig.

Jobbet

 • Opdatering og vedligeholdelse af ældre moduler og systemer til nyere teknologi og styling.
 • Opbygning af nye moduler, inkl. kravspecifikation, kodning, testning, design, dokumentation.
 • Git baseret workflow
Jobindex
Er du vores nye it-orienteret projektleder til Grønland?

Jobindex søger for Tusass i Nuuk

Vil du være med til at udvikle og forbedre Grønlands digitale infrastruktur? Og har du lyst til at komme tæt på den smukke natur blandt højfjelde og udsigt til fjorden?

Så bliv en del af Tusass. Hos os får du:

 • nye udfordringer, hvor du kan udvikle dig inden for IT og telekommunikation
 • et internationalt teknisk team med højt specialiserede kolleger

Interesseret? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex
Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
Terma A/S Product Cybersecurity Engineer

Terma A/S, Copenhagen or Lystrup

Are you looking for a position where you will play a key part in defining the technical agenda? Are you motivated by the opportunity to become our main expert within a business-critical area? And are you looking for a career in cybersecurity? Then we have a unique job for you!

You will be the anchor point of bringing your cybersecurity skills to bear across a wide array of projects and in various stages of the project lifecycle - from proposal to maintenance, learning and leveraging a breadth of skill sets. Security engineering, security architecture, vulnerability assessments, penetration testing, incident response, authorization, and accreditation as well as embedded cybersecurity are all countermeasures that you will be dealing with in close collaboration with Sales, Product Management, Systems -, Hardware - and Software engineering teams.

Siam Børne- og ungekoordinator

Siam, København

Vil du være med til at styrke og udvikle børne- og ungdomsafdelingen i en ambitiøs, velfungerende forening? Vil du have et arbejde med varierende arbejdstider og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

I Siam lægger vi vægt på at have en social profil, samtidig med vi ikke går på kompromis med det sportslige. Vi brænder for vores sportsgrene og måden, vi kan bruge dem til at hjælpe mennesker og især børn og unge på. Dit arbejde vil have udspring i foreningens nuværende ungdomsaktiviteter i thaiboksning og brasiliansk jiu-jitsu.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rekruttering af frivillige/trænere, herunder frivillige/trænere der kan arbejde med social trivsel i klubben.
 • Løbende sparring med foreningens frivillige og understøttelse af deres arbejde med målgruppen af udsatte børn, unge og deres forældre.
 • Igangsættelse af konkrete initiativer i foreningen, der kan sikre en stærk organisering af børne- og ungdomsarbejdet.
Ørsted
Senior Infrastructure Network Architect

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community that designs and documents coherent infrastructure architecture for our growing business.

Join us in this role where you’ll lead the design and documentation of infrastructure network solutions in the company’s infrastructure landscape for both cloud and on-premises locations in a global setup.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • identifying network architecture patterns, design blueprints, guidelines, and solution diagrams and communicating to all relevant stakeholders
 • driving roadmaps for network technologies and components
 • creating coherent network architectures that are ready for implementation
Ørsted
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Systemejer/Application Manager - drift af samfundskritiske toldsystemer og leverandørstyring

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at drifte, vedligeholde og videreudvikle samfundskritiske it-systemer på toldområdet, samtidig med, at du på sigt kommer til at være involveret i udviklingen af nye toldsystemer?

Som systemejer hos os er du med til at koordinere drift, support, vedligehold og videreudvikling af vores it-systemer på toldområdet. Du har fokus på et godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartner – Toldstyrelsen, samt vores eksterne it-leverandører. Du får mulighed for at fortsætte det gode leverandørsamarbejde herunder sikre kontraktoverholdelse, implementering af forretningsmæssige behov med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Odder, Skanderborg, Hørning og Ry

Til vores afdelinger i Odder, Skanderborg, Hørning og Ry søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Arbejdernes Landsbank
Systemkonsulent til Daglig Bank - genopslag

Arbejdernes Landsbank, Glostrup

Vil du bidrage til drift og den videre udvikling af Arbejdernes Landsbanks produkter? Så læs videre her, for vi søger en fagligt stærk person, der kan sikre den rette systemopsætning af produkter, renter og gebyrer.

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Du bliver en del af Daglig bank og Kundekoncepter, som har det overordnede ansvar for bankens koncepter, hverdagsprodukter, kort og betalinger, herunder korrekt opsætning i kernesystemerne inden for konti, lånesagssystem, depot, konti, kort, renteberegning mv.

Arbejdernes Landsbank
Gem
Helpdeskmedarbejdere til endags opgave

Moment søger for Region Sjælland i Ringsted

Har du erfaring med telefonisk support og brænder for at yde en god service? Vi søger imødekommende helpdeskmedarbejdere, til en endags opgave i Ringsted, for Region Sjælland.

På vegne af Region Sjælland søger vi imødekommende helpdeskmedarbejdere til en endags opgave i Ringsted fredag d. 28. oktober. Du brænder for at hjælpe brugerne med at få det fulde udbytte af it-udstyret og bidrage til, at afdelingen fremstår som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • First line telefonsupport til brugerne
 • Sagsregistrering og -dokumentation i koncernens IT-sagsregistreringssystem
 • Brugerstyring via AD og brugerstyringsværktøjer
 • Professionel og struktureret overdragelse af opgaver til andre kollegaer i afdelingen samt øvrige samarbejdspartnere.
Rigspolitiet Serviceorienteret POLSAS supporter til politiets sagsstyringssystem

Rigspolitiet, Horsens

En POLSAS supporters arbejde kan opdeles i tre hovedområder: Administration, fejlrettelser og undervisning. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de andre POLSAS supportere i sektionen og øvrige fagfolk i politiet.

Dine opgaver med administration består af mange mindre opgaver, der opstår ad hoc efter behov fra organisationen. Du har fx ansvar for at assistere politikredsen med opdatering af organisationsændringer eller håndtering af særlig komplekse sagers opbygning i POLSAS.

Du kommer til at beskæftige dig med flere typer af fejlrettelser, herunder opdatering af bødeforlæg, fejlopdateringer af anholdelser samt rettelser af sigtelser.

I forhold til undervisning gennemfører du løbende undervisning i POLSAS for politikredsens medarbejdere. Du får endvidere indflydelse på udarbejdelsen af et nyt centralt POLSAS undervisningskoncept til hele Dansk Politi.

Bloom Erfaren Forretningskonsulent

Bloom søger for Tietoevry Denmark A/S i København

Har du god forretningsmæssig forståelse og en solid erfaring indenfor ESDH eller ECM og ønsker du at være med til den fortsatte digitalisering af offentlige og private virksomheder i Danmark?

Som konsulent i Tietoevry vil du blive tilknyttet forretningsenheden Public 360° – Nordens ledende leverandør af løsninger indenfor digital sags- og dokumenthåndtering (ESDH). Du tilbydes en rolle i et stærkt team, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes præger hverdagen. Teamet består af højtkvalificerede medarbejdere med dyb og bred faglig viden.

Som forretningskonsulent i Tietoevry, skal du bistå kunderne med rådgivning, design og implementering af Public 360° løsningen så den understøtter kundens processer og skaber værdi i netop deres forretning.

PensionDanmark IT Operations Specialist

PensionDanmark, København

Vi søger en ny kollega til at fastholde høj driftsstabilitet på it-systemerne i PensionDanmark.

Som It Operations Specialist vil dine arbejdsopgaver primært, men ikke udelukkende omhandle følgende:

 • sikre driftsstabilitet på vores systemer både on-premise (Vmware) og i skyen (Azure), samt sikre at forretningen bliver påvirket mindst muligt ved regelmæssige opdateringer
 • sikre den løbende drifts-planlægning og -afvikling er optimeret og trimmet både i relation til de daglige batch-kørsler og de projekter, der løbende idriftsætter nye løsninger.
 • sikre løbende overvågning af vores infrastruktur og bruge dette som løftestang til proaktive forbedringstiltag
PensionDanmark
PensionDanmark It-supporter

PensionDanmark, København

Vi søger en ekstra kollega til at yde kompetent it-support og -service til vores medarbejdere i PensionDanmark.

Dine arbejdsopgaver vil omhandle support og brugerorienteret service til medarbejderne i PensionDanmark samt til de eksterne kollegaer, som sidder i huset. Der vil primært være tale om 1. line support i form af:

 • brugeradministration på alle platforme/systemer
 • opsætning og vedligeholdelse af pc'er, mobiltelefoner, tablets og mødelokaler
 • support af klient OS og software, fx Windows 10, Microsoft 365 mm.
PensionDanmark
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Systemejer/Application Manager til outsourcede it-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer/Application Manager i et miljø hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet?

Vi søger en systemejer/Applikation Manager, der har mod på at være med til at udvikle, vedligeholde og drifte en række applikationer indenfor vores centrale erhvervsvendte it-løsninger, som er af stor betydning for Skatteforvaltningen.

I rollen som systemejer/Application Manager skal du arbejde på at opnå et forsat godt samarbejde med leverandørerne og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut for de outsourcede applikationer. Det er dig som sikrer, at leverandørerne implementerer forretningsmæssige behov korrekt i applikationerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi. Arbejdsopgaverne er organiseret i en teamstruktur, hvor du arbejder tæt sammen med en kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV