554 job matcher din søgning 554 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Bank Senior Compliance Officer - Governance and Oversight - Financial Crime Core Functions

Danske Bank, Høje Taastrup

Would you like to continue your career within Compliance working with a focus Governance and Oversight of Financial Crime Compliance Framework and Policies? Then join us on our journey towards becoming a better bank and support us in enhancing the Financial Crime Prevention Framework in Danske Bank.

We are currently looking for a new colleague to join our team in The Financial Crime Compliance. As part of the team, you will be responsible for the design, development and oversight of important elements of Financial Crime Framework.

Bankdata Product Owner – sæt dit præg på vores Core Banking-produkter

Bankdata, Fredericia

Har du erfaring med bankprodukter, og kan du motivere og inspirere dit team? Har du lyst til at arbejde med Bankdatas 2025-strategi i en fantastisk virksomhed med vanvittigt gode udviklingsmuligheder?

Som vores nye Product Owner i Team Konto kommer du til at arbejde med vores Core Banking-produkter, som bruges på tværs af virksomheden, herunder årsindberetninger, gebyrer, renter, NemKonto og meget andet. Du får gode muligheder for at sætte dit præg på både produkterne og teamet, når du udarbejder og implementerer produktvisionen, som du har stor indflydelse på.

TJM Forsikring
Empatisk og handlekraftig skadebehandler til Bilskade

TJM Forsikring, Valby

Er du en erfaren skadebehandler og kan du tage ansvar, levere kundeoplevelser i verdensklasse og excellent sagsbehandling?

Hos os vil du blive en del af en faglig familie og et super team med kollegaer i alle aldre. Vi er gode til at grine sammen, sparre med hinanden og tage ud og spille minigolf, dyste i Escape Room og ellers være sociale, når muligheden byder sig.

Som skadebehandler hos os, er det din fornemmeste opgave at hjælpe og rådgive vores kunder på mail og telefon. Du trives med at tale med kunder hver dag, og sikre at vores kunder får den bedste kundeoplevelse, når skaden er sket. Du har din egen kundeportefølje, og behandler alle skader fra start til slut.

TJM Forsikring
Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S
Administrative specialister til Market Teamet

Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S, Herlev

Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S (DASF) er en serviceminded organisation baseret på mere end 25 års specialiseret erfaring med arbejdsskadeforsikring. Vores forretning vokser og vi udvikler vores produkter og vores organisation. Derfor søger vi nu nye kollegaer, der kan bidrage til professionel administration og rettidig servicering af vores samarbejdspartnere og forsikringsmæglere.

I Market teamet hjælper vi med rådgivning om prissætning og risikovurdering og sørger for udstedelse samt fornyelse af policer til arbejdsgivere, der tegner en arbejdsskadeforsikring gennem vores samarbejdspartnere. En væsentlig opgave er desuden at bidrage til udvikling og forbedring af vores eksterne samarbejdsformer og interne arbejdsprocesser, så vi altid leverer høj kvalitet på en effektiv måde.

Aros Forsikring
Vi søger superstærke og servicemindede forsikringsrådgivere

Aros Forsikring, Viby J

Er du dygtig til forsikringsrådgivning og salg? Brænder du for at skabe den helt ekstraordinære kundeoplevelse? Så se med her.

Som kontorassurandør i enten vores In- eller Outbound-afdeling hos Aros Forsikring er din fornemste opgave at bidrage til vores mål om at være det mest anbefalede forsikringsselskab i Danmark.

Du tilbydes et spændende job hos Danmarks bedste forsikringsselskab og på en arbejdsplads med en flad organisationskultur, hvor der er højt til loftet og en uformel, direkte og åben dialog.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • formidle Aros Forsikrings forsikringsløsninger og afdække kundens behov.
 • opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje
 • opnå dit eget budget og selskabets mål i tæt samarbejde med din supervisor og dit team.
 • sikre at vores skyhøje kundetilfredshed fastholdes og udvikles.
Aros Forsikring
Selected Group Customer Relations Manager

Selected Group, København

Vi leder efter forstærkning til vores Customer Relations Team, der kan sikre udførelsen af de daglige driftsopgaver, optimere vores interne processer og styrke kundeoplevelsen på platformen.

Dine opgaver vil bl.a være:

 • At sikre udførslen af de daglige driftsopgaver som onboarding af nye investorer, godkendelse af investeringer, besvarelse af kundehenvendelser over mail og telefon
 • Ansvar for vores Trustpilot score, relaterede automations, og besvarelse af anmeldelser
 • Koordinere arbejdsopgaver i samspil med de to Customer Relations Associates
 • Bidrage til vores løbende arbejde med compliance, for at sikre at vi overholder de gældende regler som er forankret i vores interne Procedures og Proces Descriptions
Secure Spectrum Fondsmæglerselskab A/S Senior Relations Manager til formuerådgivning og -forvaltning

Secure Spectrum Fondsmæglerselskab A/S, Kongens Lyngby

Som Senior Relations Manager bliver dine primære opgaver at opsøge nye kunder samtidig med, at du skal servicere din egen kundeportefølje, som udvikles over tid. Du vil indgå i et stærkt og resultatorienteret team.

Som Senior Relations Manager vil du få et udfordrende job med dygtige kolleger og en arbejdsdag, der er præget af professionalisme, dedikation og varierende opgaver. Du vil blandt andet skulle:

 • Opbygge og udvikle din egen pipeline og kundeportefølje
 • Afholde møder med potentielle kunder
 • Opbygge investeringsporteføljer for kunder.
SOS International A/S
Gennemslagskraftig Business Controller, der understøtter og udvikler forretningen

SOS International A/S, Frederiksberg

Vil du være med til at sikre, at vi træffer vores beslutninger på et korrekt og gennemarbejdet grundlag, så vi bedst muligt kan assistere de mange tusinde nordiske borgere, som hvert år har brug for hjælp?

Så vil vi gerne byde dig inden for hos SOS International A/S – en af Nordens førende assistanceorganisationer!

Du får en vigtig rolle i Business Controlling, hvor du primært skal arbejde med vores forretningsområde Travelcare. Du vil få en bred opgaveportefølje hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver:

 • Fungere som sparringspartner for managers på tværs af organisationen
 • Selvstændigt udarbejde finansielle analyser og diverse ad hoc forespørgsler
 • Rapportering til forretningsledelse, direktion og eksterne samarbejdspartnere
SOS International A/S
Akademikernes A-kasse
Spændende job med fokus på at servicere vores a-kasse-medlemmer

Akademikernes A-kasse, København

Har du lyst til at arbejde i Danmarks største a-kasse, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til vores medlemmer, så de kan komme stærkt videre?

Du vil arbejde i vores Medlemscenter, som er en nystartet afdeling, hvor vi rådgiver vores medlemmer om deres medlemskab, arbejdsløshedsforsikring, efterløn, vores mange medlemstilbud etc. Vi rådgiver og vejleder vores medlemmer, så de kan træffe de bedst mulige valg og føle sig trygge.

Dine vigtigste opgaver som forsikringskonsulent vil således være selvstændig sagsbehandling, telefonbetjening og chat inden for a-kassens regler. Dette indebærer bl.a., at du skal besvare konkrete og generelle medlemsforespørgsler på telefonen, løse opgaver i vores elektroniske medlemssystem, chatte med vores medlemmer samt deltage i ad hoc opgaver efter behov.

Akademikernes A-kasse
Finanstilsynet
Medarbejder til tilsynet med pensionsselskabernes alternative investeringer

Finanstilsynet, København

Kunne du tænke dig en central placering i det danske pensionssystem? Så har du nu chancen for et spændende job i Finanstilsynet.

Enhedens hovedopgave er at føre tilsyn med pensionsselskabernes alternative investeringer. Du kommer til at deltage i vurderingen af; pensionsselskabernes ledelses- og beslutningsstrukturer, pensionsselskabernes evne til at identificere, måle, overvåge, forvalte, kontrollere og rapportere om de risici, der er i tilknytning til de alternative investeringer og pensionsselskabernes modeller for løbende værdiansættelse. Du skal f.eks. være med til at gennemføre inspektioner i selskaberne, foretage gennemgang af deres løbende indberetninger og analysere kvalitative og kvantitative informationer fra selskaberne.

Du vil få engagerede kolleger, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø.

Ringkjøbing Landbobank
Senior investeringsrådgiver til Private Banking København

Ringkjøbing Landbobank

”Har du en passion for at rådgive formuende kunder individuelt – og vil du være med på en stærk vækstrejse? Så har du chancen for at blive en del af vores Private Banking & Wealth Management afdeling i København”

Som et led i bankens vækststrategi søger vi en senior investeringsrådgiver til bankens Private Banking & Wealth Management afdeling i København. Du vil indgå i et dynamisk team med kompetente kollegaer, der tilsvarende dig har stor erfaring i at servicere formuende kunder.

Du vil overtage en kundeportefølje som led i en naturlig succession, hvor der samtidig er plads til at udvikle og styrke bankens position inden for Private Banking & Wealth Management. Du får mulighed for at servicere kunderne med individuelle tilpassede investeringsløsninger.

Ringkjøbing Landbobank
Arbejdernes Landsbank
Lokal erhvervsrådgiver til ny enhed i Glostrup

Arbejdernes Landsbank

Er du udadvendt og god til at skabe relationer, og ser du det som en spændende mulighed at være med til at starte Lokal Erhverv op i Arbejdernes Landsbank? Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat og foreninger? Så er du måske vores nye lokal erhvervsrådgiver i Lokal Erhverv Øst – beliggende i Glostrup.

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Du vil få din egen spændende kundeportefølje, hvor din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne. Du vil som lokal erhvervsrådgiver yde rådgivning der afspejler, at der ofte er tæt samspil mellem virksomhedens og kundens privatøkonomi.

Arbejdernes Landsbank
Nykredit
Senior Compliance Officer til Nykredits Compliance-funktion

Nykredit, København

Brænder du for at arbejde i en finansiel virksomhed med et stærkt foreningsejerskab i ryggen, og har du lyst til at hjælpe ledelsen i Nykredit med at sikre, at Nykredit overholder lovgivningen? Så er du måske vores nye Senior Compliance Officer.

I Nykredit er Compliance-funktionen en central enhed, og vores faglige ansvarsområde omfatter al den lovgivning, som Nykredit er underlagt. Du bliver en del af et team, hvis faglige ansvarsområde bl.a. omfatter regler ift. kreditrisici, IT-risici og GDPR. Der er således gode muligheder for både at specialisere sig, men også at arbejde med forskelligartede fagområder.

Nykredit
Sydbank
Revisor til Sydbank

Sydbank, Aabenraa

Er du nysgerrig på, hvad der sker i en bank, og hvordan den finansielle verden er skruet sammen og påvirker hverdagen for os alle? Brænder du for revision og vil du være en del af en organisation med et højt ambitionsniveau, men også med en god balance mellem arbejde og fritid? Har du lyst til at fordybe dig og udføre arbejde af høj kvalitet samt være en del af et stærkt fagligt miljø? Så er jobbet som revisor i Intern Revision i Sydbank måske det rigtige for dig.

Til Intern Revision i Sydbank – team Handel – søger vi en kollega, der har lyst til at blive udfordret og få anvendt sine kompetencer ved udførelse af revision på en effektiv måde, og som kan understøtte bankens strategi og de krav, der stilles til fremtidens digitale bank.

Sydbank
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aarhus - Investerings- og formuerådgiver til formuende ejerledere

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Brug din erfaring som rådgiver til at yde uafhængig investering- og formuerådgivning, der skaber merværdi for dine kunder. I Beierholm Finansiel Rådgivning arbejder vi med troværdig rådgivning efter et sæt af etiske retningslinjer, som sikrer, at rådgivningen er uafhængig og at kunderne ved, at rådgiveren er på deres side.

Som Investerings- og formuerådgiver i Beierholm Finansiel Rådgivning er det en klar fordel at være udadvendt, opsøgende og god til at bygge relationer, da du skal opbygge din egen portefølje.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Spar Nord Bank A/S Specialist til Back Office – Tidsbegrænset ansættelse

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Spar Nord Back Office har et overordnet ansvar for at supportere og kontrollere bankens Handelsafdeling og indgår i et tæt samarbejde med bankens øvrige organisation og en række eksterne samarbejdspartnere.

Du får samlet set 25 nærværende og ambitiøse kolleger, der i fællesskab sikrer en høj kvalitet i arbejdsopgaverne, skaber effektivitet og ikke mindst gode resultater, der skaber tryghed og tillid for resten af banken.

Dine arbejdsopgaver vil i hovedtræk være:

 • Afvikling af indenlandske og udenlandske fonds
 • Afvikling af finansielle instrumenter
 • Corporate Actions Events
Spar Nord Bank A/S
Systematic A/S
Senior Finance Business Partner for Systematic's Digital Transformation business unit

Systematic A/S, Aarhus

Would you like to take on a dynamic, challenging, and exciting Finance Business Partner role? A role where you will drive all financial and performance reporting of our Digital Transformation business unit as well as our Scale-up activities? Then this might be your opportunity to set your mark by building bridge between finance and our commercial organisation in a growing international business!

Working in our Finance department, you will be a part of a journey with focus on enhancing our financial procedures and footprint. As our new Senior Finance Business Partner, you will get thorough knowledge and be involved in various cross-functional tasks with great responsibility.

Systematic A/S
Jyske Bank
Faglig Erhvervsspecialist med Udviklingsmuligheder

Jyske Bank, Lyngby

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling i et professionelt miljø med udviklingsmuligheder, godt humør og gensidig fleksibilitet?

Sammen med 5 dygtige kolleger bliver du en del af Servicecenter Lyngby, Erhverv, hvor vi arbejder med at supportere erhvervssager inden for bank- og realkreditprodukter.

Du får et alsidigt job, hvor du har mulighed for at bringe din viden i spil, løse opgaver for rådgiverne og bidrage til den kontinuerlige optimering af vores processer. Vi er stolte af vores faglighed og ved at den service, vi leverer i hverdagen, giver vores kolleger i afdelingsnettet mulighed for at skabe endnu flere forretninger med bankens kunder.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Kreditrådgiver til Kredit Erhverv

Jyske Bank, Silkeborg

Vores vision i Kredit Erhverv er ”at skabe kvalitet og udvikling i fremtidens forretninger”. Vores fornemmeste opgave er derfor at understøtte, at vi fastholder vores nuværende kunder og ikke mindst at være med til at sikre nye kunder i Jyske Bank. Vil du være med til at påvirke, hvordan vi når i mål med vores vision, og har du interesse i at arbejde med kreditgivning til erhverv, så kan vi love dig et spændende job.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at kreditbehandle lånesager og sparre med Erhvervsrådgivere om kreditmæssige problemstillinger. Afdelingsbesøg og relevante kundebesøg vil også være en del af opgaverne.

Det der kendetegner en Kreditrådgiver i Kredit Erhverv, er bl.a.:

 • en solid kreditintelligens,
 • tydelige kommunikative evner og et ønske om at samarbejde og ville lykkes sammen med forretningen,
Jyske Bank
Tryg Forsikring A/S
CRM Manager med stærke analytiske og tekniske færdigheder

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Brænder du for at omsætte viden og data til konkrete tiltag som forbedrer kundeoplevelsen? Og har du stærke analytiske og tekniske færdigheder – så er det dig vi mangler!

Som CRM Manager vil du sammen med resten af CRM-teamet få ansvaret for at udvikle loyalitetsskabende aktiviteter, der øger kundetilfredshed og mindsker kundeafgangen.

I din hverdag vil der være en bred snitflade mod organisationen, hvor din fornemmeste opgave bliver at tage udgangspunkt i data for at komme frem til kunderettede initiativer. Du vil arbejde med en række opgaver, alle med udgangspunkt i data. Det betyder tæt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, eksempelvis Datawarehouse, IT og Analytics.

Tryg Forsikring A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV