214 job matcher din søgning 214 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Løvbjerg Supermarked A/S Slagtersvend søges - vil du med på holdet?

Løvbjerg Supermarked A/S, Brønderslev

Til vores store slagter- og delikatesseafdeling søger vi en slagtersvend, som brænder for at give kunderne en god og inspirerende oplevelse. Vi bygger om og får en ny åben afdeling i 2023, og vi mangler en slagtersvend, som skal være med til at sikre fortsat succes.

Din opgave i teamet:

 • Daglig produktion.
 • Tilbyde kunderne lækre varer af en høj kvalitet.
 • Rådgive og inspirere kunderne til retter og serveringsforslag.
 • Hjælpe med at udvikle nye retter og måltidsløsninger.

Din kontakt med vores kunder er vigtig. Det er vigtigt, at du kan lide at skabe en god relation og sikre, at butikken lever op til den kultur og de værdier, Løvbjerg er kendt for. Vi er en stor afdeling, der hjælper hinanden på tværs for at sikre, at vi kommer i mål sammen. Vi arbejder hver 4. weekend, og du vil som udgangspunkt have en fridag hver uge.

Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
SuperBrugsen Delikatesseleder/assistent, SuperBrugsen, Ørbæk

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 38 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar mm.
SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Ørbæk

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 38 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Lactosan A/S Vi søger en procesoperatør

Lactosan A/S, Ringe

Du har som procesoperatør ansvaret for driften på blander og afsækningslinjerne, hvor du skal sikre produktion af den rigtige pulverkvalitet. Under produktionen skal der løbende foretages maskine- og kvalitetskontroller samt justeringer.

Du får mulighed for at præge dit eget job, idet ledelsen på Lactosan inddrager medarbejderne i løsning af problemstillinger og opgaver. Vi vægter åben kommunikation og det sociale, en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Som procesoperatør har du ansvaret for produktionsflowet ved fremstilling af mellem- og færdigvarer. Derudover er følgende opgaver også en del af dit ansvar:

 • Løbende at foretage proceskontroller og justeringer
 • Sikring af høj produktionshygiejne
 • Nedluk og opstart af produktionslinjerne ved rengøring
 • Rengøring af procesanlæg og tilhørende lokaler
The Coffee Collective A/S Head Baker

The Coffee Collective A/S, Frederíksberg

We are looking for a Head Baker to join our team at the Coffee Collective bakery - Collective Bakery. We aim to start the position on 1st December 2022.

We are looking for someone with a strong foundation in baking, who enjoys communication and knowledge sharing, has a strong team mentality, and someone who is motivated by exploring how baked goods can support the vision of Coffee Collective. As the Head Baker you will become part of an existing management team and refer to our Bakery Manager.

Collective Bakery was established as part of Coffee Collective in 2021. As the bakery department, the purpose of Collective Bakery is to supply the Coffee Collective coffee bars with baked goods, supporting their purpose of creating exceptional coffee experiences.

Lagkagehuset
Dejfører

Lagkagehuset, Brøndby

Gode og dygtige kollegaer haves. Stolt bager søges til stærkt fællesskab. Bliv dejfører i Lagkagehuset.

Det får du:

Lagkagehuset
 • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og ordnede forhold
 • Et alsidigt job
 • Gode udviklingsmuligheder i en stor organisation

De primære opgaver bliver fremstilling af dej, ''fodre'' borde med dej samt lave iblødsætninger til dagen efter. Du skal forvente at opslåning af dej samt bordarbejde også er en del af jobbet - hverdagen og arbejdet sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret og socialt miljø.

Vi har et dygtigt salgsteam, der sikrer, at Lagkagehusets gæster får den bedste serviceoplevelse i vores butikker, mens som bager har du ansvaret for, at smagsoplevelsen er i helt top. Sammen med resten af vores passionerede bagerteam, har du en helt afgørende rolle i, at vi hver dag leverer rustikt og raffineret bagværk, der er bagt med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner.

Lagkagehuset
Slagtersvend

Meny, Bagsværd

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Vil du skabe solide madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og godt håndværk? Og vil du lære at lave de flotteste udskæringer, få mere ansvar og frihed i hverdagen – og bringe din begejstring og madglæde videre til vores kunder?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen, og have medindflydelse på hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
Meny
Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

PRO&CO Product Developer

PRO&CO søger for Kelsen Group A/S i Nr. Snedde

As Product Developer, you will be responsible for the development of cookies requested by new and existing customers. It will be your job to prepare special cookies and you will be responsible for the entire development process regarding contact to the suppliers and to ensure that everything is developed according to the quality requirements.

Besides the tests in the bakery, you will also be responsible for calculating prices, defining recipes and managing declarations. Furthermore, the overview of documentation regarding standards and information about raw materials are within your area of responsibility.

The position also includes:

 • Preparation of competitor analysis
 • Overview of the bakery process
 • Production staff training
PRO&CO
Delikatesseassistent MENY Struer

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vi søger både fuldtids og deltids medarbejdere.

Vi har rigtig travlt i vores succesfulde delikatesse i MENY Struer, vil du være vores nye medarbejder (fuldtid eller deltid) og være en del af vores succes? Elsker du de gode råvarer - at være kreativ og motiveres du ved at give vores kunder en god serviceoplevelse? Så er det måske dig vi leder efter?

Vi har brug for udadvendte og kundevenlige delikatesseassistenter i MENY Struer. Din baggrund er ikke det afgørende for os. Det er din passion for mad til gengæld.

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du har lysten, viljen og den faglige viden til at gå forrest i udviklingen af afdelingen.

Meny
SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Give

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med 75 medarbejdere.

Vi tilbyder

 • En spændende fuldtidsstilling med gode personlige udviklingsmuligheder.
 • En afdeling som blev total moderniseret og udvidet for 2 år siden.
 • Gode arbejdsforhold hvor du selv sætter dit præg på din hverdag.

Opgaver

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen.
 • Salgsklar og inspirerende disk med høj standart hver dag.
 • Basis på plads, herunder priser - datovarer - salgsklar m.m.
Irma A/S Delikatessemedarbejder, Irma Østerport St.

Irma A/S

Som delikatessemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer
 • Et stærkt delikatesse koncept, der skal inspirere vores kunder
 • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Som delikatessemedarbejder i Irma har du et spændende og udfordrende job med stor handlefrihed. Dit primære ansvarsområde vil være delikatesse-afdelingen og du vil bl.a. befinde dig på gulvet, som en synlig hjælp for kunderne. Inden for de rammer skal du sikre, at Irmas kunder oplever en delikatesse-afdeling af høj kvalitet, med høj service og et spændende og varieret sortiment af friske varer.

SuperBrugsen Mestersvend slagter, SuperBrugsen, Østerbro

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med over 85 medarbejdere med en god beliggenhed i København.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med en god lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 3 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
føtex Produktionskoordinator til delikatessen - Ballerup

føtex

Har du smag for god kvalitet? Og vil du være med til at lave indbydende, friske og velduftende specialiteter til føtex kvalitetsbevidste kunder?

Sammen med slagtermesteren er det nemlig dig, der tager ansvaret for, at delikatessen leverer lækre retter – hver dag!

Du er bindeled mellem delikatessen og slagtermesteren, og du er med til at skabe gejst i afdelingen, hvor du støtter dine kolleger i at forbedre deres præstationer gennem samarbejde og faglig udvikling. Dine faste opgaver er blandt andet at:

 • planlægge og deltage i tilberedningen af vores mange specialiteter
 • betjene kunder og yde kundeservice ved disken
 • kvalitetssikre vores produkter og sikre afdelingens hygiejne
 • sikre den rette bemanding, og at afdelingen når sine mål.
føtex Produktionskoordinator til slagterafdelingen - Ballerup

føtex

Går du med en leder i maven – og kunne du godt tænke dig at lære, hvordan man koordinerer arbejdet for forskellige typer af medarbejdere? Er du samtidig en dygtig håndværker?

Som produktionskoordinator er du med til at planlægge den daglige drift i slagterafdelingen. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver, og du lærer, hvordan man leder forskellige typer af medarbejdere.

Du får en alsidig og aktiv hverdag, hvor du

 • deltager i den daglig drift sammen med resten af teamet
 • er med til at sikre kvaliteten i produktionen jf. vores overordnede koncepter – fx gennem egenkontrol
 • er med til at koordinere det daglige arbejde for teamet
Meyers A/S
Butikschef til Meyers bageri i Classensgade

Meyers A/S

Som Butikschef hos Meyers Bageri vil du være ansvarlig for, at vores kunder får en god oplevelse og et godt indtryk af vores produkter og værdier. Du skal altid have fokus på, at kunden er tilfreds og prioriteres først. Du er derfor en vigtig fanebærer for vores virksomheds univers.

Butikschefen er ansvarlig for den daglige drift, herunder:

 • At butikken til enhver tid fremstår professionel og indbydende
 • At Meyers konceptet skinner igennem
 • At butikspersonalet agerer motiveret, kompetent og serviceminded

Herudover vil der være administrative opgaver og fokus på ledelsen af medarbejdere i butikken.

Meyers A/S
Kvickly Slagter Mestersvend, Kvickly, Holte

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 110 medarbejdere som ligger midt i den dejlige by Holte. Vi ser ikke så meget til turister men har til gengæld en masse stamkunder. I butikken går vi højt op i kvalitet, service og at butikken hver dag ser pæn og præsentabel ud for vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere slagter-afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af Slagtermester, en slagterlærling, en delikatesse leder samt øvrige medarbejdere i delikatessen, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV